Aktuality

Magath je se startem spokojen, stále ale zůstává nohama na zemi

Felix Magath loni čaroval s Wolfsburgem a odměnou mu byl mistrovský titul s VfL. V létě pak za další motivací odešel do Gelsenkirchenu, když přijal úkol zaútočit na příčky nejvyšší se Schalke. Po dvou kolech má zatím stoprocentní úspěšnost a může tak být spokojen...

Musíme se zlepšit, uvědomuje si i přes dvě výhry Deschamps

Olympique Marseille byl pasován na největšího kandidáta na zisk francouzského titulu a svou roli zatím plní dokonale. Před týdnem svěřenci trenéra Didiera Deschampse vyhráli v Grenoblu a stoprocentní bilanci mají i po včerejší domácí dohrávce druhého kola, v níž doma porazili Lille 1:0...

Je to jako sen, říká po první bundesligové brance Berg

Z Hamburku v létě odešel Ivica Olič, chorvatskému útočníkovi skončila smlouva a neodolal vábení Bayernu Mnichov. Jako náhrada za něho přišel mladý švédský kanonýr Marcus Berg a není vyloučeno, že na Oliče dá brzy zapomenout. Začal dobře, trefil se totiž hned ve svém prvním zápase...

AGC hledá pro FK Teplice vhodného kupce, potvrdil Šedlbauer

Vedení sklářského koncernu AGC skutečně hledá kupce, který by převzal prvoligový fotbalový klub FK Teplice a zajistil jeho další bezproblémové fungování. Ve víkendové regionální příloze deníku MfDnes to řekl nový předseda představenstva AGC Flat Glass Czech Pavel Šedlbauer

Zenit Petrohrad popřel zájem o Mutua

Adrian Mutu se z Fiorentiny do Zenitu Petrohrad stěhovat nebude. O této možnosti minulý týden spekulovala některá ruská média, vítěz předposledního ročníku Poháru UEFA ovšem dnes něco podobného popřel...

Drobný má zlomený nos, může s ním ale chytat dál

Jaroslav Drobný se v úvodu bundesligy zranil. Během nedělního zápasu druhého kola na hřišti Mönchengladbachu, který Hertha prohrála 1:2, se srazil se spoluhráčem Arnem Fridrichem a utrpěl zlomeninu jedné z nosních kůstek. I se zraněním by však měl chytat dál, nejblíže už ve čtvrtek v zápase Evropské ligy na trávníku Bröndby Kodaň.

Čech se znovu uchází o cenu pro nejlepšího gólmana Ligy mistrů

Brankář Petr Čech je znovu v tříčlenné nominaci na nejlepšího gólmana Ligy mistrů. Spolu s oporou Chelsea se o ocenění asociace UEFA ucházejí Victor Valdés z kádru vítěze Ligy mistrů Barcelony a poražený finalista Edwin Van der Sar z Manchesteru United. Vyhlášení se uskuteční 27. srpna v Monte Carlu

Podle Begiristaina už Barcelona nakupovat nemusí. Trenéři nesouhlasí

Sportovní ředitel Barcelony Txiki Begiristain připustil, že katalánský klub by již v letním přestupovém okně žádného nového hráče do týmu přivést nemusel. Trenér Barcelony Pep Guardiola však zastává jiný názor.Tvrdí, že jeho hráčský kádr je příliš úzký.

Po chybě rozhodčího se v Anglii opět mluví o změně pravidel

Chyba rozhodčího, který v druhé anglické fotbalové lize přehlédl jasný gól, rozpoutala v Anglii další vlnu debat o změně pravidel. Pro zavedení technologie, která by jednoznačně určila, zda míč přešel brankovou čáru, se vyslovil i šéf rozhodčích Keith Hackett.

Vedení Bohemians Praha odvolalo trenéra Žáka

Vedení Bohemians Praha dnes odvolalo kouče Roberta Žáka. Důvodem jsou neuspokojivé výsledky, střížkovský klub totiž nezískal v úvodních čtyřech prvoligových kolech ani bod. ČTK to sdělil tiskový mluvčí Bohemians Stanislav Sigmund. Spolu s Žákem skončil i asistent František Kopač, mužstvo zatím povedou Jaromír Jindráček a trenér brankářů Jan Klíma.

Agent: Toni půjde na osmdesát procent do AS Řím

Nové angažmá italského útočníka Lucy Toniho se pozvolna rýsuje. Alespoň to tvrdí jeho agent Jose Alberti, podle něhož se bude mistr světa z roku 2006 stěhovat zpět do Itálie. Agent uvedl, že Toni ze všech zájemců upřednostní AS Řím.

Nemůžeme konkurovat bohatým klubům, ví Martinez

Manažer Wiganu Roberto Martinez si uvědomuje, že jeho tým nemůže konkurovat klubům s velkým finančním zázemím, avšak i tak se snaží na přestupovém trhu dělat s omezenými prostředky co může.

Ribery: Nikdy jsem nechtěl jít do Realu Madrid

Sága kolem odchodu Francka Riberyho z Bayernu Mnichov se zdá být konečně u konce. Francouzský záložník totiž prohlásil, že možnost jakéhokoliv přestupu je definitivně pryč a on chce zůstat v Německu.

Zatím to šlape, pochvaluje si mladoboleslavský Kulič

Výborný start do prvoligové sezony zažívají fotbalisté Mladé Boleslavi. Středočeši si dnes v utkání s Příbramí připsali třetí výhru z úvodních čtyř kol a znovu se vrátili do čela tabulky.

Van der Vaart chce do Anglie, zájem má Arsenal

Anglická média spekulují, že v Realu Madrid nechtěný Rafael van der Vaart zamíří na Ostrovy, kde by měl v Londýně podepsat smlouvu s Arsenalem. Sám hráč prohlásil, že by v Anglii hrál velice rád.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele