Aktuality

Riera přestoupil z Liverpoolu do Olympiakosu

Olympiakos Pireus dotáhl do úspěšného konce příchod zvučné posily, z Liverpoolu koupil španělského křídelníka Alberta Rieru. Ten stál 4,5 milionu eur, přičemž další peníze do Liverpoolu poputují, pokud Oympiakos vyhraje řecký titul. Riera podepsal čtyřletou smlouvu.

Kučera: Od toho tam jsem, abych v těžkých chvílích podržel

Brankář Pavel Kučera výraznou měrou pomohl fotbalistům Českých Budějovic k dnešní remíze 1:1 v ligové předehrávce v Mladé Boleslavi. V průběhu utkání se blýskl mnoha výbornými zákroky a především v závěru několikrát zdeptal domácí střelce.

Vidič uzavřel dlouholetou smlouvu, jednání čeká také Rooneyho

Nemanja Vidič ukončil spekulace ohledně své fotbalové budoucnosti. Srbský obránce se s vedením Manchesteru United dohodl na dlouhodobém kontraktu. Tuto informaci médiím zprostředkoval výkonný ředitel David Gill.

Trenérem Brazílie se měl stát Ramalho, klub ho nepustil

Aktualizováno. Novým trenérem brazilské fotbalové reprezentace měl být jmenován dosavadní kouč Fluminense Muricy Ramalho. Čtyřiapadesátiletý trenér dostal nabídku od prezidenta svazu Ricarda Teixeiry na dnešní schůzce, ovšem vše zatrhlo Fluminense, které mu nedalo povolení k odchodu.

Gyan ví o třech nabídkách, setrvání v Rennes ale nevyloučil

Asamoah Gyan patřil na mistrovství světa k nejlepším útočníkům a po turnaji je velice žádaným zbožím. Sám prohlásil, že jeho současný zaměstnavatel z Rennes za něj už eviduje tři lákavé nabídky.

Ribéry se neobává o svou budoucnost v Bayernu ani v národním týmu

Franck Ribéry se neobává o svou sportovní budoucnost v Bayernu Mnichov ani ve francouzském národním týmu. Sedmadvacetiletý záložník, který čelí spolu s krajanem Karimem Benzemou obvinění za styk s nezletilou prostitutkou, zároveň poděkoval za podporu klubu i své manželce.

Kačar přestoupí z Herthy do Hamburku

Hamburk brzy získá další posilu, z berlínské Herthy má směrem na sever namířeno Gojko Kačar. HSV o srbského záložníka stál už delší dobu, nyní už jsou kluby domluveny na penězích. Hertha obdrží 5,5 milionu eur, další peníze může dostat v budoucnu.

Totti: Ukradli nám dva tituly. Jde na kobereček

Francesco Totti čelí v Itálii disciplinárnímu řízení kvůli svým výrokům. Kapitán AS Řím totiž prohlásil, že jeho tým v domácí soutěži okradli o dva mistrovské tituly.

Maicon chce za Mourinhem do Realu Madrid

Brazilec Maicon by rád změnil dres. Obránce Interu Milán touží po přestupu do Realu Madrid, který nově vede José Mourinhem. Právě pod portugalským trenérem v uplynulé sezóně vyhrál Inter všechny soutěže a Maicon by Mourinha rád následoval.

Van Gaal doporučil Tymoščukovi odchod z Bayernu

Anatolij Tymoščuk před rokem zamířil ze Zenitu Petrohrad za jedenáct milionů eur do Bayernu Mnichov a pomalu to vypadá, že své působení v bavorském velkoklubu ukončí již po dvanácti měsících. Ukrajinský záložník nemá místo v základní sestavě a trenér Louis van Gaal mu doporučil odchod...

Nigérie hledá nového trenéra, Lagerbäck odmítl

Nigérie je další zemí, která bude mít po letošním světovém šampionátu nového trenéra. Tamní svaz sice měl zájem na prodloužení smlouvy se švédským koučem Larsem Lagerbäckem, ten ovšem nakonec odmítl...

Pellegrini dostal nabídku vést mexickou reprezentaci

Manuel Pellegrini by se mohl stát novým trenérem mexické reprezentace. Tamní svaz má o chilského kouče zájem a už přispěchal s nabídkou, o které se nyní jedná...

Wolfsburg ukončil spekulace, Džeko a Misimovič zůstávají

Reprezentanti Bosny a Hercegoviny Edin Džeko a Zvjezdan Misimovič budou i v příští sezoně působit ve Wolfsburgu. O obě hvězdy německé nejvyšší soutěže byl v Evropě velký zájem, vedení VfL už ale neustálé spekulace unavily a rozhodlo se je rázně ukončit...

Jovetič: Chci hrát a ve Fiorentině budu moci

Stevan Jovetič v sobě má velký potenciál a vědí to nejenom ve Fiorentině, ale rovněž v jiných předních evropských klubech. Zájem o mladého černohorského fotbalistu měla například Barcelona a neuspěla, Jovetič zůstává ve Florencii a těší se na to, že bude pravidelně nastupovat...

Petrohrad jedná s Portem o koupi Bruna Alvese

Mluví se o zájmu Lyonu, Chelsea nebo Manchesteru United. Kapitán Porta Bruno Alves ale dost možná přestoupí do Zenitu Petrohrad. Bohatý ruský klub za portugalského reprezentanta nabídl částku ve výši 20 milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele