Za Lille budou od léta hrát nadějní Thauvin a Meité

31.01.2013, 08:58
Aktuality
Lille získalo dva talentované hráče, dohromady pět milionů eur zaplatilo za dvojici Florian Thauvin, Soualiho Meité. Oba mladí hráči zůstanou do konce sezony ve svých současných klubech, do Lille se přesunou až před příští sezonou.

O dvacetiletého záložníka Bastie Thauvina byl velký zájem, vedle francouzských klubů jej měly v hledáčku také Arsenal a Newcastlu. Lille jej získalo za 3,5 milionu eur, s hráčem podepsalo smlouvu do léta 2017.

"Jsem šťastný, že přestupuju do Lille. Je to pro mě velká změna, protože jdu do velkého klubu s velkými ambicemi," hlásí Thauvin. "Na Bastii nikdy nezapomenu, protože tady jsem nastartoval svou kariéru. Klubu jsem vděčný, ve zbytku sezony udělám vše pro záchranu v Ligue 1."

Druhou posilou pro budoucnost Lille je osmnáctiletý záložník Auxerre Soualiho Meité, který přestupuje za 1,5 milionu eur a který se dogám upsal na stejně dlouhou dobu jako Thauvin. "Je to hráč s obrovským potenciálem, hodně si od něj slibujeme," prohlásil trenér Lille Rudi Garcia.

Autor: Radim Šantrůček / ligue1.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

už začína omlaďovať aj Lille

Reagovat
smazaný uživatel

toto má spíš na kšefty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to je lempl, kterej neumí anglicky a proto šel ubrečeně do Lille!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Thauvin bude jednou vyborny

Reagovat
domingo

A Méité.. mi v hluboke depresi pripomnel, jak strasne flakam Auxerre. Medialni pokryti L2 v CR je tak spatny, ze jsem s tim klubem uplne ztratil kontakt.. ach jo. Musim vazne zapracovat na svoji francouzstine.

Reagovat
smazaný uživatel

V PSG zřejmě bude ve své kariéře pokračovat David Beckham, který je po odchodu z Los Angeles Galaxy volným hráčem. Anglického záložníka čeká zdravotní prohlídka, v pět hodin by pak měl být představen na tiskové konferenci.

Just PSG being PSG

Reagovat
.13

Este Capoueho a som spokojny.

Poslat prec Bodmera, aj ked ho mam dost rad a dost toho pre nas odviedol, bude to najlepsie pre vsetkych asi, hlavne nie do ASSE

Reagovat
pospech11

Jak je na tom v Axuerre Yaya Sanogo ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele