Aktuality

Na Messiho hattrick pěli ódy spoluhráči i trenér soupeře

Barcelona se včera radovala z důležitého vítězství nad Valencií a hlavní hvězdou večera se stal Lionel Messi, jenž soupeři během necelé půlhodiny nasázel čistý hattrick. Po zápase na jeho hlavu pěli ódy vlastní spoluhráči i trenér Unai Emery.

Van Gaal: Mohli jsme také prohrát

Bayern stále vede bundesligu před druhým Schalke, ale přestože byl ve včerejším utkání proti sestupem ohroženému Freiburgu vysoce favorizován, hubenou výhrou 2:1 své fanoušky nepřesvědčil. Trenér Van Gaal přiznal, že zisk tří bodů je zčásti také dílem štěstí.

Baroš se po zranění vrátil k fotbalu vstřelenou brankou

Český útočník Milan Baroš překonal problémy se zlomenou kostí v nártu a po téměř pěti měsících nastoupil k soutěžnímu utkání. V 25. kole turecké ligy dnes odehrál 13 minut za Galatasaray Istanbul a dokonce se gólem podílel na výhře 3:0 nad Ankaragücü. Zaznamenal tak šestou trefu v sezoně.

Sionko spasil Spartu, ale na oslavy je prý dost času

Vedení Sparty si může mnout ruce, jak mu vyšel zimní tah s návratem záložníka Libora Sionka. Dnes nastoupil v Mladé Boleslavi ke svému třetímu ligovému utkání po návratu a ještě dlouho po něm znělo stadionem jeho jméno. Pro sparťanské fandy, kteří po celý zápas vyzývali své hráče k bojovnosti, se stal hrdinou.

Slávistu Naumova čeká možná až rok bez fotbalu

Slávistický útočník Riste Naumov je po operaci zlomené lýtkové a holenní kosti a bude bez fotbalu půl roku až rok. Makedonský hráč se podrobil složitému zákroku ihned po sobotním utkání 19. kola první ligy s Teplicemi ve Střešovické nemocnici.

Everton potvrdil, že hostování Donovana v klubu je u konce

Vedení Evertonu potvrdilo, že Landon Donovan ukončí své působení v anglickém klubu a vrátí se do Los Angeles Galaxy. Ještě v sobotu večer po remízovém zápase s Birminghamem přitom manažer David Moyes věřil, že Donovan v Evertonu zůstane.

Hernandéz se přes zájem Arsenalu z Palerma nechystá

Devatencátliletý uruguayský útočník Abel Hernandéz se pozvolna dostává do sestavy italského Palerma a zájem o jeho služby už projevil londýnský Arsenal. Agent hráče Vincenzo D'Ippolito však popřel, že by jeho klient v létě do Anglie odešel.

Jarolím a Plíšek se shodli, že zápas ovlivnila zranění

Trenéři obou týmů se po včerejším zápase mezi Slavií a Teplicemi shodli, že nepříjemné momenty s vážnými zraněními tří hráčů v prvním poločase zápas výrazně negativně ovlivnily. Do nemocnice museli odcestoval Petr Janda, Riste Naumov a Milan Matula.

Guédé by mohl reprezentovat Slovensko

Tréner slovenské reprezentace Vladimír Weiss st. oznámil, že by mužstvo rád posílil o Karima Guédého, který nyní hraje za Slovan Bratislava. Hráč je rodákem z Toga, brzy by ovšem měl dostat slovenské občanství. Podle Weisse by Guédé mohl zalepit díru na pozici defenzivního záložníka, kde je podle něho velká slabina...

Šlágr ligy kazila série zranění, slávista Naumov má zlomenou nohu

Šlágr Gambrinus ligy mezi Slavií a Teplicemi pokazila série zranění. Nejhorší utrpěl útočník Slavie Riste Naumov, který opustil hřiště v sanitce se zlomenou nohou. Do nemocnice během prvního poločasu zamířili i domácí Petr Janda a teplický Milan Matula, kteří se srazili hlavami a u obou bylo podezření na frakturu lebky.

Nesta jde na operaci s kolenem a sezona pro něj skončila

Obránci Alessandru Nestovi z AC Milán předčasně skončila sezona. Třiatřicetiletý italský fotbalista jde na operaci s přetrženou šlachou v pravém koleni a mimo hru bude zhruba dva měsíce.

Strakův Ružomberok poskočil na sedmé místo

František Straka se s Ružomberokem posunul na sedmé místo tabulky slovenské nejvyšší soutěže. Jeho tým dnes porazil doma 2:0 Prešov, který tak odsunul na osmou pozici...

Lavička bude se Sydney bojovat o australský titul

Vítězslav Lavička postoupil s FC Sydney do finále play off australské ligy díky vítězství 4:2 nad Wellingtonem. O titul budou jeho svěřenci usilovat za týden v utkání proti Melbourne.

Nebojíme se hrát svojí hru, pochvaluje si Mihajlovič

Inter Milán nemá právě optimální formu a potvrdil to i ve včerejší předehrávce Serie A v Catanii. Sicilský celek dokázal v posledních šestnácti minutách otočit výsledek a vyhrál 3:1...

Robinho si chce pobyt v Santosu prodloužit

Útočník Robinho v lednu uzavřel šestiměsíční smlouvu v brazilském Santosu, avšak nyní uvedl, že by se nebránil delšímu pobytu. Robinhovi se ve staronovém působišti nebývale daří. V osmi zápasech se střelecky prosadil hned pětkrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele