Lavička: Postoupili jsme, ale znovu jsme hráli pod své možnosti

09.08.2012, 23:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Aspoň není alibista jako Hašek. Ten by řekl: Vyhráli jsme a to je důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bruchy

O 400 méně na kontě kvůli těm mamrdům co nechcou vyhrát

Reagovat
wjillm

jakej byl kurz? to se nemohl vyplatit vsadit si..

Reagovat
Sosi

Tak ono přiznejme si, on ani Víťa není žádný Bůh...

Reagovat
cetto

jak jinak taky, poslední 4 roky nehrajete jinak než pod svýma možnostma

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Lavička má zatím rozhovory dobrý, ne? Ať se to týká hodnocení nebou touhy hrát líp apod.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus ta hra........za to může hřebík!

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík!? Tebe nikdy neměli vykopat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
RealC.F.

Já to řikám furt, Na Víťu se nesmí křičet Jinak gratulace k postupu. Viděl někdo ten zápas ? Jsem vždycky našel stream kde mi běžel Wídeňskej rapid

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam včera byl. Za sebe bych to zhodnotil asi takto: Postup, nic víc. Ve spoustě soubojů byla Sparta druhá, Holek ten se radši soubojů neúčastnil vůbec (nutno podotknout že ani rozehrávky), Pamič na své poměry podprůměr, Přikryl taky žádná hitparáda, Kadeřábek se snažil a měl dát gól na 3:1. Celkově Sparta působila tak, že ani moc nechce vyhrát, bránila skoro od půlky, dopředu se nijak nehrnula. Ke konci už nechtěli hrát vůbec. Stáli nad balónem a stačilo jim 2:2, bohužel. Ale ono se to zlepší

Reagovat
wjillm

musíme věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj dávali ho na Fandovi!!

Reagovat
mario23

Fotbal patří na veřejnosti přístupný kanály a ne na ty placený srajdy.

Snad to ten Lavička zvedne, kdoví, koho Spartě los nadělí a s tímhle výkonem se začínám bát postupu do skupin i když je Sparta nasazená.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych bral Rapid Vídeň nebo CZ Beograd.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že se nebojí kritizovat. Kritika je taky potřebná

Reagovat
smazaný uživatel

"Mám smíšené pocity. Postup nás těší, ale znovu jsme hráli pod naše možnosti i očekávání. Naším největším soupeřem dnes bylo naše sebevědomí. Vlastní gól nás srazil a stálo nás hodně sil, abychom se do zápasu vrátili zpět," řekl po utkání Lavička.

Vysvětlí mi někdo jeho komentář ?? On si šlukl před tím ??

Sparta otočila za 19 minut, tak jak, že jim to vzalo hodně sil ??? to, že neumí přidat další gól a pohlídat si výsledek, je znak NEKVALITY !!! a taktických pokynů !!!!....

Mně se hnusí, jak každý trenér mele hovna do novin, buďto chybělo štěstíčko, nebo že byli unavení z programu, nebo že si nevěří apod...už mi to nepřijde ani směšný...

Jediný trenér, co si umí otevřít hubu a říct, že prostě zápas nezvládli je Vrba. teď nemá důvod, ale v loňské sezóně to řekl po prohraných zápasech to řekl úplně normálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ten zápas? Po inkasovaném gólu byla Sparta jako opařená. Nízké sebevědomí doložil například Vaclíkův nejistý zákrak a chvilková převaha Admiry Wacker. A že to stálo tým hodně sil, to Lavičkovi věřím. Nepřijde mi, že by se nějak vykrucoval.

Reagovat
smazaný uživatel

co se diví ?? Však se podívej na datum narození hráčů...a mají hrát EL, tak jsou vyklepaní..to je nezkušeností těchto hráčů a to je problém Sparty, ne můj...že byla opařená, tak musí vystřídat a na danou skutečnost reagovat...

Lavička celkově se vykrucuje, vždy to svalí na různý faktory, který utkání ovlivnilo, než aby se zamyslel nad sebou a svým týmem...ale to je můj názor, samozřejmě to na mě může působit jinak, než třeba na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

ještě pro doplnění...aniž bych chtěl neustále vyzdvihovat Plzeň, ale jako příklad naprosto ideální...

Horváth ve středu zálohy, zkušený hráč...Sparta ?? Ta takový všechny vyprala z týmu, že už na to nemají...ale v těchto zápasech nejde jen o výkonnost, ale zkušenost, psychickou podporu pro mladý kluky...Řepka, Blažek, Sionko....apod...teď tam hraje Kadeřábek, Vaclík, Přikryl, Krejčí, mladý stoper Brabec apod...v Libercije kdo zkušený ?? teď bohužel zraněný Štajner a najednou to nejde...

Abych to shrnul, Spartě chybí někdo, kdo by hráče namotivoval, povzbudil a dal tomu nějaký řád...

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička označil chyby, které jeho týmu zkomplikovaly zápas, nazval je pravým jménem. Pokud jde o zkušené hráče...i o tom mluvil. Vzhledem k absenci Matějovskýho bude Sparta velmi pravděpodobně usilovat o posílení kádru na Matějkově postu. A má jít o zkušeného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to jsem přehlédnul...tak se omlouvám

Reagovat
Posledni Kovboj

kdo prichazi v uvahu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám tušení. Doufám, že to nebude hovadina typu Vachoušek. Před Žilinou to stačilo.

Reagovat
goodbay

Chtělo by to nějaké zkušenosti, proto bych povolal Míru Slepičku a Luboše Huška, pokud nechceme investovat velké peníze, tak je to rozumné řešení. Hušek hůř než Holek nezahraje, pokud je zdráv. A třeba loni v Plzni hrál výborně, i když ten zápas měl velká očekávání, tak se konečně nepo.sral. Proto bych je uvítal zpět.

Reagovat
wjillm

To je právě problém Hušana, rozehraje se do formy a vypadne kvůli zranění, na toho se dlouhodobě nedá spolehnout. Slepičku taky nechápu, není to sice střelec, ale na podhrotu, kde hraje Vence by podle mě nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

V to jsem doufal loni na jaře. Chtěl jsem aby se v průběhu zápasu na hřišti objevovali jak Kweuke, tak Slepička a když by bylo třeba tak Kerić, protože takhle bychom měli obrovskou sílu v napadání a v silovém způsobu hry. Bohužel Mírovi se nedařilo a ani pak nedostával pořádné šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi nesmyslné povolávat odstavené hráče, kterým bylo dáno najevo, že se s nimi nepočítá. Navíc Hušek je sice relativně zkušený, ale pochybuju, že by ty zkušenosti dokázal přenést na ostatní hráče. Byl by stejně bázlivý jako Holek. V útoku si vystačíme s tím, co máme.

Reagovat
wjillm

Hlavně Hušek je skleněnej, se na něho spoléhat nedá. Máš pravdu, nemá smysl povolávat hráče, jímž jsme dali najevo, že s nimi nepočítáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Hrál by poměrně slušně než by se zranil a pak by zase začala série jeho mizerných, nebo aspoň nejistých výkonů. Během letní přestávky jsem chtěl, abychom koupili Rossiho. Ale zřejmě si to z vedení nikdo nečetl, nebo nesouhlasili . Teď by mě celkem zajímal okruh hráčů, ze kterých chce Sparta vybírat. Nějaká jména mě napadají, ale zřejmě by bylo těžké ty hráče koupit.

Reagovat
wjillm

jaká jména padají? nic se ke mně nedoneslo...Rossi by nebyl špatný, škoda že odešel Kladrubák, teď se se nám velmi hodil nakonec přijde Hořava, když máme tak nadstandardní vztahy se Sigmou

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský by byl přímo ideální. Zkušený, univerzální, sparťan a kromě kvalitní práce v defenzivě umí dávat také branky. Což dokázal nejen v lize, ale i v evropských pohárech. Žádná konkrétní jména neznám. Ale napadli mě hráči jako Bosančič, Rossi a jiné napadl třeba Opiela, nebo Hořava.

Reagovat
wjillm

Bosančiče Liberec asi jen tak nepustí, Rossi je spíš defenzivní, takže to nám neřeší alternaci s Matějovským, když vypadne, Opielu nakoukanýho nemám a Hořava - tomu je cca 23, takže to extra zkušený borec není k tomu neměl nikterak oslnivou formu. Mě ještě napadá ten Bosňan z Teplic, tuším, že se jmenuje Ljevakovič, 28 let a je to klasický střeďák, takže by mohl alternovat za Holka i za Matějovského..ale nevím, kolik by Teplice chtěly..

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi by byl právě za bázlivého holka. Bosančiče asi nepustí, to je fakt. Ale hodil by se nám. Ljevakoviče nemám nakoukaného zase já.

Reagovat
wjillm

Nechápu na základě čeho Holka vybrali, jestli je to jen o sebevědomí, tak by ho měl sakra rychle získat. Uvidíme, čím nás vedení překvapí, já si myslím, že příjde Hořava, jelikož údajně chce/chtěl Sigmu opustit..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele