FORTUNA:LIGA - preview 30. kola: Končí základní část

20.04.2022, 09:09
Previews
V neděli se hrálo kompletní 29. kolo, dnes pak bude základní část české nejvyšší soutěže uzavřena třicátým dějstvím. Slavia je favoritem domácího zápasu se Zlínem, Plzeň cestuje do Mladé Boleslavi a Sparta se představí v Olomouci. Šestou příčku hájí Hradec Králové, existenční utkání čeká na Karvinou...
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (středa 18:00)
I přes porážku na půdě pražské Sparty míří Slovácko za vytouženým čtvrtým místem. Před těžkými zápasy v rámci nadstavby se Moravané mohou svému cíli přiblížit proti Liberci, jenž se letos bojům o evropské poháry vyhne.

Daniel Holzer sice na Letné zařídil gólovou radost, hned třikrát se však v neděli radovali také Sparťané, kteří tak hráče Slovácka vcelku s přehledem porazili. Mužstvo z Uherského Hradiště tak prohrálo poprvé od únorového derby se Zlínem, mezitím ovšem posbíralo dostatek bodů a o državu čtvrté pozice v tabulce se nemusí bát. Pátý Baník totiž na rozdíl od Moravanů klopýtá soustavně.

Liberecký Slovan ještě může pošilhávat po šesté pozici, i kdyby ji však uzmul, kvůli velké bodové ztrátě se do pohárové Evropy s nejvyšší pravděpodobností nepodívá. Severočeši mohou spílat především na nepovedený vstup do probíhající sezony, a byť se následně pod koučem Lubošem Kozlem zvedli, z našlapaného středu tabulky již výše neutekli.

Podle levého beka Jana Kalabišky udělá Slovácko vše pro to, aby Liberci zabránilo ve vylepšení aktuálního osmého místa. "Za námi je to docela našlapané, všechny týmy se chtějí dostat do šestky, aby si užily zápasy s nejlepšími mančafty, na které by pak přišlo hodně lidí. Také Liberec má velkou motivaci. Co jsem tak pochytil, má soupeř problémy s koncovkou, v poslední třetině hřiště. I proto si u nás bude zakládat na defenzivě. My se budeme muset připravit na to, abychom se tam dostávali a dali nějaké góly," uvedl.

Také Slovan ovšem zná silné i slabé stránky protivníka. "Zápasy na Slovácku jsou vždycky velmi těžké a jinak tomu nebude ani teď. My ale samozřejmě budeme chtít uspět. Slovácko vnímám jako velmi silné mužstvo. Je čtvrté a už několikátou sezonu hrají nahoře, protože mají velice konsolidovaný a zkušený kádr. Mají hodně třicátníků a tím, že jsou ti hráči spolu, tak z toho těží," prohlásil trenér Liberce Kozel.

Severočeši postrádají zraněné obránce Michala Fukalu s Dominikem Plechatým, dost možná pak nenastoupí ani brankář Milan Knobloch, stoper Lukáš Štětina a křídelník Karol Mészáros. Do sestavy Slovácka se po vypršení karetního trestu zřejmě vrátí zadák Michal Kadlec s univerzálem Vlastimilem Daníčkem, ze stejného důvodu však tentokrát bude scházet záložník Lukáš Sadílek. Vedle něj si nezahrají ani gólman Filip Nguyen, jenž na Moravě hostuje právě s Liberce, jeho zraněný kolega Tomáš Fryšták a stejně tak indisponovaný útočník Ondřej Šašinka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Borek - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Kohút, Holzer - Jurečka
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Koscelník, Gebre Selassie, Purzitidis, Mikula - Tiéhi, Havelka - Matoušek, Frýdek, Ghali - Rondić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.63 - 4.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Jablonec  (středa 18:00)
Změna na trenérském postu zatím není na Baníku znát. Proti Jablonci však budou chtít Ostravané podat mnohem lepší výkon než naposledy v Plzni. I tak je otázkou, zda Slezané proti remízovému králi ze severu Čech poprvé po dvou měsících zvítězí.

Nene, koště v podobě nového kouče na západě Čech rozhodně dobře nemetlo. I když... ono je otázkou, zda lze Tomáše Galáska, jenž z pozice asistenta povýšil do role hlavního kouče, považovat za nového čističe. Ať tak či onak, Baník v Plzni opět herně nikterak nezářil a v nejlepším světle se tak znovu předvedli jeho věrní fanoušci. Na trávníku ovšem souhra Slezanů již tradičně skřípala.

Obnovený realizační tým však věří, že jednou musí přijít konec bídných výsledků. "Budeme hrát s těmi nejlepšími a ukáže nám to zrcadlo, hráči navíc hrají o své jméno, za Baník, takže mají stále o co hrát. Recept je odvaha. Chceme hrát odvážně a být drzí, chceme se dostávat do šancí a dávat góly, zkusit ty hráče probudit, protože jsou kvalitní a mají to v sobě. Jen to z nich dostat na trávníku," prohlásil i směrem k blížící se nadstavbě Galáskův nový asistent Tomáš Hejdušek.

Polití živou vodou by potřeboval také Jablonec. A to okamžitě. Severočeši totiž dál balancují na hraně sestupu a o tom, zda v nejvyšší soutěži setrvají, se definitivně rozhodne až po základní části. "Pro nás je teď těžké každé utkání. Myslím, že ty výkony v posledních zápasech, nejen se Slavií, nebyly špatné, ale srážejí nás individuální chyby. Pokud se jich vyvarujeme a podáme koncentrovaný výkon, myslím, že bychom mohli uspět," řekl jablonecký kouč Petr Rada.

Do Ostravy se Severočechy neodcestují zranění útočníci Dominik Mašek s Martinem Nešporem. Baník trápí absence obránců Jaroslava Svozila s Janem Juroškou a křídelníka Ubonga Ekpaie. Kvůli trestu za čtyři nasbírané žluté karty v sezoně nebude hrát ani útočník Jiří Klíma. O startu záložníka Daniela Tetoura s Arťomem Koncevojem a útočníka Ladislava Almásiho se teprve rozhodne.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Takács, Lischka, Fleišman - Jaroň, Kuzmanović, Kaloč, Budínský, Buchta - Smékal
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Martinec, Kubista, Zelený - Hübschman - Malínský, Kratochvíl, Houska, Pilař - Silný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.51 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Fastav Zlín  (středa 18:00)
Slavia i na těžkém terénu v Jablonci uhájila ligové vedení a nápor Plzně bude odrážet také ve 30. kole. Kvalitu obhájce titulu prověří Zlín, jemuž poslední týdny příliš nevyšly, kvůli čemuž budou Moravané ještě muset zabojovat o prvoligovou příslušnost.

Hru sešívaných na jablonecké Střelnici limitovala vedle nekvalitního hřiště i řada absencí, i tak si ale Pražané s nelehkým úkolem poradili. Díky přesným zásahům Ivana Schranze a Stanislava Tecla dovezli zpět do hlavního města tři body a odrazili tak útok Plzně, která v souběžně hracím duelu přemohla ostravský Baník. Také tentokrát odehrají oba hlavní favorité na titul své duely v totožný čas, nicméně na hřiště soupeře tentokrát cestuje Viktoria.

Slavia naopak přivítá Zlín ve svém domovském Edenu, kde v probíhající sezoně zaváhala pouze na začátku jara proti Karviné. Máme vše ve svých rukách, ale musíme to potvrdit doma. Zaprvé ty poslední kroky bývají nejtěžší, zadruhé zápasy se Zlínem jsou pro nás vždy problematické. Prostě to na nás tady umí, není to nikdy jednoduché," upozornil kouč sešívaných Jindřich Trpišovský.

Na slovech lodivoda Pražanů je možná kus pravdy a někdy Zlínští skutečně umí pokousat, reálně ale Moravané mnoho bodů z hlavního města nevozí. V poslední době navíc "Ševci" moc nebodují ani na jiných stadionech. V posledních třech zápasech ani jednou nezvítězili a místo útoku na nejlepší desítku si v nadstavbové části zahrají ve skupině o udržení. Záchranu tedy stále nemají zajištěnou, byť do závěrečných bojů půjdou z nejvýhodnější 11. pozice.

Naposledy Zlín postrádal útočníka Vukadina Vukadinoviće, jehož start v Edenu je podobně jako v případě talentovaného záložníka Davida Tkáče nejistý. Jistě nebudou hrát levý bek Adam Hloušek se středopolařem Markem Hlinkou, na domácí straně pak budou chybět zadák Jan Bořil, univerzál Lukáš Masopust a pomalu zapomenutý útočník Michael Krmenčík. Dost možná zůstane na marodce také klíčový středopolař Tomáš Holeš.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Hovorka, Kačaraba, Oscar - Traoré, Provod - Schranz, Lingr, Olayinka - Sor
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Procházka, Matejov - Conde - Dramé, Hrubý, Janetzký, Reiter - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 8.98 - 24.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - FK Pardubice  (středa 18:00)
Navzdory umístění na poslední příčce v tabulce a nadále trvající neschopnosti dotáhnout zápasy do zdárného konce nevzdává Karviná svůj boj o udržení. Pokud by Slezané zvládli zápas proti Pardubicím, ještě by mohli s děním na konci ligového pelotonu zamíchat.

Naposledy sice Karvinští již poněkolikáté v ročníku ztratili nadějně rozehraný duel a podlehli v Liberci, avšak ani tento neúspěch je o naději zatím nepřipravil. "Když ve středu Pardubice porazíme, tak to bude o sedm bodů a bude to hratelné. Týmy zespodu tabulky si to teď rozdají jen mezi sebou a tam už se může stát všechno," prohlásil před další bitvou kouč Slezanů Bohumil Páník.

Jenže ani konkurence nespí. Právě Pardubice, které před posledním kolem základní části okupují předposlední 15. pozici, totiž na rozdíl od Karviné naposledy zabraly a po výhře nad Teplicemi mají na Slezany poměrně komfortní desetibodový náskok. "Před nadstavbou, která nás čeká, bylo to vítězství nad Teplicemi opravdu důležité. Konečně jsme si dokázali, že umíme vyhrát," řekl kapitán Východočechů Jan Jeřábek.

Na východě republiky se v dresu Pardubic neobjeví vedle zraněných obránce Karla Pojezného a útočníka Nany Akosah-Bempahy dost možná ani záložník Emil Tischler s forvardem Davidem Hufem, kvůli disciplinárnímu trestu za žluté karty pak nebude hrát středopolař Kamil Vacek. Na marodce Karviné figurují záložníci Jean Mangabeira s Danielem Bartlem a útočníci Lukáš Čmelík s Rafaelem Tavaresem, o nasazení zadáka Davita Kohouriho a forvardů Rafia Duronsimiho s Kacperem Zychem se teprve rozhodne.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Mikuš, Buchta, Dramé, Šehić - Túlio, Ndiaye - Zorvan, Qose, Bartošák - Papadopulos
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Čihák, Hranáč, Cadu - Jeřábek - Patrák, Červ, Solil, Rezek - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.41 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Dynamo České Budějovice  (středa 18:00)
Navzdory hernímu zlepšení v průběhu jara neposbíraly Teplice v poslední době mnoho bodů. "Skláři" tak budou zřejmě až do posledních chvil svádět boj o záchranu. Té by se ještě před nadstavbou rádi přiblížili proti Českým Budějovicím, které už mají víceméně jasno, že sezonu dohrají ve středu tabulky.

Co napravovat mají Tepličtí především po posledním výkonu proti Pardubicím, jimž podlehli hladce 0:2. "Prohráli jsme zaslouženě, nepředvedli jsme nic v obraně, v záloze a ani v útoku. Nemám k zápasu jediné kladné slovo," nebral si servítky gólman Severočechů Tomáš Grigar. Pokud by se však "Skláři" tentokrát úspěšně revanšovali, mohou se teoreticky posunout ze 14. místa v tabulce až o dvě pozice výše.

Jistě už však Teplice nedoženou budějovické Dynamo, které před 30. kolem okupuje devátou příčku. Jihočeši již mají udržení v nejvyšší soutěži jisté a ročník zakončí mezi sedmou a desátou pozicí.

Na severu Čech se v dresu Dynama nepředstaví vykartovaný středopolař Jakub Hora, další záložník Matej Mršić pak absentuje z důvodu zranění. Teplice postrádají stopera Ondřeje Mazucha se záložníkem Pavlem Moulisem a nejisté jsou starty zadáků Jana Shejbala s Janem Knapíkem a středopolařů Lukáše Marečka s Robertem Juklem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Fortelný, Trubač, Boljević - Žitný - Žák, Sejk
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Čolić, Králik, Havel, Skovajsa - Valenta, Čavoš - Van Buren, Škoda, Brandner - Mihálik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.39 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (středa 18:00)
Oba soupeři v tomto zápase mají ještě o co hrát. Plzeň je stále o pouhý bod za vedoucí pražskou Slavií, Mladá Boleslav pro změnu bojuje o nejlepší šestku. Aby se jí to poštěstilo, potřebuje uhrát lepší výsledek než Hradec Králové v souběžně hraném zápase v Ďolíčku.

Středočeši se na závěr soutěže naladili do dobré formy a nyní dvakrát za sebou zvítězili. Doma nejprve v přímém souboji o pozice zdolali České Budějovice, o víkendu pak uspěli ve Zlíne poměrem 1:2. Brankami se o to postarali Douděra a Ladra, v závěru vsítil kontaktní gól Reiter.

Viktoriáni sice už šestnáctkrát v řadě nenašli přemožitele (naposledy jim byla pražská Slavia), třikrát z posledních čtyř kol ovšem remizovali. Po bezbrankové plichtě v Jablonci přišla ta právě se sešívanými, kterou ve Štruncových sadech brali všema deseti, ne tak ovšem tu v Olomouci. Na vítěznou vlnu najeli zpátky v neděli, kdy doma zdolali Baník 2:1 po zásazích Mosquery a Buchy.

Mladoboleslavští umí svého soupeře ve vzájemných zápasech potrápit. V červencovém duelu prvního kola sice uspěla Viktorka góly Beauguela s Řezníkem, přičemž na druhé straně se radoval jen Škoda, následně v poháru naopak úřadovali Ewerton s Juráskem a vystřelili postup mužům z města automobilky. Plzeň tak naposledy v Boleslavi uspěla v roce 2017.

Nyní jí budou chybět obránci Řezník a Kaša, domácí nemohou nasadit vykartované Karafiáta se Smržem a Hlavatého, jehož nepustí dohoda klubů. Zdravotní potíže pak trápí Horského, Preislera a Rolinka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Sladký, Šimek, Suchý, Pech - Dancák, Matějovský - Douděra, Skalák, Ewerton - Ladra
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Santos, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.57 - 2.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (středa 18:00)
Důležitý zápas čeká na rozjetou Spartu. Ta potřebuje potvrdit roli favorita v Olomouci, která naopak už příliš nemá o co hrát. Po základní části skončí devátá, nebo desátá a do nadstavby tak půjde z pozice níže nasazeného celku.

Hanáci o svou naději na elitní šestku přišli v posledních třech utkáních. Po vesměs očekávané porážce na Slovácku a cenné domácí remíze s Plzní přišel přímý souboj v mladoboleslavském azylu s Hradcem Králové, v němž Sigma totálně vybouchla. Po brance Mejdra z první půle a dvou Vašulínových trefách po pauze prohrála jasně 3:0. Pozitivní však z jejího pohledu je bilance na Andrově stadionu, kde na jaře z pěti ligových duelů ani jednou neprohrála a inkasovala pouhé dva góly.

"V první řadě musíme být pohybově mnohem lépe připravení než proti Hradci a přidat daleko více kvality a odvahy v útočné fázi. Každé mužstvo v naší lize je porazitelné. Ukazuje se to ve výsledcích pravidelně. Sparta se nachází v dobrém rozpoložení, dotáhla se k čelu a oživila naději na zisk titulu. Přijedou asi v pohodě. Na druhou stranu nám se v zápasech proti silným soupeřům dařilo, tak věřím, že to ve středečním utkání potvrdíme," nabádá trenér Václav Jílek, který dříve trénoval i soupeře.

Letenští se aktuálně pyšní sérií pěti po sobě jdoucích vítězství, přičemž v mnoha případech nešlo zrovna o snadné soupeře. Vedle výhry v Mladé Boleslavi či proti Baníku naposledy na svém hřišti přehráli Slovácko 3:1, když se postupně trefili Hancko, Dočkal a Hložek. Za hosty srovnával skóre Holzer. Stále však musíme mít na paměti, že jsou to právě venkovní zápasy, v nichž Sparta na své konkurenty v boji o titul ztrácí - vyhrála jich totiž jen polovinu.

Navíc ve prospěch rudých nehovoří ani bilance vzájemných duelů hraných v Olomouci. Před rokem tam sice po velkém obratu zvítězili 2:3, jenže předtím třikrát v řadě jedinou brankou prohráli. V červencovém domácím utkání uspěli (opět) 3:2), když po Daňkově zásahu otočili Karlsson s mladším z Krejčích. Vlastní branku přidal Hubník, v závěru korigoval González.

Domácím budou v zápase chybět zranění Hála, Poulolo a Spáčil, otazník visí nad Daňkem a Yunisem. Hostům nepomohou vykartovaní Pavelka s Hancke, zdravotně indisponovaní Čelůstka a Panák a možná ani Höjer s Wiesnerem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Hubník, Jemelka, Vepřek - Breite, González - Navrátil, Růsek, Zmrzlý - Chytil
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Vitík, Ladislav Krejčí II, Ladislav Krejčí I - Pešek, Souček, Dočkal, Karabec, Hložek - Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.85 - 3.91 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové  (středa 18:00)
Skrze šedivé výkony sklouzávají Bohemians pomalu, ale jistě směrem k bezprostřednímu ohrožení sestupem. Ještě víc se "Klokani" mohou propadnou těsně před koncem základní části, a to v případě neúspěchu proti Hradci Králové.

Bohemka na jaře zaznamenala jednu jedinou výhru. Zlepšení zatím nepřinesla ani změna na trenérském postu a fanoušci se pomalu připravují i na nejhorší variantu, tedy pád do nejnižší soutěže. Ten by si nicméně Pražané vzhledem ke svému prezentování v poslední době i zasloužili. Málokteré mužstvo se totiž na hřišti trápí tolik jako celek z Vršovic.

V Hradci naopak nemůže být řeč o nějaké dece či něčem podobné. Východočeši si naopak plnými doušky vychutnávají návrat do první ligy a nováčkovskou sezonu mohou zakončit i na vynikajícím šestém místě. To mají téměř zaručeno, stačí na hřišti Bohemians neklopýtnout. Případně mohou "Votroci" doufat i v zaváhání konkurence.

V Ďolíčku ovšem bude Hradec postrádat svého klíčového hráče, neboť křídelník Adam Vlkanova si musí odpykat disciplinární trest za žluté karty. Ze stejného důvodu si nezahraje záložník Filip Novotný, obránce Otto Urma zase dál laboruje se zraněním.

Marodku Bohemians vyplňují zadáci Lukáš Hůlka s Janem Bederkou a Danielem Krchem a útočníci David Puškáč s Tomášem Necidem. Nejistý je start dalšího forvarda "Klokanů" Ibrahima Keity.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Křapka, Köstl, Vondra - Jindřišek, Mareček - Fulnek, Hronek, Květ - Chramosta
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Vízek - Klíma, Král, Leibl - Mejdr, Rada, Kodeš, Soukeník, Harazim - Vašulín, Kubala
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.14 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29224368:1970
2.Viktoria Plzeň29216251:1969
3.Sparta Praha29206365:3066
4.1. FC Slovácko29175748:3056
5.Baník Ostrava29139753:3948
6.FC Hradec Králové29912837:3939
7.FK Mladá Boleslav291151345:4638
8.Slovan Liberec291071229:3637
9.Dynamo České Budějovice29991139:4436
10.Sigma Olomouc298101137:3734
11.Fastav Zlín29861536:5030
12.FK Jablonec294141122:4426
13.Bohemians Praha 190529671633:5525
14.FK Teplice29731927:4824
15.FK Pardubice29591533:6424
16.MFK Karviná29281927:5014

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (213)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Který zápas sledovat jako nezaujatý fanoušek? Přemýšlím nad Bolkou a Plzní nebo o Spartě na Sigmě.

Reagovat
kecipep

jako nezaujatý určitě Bolka x Plzeň

Reagovat
ratusek

Jednoznačně Karviná-Pardubice

Reagovat
ondrasch77

Nejvíc branek...

Reagovat
Salfovic

Jednoznačně Bohemka - Hradec. To bude totální hnus s jednou střelou na bránu, po které hosté vyhrají 0:1.

Reagovat
Pablos

3:4 jízda nahoru dolu

Reagovat
smazaný uživatel

A Trojan z toho zešediví.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

jsem si to asi spletl s Karvinou- Pardubice

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska si přeju výhru nejkrásnějšího města ČR a prohru jeho předměstí.

Poté vyhrajeme na Slovácku haluzákem 0:1, kdy Laštůvka chytí 8 tutovek. Následně uhrajeme 4. místo, prodloužíme s Almásím smlouvu do roku 2026 a postoupíme do skupiny konferenční ligy. Tam se Almásí stane nejlepším střelcem ligy a přestoupí do United za 650 milionů korun. Koupíme nejlepší hráče ligy a budeme vládnout lize až do konce světa.

Za baráky Věříme a věřit budem

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale reálně mi stačí, když si nás dneska nebude loupat důchodce Hübschman a vystřelíme aspoň 2x na branku.

Reagovat
Puskas

K těm milionům za přestup bych přidal ještě procenta z dalšího přestupu a bude to úplně v cajku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kam by z United přestupoval

Ale jo, nějakých 30% z dalšího přestupu by bylo fajn...

Reagovat
Losinho

Do Slavie, která bude hrát Superligu a umožní tím tu vaší nadvládu

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

Vysmátého strejdu jménem Galásek měli vykopnout taky! Je tam k hovnu, trénoval pouze senochrupy v bavorském pralese a že přicmrndával chvilku u repre je sakra málo.

Jsem pro příchod někoho kdo ty flákače srovná

Reagovat
HorajzmAmmann

A proto jsem pro příchod Rady (aspoň než Sparta vyhodí Vrbu), i když se občas chová jako blbec. Myslím, že ten přístup hráčů se prostě musí změnit. Koukám na United a příjde mi to úplně totožné.. nikdo tam nikoho nepřejede, už i Jirka Fleišman vypadá, že na stará kolena měkne.

Vždycky když někdo přijel do Ostravy, dostal aspoň nařezáno. Šla po všech lavička, kotel, ochozy. Tlak na rozhodčího jako prase. Proti Hradci mi přišlo, že jsme úplně zoufalý a ani to nechceme otočit...

Tohle by měl vzít na sebe Kaloč, Kuzma, Fleišman a trošku ty hráče začít brousit, dostupovat... ne hrát agresivně, ale na hraně. Jako jsem zvyklý

Reagovat
doocetung

Pane boze.. tadle totalni blbost vznikla jen z toho ze rada v jednom podcastu rekl ze uz by nesel trenovat daleko od prahy,ze tak maximalne banik.. urcite nasype brabec X milionu do mladeze , vyhodil smetanu z velke casti proto, ze nezabudoval za rok jedineho mladeho, a v kazdem rozhovoru s nim mluvi o tom jak chce tezit z te Akademie.. a Pak vezme Radu ktery hraje celou sezonu 13hracu a hubschmanna a spol.. za me teda 1.Vrba 2.Horejs 3.Svedik .. cokoliv jineho Bude krok vedle.. a ani toho svedika moc nechci.. urcite je to vyborny trener ale mam ten pocit , ze spis dela ten tym nez ze by ty hrace vylepsoval individualne

Reagovat
HorajzmAmmann

1. nereálný

2. reálný, ale nevěřím mu už tolik jako minulou sezonu

3. extrémně nereálný

Které trenéry tam máš dál.

Btw Rada blbost není. Jiný volný trenér prostě nebude, který by Baník dokázal zvednout. a dát aspoň trošku dohromady Navíc bych asi nesrovnával mládež Jablonce a Baníku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak většinou, když přišel mladší progresivní trenér tak to dopadlo tragicky (Kučera,Kozel,Smetana,...) Kdežto pod Petrželou, Pánikem se to aspoň trošku zvedlo.

Mladý trenér se zase bude za půl roku vyhazovat, když nebudou výsledky... jak už je zvykem. Pokud chtěl Baník změnu, mládež zabudovanou do A-týmu měl zde být ještě třeba Kozel.

Reagovat
bobis21

A jsme zase u toho co jsem říkal před rokem. Nemůžeš každý rok vyhazovat trenéra, protože ti za rok úplně nezměnil klub. V žádné fungující firmě nenajdeš manažera, který by tam byl na rok. Musí dostat prostor. Proto pořád říkám, že prostě měl Kozel dostat čas, protože právě zabudování mladých se pod jeho vedením konečně začalo dít.

Ale někteří si prostě představují, že bude všechno hned - mladí v kádru, krásný fotbal, výsledky na evropu. Když nemáš vše během pár měsíců tak letíš. Takhle se nikdy nikam neposuneme a za rok tady budeme zase řešit úplně to samé, klidně se i vsadím.

Reagovat
Pablos

Ale zase musíš vidět, nějaký pokrok a viditelnej směr... a né, že je to nemastné neslané... já to chápu na obě strany, s vyjímkou toho, že tam vůbec neměl být Smetana... to mělo být jen na měsíc než někoho seženou a mám za to, že se to snad i tak prezentovalo zpočátku, že je to prozatímní řešení.

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

samozřejmě je to tak. Když už si sedneš, vezmeš trenéra tak mu musíš dát hráče, trpělivost a čas na přestavbu. Navíc se sem pořád nemůžou brát trenéři, co hrají vždycky úplně jinak.

Kučera kombinačně, Pánik přímočarý, Kozel kombinačně, Smetana přímočarý. Kozel potřeboval Budínského ale my ho koupíme až Smetanovi, který ho nepotřebuje.

Proto jsem na nějakou koncepci rezignoval, Horejš to stejně nezvládne tak mi připadá ten Rada jako nejlepší varianta na okamžitou změnu s tím, že tady nastaví nějaký proces a stejně za 2-3 sezony dojde Vrba.

Reagovat
jackinho10

Z akademie tezit nebudou a netezi uz dlouhou dobu. V zacich a dorostu ti kluci valcuji kazdeho soupere nebo jsou minimalne na spici, ale potom se to u nich vzdycky zmeni. Asi zacnou chodit na stodolni nebo co. A navic uz i ti dorostenci zacinaji chodit jinam, viz ted Sloncik do Slavie.

Reagovat
HorajzmAmmann

Však je to takhle všude. Prosadí se jenom pár kluků.

Já si teda ale myslím, že šanci už u nás dostávají celkem slušnou.

Kaloč. Buchta hrajou dost. Poslední dobou Jaroň. Dneska v základu očekávám Smékala a Šín je jenom otázka času. Dle mého to je relativně celkem ok.

Ale to Rada dělal tak nějak taky. Zapracoval Čvančaru Pleštila, Černáka. Šanci dostal Nykrýn, Werani, Vajner, Velich atp...

Reagovat
Puskas

Moc jsem je nesledoval, ale kolik z nich hrálo proto, že někdo odešel nebo byla zranění? Viz ten Váňa tehdy, co si musel brát v práci volno kvůli fotbalu. To byl pěkný příběh, bez ironie.

Reagovat
HorajzmAmmann

No ale mládež momentálně není ve stavu, kdy může hrát v základu 6 odchovanců a další 3 čekat na lavičce. 1-2 hráče Rada taky zvládne... ohledně toho bych se Rady bál nejméně.

Reagovat
Kepy_FCB

Radu jsem nikdy moc nemusel ale asi bych ho vzal. Ta jeho nátura by tam mohla sednout, navíc párkrát pochválí fandy a bude za boha.

Reagovat
HorajzmAmmann

No kdybych aspoň viděl někoho jiného... Ale ani tomu Ličkovi bych nevěřil a ani nevím, proč by měl do Baníku chodit. Buď to jsou lopaty jako Hašek, Weber (těm nevěřím vůbec) nebo nereální Lička, Svědík, Vrba.

Když už tak 1) Rada 2) Horejš 3) Lavička.

S tím, že Rada je pro mě osobně největší jistota.

Reagovat
Kepy_FCB

Ono je to v Baníku stejně nějaký divný zakletý, či takové polopolské ve smyslu že v PL cpou hodně prachů ale v pohárech jsou k smíchu i v predkolech. Mám pocit že je úplně jedno kdo přijde stejně se výš neposunem

Reagovat
HorajzmAmmann

stejný pocit mám u United. Takže to je mnou... to už totiž není náhoda.

Reagovat
Losinho

Mladej Slončík jde k nám?

Reagovat
jackinho10

Jj ma nabidku na stole a pry to vypada, ze pujde.

Reagovat
Salfovic

Neválcují, ve starším dorostu je před vámi i Karviná

Letos jsem se na tabulku SD koukl poprvé a čumím, že Pardubice jsou bod od prvního místa

https://int.soccerway.com/national/czech-republic/u19-league/20212022/regular-season/r64678/

Reagovat
HorajzmAmmann

U19 měla tuším problémy s trenérem a proto jsou tak dole. Co tam není Korytář tak se 9x z 13 zápasů vyhrálo. Porazila se Sparta, remizovalo se na Slavii. Myslím, že to moc nešlapalo pod Korytářem.

Reagovat
Losinho

Pardubice tam mají myslím nejstarší tým.

Reagovat
bobis21

Pardubice u nás zrovna prohrály, Karvinou v sezoně 2x porazili. Slávia se Spartou taky padly.

Jak píše Horajzm, po příšerném podzimu přišla změna realizáku a od té doby jsou zase nahoře. Občas to zapnu když je stream abych viděl Baník hrát dobrý fotbal

Reagovat
HorajzmAmmann

a hrajou teda dobře?

Reagovat
bobis21

Hrají tak, jak bych chtěl aby hrálo áčko.

4-3-3 (což mimochodem hrají všichni od U15), vše po zemi na minimum doteků. Problém teda mají s protiútoky po krajích, ale nemůžeš mít všechno

Třeba Honza Nevřela mi přijde že jde neskutečně nahoru od doby kdy ho posunuli z beka na křídlo. Ale vidím teda odhadem jen tak každý 4. zápas...

Reagovat
HorajzmAmmann

to je ale super, pokud všichni hrají stejným rozestavením a způsobem. Pak tak ale musí hrát i A-tým. Asi na U19 začnu koukat. Občas jsem kouknul na B tým...

Reagovat
bobis21

To by ale musela u áčka být ta kontinuita o které jsem psal výš. Reálně by na to byl nejlepší trenér asi zase Koubek, kdyby nedělala jeho stará problémy (určitě lepší varianta než ten tvůj Rada)

Reagovat
ratusek

však ta kontinuita měla být nastolena Kozlem. jak to dopadlo, to víme všichni.

Reagovat
bobis21
Reagovat
lichna.

Jenže Kozlovi to tady prostě nesedlo. Plus se z něj dělalo asi zbytečně víc, než reálně byly jeho schopnosti.

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Stejně jako před rokem si pořád myslím, že ho vedení prostě mělo ještě podržet. Ale to už teď asi nemá cenu řešit ... Jen fakt věřím tomu, že za rok tady budeme znovu řešit přesně úplně to samé a budeme se točit v kruhu, dokud nedáme někomu prostě prostor víc než 1 rok.

Reagovat
Losinho

Koukat nebudu, tak hezky 2:0 po 30 minutách, ať nekoukám každý dvě minuty nervózně na Livesport jak nějaká feťácká troska.

Reagovat
Pablos

Vsadil jsem na góly, takže očekvám něco jako 1:0 v 85min

Reagovat
Losinho

1:0 ve třetí minutě a pak lážo plážo hovno výkon

Reagovat
Pablos

no to je taky úplně skvostná situace

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/brLSq to už ho nechtěli v lepší štaci

Reagovat
adalbertus

Hradec!

Reagovat
ratusek

Dneska si nás bude vodit stoletý Hubschmann a gol dá hlavou nejmenší hráč planety. Těším se. a dokonce se i podívám. At se naseru pořádně

Reagovat
božský John

Hubsch nehraje, zato Kratochvila podrzel. Sedej vlk

buzerant pojebanej

Reagovat
ratusek

tak až na tragéda Boulu asi dobrý. ikdyž mohl chytat Buďa

Reagovat
Coutinho10

zase Teclik a Holeš

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Hovorka, Jurásek – Holeš, Provod – Schranz, Lingr, Olayinka – Tecl

Lavička: Kovář, Talovjerov, Plavšić, Fila, Sor, Traoré, Kačaraba

Reagovat
ratusek

Fernando je prostě nesmrtelnej

A nevím, jeslti je vhodný dávat Holeše zrovna v Boleslavi, když ho budete potřebovat později

Reagovat
ratusek

teda proti Zlínu doma. Což ještě více potvrzuje můj příspěvek

Reagovat
kilobyte

Měl by si odpočinout na repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl nebo Holeš?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Losinho

Tak top sestava a na hrotu Tecl

Reagovat
FCSL

Plzeň s dřevákem na hrotu Ty ztratěj a Sparta možná taky. Slavie půjde do trháku

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nedivil, kdyby jako jediná ztratila Slavia, poslední zápasy se Zlínem v Sinobu mají dost vyrovnaný a na podzim v poháru nebýt toho zářezu, tak dostali tak 1:4, takže Zlín má dnes motivaci se pomstít.

Reagovat
Registrujisejenproto

Karvina

Reagovat
Pablos

4min. 1:1 ...slušný

Reagovat
Pablos

Sparta taky solidní nástup

Reagovat
naheCZ

Výkon zatím, jak kdyby byli poslední 2 dny v lihu

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek Hráč evropské úrovně Kdyby se takhle nechal v top lize obejít, tak si nezahraje další tři zápasy Neskutečný trapný hype na tohoto hráče, který je v defenzivě horší než Tomáš Kuča.

Reagovat
adoxx

To je vážně zvláštní, že Hložkova největší přednost není defenziva

Reagovat
smazaný uživatel

Ten faceplam si strc do prdele. V dnešním fotbalu musis umět vše. Jestli ti to přijde smesne, tak si zajdi za vsemi trenery, oni ti to rychle a snadne vysvětlí.

Reagovat
adoxx

Jasný ty analytiku...třeba takovej Messi býval vždycky hrozně ceněnej za jeho perfektní defenzivní práci, co?

Reagovat
wyqinac

mame tu novej level precenovani Hlozka, srovnavani s Messim

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Běž už do prdele buzerante

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje matka šlapka nech jde do prdele a chcipne na rakovinu, kundo

Reagovat
smazaný uživatel

Chcipni na rakovinu i ty, ty špíno z devky

Reagovat
Zdechlina

Kučo?

Reagovat
Imos

jak dlouho jsi čekal na takovou chybu, abys ho tu mohl natřít

Reagovat
ACSeRw!n

Jilek diktuje

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek s týmem, který má prej na titul Výkon jak kdyby hráli predsezonni přípravu s Táborskem

Reagovat
Neon

Bude střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Pico ta Sparta si muze zachranit sezonu, kurevsky zatlacit na Plzen a Slavku, udobrit si divaky tim finisem... a oni dojedou do Olomouce jak vymrdani trampy . Vrbo utec vole, ten tym je prokletej. Jak United,

Reagovat
ratusek

člověk přijde v 15.minutě a nestačí se divit. Karviná-Pardubice 1:1, my vedeme a Sparta definitivně už přišla o titul

Reagovat
Pablos

tomu už chybí jenom gól Tecla

Reagovat
Bex5

To mi jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim moc na Vackovo fajfky a krizky. Jeden zeleny Nike bude urcite pro Hlozka, za to ze je mladej. Jinak moc nevim zatim.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

To, co předvedl Hložek pri prvním gólů Sigmy by neudělal ani borec v divizi, který přišel na zápas po sobotní kocovině s dvojkou v krvi.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Včera jen křížky

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdybysme to dneska dojebali skrze Tecla a Kolare. Snad ne no.

Reagovat
Pablos

Kolář už vám vyběhnutím zachránil jednou prdel

Reagovat
smazaný uživatel

A jednou to taky pěkně dojebal.

Reagovat
Greny

Sparta je zatím úplně v hajzlu... Ti vůbec neví kde jsou a co maji delat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak včera United

Reagovat
Martin9719

ještě nepřišel jejich čas

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Sigma taky good. Ted hrají, jak kdyby byli v top 3 a hrát příští týden v Karviné, tak tam prohrají. Tohle nemá logiku.

Reagovat
naheCZ

Nebyl, Tecl gól

Reagovat
Greny

Nechápu proč Vrba nestřídá ... Suchomel, Vydra na plac dolů Krejčí st. A Souček horší to být nemuze

Reagovat
monty25

Góóól!!! Tijani

Reagovat
PhilipS

hé? proč to neuznali?

Reagovat
PhilipS

aha chápu. teč

Reagovat
naheCZ

Schranz teč no, nešlo to pořádně vidět z těch záznamů předtím

Reagovat
naheCZ

Tecl

Reagovat
PhilipS

kanonýr. všichni jsme věřili

Reagovat
iamnotdave

Teclík je dnes potrestá hattrickem

Reagovat
Remt

Však Tecl v offsidu nebyl ne?

Reagovat
PhilipS

Byl bych překvapenej kdyby Baha udrželi. On už musí hrát v lepší lize. Klidně PL. Nemá slabinu.

Reagovat
3M

Je trochu prase

Reagovat
smazaný uživatel

A simulant, ale to by v Anglii nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

TECL!!! Vzdycky jsem veril!

Reagovat
KingMaster13

Fernando v životní formě

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál baráž, tak jsme na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusku pico nejsi ve Vlasimi, chce to trosku zrychlit proboha.

Reagovat
Greny

Tak on mu to taky nahrál dost blbe

Reagovat
ACSMan

Co to je za pruchodak tyvole, tam všechno co je na polovině sparty je akce a bránu

Reagovat
Greny

V poslední době dělají bývalí brankáři Slavie nějak dost chyb

Reagovat
naheCZ

I ty současní...

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Co Berkovec, jak chytá?

Reagovat
Greny

Asi druhý nejlepší nás hráč po Řezníčkovi.. ale Blecha je strašný pruser ...

Reagovat
naheCZ

Rakovan

Reagovat
FCSL

Višinský

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

To je další megatalent z SKS. Těžko říct, kdo je zatím větší zoufalec, zda Alijagič či Visinsky

Reagovat
ratusek

Sparta zkušeně na Csaplára

Reagovat
John Obi Mikel

My zase nezkušeně

Reagovat
Puskas

Trpiš třeba na ni zná recept.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nezná recept nikdo. 87 % zápasů, kde někdo vede po poločase 2:0, končí 2:3. Aspoň myslím.

Reagovat
Puskas

JTVCD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jaron hodně slušný Buchta taky.

Jablonec fakt hodně špatný...

Reagovat
Coutinho10

tak Standa si nas zatim maze na chleba

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ratusek

Tak proti zoufalcům ze Zlína, ještě aby ne

Reagovat
KingMaster13

Furt je to jeho nejlepší střelecká forma za posledních několik let

Reagovat
Coutinho10

no pozor, nejsou zase tak spatni ...hrajou pomerne dobre

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín bych za zoufalce neoznačoval, Pánik je hodně zvedl a i po jeho odchodu se jim zatím daří tu úroveň držet.

Reagovat
Martin9719

Tak na nejlepší výkon na jaře si musíme počkat do posledního kola, ještě teda se Spartou no. Ale druhá půle musí být stejná a musí se přidat góly.

Reagovat
John Obi Mikel

Olomouc jsou labilové, tam se může stát úplně všechno.

Hlavně nesmíme polevit my, Zlín jsou bojovníci.

Reagovat
KingMaster13

Zvlášť s Jílkem

Reagovat
Coutinho10

Fillo.....to bude zase zakernejch faulu

Reagovat
ACSeRw!n

stoperi Sparty dohromady 36 let

Reagovat
John Obi Mikel

Beneš s Hubníkem dohromady 70 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval jsem tak 84.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
adoxx

Reagovat
clinger

a k čemu vám to je

Reagovat
John Obi Mikel

Buď je prodaj, nebo jim budou hrát v základu.

Reagovat
adoxx

K něčemu by to i bylo, kdyby poměrně velkou část sestavy netvořili hráči, kteří už mají to nejlepší za sebou a jsou tam snad jenom za zásluhy...nebo kdyby alespoň v bráně byl brankář

Reagovat
ACSeRw!n

pristich pet let, pet titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Aspoň mají pro poháry komplet soupisku pro Evropu a nebreci že musí hrát hráči furt... To musíte uznat že v tomto jsou o parník jinde než vy

Reagovat
John Obi Mikel

Na tom se pracuje, mládež se pomaličku zvedá.

Reagovat
Martin9719

Ale vždyť Krejčí mladší je přece jako ze starý gardy.

Reagovat
ACSeRw!n

druhej polocas uz stopera nehral

Reagovat
monty25

Góóól!!! Sejk - hráč jako bejk!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

brutální záchvat Greššáka

Reagovat
John Obi Mikel

Červ

Reagovat
PhilipS

Úplně jsem zapomněl jakej skvělej hráč Provod je. Má skvělej centr i střelu. Snad už se mu zranění vyhnou. To je jasnej repre základ.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Penaltuřečka

Reagovat
smazaný uživatel

JUREČKA for the president!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl repre forma

Reagovat
John Obi Mikel

Ale fakt povedená průnikovka

Reagovat
Mass

Standa dneska makal jako obvykle, navíc nezadil žádnou tutovku

Reagovat
HorajzmAmmann

Ndefe

Reagovat
ratusek

Doufám, že Jaroňovi nic nebude

Reagovat
Remt

Hovorka skluz doslova na spicicku skvele

Reagovat
John Obi Mikel

Několik těch skluzů nám tam vyšlo dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl výborný výkon a zde ho místní experti pořád zatracujou

Reagovat
Pablos

Díky Šíň... vůbec nemám dva góly v zápase

Reagovat
ratusek

počkej, tys čekal, že dáme 2 goly?

Reagovat
Pablos

ne, že padnou dva v zápase... jedno kdo

Reagovat
clinger

Berbr jede.to není možný co neuznali Boleslavi za gól zmrdi z Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Plzeň si to u těch černých sviní také sychruje jen o něco méně než Slavie (SKS má víc peněz na cernokněžníky)

Reagovat
clinger

říká fanoušek Sparty letos nedostanete červenou ani za vraždu (viz Jablonec, Boleslav, Olomouc, derby). v obou vašich vítězných derby výrazná pomoc pro vás.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokote, ten polský rozhodčí piskal jednoznačně pro vás. První gól po jasném faulu na Haraslina. A odposlechy nemluví jasně? Všude komunikace Nezmar, Bílek, Berbr, Rogoz, tak drž radši hubu

Reagovat
clinger

klídek kabelo

Reagovat
John Obi Mikel

Jasném faulu

Reagovat
Greny

?? Staněk sebral centr srazil se s hráčem Plzně a ten hráč Bolky potom to zahrál rukou ne? A pak to dorazil aspoň to tak vypadalo v malém obraze na mobilu

Reagovat
clinger

no hráč Bolky pak lehce strčil do Staňka. no hodně přísně neuznáno

Reagovat
Greny

No to bych neviděl jako problém mě právě přišlo že při tom střetu zahrál rukou do toho míče co držel brankar

Reagovat
Martin9719

Reagovat
mistr129

Byl jsem asi čtyři řady nad tím a Staněk už ten balón jasně držel. Nevím čím mu ho hráč vyrazil, jeslti rukou nebo nohou, ale správně neuznáno

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

Reagovat
montaigne33

Reagovat
naheCZ

Přéma

Reagovat
Coutinho10

hecir

Reagovat
John Obi Mikel

Kovář

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář ty pičo. 5 minut.. není to moc risk, pro klauna, dávat mu tolik minut?

Reagovat
FCSL

Slavie už oslavuje titul?

Reagovat
Mass

Třeba jim neřekli, že se hraje ještě nadstavba

Reagovat
KingMaster13

Tak tohle je sakra důležité vítězství, protože mít Plzeň doma a nebo venku je obrovský rozdíl Ještě ke všemu se tam dostal Hradec Krása

Reagovat
FCSL

To jo, já narážel na Přému

Reagovat
naheCZ

Tak předpokládám, že bude končit kariéru, tak ho tam aspoň takhle dostat je fajn gesto

Reagovat
wyqinac

tak v nadstavbe uz si nezachyta a v lete mu konci smlouva, kterou uz mu predpokladam neprodlouzi

Reagovat
monty25

Dneska asi zmrzne úsměv těm vidlákům, co v neděli vedle mě seděli v Ďolíčku...

Reagovat
John Obi Mikel

Pardubice

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska by to šlo

Reagovat
monty25

3 body A ostatní výsledky taky super. Škoda, že je ta nadstavba...

Reagovat
Slovácký trojboj

SLOVÁCKO

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Martin9719

Parádní výkon, zlepšujeme se. Výborný napadání a vyplňování prostorů + důraz. Kombinační hra super a konečně výhra o víc jak gól. Všichni dneska jezdili po prdeli, těžko vybírat nejlepšího hráče.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele