Aktuality

Boateng se rozhodl, v létě chce opustit Hamburk

Hamburk po letošní sezoně přijde minimálně o jednoho hráče základní sestavy, úmysl odejít z německého klubu ústy svého agenta ohlásil Jerome Boateng. 21letý obránce by mohl zamířit do Manchesteru City, anglický klub by za jeho služby měl zaplatit 12,5 milionu eur...

Vše je stále otevřené, říká Moratti o boji o Scudetto

Inter Milán v posledních letech dominoval italské Serii A a po první polovině sezony to vypadalo, že mistrovské Scudetto získá i letos. Pak ovšem přišla řada ztrát a o víkendu Nerazzurri po šesti měsících přišli rovněž o první místo tabulky, které nyní vévodí AS Řím...

Barcelona půjde do rozhodující fáze sezony bez zraněného Iniesty

Barcelona přišla před klíčovými zápasy sezony o důležitý článek sestavy. Katalánský klub se bude muset na závěr španělské ligy i v semifinále Ligy mistrů proti Interu Milán obejít bez záložníka Andrese Iniesty, který je opět zraněný.

Suarez si angažmá v Ajaxu užívá, z klubu utíkat nebude

Luis Suarez zažívá v Ajaxu mimořádně střelecky úspěšnou sezonu. Do statistik se naposledy zapsal o víkendu hattrickem proti Venlu, které jeho tým smetl 7:0. Navzdory neutuchajícímu zájmu o jeho služby se Suarez k odchodu z Amsterodamu nechystá.

Belletti připustil odchod z Chelsea, o dalším působišti jasno nemá

Juliano Belletti stráví v Chelsea zřejmě své poslední týdny. V červnu mu v londýnském klubu vyprší smlouva a sám hráč potvrdil, že s největší pravděpodobností kádr Blues v létě opustí. Na odchodu do fotbalového důchodu se však ještě nechystá.

Turecko chce do přípravy ME investovat miliardu eur

Turecko se chystá investovat téměř miliardu eur do uspořádání mistrovství Evropy v roce 2016. Koordinátor projektu Orhan Gorbon to prohlásil během inspekční cesty UEFA v zemi jednoho z uchazečů. Konkurenty Turecka v boji pořádání evropského šampionátu jsou Itálie a Francie. Rozhodnutí o pořadateli padne 28. května v Ženevě.

Deschamps odmítá euforii: Ještě jsme titul nevyhráli

K francouzskému titulu má nyní nejbliže Marseille, která se narozdíl od svých konkurentů drží na vítězné vlně. Trenér Olympique Didier Deschamps ale odmítá propadat euforii, uvědomuje si, že do konce sezóny zbývá jeho týmu sehrát sedm zápasů.

Lippi se nebude bát vzít na šampionát starší hráče

Italové budou na mistrovství světa v Jižní Africe obhajovat zlaté medaile z předchozího šampionátu a nominace reprezentačního trenéra Marcella Lippiho je očekávána s velkým napětím, protože zkušený kouč má opravdu z čeho vybírat. Je pravděpodobné, že Azzurri pojedou na mistrovství s hodně zkušeným týmem.

Itálie přijde o místo v Lize mistrů, přiznal Galliani

Viceprezident AC Milán Adriano Galliani přiznal pro italský fotbal smutnou skutečnost, že Serie A v nejbližších sezónách ztratí jedno místo v Lize mistrů. Nejpozději v roce 2012 tak budou v nejprestižnější klubové soutěži figurovat maximálně tři italské týmy.

Sionko vyhrál souboj s čarodějem, slávisté se soustředí na pohár

Jeho souboje se slávistickou obranou byly ozdobou ligového derby mezi Spartou a Slavií. Domácí záložník Libor Sionko nakonec vstřelil jediný gól utkání, ale několikrát narazil na slávistického gólmana Martina Vaniaka.

Adebayor skončil s reprezentační kariérou

Útočník Emmanuel Adebayor z Toga ukončil reprezentační kariéru. Jako důvod šestadvacetiletý fotbalista anglického Manchesteru City uvedl, že ho stále straší vzpomínky na lednový útok teroristů před mistrovstvím Afriky, po němž zemřeli dva členové týmu.

Pokud Giovinco nevycítí šanci, bude zvažovat odchod

Agent Andrea D'Amico znovu upozornil, že pokud Juventus svými plány a záměry dostatečně nepřesvědčí jeho svěřence Sebastiana Giovinca o budoucích příležitostech, může z klubu odejít. Velký talent italského fotbalu v Juve vůbec nehraje, což se mu pochopitelně nelíbí.

Lafata chce s Jabloncem hlavně do evropských pohárů

Jedním ze strůjců vítězství fotbalistů Jablonce v 24. kole první ligy v Mladé Boleslavi byl střelec první branky David Lafata. Na hrotu útoku hostujícího celku byl sám, ale důrazem a fotbalovým umem hodně zaměstnával domácí obranu. Svým gólem pak udržel Jablonec v boji o titul, sám však chce hlavně s týmem postoupit do evropských pohárů.

Každý den se cítím líp, pochvaloval si po hattricku Baroš

Skvělým způsobem oslavil český fotbalista Milan Baroš svůj návrat do základní sestavy tureckého Galatasaraye Istanbul po zlomenině nártu. Reprezentační útočník se blýskl v nedělním ligovém duelu proti Diyarbakirsporu hattrickem a po vítězství 4:1 si pochvaloval, že se cítí stále lépe.

Bednář si předpověděl gól, kterým vrátil West Bromwich do ligy

Sebevědomí útočníkovi Romanu Bednářovi nikdy nechybělo. A šestadvacetiletý hráč se o něj mohl opřít i v sobotním zápase proti Doncasteru, v němž jednou brankou přispěl k tomu, že se jeho West Bromwich Albion po po roce vrátí znovu do anglické Premier League.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele