Aktuality

Pirlo začal po zranění znovu trénovat, měl by nastoupit proti SR

Italský fotbalista Andrea Pirlo překonal problémy s poraněným lýtkem a dnes se v dějišti mistrovství světa zapojil do tréninku národního týmu. Italům by měl pomoci již v posledním utkání základní skupiny se Slovenskem, ve kterém potřebují obhájci titulu po dvou remízách vyhrát, aby měli šanci na postup.

Sparťané soupeře nepodceňují a jsou rádi, že nepocestují daleko

Sparťané po losu 2. předkola Ligy mistrů vyjádřili radost nad tím, že nebudou cestovat do příliš vzdálené země, ale také respekt k soupeři, na kterého se budou muset dokonale připravit. Sparťané se jméno protivníka, kterým se stal lotyšský mistr Metalurg Liepaja, dozvěděli na herním soustředěním v Bad Kleinkirchheimu.

Spartu ve 2. předkole Ligy mistrů čeká lotyšský Metalurg Ljepaja

Fotbalisté Sparty se ve 2. předkole Ligy mistrů utkají s lotyšským mistrem Metalurg Ljepaja. První utkání sehrají 13., nebo 14. července na hřišti soupeře, odveta se uskuteční o týden později. Rozhodl o tom dnešní los v sídle UEFA v Nyonu.

Brankář Daněk se po čtyřech letech vrací z Plzně do Ostravy

Brankář Michal Daněk se stěhuje z Plzně do Ostravy. Šestadvacetiletý člen širšího reprezentačního kádru se do Baníku, za který v nejvyšší soutěži nikdy nechytal, vrací po čtyřech letech.

Jako kdyby ty dva roky byly k ničemu, zoufá si Capello

Anglické reprezentaci se zatím na světovém šampionátu rozhodně nedaří podle představ a po dvou remízách je její situace v papírově snadné skupině velmi nejistá. Trenér Albionu Fabio Capello výkony svého týmu nechápe, podle něj hráči nedokáží přenést formu z tréninku do zápasu...

Slovenský tisk označil výkon fotbalistů za trapný

Slovenská reprezentace sklidila po porážce 0:2 od Paraguaye na MS tvrdou kritiku od domácích médií. Fotbalové peklo. Hoši, budíček. Nemáme na to. Od začátku do konce v křeči; tak píše o výkonu týmu slovenský tisk. Svěřenci Vladimíra Weisse podle komentářů podali podprůměrný a trapný výkon.

Brazilec Elano zlomenou nohu nemá, proti Portugalsku nastoupí

Brazilský záložník Elano si v neděli pozdě večer oddechl, když vyšetření vyloučila zlomeninu jeho nohy. Devětadvacetiletý hráč má "pouze" silně zhmožděný kotník po zákroku Ismaela Tiotého z Pobřeží slonoviny, po němž musel ve druhém poločase autor už dvou tref na MS střídat.

Nemám důvod opouštět Liverpool, prohlásil Agger

Po odchodu manažera Rafaela Beníteze a při finančních problémech se v Liverpoolu nechá očekávat odliv některých hráčů a jedním z nich by mohl být Daniel Agger. Dánskému reprezentačnímu obránci se ovšem u Reds líbí a podle svých slov rozhodně nemá zaječí úmysly...

Eriksson a jeho svěřenci cítili po duelu s Brazílií křivdu

S pocity křivdy opouštěli dnešní zápas s Brazílií fotbalisté Pobřeží slonoviny, kteří podlehli 1:3 a zkomplikovali si boj o postup do osmifinále MS, zatímco "Kanárci" jej už mají jisté. Afričané se hodně zlobili na francouzského rozhodčího Lannoye, jenž přehlédl ruku Fabiana před jeho trefou na 2:0.

Nehrajeme proti Boatengovi, ale proti Ghaně, varuje Bierhoff

Ve středečním večerním zápase mezi Německem a Ghanou půjde o postup mezi nejlepších šestnáct a ve středu pozornosti jistě bude Kevin-Prince Boateng reprezentující africkou zemi. Manažer německého výběru Oliver Bierhoff ale apeluje na hráče, aby si ho všímali co nejméně...

Novozélandský brankář Paston chytá na MS díky kolegově trestu

Nebýt zkratu ze závěru kvalifikace, stál by na mistrovství světa v brance fotbalistů Nového Zélandu nejspíš Glen Moss. Jeho disciplinární trest ale přiměl trenéra Rickiho Herberta učinit jedničkou mezi tyčemi "All Whites" Marka Pastona. Náhradník nabídnutou šanci v zápasech se Slovenskem a především s Itálií bezezbytku využil.

Italský kouč Lippi: Proti Slovákům se musíme zlepšit

Fotbalisté Itálie si v dnešním utkání světového šampionátu proti Novému Zélandu nečekaně připsali pouze další remízu 1:1 a s dvěma získanými body se musejí strachovat o účast ve vyřazovací fázi. V závěrečném duelu skupiny F se obhájci titulu v přímém souboji utkají o postup se Slovenskem a jejich kouč Marcello Lippi ví, že se musejí zlepšit.

Plašil strávil dovolenou v Brazílii i v USA a už mu fotbal chybí

Posledních sedm dnů letní dovolené má před sebou reprezentant Jaroslav Plašil. V uplynulých týdnech relaxoval u manželky v Brazílii, nějaký čas s ní strávil i v New Yorku a stihl také sledovat pár zápasů světového šampionátu. Fotbal mu už začíná chybět, těší se na start nové sezony ve francouzském Bordeaux.

Weiss u svého týmu postrádal odvahu

Trenér slovenských fotbalistů Vladimír Weiss po prohře s Paraguayí prohlásil, že jeho týmu scházelo víc odvahy. Paraguayci si pochvalují, že jim dvoubrankové vítězství dodalo mentální sílu.

Domenech vyčítá Anelkovi jen to, že se nechtěl omluvit

Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech dnes potvrdil, že Nicolas Anelka mohl v týmů zůstat, kdyby se za svůj slovní útok na trenéra omluvil. Pro samotný hráčův výbuch v poločase zápasu s Mexikem prý ale má pochopení a lituje, že se aféra dostala na veřejnost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele