Radost Schalke z výhry v derby pokazilo zranění Huntelaara

09.03.2013, 21:06
Aktuality
Schalke v dnešním Revierderby porazilo stejně jako na podzim Dortmund 2:1, za vítězství ale zaplatilo krutou daň. Vazy v kolenu si poranil Klaas-Jan Huntelaar, nizozemského kanonýra nyní čeká dlouhá pauza a není vyloučeno, že se v právě probíhající sezóně na hřišti už neobjeví...

Devětadvacetiletý útočník nejprve v pětatřicáté minutě zaznamenal hlavičkou vítěznou branku, krátce po přestávce si ale z nešťastného střetu s vlastním brankářem Hildebrandem odnesl poraněné levé koleno a musel střídat.

"Je to politováníhodné. Právě je v nemocnici na vyšetření, ale vypadá to, že bude mimo hru delší dobu," uvedl hned po zápase trenér Schalke Jens Keller a jeho slova se ve večerních hodinách potvrdila.

Huntelaar má natržený vnitřní vaz, a ačkoliv nemusí na operaci, tak ho čeká minimálně několik týdnů na marodce a hrozí mu konec sezóny. Nizozemský reprezentant bude svému týmu poprvé citelně chybět už v úterý, kdy Königsblauen v odvetě osmifinále Ligy mistrů hostí Galatasaray.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de, focus.de

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A náhrada za něj není.

Reagovat
Filip12

no podle mě Farfán pujde na hrot a Marica nebo Obasi ho musej golově podporovat ale souhlasím jeho golostroj bude hodně chybět sem zvědav jak zvládnou bez něj odvetu LM

Reagovat
Filip12

i ten Pukki vypadá slibně na něj sem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Pukki se mi moc nelíbí, dneska nic nepředvedl a jednu akci vyloženě zazdil.

Reagovat
Filip12

loni byl ale jako kometa jeho čas přijde třeba už v úterý

Reagovat
Arne

Hmm, tak na Gala asi s Pukkim... Marica je furt mimo, Obasiho tam snad nedá, ale nabízí se ještě ten hybrid, co hráli v Mainzu. Akorát by byla škoda dávat Draxlera zase na křídlo, když už si na střed zvykl a takhle se rozehrál.

Reagovat
Filip12

Marica je taky zraněnej ?

Reagovat
Arne

Jo, má něco s meniskem.

Reagovat
Filip12

Tak snad Pukki no jinak Obasi je tak špatný ? v Hoffenheimu byl dobrej

Reagovat
Arne

To byl, ale taky jsou to už čtyři roky zpátky.

Reagovat
Filip12

Reagovat
stas87

mimo temy-ak by schürrle odisiel v lete,myslis ze by völler hodil laso herrmannovi?bol by ten prestup vobec realizovatelny?

Reagovat
Arne

Je to možný, ale podle mě Schürrleho nepustí. Zatím.

Reagovat
stas87

tiez si myslim ze nie,sezonu maju rozjetu viac ako dobre a tu LM uhraju,drzia si solidnu a stalu vykonnost a sbieraju pravidelne bodov,herrmann ma napadol lebo v bayerne a bvb je plno,ostava teda uz len schalke a bayer,farfana nema sancu vytlacit,jedine ze by sa presunul nalavo ak by schalke nekupilo nastalo bastosa ale to uz su len spekulacie

Reagovat
Arne

Spíš že by v Schake hrál podhrot a Draxler byl zase nalevo... Plus to BVB, ale na lavičku by ho byla věčná škoda.

Reagovat
jv

Dřív nebo později odejde určitě, ale netroufám si odhadovat, kam půjde, jenom doufám, že nebude napodobovat Marina. Jinak s Bayerem bych případně spojoval právě jeho, mohl by Schürrleho na levé straně nahradit, každopádně v létě čekám jeho odchod.

Reagovat
stas87

aj ja cakam ze odide z londyna,ono ked ho nenecha hrat ani v bukuresti,aj tak ale jeho odchod moze zhatit novy manazer to sa dufam nestane a marko sa rad vrati do nemecka

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

U nás Obasi ani na hrotu nehrál. Doufám, že na hrot půjde Farfán, Draxler na křídlo a na AM Meyer

Reagovat
smazaný uživatel

porazka v derby vzdy mrzi ale kaslat

treba si udrzat druhe miesto v lige a sustredit sa na LM

Reagovat
smazaný uživatel

A Teemo na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Teemo se hraje na topu.. ne hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Teemu to zvládne. Je to borec. Včera dost zedničil, ale to je o praxi. A ten kluk dlouho seděl. A nezapomínejme na Meyera. :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele