Aktuality

Beckham doufá, že s anglickým týmem do JAR nakonec pojede

David Beckham by na mistrovství světa v Jihoafrické republice přeci jen mohl být součástí anglického mužstva. 35letý záložník doufá, že ho trenér Fabio Capello nakonec začlení do svého realizačního týmu.

Jsme připraveni přepsat historii, říká Ancelotti

Chelsea hraje v sobotu finále FA Cupu proti Portsmouthu a o motivaci má postaráno. Blues budou útočit na double, který zatím nikdy v historii nezískali. Manažer Carlo Ancelotti věří, že jeho svěřenci zápas zvládnou a po anglické lize vyhrají i pohár.

Boyd si vybírá z nabídek a brzy se rozhodne

Kris Boyd se podle svých slov během tří týdnů rozhodne, kde bude od léta hrát. Kanonýrovi Rangers končí příští měsíc smlouva a má na stole několik nabídek ze zahraničí. Boyd chce všechny pečlivě zvážit.

Emery: Cílem je dál se zlepšovat

Unai Emery prodloužil smlouvu ve Valencii, takže bude sedět na lavičce španělského klubu i v příští sezóně. Netopýři letos obsadí v lize třetí příčku a zahrají si Ligu mistrů. Emeryho cílem je stálé zlepšování výkonů Valencie a pokud možno návrat do evropské špičky.

Jednou budu trénovat Real Madrid, vyhlásil Mourinho

Trenér Interu Milán José Mourinho přiživil spekulace o svém možném odchodu do Realu Madrid. Portugalský kouč prohlásil, že jednoho dne bude špičkový španělský klub trénovat. Nyní se s Interem připravuje na závěrečné kolo italské ligy a na finále Ligy mistrů.

Miccoli nakonec musí s kolenem na operaci

Útočník Palerma Fabrizio Miccoli musí na operaci vazů v pravém koleni. Třetí nejlepší střelec italské ligy bude podle prohlášení klubu mimo hru tři až čtyři měsíce.

Davies se zlobí na Sochaux kvůli neúčasti na MS

Americký reprezentant Charlie Davies je přesvědčen, že o účast na mistrovství světa ho připravilo vedení Sochaux. Podle třiadvacetiletého útočníka, který se loni v říjnu málem zabil při autonehodě, prý prezident klubu bez jeho vědomí napsal trenérovi USA, aby ho na šampionát v Jihoafrické republice nenominoval.

Zklamání přebolelo, Baník i bez opor v boji o titul nerezignoval

Nová naděje přebila zklamání a zmar, který ostravští fotbalisté cítili po minulé remíze s Mladou Boleslaví. Před závěrečným utkáním v Příbrami tým znovu začal věřit, že boj o titul ještě nemusí být ztracený, jak s tím byl ještě v sobotu smířen kapitán Martin Lukeš.

Zklamaný Van Nistelrooij se obává, že v reprezentaci skončil

Nizozemský útočník Ruud van Nistelrooij těžko snáší zklamání, které mu připravil trenér Bert van Marwijk vynecháním jeho jména při nominaci na světový šampionát. Třiatřicetiletý elitní kanonýr se obává, že tím definitivně skončila jeho kariéra v národním týmu.

Atlético Madrid velebí po triumfu v Evropské lize střelce Forlána

Nemít v sestavě útočníka Diega Forlána, fotbalisté Atlétika Madrid by nyní jen těžko slavili triumf v Evropské lize. Uruguayský kanonýr zaznamenal dva góly semifinálovém duelu s Liverpoolem a ve středu v noci vše korunoval dvěma finálovými brankami, jimiž pokořil Fulham 2:1 po prodloužení.

Severní Korea zveřejnila kádr na mistrovství světa

Severní Korea zná 23 fotbalistů, kteří ji budou reprezentovat na letošním mistrovství světa v Jihoafrické republice. Mezi nominovanými nechybí ani útočník Jong Tae Se, který by měl být hlavním tahounem týmu.

Trenér Beránek po posledním ligovém kole v Brně skončí

Trenér Miroslav Beránek ukončí po sezoně své angažmá v Brně. Třiapadesátiletému kouči vyprší koncem června smlouva a na nové se s klubem nedomluvil. V Brně působil Beránek půldruhého roku od prosince 2008, kdy vystřídal Petra Uličného. Nového trenéra zatím vedení klubu hledá.

Bulhar Berbatov ukončil reprezentační kariéru

Útočník Manchesteru United Dimitar Berbatov se rozhodl ukončit reprezentační kariéru. Současný kapitán bulharského národního týmu to oznámil na stadionu Levski v Sofii. Jeho reprezentační účet se zastavil na 78 startech a 48 gólech, což z něj činí nejlepšího střelce bulharské historie.

V nominaci reprezentace vystřídal brankář Daněk zraněného Drobného

V nominaci fotbalistů pro zápasy s Tureckem a USA, které se budou hrát v závěru května v amerických městech Harrison a Hartford, udělal trenér Michal Bílek první změnu. Místo brankáře Jaroslava Drobného, který se dnes omluvil kvůli zraněnému kolenu, pocestuje za oceán plzeňský gólman Michal Daněk.

Lyon neplánuje velké nákupy, klíčoví hráči ovšem zůstanou

Na žádné zběsilé nkupování se v průběhu léta nemohou těšit fanoušci Lyonu. Francouzskému klubu letošní sezona nevyšla, nezískal ani jednu trofej a musí do posledního kola bojovat o místenku v příštím ročníku Ligy mistrů, prezident Jean-Michel Aulas přesto žádné velké nákupy neplánuje...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele