Emeghara svými góly táhne Sienu, budoucnost nyní neřeší

28.02.2013, 18:51
Aktuality
Siena bojuje o záchranu mezi italskou elitou a jejím hlavním trumfem se stává Innocent Emeghara. Mladý švýcarský útočník v zimě přišel na hostování z francouzského Lorientu a zatím se mu daří, sám pak neřeší, co se s ním stane v létě...

Emeghara zatím nastoupil k pěti zápasům a na svém kontě má už čtyři zásahy - jedním gólem se podílel na výhře nad Interem Milán (3:1) a remíze s Bolognou (1:1), dvakrát pak udeřil v duelu s Laziem (3:0). Obrovsky si tak polepšil oproti podzimu v Lorientu, kde se na hřiště dostal jenom jednou na pouhé čtyři minuty.

"Návrat do Lorientu? Možné je všechno, ale na budoucnost v tuto chvíli nemyslím," prozradil 23letý útočník v rozhovoru pro francouzský deník L’Equipe.

"Soustředím se jenom na to, abychom se se Sienou zachránili. V tuto chvíli nám chybí pět bodů, což není zase tak moc," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobry hrač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

A dobrý jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
JacoBee

Clanek protoze hrac dal 4 goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ... a dal ich len z 5 zapasov a + dopomohol Siene k doležitym vyhram

Reagovat
Filipow

V pěti zápasech ;)

Reagovat
smazaný uživatel

i tak

Reagovat
Komat

V Sieně

Reagovat
Krausio_Real_M

Nevinný

Reagovat
smazaný uživatel

vystřílej tu záchrnu.Siena se musí zachránit, ten jejich stadion postavený z lešení by mě chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý jméno! Málokdo si ho zaslouží

Reagovat
Neuro

jak můžeš vědět že on jo...

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že on si ho zaslouží... jen že je to skvělý jméno a málokdo má právo ho nosit

Reagovat
Milan.B

sikovny týpek

Reagovat
miguel bain

Když si najde nějaký šikovný low endový tým tak může prožít individuálně úspěšnou kariérum do Lorientu by chodit neměl, zaprvé nejspíš nebude hrát, zadruhé bude dobře, když tam zůstane nějaké volné místo pro nějakého dalšího hosta z Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladík z Manchestru City zabil svoju sestru i brata. Odsedí si 16 mesiacov.

Reagovat
Benesse

neviem na čo to sem sereš a už vôbec nerozumiem tomu že si z toho článku nepochopil že nezrazil vlastných súrodencov.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha sorry, nečetl jsem to tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to našel - Meppen-Walter, byl to jeden z nejlepších hráčů akademie

Reagovat
Pettirosso

ROBUR!! Musíte to zachránit! Emeghara je hodně zajímavý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co to dělá v Ligue1 sekci

Reagovat
miguel bain

Reagovat
snuff24

Branca by mohl po sezoně opustit INTER !!!! to by byla bomba

Reagovat
celestial-

S tým súhlasím... to čo spravil s útokom po odchode Eto´a vrátane jeho odchodu je zverstvo.. a to sme mali šťastie s Cassanom... navyše obrana.. škoda reči

Reagovat
Jajinek

přivedl Cassana a ještě mu za to zaplatili a pak za hubičku Palacia aka over 20 gólového střelce. Zase z něj nedělejme kteréna za každou cenu.

Reagovat
olis

a este Gargano

Reagovat
Tomanatura

to bylo spis napravovani chyb predeslych, Branca je spatny. Kazdemu se neco povest musi, on ma uspesnost hodne malou.

Reagovat
Jajinek

v tom souhlasím, ale zrvona útok před touto sezónou postavil dobrý

Reagovat
celestial-

S tým, že postavil útoko pred sezónou súhlasím, ale zase v zime dokafral čo sa dalo podľa môjho názoru, takže výsledok zase nič

Reagovat
10

Reagovat
madridcan

OT: Madridcanove Fanta okienko

Velke veci sa deju. Dejwica uz minule kolo zosadil famozny Olis a otazkou pred tymto kolom bolo, ze ci Olis potvrdi prvenstvo a zdola stagnujuceho Creepyho a ze ci niekto este bude vzdorovat. A dopadlo to nasledovne.

V prvom zapase privital Dejwa céersedmicku. Po urputnom boji Dejwa podlahol najnizsim moznym rozdielom Madridcanovi 0:1. Rozhodlo sa v zalohe, kde Dejwovi nehral Almiron ani Moralez a Tacht ohodnoteny nebol. Nepomohol ani gol Lodiho proti golu Saua, asistencii Bonaventuru, famoznemu Marchisiovi plus cistemu kontu Lucu, Barzu a Campagnara(plus ciste konto Romera).

Madridcan tak straca dva body na Olisa, ktory potvrdil rolu favorita proti Creepymu aj ked rozhodlo domace prostredie. Creepymu vyborne zahrala zaloha, ale nakoniec absencia bodov u jedneho hraca chybala k vytuzenemu bodu. Olisov Neapol ziskava za tie tragedie az prilis vela bodov a preto s odretymi usami a pomocou Lichteho s Faraonom to dotiahol k trom bodom.

V poslednom zapase zahral fantasticky CubOne a zastavil aspon na chvilku stroj menom Cukrousek. Ak Cubonovi zahraju vsetci hraci, tak je vynikajucim superpom kazdemu. Uz ani nie je posledny...predbehol Creepyho. Cukrouskove postavenie trosku kontrastuje s vykonmi v poslednych zapasoch. Je totiz stvrty.

Vela napovie dalsie kolo- Cukrousek vs. CR7 a Olis hosti Dejwu.....a ja sa nemozem dalsieho kola, ktore zacina uz dneska ,dockat

Ospravedlnujem sa, ze suhrny chodia tak neskoro. Uz predvcerom som mal rozratane body a naraz pozeram a nejak vela hracov z fiorentiny nehralo a az potom som si uveodmil, ze nie su vyhodnoteny. Minuly tyzden sa viezol v duchu oslav mojich narodenin, takze tam som bol rad, ze som vyhodnotil kolo, suhrn by sa mi cez mobil robil blbo No a toto roztiahnutie kola do styroch dni stoji za hovno. Aspon, ze teraz je to normalne a suhrn cakajte normalne v pondleok poobede.

Reagovat
olis

necakal ze budem prvy toto kolo ked nezvladne Neapol tak ho nezvladnem ani ja

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak orientačně...Nesere na to u vas pulka lidi? dyz se dycky divam na ty body za dane kolo, tak to je vetšinou 55-60 bodu...

Reagovat
madridcan

CubOne a Creeping ano. Ten nizky pocet bodov moze byt tym, ze ja a Dejwa sme mali pomerne dost hracov zranenych a Olis sa spolieha na Neapol, takze ked to dosere ten, tak sa mu dosere cela fanta.

Reagovat
Jajinek

to je presne ono...zacnou ti hrat no namove a pulce lize ti pulka nehraje...bral bych to jako precedent!!!

Reagovat
madridcan

Som myslel, ze ja, Cukrousek, Dejwa, Olis aj CubOne sme tu pomerne znamy. Ja sa snazim co to ide, ale ked raz mi niektori hraci stoja za hovno(di Natale sere nato uz 6 zapasov), tak s tym vela nespravim. Cub vraj bol v nemocnici a potom sa uz nato sam od seba vykaslal. Creeping neviem preco skoncil.

Reagovat
Maritazzi

Já bych s váma klidně hrál, jak už jsem několikrát avizoval, pokud budete mít místo a nestrávim část příští sezony v Turecku, počítejte se mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste znami, to je v klidu. Ale vysrat se na to jen tak, protože mam akne na xichtu je trapny...Hloupi lide, přišti rok nehrajou, hotovo.

Maritazzi vitej

Reagovat
madridcan

Buduci rok pod vasou zastitou asi hrat nebudeme. Vela ludi sa ma na to pyta a ja ich odkazujem na vas. Nemienim sa vam nominovat na vase forum a nominovat ludi, ktorych mozno nepoznate. Takze to budeme riesit mozno niekde tu v nejakej mrtvej lige alebo mozno bude medzi nami niekto sikovny, kto nam spravi forum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele