Aktuality

Brabec děkoval trenérovi Jarolímovi za sparťanský titul

Euforie, tradiční juchání s fanoušky, ale také realistická hodnocení odehraného utkání i celé sezóny, která byla nebývale dramatická. To všechno čekalo na sparťanské fotbalisty poté, co jejich kapitán Tomáš Řepka zvedl nad hlavu mistrovský pohár.

Slávistický kouč Cipro u týmu končí, vrátí se Jarolím?

Kouč Slavie Praha František Cipro u týmu končí a vrací se na pozici hlavního skauta, kterou v klubu z Edenu zastával před svým příchodem na lavičku. Novinářům to dnes oznámil bezprostředně po skončení závěrečného zápasu sezony v Mladé Boleslavi, kde slávisté vyhráli 1:0.

Casillas nechce nového kouče. Stojí za Pellegrinim

Real Madrid má stále teoretickou šanci na titul ve španělské lize, přesto se hlasitě mluví o změně hlavního trenéra. S tím ale nesouhlasí brankář Iker Casillas. Podle něj by bylo lepší, kdyby se klub stabilizoval.

Olič: Nechceme jenom jednu trofej, ale všechny tři

Fantasticky rozehranou sezonu má Bayern. Mnichovský klub už získal bundesligový titul, v dalších dvou soutěžích je ve finále a má tak šanci získat treble. Útočník Ivica Olič se už těší na dnešní finále DFB-Pokalu, soupeřem Bayernu bude Werder...

Foster jedná s Birminghamem, kluby se již na přestupu dohodly

Od příští sezóny bude mít možná Ben Foster nové angažmá. V Manchesteru United se nedokázal prosadit, a proto nyní vyjednává s Birminghamem City. Transferu by nemělo nic bránit, oba kluby jsou už totiž dohodnuty na přestupové sumě.

Nedvěd má mít v Juventusu na starosti mladé hráče

Bývalý kapitán české reprezentace Pavel Nedvěd se údajně vrací do Juventusu Turín, kde bude mít jako manažer na starosti mládežnické výběry. Držitele Zlatého míče z roku 2003 si prý do klubu přivede nový prezident Andrea Agnelli, který se v pondělí po skončení italské ligy ujme své funkce.

Drobný opustí Herthu, nepřijal novou nabídku

Jaroslav Drobný opustí Herthu, kde mu na konci sezony vypršela smlouva. S vedením týmu, který sestoupil do druhé ligy, se český reprezentant nedohodl na podmínkách nového kontraktu.

Nejhezčím dárkem pro Kadlece k osmnáctinám by byl titul

Osmnácté narozeniny oslaví fotbalista Václav Kadlec až ve čtvrtek, ale předčasný a také prý nejkrásnější dárek k dovršení plnoletosti by útočník pražské Sparty chtěl dostat už v sobotu. Kadlec sní o tom, že s týmem před vyprodanou Letnou vyhraje ligu a poprvé v kariéře pozvedne nad hlavu pohár pro českého mistra.

Hubník zůstává v Hertě, podepsal smlouvu na čtyři roky

Český reprezentant Roman Hubník podepsal čtyřletou smlouvu s Herthou Berlín, s níž sestoupil do druhé německé ligy. Pětadvacetiletý obránce byl dosud v klubu na hostování z FK Moskva. O uzavření kontraktu dnes informoval ČTK Viktor Kolář z agentury Sport Invest, která hráče zastupuje.

Štajner předčasně končí v Hannoveru a jedná o návratu s Libercem

Jiří Štajner po osmi letech končí v německém Hannoveru. Třiatřicetiletý záložník požádal vedení bundesligového klubu o předčasné ukončení smlouvy, která mu měla vypršet za rok. Svoji kariéru by rád zakončil v Liberci.

Sedmnáctka se sešla před ME, všichni hráči jsou fit

Čeští fotbalisté do sedmnácti let se dnes v Praze sešli před startem na mistrovství Evropy v Lichtenštejnsku, kde se postupně utkají ve skupině s Anglií, Tureckem a Řeckem. Kouč Jiří Štol přivítal na srazu v tréninkovém centru Sparty na Strahově kompletní osmnáctku nominovaných hráčů a nikdo z nich nemá zdravotní problémy.

Eriksson: Hlavním cílem je postoupit ze skupiny

Trenér reprezentace Pobřeží slonoviny Sven-Göran Eriksson bude mít již v základní skupině velice těžký úkol. Jeho svěřenci se totiž kromě KLDR střetnou s výběry Portugalska a Brazílie. Eriksson přesto uvedl, že hlavním cílem bude účast ve vyřazovací fázi turnaje.

Skvělé jaro vyneslo Junovi v Austrii Vídeň dvouletou smlouvu

Tomáš Jun zůstane v Austrii Vídeň až do roku 2012. Rakouský vicemistr uplatnil na kmenového hráče Teplic opci den po skončení ligového ročníku, v jehož závěru byl bývalý český reprezentant ústřední postavou týmu.

Spekulace jsou u konce, Leonardo opouští AC Milán

Brazilský trenér Leonardo po jediné sezoně u týmu opouští fotbalisty AC Milán. S vedením klubu, za který hraje český obránce Marek Jankulovski, se dohodl na ukončení smlouvy.

Sudí se o delegaci na zápas dozví až těsně před zahájením

Do poslední chvíle zůstane utajena delegace fotbalových rozhodčích přes sobotním posledním kolem první ligy, v němž se bude bojovat o mistrovský titul a další dvě místa zaručující start v evropských pohárech. Komise rozhodčích sice během sezony už ve čtvrtek zveřejňovala, kým jednotlivé zápasy obsadí, ale nyní se rozhodla pro změnu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele