Aktuality

Hiddink se novým trenérem Interu nestane

Guss Hiddink dodrží smlouvu a po mistrovství světa se skutečně ujme turecké reprezentace. O věhlasného nizozemského trenéra měl zájem Inter Milán, který hledá náhradu za Josého Mourinha, Hiddinkův agent ale vyloučil, že by k tomuto obratu mohlo dojít...

Austrálie má v nominaci i hvězdu Kewella, který v přípravě chyběl

V australské nominaci na mistrovství světa v Jihoafrické republice nechybí žádné z velkých jmen. Trenér Pim Verbeek do konečného výběru 23 hráčů zařadil i hlavní osobnost týmu Harryho Kewella z Galatasaraye, který vynechal celou přípravu kvůli zranění a naposledy národní dres oblékl v listopadu.

Italský kapitán Cannavaro bude hrát za Al Ahlí

Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro si ještě před startem mistrovství světa našel angažmá. Podle italského deníku La Stampa podepsal dvouletou smlouvu s dubajským celkem Al Ahlí.

Propadákem bundesligy byly podle hráčů výkony Podolského

Výkony německého reprezentanta Lukase Podolského byly v anketě magazínu Kicker označeny za největší propadák uplynulé bundesligové sezony. V hlasování samotných hráčů dostal negativní podporu 30,9 procenta z nich.

Španělský brankář Valdés bránil reprezentačního kolegu Casillase

Španělská reprezentace ještě nemá definitivně jasno, kdo bude její brankářskou jedničkou pro nadcházející MS. Trenér Vicente del Bosque dlouhodobě sází na Ikera Casillase z Realu Madrid, ten však v minulém přípravném duelu se Saúdskou Arábií hrubě chyboval. Reprezentační kolega mezi tyčemi Victor Valdés z konkurenční Barcelony se ho zastal.

V nominaci Chile na MS je i zraněný útočník Suazo

V konečné nominaci trenéra chilské reprezentace Marcela Bielsy pro šampionát v JAR nechybí ani útočník Humberto Suazo. Spoluhráče Jiřího Jarošíka ze Zaragozy přitom trápí zranění stehenního svalu, kvůli kterému nestihne minimálně úvodní zápas Chile na šampionátu proti Hondurasu.

V nominaci Itálie je i zraněný Camoranesi

Trenér italské reprezentace Marcelo Lippi zařadil do konečné nominace pro mistrovství světa i zraněného záložníka Maura Camoranesiho. Třiatřicetiletý záložník Juventusu musel předčasně opustit dnešní trénink kvůli poranění levého kolena.

Jarolím je znovu trenérem Slavie, ředitel Doležal byl odvolán

K fotbalistům Slavie Praha se vrací trenér Karel Jarolím, který na konci března kvůli špatným výsledkům odstoupil. Z funkce generálního ředitele dnes představenstvo klubu odvolalo Petra Doležala, kterého nahradí dosavadní bezpečnostní manažer ČMFS Miroslav Platil.

Pepe se stihl uzdravit a je v konečné nominaci Portugalska na MS

Portugalský obránce Pepe z Realu Madrid stihl včas doléčit zranění kolena a pojede na mistrovství světa. Místo mu v konečné nominaci trenéra Carlose Queiroze pro šampionát v Jihoafrické republice uvolnil José Zé Castro z La Coruni.

Dunga náhradníky nevyužil, brazilská nominace je bez překvapení

Trenér brazilské reprezentace Dunga potvrdil konečnou nominaci pro mistrovství světa. Podle očekávání nevyužil možnost povolat některého ze sedmi náhradníků, mezi kterými byl i bývalý nejlepší hráč světa Ronaldinho.

Do konečné nominace Německa se nevešel Beck

Třiadvacetiletý německý obránce Andreas Beck z Hoffenheimu sbírku svých sedmi reprezentačních startů na mistrovství světa v Jihoafrické republice nerozšíří. Nevešel se do konečné třiadvacetičlenné nominace trenéra Joachima Löwa.

Simplicio bude od nové sezony hrát za AS Řím

Brazilský záložník Fabio Simplicio bude na konci června volným hráčem a již dnes se na svém dalším angažmá dohodl s AS Řím. Druhému celku uplynulé sezony se upsal na tři roky.

Čech: Real? Nikdy neříkej nikdy, ale jsem spokojený v Chelsea

Brankář Petr Čech spíše jen se shovívavým úsměvem sleduje spekulace, které se vyrojily kolem jeho možného odchodu z Chelsea do Realu Madrid za koučem Josém Mourinhem. Osmadvacetiletý gólman je prý zvědavý na to, jak se situace dál může vyvíjet, ale přesun do jiného klubu nevidí reálně.

Alžírská nominace na MS je bez překvapení

Konečná nominace alžírské reprezentace pro mistrovství světa v Jihoafrické republice se obešla bez překvapení. Z klíčových hráčů v ní chybí pouze záložník Murad Mighní z Lazia Řím, kterého na šampionát nepustila operace pravého kolena.

Do konečné nominace Anglie pro MS se nevešel Walcott

Do konečné nominace anglické reprezentace pro fotbalové mistrovství světa v Jihoafrické republice se nevešel záložník Theo Walcott z Arsenalu. Ve třiadvacetičlenném výběru trenéra Fabia Capella naopak navzdory zranění kotníku nechybí Gareth Barry z Manchesteru City.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele