Aktuality

Manchester City získal na výpomoc Fülöpa

Given do konce sezony mimo hru, náhradník Taylor zrovna tak a Citizens mají před sebou rozhodující část sezony... Co teď? V nouzi nejvyšší se vrchnost klubu z Manchesteru obrátila na Birmingham, kam propůjčila svého kmenového brankáře Joe Harta. Vrátila se sice s nepořízenou, jako eso z rukávu však vysypala Mártona Fülöpa.

UEFA nezavrhla možnost vytvoření česko-slovenské ligy

Myšlenka na obnovení československé fotbalové ligy, která má navázat na tradici bývalé federální soutěže, stále žije. Společný projekt vedení ČMFS a slovenského svazu nezavrhli ani představitelé Evropské fotbalové unie (UEFA), poté co se s ním nedávno poprvé seznámili.

Benitezův agent vyvrátil zvěsti o podpisu smlouvy s Juve

Tématem číslo jedna ve všech denících či internetových webech je bezpochyby údajný odchod Rafaela Benitéze z Liverpoolu do Juventusu. Dnes ráno se dokonce v kuloárech objevily zprávy informující o souhlasu liverpoolského bosse s nabídkou Juventusu a dohodě tak nic nestojí v cestě. Tyto dohady ovšem rázně zamítl Španělův agent Manuel Quillon Garcia.

Světové talenty: Nassim Ben Khalifa

Švýcarská reprezentace do 17 let v loňském roce dosáhla obrovského úspěchu, když se jí povedlo vyhrát prestižní mistrovství světa. Jedním z hlavních tahounů při cestě za tímto senzačním vítězství byl útočník Nassim Ben Khalifa.

Podle FIFA je už na MS vyprodáno 40 zápasů

Světová fotbalová federace FIFA je přesvědčená, že všechny zápasy na mistrovství světa v Jihoafrické republice budou vyprodané. Podle posledních statistik jsou prodány lístky na 40 z 64 zápasů.

Benzema: Potřebuji více minut na hřišti, abych se zlepšil

Karim Benzema si od svého příchodu do Realu Madrid nezajistil stálé místo v základní sestavě a přiznal, že s nedostatečným zápasovým zatížením v týmu není spokojený. Podle svých slov se může zlepšit jen v případě, že na hřišti během utkání stráví více minut.

Dinamo Moskva odvolalo Kobeleva, nahradí ho Božovič

Dny trenéra Andreje Kobeleva na lavičce Dinama Moskva jsou sečteny, dnes o tom informovala ruská zpravodajská agentura Interfax. Oficiální formu nabude odvolání Kobeleva v nejbližších hodinách po zasedání vedení bělomodrých.

Aršavin přiznal, že působení v Barceloně by bylo vrcholem jeho kariéry

Ruský útočník Andrej Aršavin se údajně objevil v hledáčku FC Barcelona a sám forvard Arsenalu přiznal, že hrát za katalánský velkoklub by pro něj bylo vrcholem kariéry. Současný tým Pepa Guardioly totiž považuje za nejlepší celek světa.

Metzelder míří z Realu Madrid do Schalke

Christoph Metzelder bude od léta znovu hrát německou ligu. Bývalý německý reprezentant odejde po sezoně do Schalke 04. Metzelderovi končí v létě smlouva v Realu Madrid a do německého celku přijde jako volný hráč.

Zápas Baníku a Sparty táhne, v Ostravě vypukl boj o lístky

Přímý souboj o první místo v ligové tabulce mezi fotbalisty Ostravy a Sparty se v neděli odehraje v kulise plných Bazalů. Hned v prvních hodinách předprodeje se dnes na prodejních místech vytvořily několikasetmetrové fronty a jen během dopoledne našlo majitele zhruba šest tisíc vstupenek.

Llorente: Přednost mají klubové zájmy, až pak individuální

Finančními problémy zmítaná Valencia zatím okupuje třetí příčku španělské Primera Division a při pohledu na výsledky Barcelony a Realu Madrid by se dalo říci, že bronzový stupínek je velkou výhrou. Trenér Unai Emery by se tak měl dočkat odměny v podobě nové smlouvy, na tu si ale bude muset minimálně počkat...

Toni doufá v okamžitou pomoc Lazia

Šance AS Řím na zisk italského titulu v neděli večer výrazně klesly, jelikož Giallorossi doma podlehli Sampdorii a v čele Serie A tak je Inter. Útočník AS Luca Toni věří, že už za týden může být všechno opět jinak. Doufá v pomoc městského rivala Lazia, které hraje právě s Interem.

Bent je ve formě a věří si na střeleckou korunu

V anglické lize probíhá těsný souboj o titul, stejně tak střelci bojují o trofej pro nejúspěšnějšího z nich. V posledních kolech se mezi vážné adepty zařadil sunderlandský Darren Bent, který věří, že může vyhrát. Stále mu ale zbývá přeskočit hvězdné soupeře Drogbu a Rooneyho.

Varadi: Kdybychom byli druzí, budeme zklamaní

Před šesti lety už Adam Varadi zažil, jak v Ostravě chutná mistrovská euforie. A nyní věří, že se s mistrovským pohárem po sezoně pomazlí znovu. Právě Varadi má po dnešku velkou zásluhu na tom, že se Baník před šlágrem s vedoucí Spartou na svého rivala bodově dotáhl. Varadi dnes jediným gólem rozhodl o výhře Ostravy na hřišti Bohemians 1905...

Své hvězdy prodávat nebudeme, hlásí Palermo

Bez ohledu na konečné umístění v italské nejvyšší soutěži se Palermo nechystá prodat své největší hvězdy. Na tiskové konferenci to dnes zdůraznil sportovní ředitel Rosanero Walter Sabatini.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele