Na posilách neproděláme, je si jistý Redknapp

04.02.2013, 11:04
Aktuality
Queen's Park Rangers během zimy mohutně posiloval, aby vylepšil své vyhlídky na záchranu v Premier League. Nejvíc stáli Loic Rémy a Christopher Samba, manažer Harry Redknapp je ale přesvědčen, že londýnský klub na nich nemůže prodělat, i kdyby nakonec sestoupil.

Obránce Samba stál dvanáct milionů liber a QPR mu údajně nabídlo pohádkový plat sto tisíc liber týdně. Druhou drahou posilou se stal útočník Rémy za osm milionů.

"Když budeme chtít Sambu na konci sezony prodat, tak ho prodáme, protože to je hráč pro klub z první čtyřky. Je to monstrum, rychlý jako blesk, silný ve vzduchu. I kdyby se nám nedařilo, tak se nebojím, že ho neprodáme za dvanáct milionů," prohlásil Redknapp.

Podobně to zkušený kouč vidí s Rémym. "Jakmile nastřílí pár branek, bude jeho cena dvanáct milionů. Loni jsme se ho v Tottenhamu snažili získat za osmnáct milionů. Hodně jsme investovali, ale získali jsme dobré hráče, u kterých není problém dostat peníze zpět," dodal Redknapp, jehož tým je v tabulce stále poslední.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (868)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele