Allen přestoupil do Liverpoolu, Lukaku zase hostuje ve WBA

10.08.2012, 21:08
Aktuality
Dva mladí a talentovaní hráči dnes změnili dres v rámci anglické Premier League. 22letý záložník Joe Allen definitivně přestoupil ze Swansea do Liverpoolu a zaměstnavatele dočasně mění i útočník Romelu Lukaku, belgický reprezentant se zatím neprosadil v Chelsea a odchází hostovat do WBA...

"Je to neuvěřitelný pokus. Každý zná historii tohoto klubu a mám radost, že za něj budu hrát. Těším se na to, že budu několik let součástí Liverpoolu," sdělil Allen pro internetové stránky.

Allena si na Anfield Road přivedl manažer Brendan Rodgers, který během letní přestávky putoval po stejné trase. Hráč včera z tribuny sledoval utkání předkola Evropské ligy proti Gomelu.

Allen loni patřil do základní sestavy Swansea a odehrál 36 ligových zápasů, to si o sobě už nemůže říct Romelu Lukaku. 19letý belgický útočník se nedokázal prosadit a většinu sezony hrál jenom za rezervu, za první tým si na své konto připsal jenom osm ligových startů.

"Mám radost, že ho zde mohu přivítat. Je silný a mladý, čiší z něho nadšení a chce se učit. A rovněž on o tento odchod hodně stál," raduje se manažer WBA Steve Clark.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1826)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele