Aktuality

Obránce Suchý o rok prodloužil hostování ve Spartaku Moskva

Obránce Marek Suchý o další rok prodloužil své hostování ve Spartaku Moskva. V ruském klubu, kam odešel z pražské Slavie po skončení podzimní sezony, bude působit nejméně do konce prosince 2011. Informovaly o tom webové stránky vršovického celku.

Pospěchovi dánský titul zpříjemnil konec rozpačité sezony

V centru Kodaně ve středu slavili fotbalisté FC Kodaň i s českým obráncem Zdeňkem Pospěchem obhajobu titulu v dánské lize, ale přesto v nich při ohlédnutí za sezonou zůstávají rozpaky a jistá pachuť. Dánský velkoklub nezopakoval loňský double a jeho hráče i s velkým odstupem především stále mrzí absence v hlavní fázi Ligy mistrů.

Světové talenty: Eric Dier

Anglických fotbalistů, kteří rozvíjí své fotbalové schopnosti v cizí zemi, je jako šafránu. Jedním z mála, jenž se vydal touto neobvyklou cestou, je Eric Dier. Ten patří mezi obrovské naděje lisabonského Sportingu.

Byl to výjimečný rok, radoval se po zisku titulu Deschamps

V Marseille včera skončilo jedno dlouhé osmnáctileté čekání, tamní Olympique se poprvé od roku 1992 stal mistrem Francie. Marseille tak potvrdila předsezonní roli největšího favorita a jedním z největších hrdinů se stal trenér Didier Deschamps...

Zanetti měl velkou radost z triumfu, nyní už myslí na Chievo

Velmi příjemnou povinnost má v posledních letech na Apeninském poloostrově Javier Zanetti, kapitán Interu Milán totiž každý rok přebírá minimálně jednu trofej. Nejinak tomu je i letos, Nerazzurri včera zvládli finále Coppa Italia a vyhráli nad AS Řím...

Němci mají v nominaci na MS sedm hráčů Bayernu včetně Butta

Trenér německé reprezentace Joachim Löw nominoval do předběžného kádru pro mistrovství světa v Jihoafrické republice sedm hráčů již téměř jistého ligového mistra Bayernu Mnichov. Po sedmi letech se podle očekávání do národního týmu vrací brankář mnichovského klubu Jörg Butt, jenž nahradí zraněnou jedničku Reného Adlera.

Trenér Straka po sezoně skončí u fotbalistů Ružomberku

Trenér František Straka po sezoně ukončí své působení u fotbalistů Ružomberku, kde mu na konci května vyprší smlouva. Kouč, jenž loni v jednom zápase vedl českou reprezentaci, to oznámil po dnešním utkání 31. kola slovenské ligy, v němž jeho tým zdolal 2:1 Senici.

Šmicrova benefice má hvězdné obsazení, přijede i Nedvěd

Hvězdné obsazení bude mít úterní fotbalová benefice v pražském Edenu, v níž se rozloučí s hráčskou kariérou Vladimír Šmicer. Účast v derby Slavia - Sparta potvrdili nejlepší čeští fotbalisté z přelomu tisíciletí a z Itálie dorazí i Pavel Nedvěd.

Mancini předpokládá, že i po neúspěchu zůstane koučem City

Ačkoli trenér Roberto Mancini nedovedl Manchester City do Ligy mistrů a nesplnil tak cíl, s kterým ho bohatí majitelé loni v prosinci k týmu přivedli, vyhazovu po sezoně se nebojí.

Sneijderovi hrozí, že přijde o finále Ligy mistrů

Interu Milán hrozí, že budou ve finále Ligy mistrů proti Bayenu Mnichov postrádat klíčového záložníka Wesleyho Sneijdera. Nizozemský reprezentant musel střídat už v šesté minutě finále Italského poháru s AS Řím kvůli zranění stehenního svalu a není jasné, kdy bude v pořádku.

Titul je asi pryč, shodli se tepličtí i jablonečtí hráči

Šance prát se v závěrečných dvou kolech o mistrovský titul je zřejmě pryč. Se smutnou realitou se po vzájemném zápase a bezbrankové remíze smiřují fotbalisté Jablonce a Teplic, jejichž odstup na vedoucí duo Sparta, Ostrava se zvětšil už na tři, respektive čtyři body.

Sparta jednou klopýtne, věří ostravský Mario Lička

Ostravský záložník Mario Lička otevřel ostravským fotbalistům svým osmým gólem v sezoně cestu k hladkému vítězství 3:0 na hřišti Kladna, po němž Baník dál bodově drží krok se Spartou. Osmadvacetiletý středopolař nepočítal s tím, že by dnes Letenští mohli proti Slovácku zaváhat.

Hübschman získal se Šachtarem počtvrté ukrajinský titul

Fotbalisté Šachtaru Doněck a s nimi i Čech Tomáš Hübschman získali svůj pátý titul v ukrajinské lize. Člen reprezentačního kádru Hübschman, jenž nebyl pouze u prvního triumfu v roce 2002, se radoval počtvrté.

UEFA potvrdila třízápasový trest pro Ribéryho

Evropská fotbalová unie UEFA zamítla žádost Bayernu Mnichov o zrušení třízápasového trestu za vyloučení pro záložníka Francka Ribéryho. Francouzský reprezentant tak nejspíš přijde o finále Ligy mistrů proti Interu Milán, i když bavorský klub plánuje ještě odvolání ke sportovnímu soudu CAS v Lausanne.

Italský kapitán Cannavaro po MS skončí v reprezentaci

Bývalý nejlepší fotbalista světa Fabio Cannavaro po mistrovství světa v Jihoafrické republice odejde z italské reprezentace. Šestatřicetiletý obránce Juventusu převzal v roce 2002 od legendárního Paola Maldiniho kapitánskou pásku a před čtyřmi lety získal s národním týmem v Německu titul světových šampionů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele