Aktuality

Dortmundský útočník Zidan bude půl roku bez fotbalu

Na půl roku přišli fotbalisté Dortmundu o egyptského reprezentanta Mohameda Zidana. Osmadvacetiletý útočník si v nedělním bundesligovém utkání s Hoffenheimem (1:1) bez cizího zavinění přetrhl zkřížený vaz v pravém koleni a musí na operaci.

Altintop zvažuje budoucnost, hrát chce za špičkový klub

Hamit Altintop je jedním z hráčů, o nichž se v nadcházejících týdnech bude hodně spekulovat. Turecký záložník hraje za Bayern Mnichov a smlouvu má jenom do konce letošní sezony. Už dokonce prozradil, že dostal i několik nabídek...

Mutu dostal za doping stop na devět měsíců

Devět měsíců nakonec bude bez fotbalu Adrian Mutu. Rumunský útočník ve službách Fiorentiny se před několika měsíci podruhé během své kariéry provinil proti dopingovým pravidlům a od té doby čekal na trest, který byl vynesen dnes...

Brankář Zítka nemá jasno o budoucnosti, možná Anderlecht opustí

Český brankář Anderlechtu Brusel Daniel Zítka, jehož tým si v neděli s předstihem zajistil další ligový titul, ve slavném klubu po sezoně možná skončí. Zamířit by mohl do jiného belgického týmu, vyloučen ale není ani jeho odchod do Turecka či Německa.

Ve hře je ještě patnáct bodů, upozorňuje Deschamps

Ještě před několika týdny to vypadalo, že ve Francii se o titul bude bojovat až do posledního kola, nakonec může být o mistrovi jasno několik kol před koncem. Do dobré formy se dostal Olympique Marseille, jehož trenér Didier Deschamps ale ví, že jeho svěřenci vyhráno ještě nemají...

Vučinič: Vyhrát derby je fantastické

Římské AS se včera po dvou dnech znovu vrátilo do čela tabulky italské Serie A. Giallorossi zvládli městské derby s Laziem a jedním z hrdinů se stal Mirko Vučinič - černohorský útočník dal obě branky svého týmu...

Mancini se otřel o Mourinha, v Interu prý jen těží z jeho práce

Bývalý trenér Interu Milán Roberto Mancini si rýpl do svého nástupce na lavičce italského týmu Josého Mourinha. Kouč Manchesteru City je totiž přesvědčen, že právě on z Nerazzurri vybudoval vítězný tým a Mourinho pouze těží z jeho práce.

Fillo se popral se spoluhráčem a musel na operaci s kolenem

Český záložník Martin Fillo chybí od úvodu sezony norské ligy v sestavě Stavangeru a důvodem je zranění kolena, které utrpěl při rvačce se spoluhráčem Bertelsenem na tréninku. Následně musel podstoupit operaci menisku a vazů a ještě minimálně tři týdny bude mimo hru.

Wenger: Španělská liga by byla pro Fábregase krokem zpět

Trenér londýnského Arsenalu Arséne Wenger zrazuje svého svěřence Franceska Fábregase od úvah o přestupu do Barcelony. Týmový kapitán by si podle Wengera odchodem do svého mateřského klubu pohoršil, protože španělská liga nemá odpovídající kvalitu.

Torres musí na operaci a čeká ho šest týdnů pauzy

Problémy španělského útočníka ve službách Liverpoolu Fernanda Torrese s kolenem vyřeší pouze operace. Vyhlášený kanonýr se podrobí zákroku ještě dnes a čeká ho pauza na šest týdnů. Bude mít tak co dělat, aby stihl začátek mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Je to obrovská radost, hlásí Mazuch po zisku titulu

Fotbalisté Anderlechtu získali mistrovský titul. Rozhodla o tom jejich dnešní výhra 2:1 nad Bruggami v 6. kole play off belgické ligy. Bruselský celek má čtyři zápasy před koncem v čele tabulky nedostižný čtrnáctibodový náskok. Z titulu se raduje i čtveřice českých fotbalistů Daniel Zítka, Ondřej Mazuch, Jan Polák a Lukáš Mareček.

Nakamura přiznal, že na španělskou ligu nestačil

Po několika měsících se Šunsuke Nakamura rozhovořil o svém nepovedeném angažmá v Espanyolu Barcelona. Japonský záložník se z klubu v lednu vrátil do Jokohamy a nyní uvedl, že na španělskou ligu neměl patřičnou kvalitu.

Mazura ve Slovácku skončil, tým povede trenér Soukup

U fotbalistů Slovácka skončil kvůli špatným výsledkům trenér Josef Mazura. Do konce sezony povede mužstvo ohrožené sestupem z první ligy sportovní ředitel Miroslav Soukup, bývalý kouč úspěšné reprezentační dvacítky, s níž vybojoval v roce 2007 stříbrné medaile na mistrovství světa.

Wenger: Chamakh má velkou šanci, že k nám opravdu přijde

Marouane Chamakh po sezoně odejde z Bordeaux, kde mu končí smlouva a zamíří do nějakého ještě většího klubu. Stát by se jím měl Arsenal, o této možnosti se mluví a píše už hodně dlouho a manažer Arsene Wenger prozradil, že o hráče má opravdu zájem...

Leonardo popřel, že by odešel z AC Milán

Leonardo se vyjádřil na téma své budoucnosti v AC Milán, která je poslední dobou v Itálii hodně rozebírána. Tamní média spekulovala o možném odchodu brazilského kouče, ten ovšem má v plánu zůstat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele