V Hannoveru se Dioufa nechtějí vzdát

12.03.2013, 21:44
Aktuality
Mame Biram Diouf v minulých týdnech odmítl prodloužit smlouvu, která jej v Hannoveru váže do konce příští sezony. Neznamená to ale, že v létě německý klub opustí. Vedení Hannoveru o senegalského střelce nechce přijít.

"Diouf je u nás pod smlouvou do léta 2014, proto to budeme my, kdo bude mít rozhodující slovo v případných letních jednáních. Nebudeme pro jednání snadným partnerem, protože máme o hráčově budoucnosti vlastní představy," prohlásil předseda Hannoveru Martin Kind.

V souvislosti s pětadvacetiletým útočníkem se spekuluje o zájmu velkých klubů, jedním z nich má být i Dortmund, Diouf chce všechno vyřešit až po sezoně. "Soustředím se jen na závěr sezony. O své budoucnosti chci jednat až potom," říká.

Mame Biram Diouf přestoupil do Hannoveru před rokem z Manchesteru United za necelé dva miliony eur a v Německu se okamžitě chytil. V loňské sezoně stihl v Bundeslize šest branek, letos jich má na kontě už deset. Vedle toho se pravidelně trefuje i v Evropské lize.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udržte ho v Hannoveri

Reagovat
Ferguson6

To je ten čo hral za United?

Reagovat
r.mrazik

stacil by obrazek vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí číst článek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Ferguson6

Keď som si to čítal, tak to tam nebolo, Doplnili to až neskôr

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ale nepresadil sa bohužial parádny hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
JackDaniels.

znamenity nakup

Reagovat
jv

Představy může mít Kind jakýkoliv, ale skutečnost je taková, že když za něho někdo vysolí alespoň trochu odpovídající sumu, nechají ho prostě jít a nebudou riskovat, že jim během další sezóny odejde za hubičku, případně dokonce bez náhrady, na to je Hannover až moc opatrný. Od sám by však potřeboval ještě minimálně rok na současném místě.

Reagovat
noustres

taky bych si představoval, že by ještě sezonu v Hannoveru měl odehrát, pak bych mu přál klidně Dortmund. V MU bohužel neměl šanci se protlačit

Reagovat
stas87

velmi by sa mi pacilo ak by diouf siel do schalke,backup za huntera,mozno by ho aj vytlacil a huntera by to donutilo makat a zdvihnut sa...ty nahradnici co su teraz v schalke...to je skor oslabenie

Reagovat
jv

Pukki určitě ne. Ten akorát trpí tím, že skoro nehraje a potom logicky není rozehraný, ale na Schalke má, i když roli Huntera bude zastávat obtížně, když je to úplně jiný typ hráče.

Co bys říkal na příchod Mitroglua? Podle všeho už sondujete situaci, a když by se nepodařilo realizovat trvalý příchod Petersena, volba by zřejmě padla na něho.

Reagovat
stas87

pukki asi potrebuje vedla seba partaka ktory zuzitkuje jeho robotu,on je poctivy,odmaka to ale vylozene strelec nie je a to ho brzdi

mitroglu...ja ho poznam len z tych manazerov,nemyslim si ze by nas nejak extremne pozdvihol..a ani sa mi nepaci ze obraciame pozornost do grecka vzhladom k fiancnym problemom ktore mame tak tipujem ze pride niekto podobny ako akpala,netusim kolko by si greci povedali za mitroglua,financne dostupny by pre nas mohol byt artjom milevsky toho som si prial uz davnejsie,skoda ze mal zranenia a vypadol z formy

Reagovat
jv

To právě včera ukázal, když pálil jednu šanci za druhou. Jinak ale jeho přítomnost na hřišti není pro Schalke oslabením, to bych netvrdil. Naopak mi jako hráč sedí, akorát potřebuje čas, možná by mohl uvažovat o hostování, kde by pravidelně hrál BL.

Jasnou jedničkou Olympiakosu je Djebbour, přes něho to má Mitroglu hodně složitý, třeba takový Pantelić skoro nehraje. Cenu bych odhadl tak na rozmezí 4-6 mil. eur, což by mohlo být v silách Werderu (samozřejmě by se nekoupil Petersen). Jeho výhodou by mohl být fakt, že umí řeč, má dokonce i německé občanství a před přestupem do Řecka hrál za Gladbach.

Akpala prostě zatím nedostal pořádnou šanci, takže těžko soudit. Kdybychom brali statistiky jen z Belgie, tak by střelecký instinkt měl mít, ale bundesliga je logicky někde jinde. Přesto by pozici druhého útočníka pohodlně zvládl a taky čekám, že zůstane a časem se uvidí, jak to půjde dál.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý úročník, líbí se mi na míči

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu už je pětadvacet? Já myslel, že tak o 3 roky míň.

Reagovat
smazaný uživatel

bundesliga je pro nej jako delana....

Reagovat
miguel bain

Po takové době mu někdo věří a on odmítne prodloužit smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné.. proč by se tak dobrého hráče chtěli vzdávat? nedá se nic dělat.. je téměř jasné, že po sezoně odejte. Snad k nám..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele