Aktuality

Čech: Chelsea k titulu potřebuje šest výher a jednu remízu

Brankář Petr Čech tuší, že fotbalisté Chelsea si v boji o titul v anglické lize mohou dovolit ze zbývajících sedmi zápasů zaváhat maximálně jednou. Ideální by však prý bylo, kdyby všechny zápasy vyhráli. Věří, že on sám k tomu pomůže, i proto, že zraněné lýtko, které ho na měsíc vyřadilo ze hry, je již zcela v pořádku.

Maradona chce upravit hru Argentiny Messimu na míru

Trenér argentinské reprezentace Diego Maradona se rozhodl 76 dní před startem mistrovství světa změnit hru svého týmu, aby mohl co nejvíce těžit z vynikající formy Lionela Messiho. Barcelonské hvězdě chce postavit systém na míru podobně, jako je tomu v jeho klubu.

Gerrard přiznal, že není spokojený se svou formou

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard přiznal, že není spokojený se svou současnou formou. Dodal ale, že je stále schopný dovést klub na čtvrté místo v lize, které by mu zajistilo boje o Ligu mistrů.

Higuain stý start neslavil. Soustředí se na další derby

Real Madrid se včera po výhře nad Getafe vrátil do čela španělské ligy, a to také díky dvěma gólům Gonzala Higuaina. Ten tak ozdobil své sté utkání v dresu Realu Madrid. Argentinec ale po zápase přiznal, že na slavení důležité výhry ani kulatého mezníku není čas.

Reprezentace přivítá Skoty v Edenu a Španělsko na Letné

Čeští reprezentanti mají jasno v tom, kde budou hrát domácí zápasy kvalifikace mistrovství Evropy 2012. O duely s hlavními konkurenty se rozdělí dva největší pražské stadiony - letos na podzim proti Skotsku se bude hrát ve slávistické Synot Tip Areně, poslední domácí zápas proti Španělsku se uskuteční v říjnu příštího roku ve sparťanské Generali Areně.

Giggs možná znovu oblékne dres Walesu místo zraněného Ramseyho

Do velšské reprezentace se možná vrátí veterán Ryan Giggs, která hrál za národní tým naposledy před necelými třemi roky v utkání s českým výběrem. Šestatřicetiletý záložník Manchesteru United uvažuje o tom, že by mužstvu vypomohl při zranění Aarona Ramseyho.

Portugalec Nani se upsal Manchesteru United do roku 2014

Manchester United si pojistil portugalského reprezentanta Naniho novou čtyřletou smlouvu až do léta roku 2014. Dosavadní kontrakt mladého křídelníka by platil o dva roky kratší dobu.

Milán posiluje obranu. Z Chieva přijde Yepes

AC Milán hlásí zisk posily do obranných řad, v létě přijde z Chieva zkušený Mario Yepes, který s rossoneri podepsal dvouletou smlouvu. Milánští za čtyřiatřicetiletého hráče nezaplatí ani euro, jelikož mu v Chievu po sezóně končí smlouva.

Sigma Olomouc podá trestní oznámení na Bohemins Praha

Vedení Sigmy Olomouc se rozhodlo podat na Bohemians Praha kvůli obvinění z korupce trestní oznámení. Zároveň chce prověřit telefonní výpisy hráčů z loňského května, kdy podle šéfa střížkovského celku Karla Kapra nabídl olomoucký brankář Petr Drobisz fotbalistům jeho týmu 300.000 korun za porážku v posledním utkání minulého ročníku první ligy.

Slávista Černý si představoval příjemnější návrat po zranění

Rozhodně veselejší návrat na ligové trávníky si po přestávce dlouhé šest a půl měsíce zaviněné zraněním představoval slávistický záložník Jaroslav Černý. V utkání 21. kola proti Liberci dnes nastoupil na posledních patnáct minut, ale prohře 0:2 nezabránil.

Došek zažil střídání snů a udržel Teplice v boji o titul

Občas se na vytáhlého útočníka Libora Doška snáší z hlediště sprška nadávek kvůli jeho leckdy "neohrabanému" pojetí, ale dnes byl na teplických Stínadlech hvězdou první velikosti. Právě on měl klíčový podíl na závěrečném obratu a výhře domácích fotbalistů nad Slováckem. Došek sice na hřišti strávil jen devět minut, ale i to mu stačilo na vstřelení dvou gólů a otočení skóre.

De Laurentiis volá po Super lize a těší se na Juventus

Prezident Neapole Aurelio De Laurentiis přispěchal se sebevědomým názorem, že je na čase, aby nejlepší evropské kluby založily vlastní soutěž. Podle něj se totiž současné systémy pomalu stávají zastaralými.

Sevilla se s Aragonesem nedohodla, hledání pokračuje

Sevilla včera propustila trenéra Manola Jimeneze a okamžitě začala s hledáním náhrady. Nejvíce se mluvilo o Luis Aragonesovi, bývalém kouči španělské reprezentace, kterého účastník letošní Ligy mistrů okamžitě kontaktoval, ale setkal se s negativní odezvou.

Brno nevídaně ožilo a jeho forma straší soupeře

Po matném podzimu Brna je na jaře všechno úplně jinak. Beránkova parta se na jaře rozjela k obdivuhodným výkonům a po perfektním startu se nenápadně prolplížila až na sedmou příčku v tabulce, jen bod za pražskou Slavii.

Celtic po potupě propustil manažera Mowbraye

Po potupné porážce 0:4 od sestupem ohroženého týmu St. Mirren ve středečním ligovém utkání skončil na lavičce Celtiku trenér Tony Mowbray. Bývalý hráč slavného skotského klubu tak nevydržel ve funkci ani celou sezonu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele