Inter nakupuje. Získá Kuzmanoviče, Schelotta a Kovačiče

30.01.2013, 21:59
Aktuality
Inter se na závěr zimního přestupního termínu pustil do nákupů, získat by měl hned tři hráče. Nejvíc peněz, až patnáct milionů eur, může putovat do Dinama Záhřeb za Matea Kovačiče. Dalšími posilami nerazzurri budou Zdravko Kuzmanovič ze Stuttgartu a Ezequiel Schelotto z Atalanty.

Ani jeden přestup zatím není oficiální, všechny ale jsou blízko zrealizování. Dinamo Záhřeb potvrdilo, že souhlasilo s nabídkou jedenácti milionů eur (a dalších čtyř v závislosti na výkonech) za osmnáctiletého Kovačiče. Talentovaný záložník se zítra podrobí v Miláně lékařské prohlídce a po ní by měl podepsat smlouvu.

V italském klubu se sejde se Zdravkem Kuzmanovičem ze Stuttgartu. "Jsem šťastný, že budu hráčem Interu. Zájem měla i Valencia, ale já se vždycky chtěl vrátit do Itálie," hlásí srbský záložník. Kuzmanovičovi by v létě vypršela smlouva, proto se jeho cena bude pohybovat pouze mezi jedním a dvěma miliony eur.

Třetí posilou Interu se stane Ezequiel Schelotto z Atalanty. Ohledně třiadvacetiletého záložníka probíhají dlouhá jednání, finální dohoda má vypadat takto: Inter zaplatí 3,5 milionu eur a Atalantě navíc poskytne polovinu práv Marka Livajy. "Vše je prakticky hotové," uvedl Schelotto.

Autor: Radim Šantrůček / footbal-italia.net

Komentáře (358)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele