K přestupu chyběl jenom jeden krůček, říká agent Granqvista

01.03.2013, 09:49
Aktuality
Minimálně do konce letošní sezony si Andreas Granqvist bude muset počkat na odchod z Janova. O tom, že švédský obránce italský klub opustí, se spekuluje už několik měsíců a nechybělo mnoho k tomu, aby tato myšlenka byla realizována již v lednu...

"Během předchozího měsíce se na něho poptávala řada italských klubů. Od odchodu ho dělil opravdu jenom poslední krůček, prezident Enrico Preziosi si ale nakonec všechno rozmyslel," prozradil v rozhovoru pro TMW agent Alessandro Canovi.

O Granqvista během posledních měsíců stála spousta klubů a mezi zájemci byly i Galatasaray, Liverpool, Lazio, Dynamo Kyjev a naposledy se spekulovalo o AC Milán. Švédský reprezentant místo boje o pohárové pozice tak bude i nadále pomáhat Janovu k záchraně v Serii A. Aktuálně je CFC na poslední nesestupové pozici a oproti svým konkurentům má k dobru pět bodů.

"Ve vzduchu se vznáší spousta spekulací, ale záležet bude na Preziosim. Já mohu v tuto chvíli říci jenom to, že hráč nemá problémy se svými spoluhráči a soustředí se jenom na záchranu klubu mezi elitou," dodal agent.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
GEGE

Celkem nechapu proc ho Preziosi nestrelil nekam ven.Jestli je pravda ten Liverpool ci Kyjev tak s njch mohl vytriskat docela dost k pomeru ke Granqvistovym kvalitam...

Reagovat
GEGE

Navic ta obrana je ted dost dobra oproti minulym sezonam Bovo-Portanova-Manfredini vsichni jsou o parnik lepsi nez Granqvist takze ho neni ani potreba ale asi ceka Preziosi lepsi nabidku...

Reagovat
AjaxFans

Chtěl jsem ho místo Moisandera.

Reagovat
FC Porto FC

s Moisanderem po sezoěn až odejde Toby

Reagovat
FC Porto FC

ale on asi do Nizozemí nepůjde

Reagovat
AjaxFans

Taky myslím,že nepůjde.Ale snad se vrátí John.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele