FORTUNA:LIGA - preview 12. kola: Sparta, Slavia i Plzeň

23.10.2021, 08:41, aktualizováno 24.10.2021, 08:46
Previews
Plzeň hraje doma s Jabloncem a jejím cílem bude pojistit si vedení v tabulce, vedle toho bude sledovat i oba pražské konkurenty. Slavia se představí v Českých Budějovicích, Sparta večer hostí Mladou Boleslav. Hradec je příjemným překvapením a vydařený podzim může ještě vylepšit proti Teplicím...
Dynamo České Budějovice - Slavia Praha  (neděle 16:00)
Ve čtvrtek Slavia předvedla další podprůměrný výkon v pohárové Evropě. Z nepříznivého výsledku z Izraele se sešívaní pokusí oklepat v Českých Budějovicích. Jihočeské Dynamo se nicméně dostalo do formy, kterou hodlá zužitkovat též proti obhájci titulu.

Kdy jindy by taky Budějovice měly ukončit téměř devítileté čekání na výhru nad Pražany? Slávisté očividně prožívají jedno z největších trápení pod koučem Jindřichem Trpišovským. V nejvyšší soutěži musí dotahovat náskok konkurence, na mezinárodním poli se jim zase rozplynul sen o Lize mistrů a následně jim nevyšel ani reparát v Evropské lize. Až do třetí evropské soutěže v pořadí se sešívaní dostali, avšak ani v Konferenční lize moc neválí.

Naposledy Pražané nestačili na Maccabi Haifa. "Děláme chyby v defenzivě, které se na evropské scéně trestají a v minulých sezonách jsme je nedělali. Není možné, abychom nabídli takové pozice. Maccabi mělo dva sólové nájezdy, což je nepřijatelné pro evropskou úroveň, to pak nejde ta utkání zvládat. Organizace hry, komunikace na hřišti a postavení i reakce na situace musí být od všech mnohem lepší," uvedl Trpišovský po zápase v Izraeli.

Budějovicím herní nepohoda Slavie jistě nevadí, neboť jim může dodat víru do vzájemného střetu. I tak se však Jihočeši nachází v dobrém rozmaru. V lize už tři kola neprohráli a po pomalejším začátku se pomalu škrábou nahoru. Před 12. kolem už buší na brány první poloviny tabulky.

Přesto má trenér Dynama David Horejš před pražským sokem respekt. "Čeká nás jeden z nejatraktivnějších domácích zápasů sezony. Přijede soupeř, který je v posledních letech jednoznačně nejúspěšnějším českým klubem. Víme, že kvalita Slavie je mimořádná, ale my se teď nacházíme v dobré pohodě," řekl lodivod Jihočechů.

Proti sešívaným se nepředstaví záložník Patrik Hellebrand a útočník Mick van Buren, kteří v Budějovicích hostují právě ze Slavie. Kvůli disciplinárnímu trestu za žluté karty bude absentovat také stoper domácích Maksym Talovierov. Hostům nadále komplikuje život rozsáhlá marodka. Zdraví nepustí do hry obránce Jana Bořila, Davida Hovorku, univerzály Tomáše Holeše, Lukáše Masopusta a Laca Takácse a záložníky Petra Ševčíka s Lukášem Provodem. Až před výkopem se pak rozhodne o nasazení stopera Ondřeje Kúdely, středopolaře Jakuba Hromady a útočníka Stanislava Tecla.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sladký, Králik, Havel, Novák - Javorek, Čavoš - Mihálik, Hora, Mršić - Bassey
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar - Samek, Traoré - Schranz, Stanciu, Olayinka - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.84 - 4.65 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Konečně začíná fáze, k níž se mnoho pochybovačů upínalo. Pod vlivem nedávno proběhnuvších sněmovních voleb bychom mohli říct, že Plzeň vstupuje do ostré kampaně. Viktoria totiž zápasem proti Jablonci zahájí období, které ukáže, zda se na čele tabulky vyhřívá oprávněně.

Doposud si fandové Západočechů neměli moc na co stěžovat. Jejich oblíbené mužstvo se drží na prvním místě nejvyšší tuzemské soutěže, přičemž body ztratilo pouze jednou. Ne všechny ale Plzeň překvapila. Dokola opakující se výhry o jednu branku zkrátka ukazují, že Viktoria své protivníky nedokáže rozdrtit tak jako pražská S. Pokud tedy svěřenci kouče Michala Bílka chtějí trůn udržet, musejí ze sebe dle škarohlídů vymáčknout i něco navíc.

Zda jsou toho Západočeši schopni ukáže zbytek podzimní části sezony, v níž se Plzeň střetně s vícero silnými celky. První na řadě je Jablonec, který ovšem zatím nenaplňuje očekávání. "Nicméně víme, jakou sílu má a že je tam spousta výborných hráčů. Není náhoda, že hrajou evropské poháry. Ale chceme samozřejmě zvítězit," prohlásil před nedělní seancí Bílkův asistent Pavel Horváth.

Severočeši sice v posledních dvou kolech vylepšili ofenzivu, přesto dál strádají. Na tříbodový zisk čekají déle než měsíc, kvůli čemuž sídlí až na 11. příčce. V posledních dvou ligových duelech uhrál Jablonec výsledek 2:2 a aby toho nebylo málo, stejným skóre dopadl čtvrteční střet v rámci Konferenční ligy s dánským Randers.

Mezinárodní soupeření už by ale Severočeši měli hodit za hlavu. "Musíme se přeorientovat na Plzeň, která je v tabulce první. Bude možná těžším soupeřem než Randers, hlavně v domácím prostředí. Budeme mít krátký odpočinek. Teď jde o to, aby zranění Čvančary nebo Doležala nebyla delšího rázu, znovu jsme se dali do kupy a připravili se," uvedl trenér Jablonce Petr rada.

Zatímco start obou zmíněných útočníků i záložníka Davida Housky je nejistý, v Plzni se za hosty jistě nepředstaví zranění brankář Vlastimil Hrubý a obránci Jakub Martinec s Davidem Štěpánkem. Plzni nadále schází stoper Václav Míka, středopolař Modou N'Diaye a křídelník Ondřej Pachloplník.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Kaša, Hejda, Havel - Kalvach, Bucha - Sýkora, Čermák, Mosquera - Beauguel
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Pleštil, Kratochvíl, Považanec, Pilař - Čvančara - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.49 - 6.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - FK Teplice  (neděle 16:00)
Z Hradce Králové zjevně ani po reprezentační přestávce nevyprchal nováčkovský elán. Výchdočeši uspěli před týdnem ve Zlíně a tentokrát si věří také na Teplice, které dál marně hledají herní pohodu.

"Skláře" už ve dvou zápasech vedl nový kouč Jiří Jarošík, body však zatím nezískal. Víru v lepší zítřky nicméně neztrácí. "Po dvou zápasech v Teplicích jsem mohl již poznat herní stránky týmu a charaktery hráčů. Hodně mi to napovědělo. Minulý týden jsme odevzdali proti Plzni dobrý výkon, ale nesmí nás to ukolébat. Musíme teď hrát dobře i proti Hradci a v každém dalším zápase. Je potřeba předvádět naše individuální a týmové maximum, pak můžeme čekat nějaký dobrý výsledek," doufá někdejší reprezentant.

Hradečtí "Votroci" sice na první výhru čekali až do šestého kola, od té doby nicméně nebodovali pouze jednou. Dobrá forma vynesla nováčka ligy až na současné sedmé místo v tabulce. "Jsme rádi, že jsme vyhráli ve Zlíně, nicméně musíme mít otevřené oči. Víme, že ne všechno bylo dobře. Musíme být obezřetní. Jsme sedmí, ale koukáme se hlavně dolů," řekl asistent hlavního trenéra Východočechů Stanislav Hejkal, jenž před rokem odešel právě z Teplic.

Východočechům proti Sklářům nepomůže zadák Otto Urma, jenž si musí odpykat trest za udělenou červenou kartu. Kvůli zdravotním problémům bude zřejmě absentovat také Urmův kolega z obrany Michal Leibl.

Teplice vyzvou Hradec bez marodících záložníků Tomáše Kučery, Matěje Radosty a Patrika Žitného, stopera Jana Shejbala a útočníka Davida Ledeckého. O nasazení obránce Ondřeje Mazucha, středopolaře Daniela Trubače a útočníka Jakuba Mareše se teprve rozhodne.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čech, Klíma, Král - Mejdr, Kodeš, Kateřiňák, Novotný - Dvořák, Vašulín, Vlkanova
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hyčka, Chlumecký, Knapík, Vondrášek - Jukl, Krunert - Kodad, Fortelný, Moulis - Rezek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.62 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 19:00)
Zdá se, že Sparta už v nejvyšší soutěži hodila za hlavu porážku od Plzně. Od té doby se totiž pravidelně boduje a k vedoucím Západočechům má ze všech celků nejblíže. Další vítězství se od Letenských očekává také proti Mladé Boleslavi.

Pražané září především střelecky, což potvrdili před týdnem v duelu s Pardubicemi. Po čtyřbrankové nadílce Východočechům si sparťané zastříleli také ve čtvrtek v rámci Evropské ligy proti francouzskému Lyonu. Tentokrát ale ani tři góly k úspěchu nevedly, fanoušky nicméně sympatický výkon potěšil.

Trenér Pavel Vrba každopádně ví, že jeho družina má pořád co zlepšovat. "Jak proti Pardubicím, tak proti Lyonu mě mrzí inkasované góly. Musíme se z toho ponaučit. Navíc proti Lyonu jsme nedrželi míč tak jako třeba v závěrečné části zápasu. To v dalších zápasech nesmíme dopustit, pokud chceme uhrát dobré výsledky. Dobrou zprávou je, že se vrátil Láďa Krejčí mladší. V té části utkání, kterou s Lyonem odehrál, ukázal, co v něm je. Doufáme, že to bude předvádět i dál," řekl.

Také Boleslav se trápila s obranou, poslední dvě kola ale naznačila zlepšení. Nejprve Středočeši udrželi čistý štít v Karviné, během uplynulého víkendu pak sice dovolili Bohemians otevřít skóre, následně už však svěřenci Karla Jarolíma zavřeli krám a sami začali úřadovat střelecky — čtyřmi góly otočili původně nepříznivě se vyvíjející utkání ve svůj prospěch.

Díky vítězství nad Bohemkou se Boleslav posunula na osmé místo v tabulce. "Těší mě, že jsme v posledních dvou zápasech výrazně zlepšili defenzivu. Se Spartou to ale bude daleko těžší zkouška, protože se proti nám postaví nejlepší útok ligy," uvědomuje si Jarolím.

Na Letné budou hráči z města automobilů postrádat zraněné obránce Davida Šimka s Dominikem Preislerem a útočník Dominik Mašek. Sparta na marodce eviduje brankáře Dominika Holce, levého beka Caspera Höjera, záložníky Ladislava Krejčího "staršího" s Filipem Součkem a forvarda Lukáše Juliše.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Čelůstka, Hancko - Pavelka, Sáček - Pešek, Hložek, Haraslín - Minčev
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Jurásek - Dancák, Matějovský, Hlavatý, Ewerton - Fila, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.13 - 7.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Po několika dobrých výkonech a vzestupu z poslední příčky Liberec minule opět prohrál, úplně opačně na tom je jeho sobotní soupeř Sigma. Ta zase po dlouhé době zvítězila a nadále se vyhřívá na čele nabitého středu pole.

Luboš Kozel začal angažmá na lavičce Severočechů remízou proti Pardubicím a výhrami s Mladou Boleslaví a Jabloncem, těžký program ale už pokračoval méně úspěšně. Doma proti Ostravě přišla porážka, další se udála před týdnem v Edenu. Slavia se dostala do dvougólového vedení zásluhou Baha a Kuchty, pak sice ve svém druhém zápase v libereckém dresu snižoval Stoch, Olayinka ale upravil na konečných 3:1.

V případě Hanáků se o období mezi reprezentačními přestávkami nedá hovořit jako o tragédii, nicméně tři remízy a jedna porážka jejich bodové konto příliš nerozšířily. O to cennější je týden staré vítězství s poslední Karvinou, o jehož výši 2:0 se brankami postarali Růsek a z penalty González.

"Do Liberce jedeme s odhodláním navázat na vítězné utkání s Karvinou a vylepšit herní projev. V Liberci je vždy složitá půda, prostředí je náročné. Jsou soubojovým mužstvem a zápas bude navíc umocněný situací, ve které se tým nachází. Pro nás bude důležité, abychom se vyrovnali s nátlakovou a důraznou hrou soupeře a nabídli více fotbalovosti a chytrosti než v předchozích zápasech," nabádá trenér Václav Jílek.

Ve vzájemných duelech má v poslední době navrch Olomouc, jež uspěla v pěti z nedávných šesti soutěžních utkání - všechna byla ligová, Slovan uspěl v pohárovém. V minulé sezoně doma Sigma uspěla 1:0 díky Gonzálezově trefě a Marově neproměněné penaltě, v odvetě U Nisy ji poslal do vedení Zmrzlý. Sadílek pak v závěru sice srovnal, nicméně ještě v nastavení rozhodl o výsledku 1:2 z penalty Kerbr.

Slovan se v utkání musí obejít bez vykartovaného Tiéhiho, hosty trápí zdravotní potíže Vaněčka a Yunise, v ohrožení je i Daňkův start. Zápas v Liberci začíná v sobotu v 16 hodin, pokyn k výkopu dá rozhodčí Tomáš Batík.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Fukala, Chaluš, Plechatý, Mikula - Gebre Selassie, Havelka - Koscelník, Matoušek, Tupta - Rabušic
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Beneš, Jemelka, Zmrzlý - Zahradníček, Breite, Sedlák, González, Hála - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.41 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Slovácko před týdnem zvládlo těžký duel v Ostravě a dál pokračuje v podzimní krasojízdě. Ve 12. kole vyzvou Moravané pražské Bohemians, které v podobném rozletu limituje neschopnost dohrát dobře rozehrané mače do zdárného konce.

Uherskohradišťský celek sice o uplynulém víkendu na půdě Baníku přišel o jednobrankový náskok, ten si však nakonec vzal zpět. Díky čtvrté výhře v řadě se Slovácko drží na velmi uspokojivé čtvrté pozici a v tabulce nadále soupeří s těmi nejlepšími.

Záložník Michal Kohút nicméně poukazuje na jednu nevýhodu, na kterou Moravané díky sérii vítězství musí reagovat. "Už k nám ty týmy jezdí s větším respektem, než tomu bylo dřív. Víc se zatáhnou a na to jsme nebývali zvyklí, takže je to pro nás něco jiného a musíme více dobývat, ale zatím se nám daří zápasy zvládat," řekl mládežnický reprezentant.

Bohemka na Slovácko dlouhodobě umí, v Uherském Hradišti naposledy prohrála před třemi lety. Nyní by se bodový zisk "Klokanům" jistě hodil do krámu. Pražané totiž naposledy dostaly čtyři branky od Mladé Boleslavi, přestože sami otevřeli skóre. Z výhry se ale už poněkolikáté v ročníku radoval protivník zeleno-bílých.

Asistent hlavního trenéra Bohemians Erich Brabec si uvědomuje sílu sobotního soupeře. "Prezentují se velmi náročným stylem hry a směrem dopředu jsou nebezpeční. V týmu mají pět leváků, což je neobvyklé. Možná i z tohoto důvodu je levá strana silnější," uvedl někdejší ligový stoper.

Hostům kvůli trestu za žluté karty nepomohou obránce Daniel Köstl se záložníkem Romanem Květem. Na marodce Klokanů pak figurují zadáci Lukáš Hůlka s Davidem Bartkem a levonohý univerzál Jan Kovařík. Start útočníka Tomáše Necida je nejistý, což platí též pro dva hráče domácích — záložníka Daniela Marečka a forvarda Filipa Vechetu. Na trávníku se jistě neukáže středopolař Slovácka Vlastimil Daníček.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Tomič, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Petržela, Sadílek, Kohút, Havlík, Holzer - Jurečka
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Krch, Bederka, Vondra - Hronek, Ljovin, Jindřišek, Fulnek - Puškáč, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.85 - 5.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Fastav Zlín  (sobota 16:00)
Dva celky ze spodních pater tabulky a s bídnou formou navrch se utkají v sobotu odpoledne v Ďolíčku. Tamní azylant Pardubice ze čtrnácté pozice v tabulce přivítá Zlín, který je sice výše, už pětkrát v řadě však prohrál.

Ne že by na tom Východočeši byli nějak lépe, ti na svého soupeře v lize nestačili čtyřikrát v řadě a do toho vypadli z poháru. Minulý týden hostili Spartu, proti níž po dvou brankách Minčeva a Wiesnerově trefě už o půli prohrávali o tři branky. Pak sice snížil Cadu, nicméně Peškův zásah znamenal, že Huf v závěru už jen korigoval na konečných 2:4.

Rovněž ševci si zažili ofenzivní utkání a rovněž oni se špatným koncem. Doma proti Hradci Králové od začátku po Dvořákově gólu prohrávali, po pauze sice srovnal Tkáč, vzápětí ale kontroval Vlkanova. Ten se prosadil i podruhé, Dramé tak jen snižoval na 2:3. Zlín tak po nadějném startu do soutěže prohrál popáté v řadě a propadá se tabulkou.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Vít, Tischler, Cadu - Chytil
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Šiška - Fantiš, Simerský, Procházka, Matejov - Vraštil - Fillo, Conde, Tkáč, Čanturišvili - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.40 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň11100118:830
2.Sparta Praha1182129:1126
3.Slavia Praha1081127:925
4.1. FC Slovácko1181221:1225
5.Baník Ostrava1171322:1322
6.Sigma Olomouc1044222:1516
7.FC Hradec Králové1144313:1616
8.FK Mladá Boleslav1142520:1814
9.Dynamo České Budějovice1142515:1514
10.Bohemians Praha 19051133517:2512
11.FK Jablonec1125410:1711
12.Fastav Zlín1130815:289
13.Slovan Liberec112277:188
14.FK Pardubice1113715:236
15.FK Teplice111289:215
16.MFK Karviná1104710:214
Zbývající zápasy
23.10. 19:00MFK Karviná - Baník Ostrava (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (415)

Přidat komentář
Coutinho10

dneska vlastne nehraje Banik, tak tu asi moc komentu nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom tak nezáleží, jak je to na Eurofotbalu. Horší je, že všeobecně je fanouškovská základna Českých klubů dost nízká. A taky dost věkově stará. Ti mladší, když se zajímají o fotbal, chtějí být součástí něčeho co zajímá širší okruh lidí ve světě a tak se z nich stávají fandi velkých Evropských klubů a na České týmy kašlou.

Reagovat
Coutinho10

j jako je fakt, že spíše táhnou zvučné týmy ze zahraničí než ty z naší ligy a lepší to asi nebude...leda, aby naše kluby dělali větší úspěchy nebo aspoň takový jako Slavia v posledních letech, aby pro ty mladší to bylo zajímavý, ale pak jsou zase názory, že to jsou naplaveniny a jakmile se přestane dařit, tak stejně přejdou na zahraniční tým atd., je to těžký

Reagovat
Kaspar

Ja to mam spis naopak, z cesky ligy sleduju vse, na zahranicni ligy se podivam akorat na Arsenal a jinak sleduju jen vysledky

Reagovat
ratusek

přesně. Teda až na ten Arsenal

Reagovat
Fabregas@ole

Taky (ale jsme v menšině)

Reagovat
Puskas

přesně, až na ten Arsenal

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ACSeRw!n

taky me to uz nebavi.. jenom LM a Real + Kapr liga

Reagovat
smazaný uživatel

Já naši ligu a ehm druhou ligu vzhledem k tomu, že jsem Brňák. A pak hlavně mezinárodní fotbal tedy Evropské poháry a reprezentace ( kde o něco jde). Cizý ligy jsou mě až na vyjímky volný. Bych musel mít hlavu jak pátrací balón.

Reagovat
didosh

mám to taky tak,sleduji hlavně Českou ligu a pak Serii A hlavně AC...všechny naše repre krom ženských...jak jsem psal už víckrát, ziju v Německu ale jejich fotbal mě nezajímá a to jsem bydlel asi 20 km od Stuttgart a teď bydlím asi 10 km od Sinsheim (Hoffenheim

Reagovat
monty25

"všechny naše repre krom ženských"

Reagovat
didosh

samozřejmě slapotam preju ale neláká mě se na ten rádoby fotbal dívat Monty ale minulou neděli jsem viděl zápas holek v klubu co hraju...

Reagovat
monty25

A co je to za klub?

Reagovat
didosh

SV Heilbronn nižší soutěže

Reagovat
Losinho

Normální člověk no

Reagovat
PavlíčeQ

Už ses koukl na ten dokument s hráčkou Bayernu?

Reagovat
monty25

Díky za připomenutí, teď jsem se na to podíval.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Wyrda

přesně tak prostě lokální patriotismus je sviňa

Reagovat
Losinho

z těch zahraničních pseudohvězd člověk vyroste

Reagovat
fabec1222

Já nemám O2 v TV, tak nesleduju nic

Reagovat
smazaný uživatel

neni to celosvetovej trend? ja mam dojem, ze fotbal zajima cim dal tim mene lidi. Ale je to mozna jen muj dojem.

Reagovat
Kaspar

protoze je porad vic zapasu a lidi jsou tim presyceni a covid to jeste urychlil, kdyz se od letoska vse dohani

Reagovat
$$CaptainKokotko

Je to tak. Já se párkrát snažil přívést nové lidi, ale je to marné. Chápu to, že někdo fandí top klubům z top lig, ale nechápu, že třeba nejde na ligu, když má stadion kousek. Já sleduju jen Slovácko a českou ligu. Hlavně nevím, kde bych vzal čas sledovat něco dalšího. Míň fanoušků v naší lize nějak přežiju. Hlavně me sere, že je čím dál víc děcek co radši sleduje PL, pak si zapne Xbox/Playstation, fotbal v realu vůbec nehraje a nechodí moc ven .

Reagovat
Selänne

To je ale bohužel velká chyba samotných klubů. U nás marketing skoro neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$$CaptainKokotko

To taky. Naprostý souhlas. Některé kluby se vymlouvají, že na to nejsou peníze, ale myslím si, že to jde dělat v pohodě i s malým rozpočtem.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

souhlas

Reagovat
fabec1222

Pro mladý je prostě 90 minut + 15 minut pauza dlouhá doba... A oni chtěj ještě navýšit pauzu... Dnešní děčka chtěj 5 minut vraždění v MMA, a pak hodinu sjíždět diskuzi na redditu a discordu.

Reagovat
bourbon

tak Zlín snad dnes aspoň bod, každopádně katastrofální obranná činnost je obrovský problém. letos budeme rádi za baráž

Reagovat
dtaire

Snad to bude dobrý zápas. Samozřejmě věřím, že Pardubice překvapí a vyhrají, ale i bod by byl při jejich smůle úspěch

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.prolibertate.cz/wp-content/uploads/2021/08/odborne_stanovisko_epidemie.pdf

JUDr. Tomáš Nielsen, Mgr. Ondřej Svoboda, Mgr. Marcela Valtrová, Mgr. Anna Zimová (část 1)

MUDr. Vladimír Čížek, lékař, předseda etické komise pro multicentrická klinická hodnocení (část 2)

MUDr. Hana Zelená, Ph.D., mikrobioložka a viroložka, doktorát z oboru epidemiologie (část 3)

RNDr. Zuzana Krátká, Ph.D., imunoložka, doktorát z oboru imunologie (část 4)MUDr. Václava Adámková, primářka a klinická mikrobioložka

prof. MUDr. Jiřina Bartůňková, DrSc., MBA1, imunoložka

prof. MUDr. Jiří Beran, CSc.2

, epidemiolog

MUDr. Šimon Reich, lékař, specialista na klinický výzkum

RNDr. Tomáš Fürst, Ph.D., expert na matematické modelování, UP v Olomouci

doc. RNDr. Arnošt Komárek, Ph.D., biostatistik, MFF UK

doc. PaedDr. RNDr. Stanislav Katina, PhD., biostatistik, MUNI Brno

RNDr. Lucia Houfková emeritní prof. RNDr. Zdeněk Opatrný, CSc., katedra experimentální biologie rostlin Přírodovědecké

fakulty Univerzity Karlovy

prof. RNDr. Gejza Dohnal, CSc., Ústav technické matematiky Fakulty strojní ČVUT

prof. RNDr. Tomáš Opatrný

Reagovat
ACSeRw!n

tl;dr

Reagovat
ratusek

To se nehodí do vládní agitky. A je to tak napsané, že tomu šašci typu Smejkal, Flégr atd stejně nebudou rozumět

Reagovat
Mirek na tenisu

Kterou vládu máš na mysli? Končící nebo začínající?

Reagovat
exse

Krásná ukázka toho, že schopnost studovat a inteligence, jsou často dvě velmi rozdílné věci. Věta " ...celková smrtnost obou nemocí je obdobná (0,1–0,15 %)" mluví asi za vše. Buď to už chytl v ČR každý dvakrát, nebo někde udělali ve výpočtu soudruzi chybu.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, uděláte mi z toho někdo stručnější závěr?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam nějaký odkaz, pravděpodobně na zavirovaný dokument. A pod tím hromada jmen s tituly, ale celé jsem to nečetl.

Reagovat
oli9

Snad dneska Slovácko za 3 body

Reagovat
ratusek

Tvl Klokani venku marní a navíc jim chybí dost hráčů. Pohodička 3:0

Reagovat
oli9

Tak 4 poslední domácí zápasy s nima bez výhry... Moc nám nesedí

Reagovat
ratusek

Vidíš to. Měl jsem pravdu, pohodička

Reagovat
oli9

jj na pána

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Zdechlina

FCS ♥

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Banikovec7

Beneš má dnes vypito?

Reagovat
exse

Oproti Hoftychově kopané je tohle balzám na duši, jen škoda že to tam Yusufovi nespadlo, to by byl gól desetiletí.

Reagovat
Stannis Baratheon

link

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme být ve formě jak chceme ale s Bohemkou to vždycky bude vyrovnané

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mirek na tenisu

Pentle v Liberci? Co to je za hovado s píšťalkou. Dyť ten Liberečák se v souboji nepřirozeně sehnul. Když se Zifčák pohnul logicky měl ruku u jeho hlavy...Čeští rozhodčí jsou strašná bída. Proboha! Příhodo! Dělej s tím něco!

Reagovat
bobis21

Že pokaždé dává omylem soupeři do hlavy ten samý hráč

Reagovat
Mirek na tenisu

Jo Svozil? Myslíš jeho trojitý odpíchnutý ritberger? Největší simulant ligy není měřítko. Co tam máš dál?

Reagovat
Losinho

úplně jasná penalta a tmavá žlutá

Reagovat
exse

A vůbec, proč s tou hlavou vůbec do vápna chodil, si úplně o ten loket říkal.

Reagovat
monty25

Už nemáš pozastavený Twitter?

Reagovat
C-M@ster

To je novej.

Reagovat
monty25

Aha

Reagovat
didosh

Co si provedl?

Reagovat
C-M@ster

Napsal jsem, že doufám, že se Kamara v zápase se Spartou zraní a dostal jsem ban za podněcování k nenávisti.

Reagovat
monty25

To já jenom po jeho ČK napsal "A máš to, zmrde!", za což mi asi deset příznivců Rangers napsalo, že jsem rasista.

Reagovat
didosh

Británie je katastrofa

Reagovat
C-M@ster

Já se na redditu zeptal, jestli by mi někdo vysvětlil, v čem je horší oslovit černocha opice než tlusťocha prase a dostal jsem tam ban za rasismus. Rok před kauzou Kúdela.

Reagovat
andrew96

Drsňáci.

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
didosh

ty piko...umiram smíchy

Reagovat
C-M@ster

to jsou čuráci...

škoda šancí, Slovácko

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooool!!!!

Reagovat
monty25

Slovácko Sice bych byl radši, kdyby ho dával Jurečka, ale i tak dobrý.

Reagovat
Liquid

gggggggggggggggggggggggooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Slovácko škoda jen těch Pardubic, nedat penaltu v jejich situaci, to je špatný

Reagovat
didosh

Slovácku to preju ale čekal jsem po tom jejich"úspěchu "z min sezóny větší návštěvy, kor když se daří i letos...

Reagovat
$$CaptainKokotko

To je největší zklamání. Celkově teď všude chodí miň lidí. Lidi se asi nechtějí testovat. V listopadu to bude ještě horší . Minulá sezona byla nejlepší v historii a teď je šance, že to může být ještě lepší a lidi nikde. Je to ostuda. Ty 4k co chodí jsou ti nejvěrnější a pořád dělají dobrou atmosféru, ale chce to víc lidí no

Reagovat
didosh

Ano celkově chodí min...pro mě jsou velkým zklamáním i naše návštěvy ve Vítkovicích, hlavně ta proti vám, čekal jsem aspoň přes 10

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jn, to jsem taky čekal přes 10. Kdyby nebyl covid a byli jsme na tom stejně, tak veřím, že máme 6k+ průměr.

Reagovat
didosh

To by bylo hezké číslo...

Reagovat
Mirek na tenisu

V Hradišti šťastnější domácí. Bohemka a la prešovský beton (děcka a mládež ať se zeptají otců a dědů). Nakoenc ale mohli vyhrát. To břevno a dorážka Klokany v poslední době nemusím. Co je trénuje Klusáček a přehnaně ambiciozní asistent Brabec. Vypadá to, že Klusáčkovi hezky myslí schody.

Reagovat
Mirek na tenisu

...mydlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia, Sparta, Plzeň prohra

Reagovat
Salfovic

OT: Není tu nějaký znalec na Šmouly, respektive neviděl někdo tohle:

V jednom z prvních příběhů trpí Šmoulové nemocí, která se projevuje mimo jiné tak, že zčernají.

Černí Šmoulové jsou nemocní a ztrácejí inteligenci, vydávají jen neartikulované výkřiky

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem měl kdysi jako komiks, ale zfilmované jsem to bohužel neviděl. Jestli ale sháníš anglickou verzi, tak se obávám, že už nebude dostupná.

Reagovat
Salfovic

To jsem právě četl.

Reagovat
ACSeRw!n

no ja to pochopil, neboj

Reagovat
didosh

Taky jsem to měl

Reagovat
ratusek

ten komiks jsem měl jako malej a mám ho do teď

https://i.postimg.cc/25MfRxm1/IMG-20211024-142752.jpg

Reagovat
meno

Kdyby to Komárek nenapsal tak debilně, mohlo z toho být docela fajn zamyšlení. Sice pozdě tak o 2 let, ale mohlo

Reagovat
Mass

Jen aby to dodatečně třeba nechtěli nabarvit třeba na bílo...

Reagovat
Tromas

To zní, jako hlavní důvody sporů na twitteru mezi novými ultra korektními skupinami včetně, takové debilní skupiny, jako je cancel culture.

Reagovat
Coutinho10

dneska bez Kuchty, jsem zvedavej a Maso se Sevcikem uz na lavce

https://twitter.com/slaviaofficial/status/1452258472888872971?s=19

Reagovat
John Obi Mikel

Samek Kolář

Reagovat
John Obi Mikel

Btw. Alespoň vidíme, jaká chyba bylo odložení zápasu s Olmíkem. Teď máme řadu náročných zápasů v době, kdy máme personální krizi.

Reagovat
Banikovec7

to odložte zas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Selänne

Reagovat
Salfovic

Na jaře budou mít času dost.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Coutinho10

aspon nektery hraci jsou blizko, ale chtelo by to stopery

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka

Reagovat
Coutinho10

Olie musi bejt gol

Reagovat
John Obi Mikel

Ty chyby gólmanů trestá akorát Kuchta, ten zase občas nedává jiné tutovky.

Reagovat
naheCZ

Olejník

Reagovat
monty25

Sotva jsem to zapnul...

Reagovat
John Obi Mikel

Jžš

Reagovat
naheCZ

To zas bude festival spálených šancí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Bránění

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool Budějovice

Reagovat
John Obi Mikel

Na tohle nemám 2 střely, 2 góly

Reagovat
naheCZ

Ty vole, to je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda ještě Jablonec

Reagovat
Liquid

ten Kolář je tam jak nakreslenej, do 2.půle Mandous, ale to si prostě Trpiš nedovolí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

je Trpis nedotknutelny ?

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct u Tvrdíka.

Reagovat
Bruny

Asi jo, ale když to takhle půjde dlouhodobě, tak by ho to tam mohlo přestat bavit.

Reagovat
meno

Nikdo není, ale zatím rozhodně nesmí skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

3 tituly v řadě, spousta klíčových hráčů mimo, myslím že zatím jo, muselo by se stát nevím co aby skončil, možná jedině že by sám chtěl změnu

Reagovat
Tromas

Lepší otázka je Kolář nedotknutelný, když si teď vzal Tvrdíkovu mladou.

Reagovat
ACSeRw!n

no tak u nej j to jasny.. ten tam bude do konce kariery

Reagovat
KingMaster13

Nikdo není nedotknutelný ale vzhledem k jeho úspěchům to by to musel kurva posrat. Věřím tomu že kdyby takové sezony předvedl 2, 3 po sobě tak možná ale letos rozhodně zůstane a je to tak dobře.

Reagovat
Fernando_Torres

Je ten Kolář gólman nebo už jen regulérní sněhulák? Neříkám, že to byly jeho góly, ale aspoň zkusit nějakej ten zákrok by mohl...

Reagovat
Salfovic

Co to je v Plzni za troubení

Reagovat
PavlíčeQ

Jablonec dobře vstoupíme do utkání, 15 minut hrajeme jenom my a pak dostaneme za 3 minuty 2 góly Tohle už je fakt zmar.

Reagovat
John Obi Mikel

Tady u nás je to podobný

Reagovat
Bruny

To je dobře.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Hm, ve Fantasy jsem vyndal Beauguela, protože bych se nevešel do 100 mega a dal jsem tam místo něj Čvančaru...

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář

Reagovat
Greny

Slunko nebo se regulerne lekl ?

Reagovat
John Obi Mikel

Gólman nechytí ani rýmu, obrana hoří, kdykoliv je míč na naší půlce, záloze chybí kreativita, křídlům se povedla jedna akce a ten tragéd vepředu se akorát válí na trávníku. Trpim, Trpiš, trpíme.

Reagovat
Greny

ale behate dobre

Reagovat
Bruny

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát, že vůbec.

Reagovat
Salfovic

Tak to už je fakt vážný.

Reagovat
Bruny

Jste to Vy, lorde?

Reagovat
John Obi Mikel

Nejsem

Reagovat
Neon

Reagovat
naheCZ

Ani ne, všude jsme pozdě

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Bex5

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dinss

Reagovat
Salfovic

Zajímavé, tak už je to všude 2:0.

Reagovat
naheCZ

Kolář

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Kolář je ale úplně k hovnu

Reagovat
lada.sp

sluníčko je sviňa to už říkal Bohuš

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Greny

ten Krmencik mel vic kontaktu s travnikem nez s balonem

Reagovat
John Obi Mikel

Bude to vyrovnaný, protože kontakt s trávníkem přichází hned po kontaktu s balonem.

Reagovat
monty25

Odskočím si na WC a Teplice už tečou 2:0. Asi budu koukat jenom na hokej...

Reagovat
Liquid

jestli prohrajete i s loňským druholigistou tak se vážně 2.liga blíží, Karviná se trochu zvedne, ale vy se nemáte na kom chytit

Reagovat
monty25

Tak Hradec jako jediný porazil i Plzeň.

Reagovat
Liquid

příští kolo u vás vyhraje Liberec co se zvednul a bude jasně oddělená poslední 4 (Zlín, Pardubice, Karviná, vy) a což podtrhuje co tu říkám dlouho - liga o 12 týmech by byla přínosnější

Reagovat
monty25

Ligu o 12 týmech ti nikdo neudělá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dtaire

Nebyla, pořád by v té lize zůstali třeba Bohemians, kteří také žádné závratné výkony nepodávají a o nic reálně nehrají

Reagovat
smazaný uživatel

No tak takhle by hráli o sestup

Reagovat
ratusek

Tak kolik bude Csaplárů?

Reagovat
Greny

doufam ze ani jeden

Reagovat
John Obi Mikel

Poprosim všechny tři.

Reagovat
monty25

Přál bych si jednoho v Boleslavi, ale pochybuju.

Reagovat
Salfovic

Žádnej, protože vedou domácí.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mrtvej ofsajd

SKS strašnej poločas. Ševčík a Kuchta In a pojďme alespoň urvat remízu.

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozný poločas. Měli jsme skoro stejné příležitosti jak Budějovice, akorát oni mají střelce a my Koláře. Ten měl 4 situace k řešení a nevyřešil žádnou. Obrana na úrovni Varnsdorfu, ofenziva od gólu ČB neexistuje. To chce prokopnout tak troje dveře, aby se tohle otočilo.

Reagovat
monty25

Co tam dělal ten blbec Fortelný při tom 2. gólu?

Reagovat
Liquid

asi nejhorší poločas gólmana u Slavie co pamatuju, za mě u obou gólů byl Kolář zbytečně vepředu, ten první i tak mohl zkusit vykopnout a u druhého hodně pomalá reakce na padáček, k tomu pobíhání po vápně jak nějakej krocan, Mandous sice podělal derby, ale těch chyb tam celkově neměl tolik a hlavně Kolář podrývá svou nepohodou celý tým

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
dinss

Tak snad ho prodáte alespoň do nějakýho fotbalsporu.

Reagovat
Liquid

to by museli v Turecku více cenzurovat internet aby ty jeho chyby co předvádí poslední měsíce neviděli

Reagovat
Coutinho10

tak zapas se prohral hned na zacatku, kdyz se nezvladnul los o stranu

Reagovat
Losinho

Kolář protekční chcanka

Reagovat
John Obi Mikel

Ztrátu si nemůžeme dovolit, tak se dpč snažte.

Reagovat
naheCZ

Vstup teda nic moc

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta docela jasná. Kuchta za bojovnost

Reagovat
mistr129

Ruka by vadila jen u gólu, u penalty tedy ne? Nebo jak to je?

Reagovat
Losinho

jediný možný vysvětlení, byla jasná

Reagovat
mistr129

Jako ona to byla neúmyslná, normálně by se podle mě nepískala, jen v případě, že by pomocí ní dosáhli gólu. Takže prostě nevím

Reagovat
veikko

Neúmyslná ano, ale jen díky té ruce nešel Vorlův odkop do bezpečí. Jednoduše trapas ze strany rozhodčích.

Reagovat
kilobyte

No, nevím. Takovéhle ruce se třeba na půlce běžně pískají.

Reagovat
Bex5

ty woe

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jak píšeš.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

ruka pred penaltou ale ne

Reagovat
veikko

Nové pravidlo pro Kuchtu. Rukama už by ten míč mohl zvládnout donést do brány i on.

Reagovat
Losinho

Veikko nezvladajko

Reagovat
veikko

Jj, máš recht. Za ruku ve vápně byla odjakživa penalta. Nezáleží, kdo jí zahraje.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaal Olieeeeeeeee zkusene na Jorginha

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Oskar

Reagovat
naheCZ

Výborně

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaal Osciii

Reagovat
DieFohlenBMG

Olayinka dává gooool

Reagovat
John Obi Mikel

Skvělé poločasové střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice

Reagovat
Bruny

Trpiš by tam mohl dát Plavšiče, ať mají Budějky ještě šanci vyhrát.

Reagovat
dinss

Tak co Krmelec? Jak se daří v novém angažmá?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nějak podle mého očekávání.

Reagovat
dinss

Zkurvenec, ještě bude prosit aby se vrátil.

Reagovat
Losinho

Místo Bígla ho rádi vezmete. A u vás bude hrát zase dobře.

Reagovat
dinss

Přijde majitel z USA, vyvěsíme BLM vlajku a všechno bude v pořádku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Tak bylo jasný, že to Slavia ještě otočí

Reagovat
Greny

Kolář

Reagovat
John Obi Mikel

Má ten Kolář vůbec nějaký povedený zákrok?

Reagovat
Bruny

Možná nějaký ten plasticko-chirurgický, protože vypadá docela v pohodě po těch všech úrazech..

Reagovat
dinss

Minulý rok

Reagovat
montaigne33

Trpišák sám sobě škodí- když opakovaně omlouvá zoufalého Kláře... je neštěstím SKS, že je zrovna brankář skorozeťákem šéfa klubu...

Reagovat
Tromas

Teď už je zeťákem šéfa klubu.

Reagovat
KingMaster13

Zajímala by mě letos jeho úspěšnost protože co zápas kolik má soupeř střel na bránu tolik má golů, někdy má i víc golů jak střel. Ten musí mít tak 20% úspěšnost, to není možný jinak

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska to hlavně byly nejen střely, on navíc hořel při každém centru.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěšnost zákroků -20 %

Reagovat
Greny

Cca 60-70 procent bych tipl

Reagovat
kilobyte
Reagovat
KingMaster13

A Hruška si to vévodí, to měří s 5 promilema ne?

Reagovat
dinss

Na začátku sezony nás držel.

Reagovat
Coutinho10

Roofe mu znicil karieru..bohuzel

Reagovat
Greny

normalne kdyby tam hral misto Kolare dneska hrac tak uz Slavia mozna vede

Reagovat
monty25

Penalta pro Teplice odvolaná správně, i když to teda trvalo dost dlouho...

Reagovat
dinss

Docela jsem zapomněl, že je Vaníček v Jablonci a taky na to, že už tam neni Jovovič.

Reagovat
mistr129

červená jasná

Reagovat
Selänne

Ani hovno. Nebezpečná hra vůči vlastní osobě.

Reagovat
John Obi Mikel

Skovajsa červená

Reagovat
Losinho

Červená

Reagovat
John Obi Mikel

Ta noha byla hodně vysoko.

Reagovat
Greny

a hlava hodne nizko

Reagovat
John Obi Mikel

Pravda, ale kdyby tam nešel hlavou, tak ho kopne do břicha a redku dostane stejně

Reagovat
Liquid

nízko ano, hodně nízko ne, zasloužená červená a jediná chyba sudího za celý zápas, že jí nevytáhl hned

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

celkem prisna cervena ...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

já žasnu, hráč v lehkým předklonu chce hrát balón, soupeř ho nakouří kolíkama do zátylku a tady jsou lidi schopný tvrdit že to není červená. Rovnou mohli písknout faul Lingrovi ne

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Selänne

takový zákroky na slávisty bych ani nepískal

Reagovat
Coutinho10

ze hlavou zastavil pohyb jeho nakopu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

co chceš po brňákovi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bruny

Hraje ta Plzeň tak dobře, nebo je Jablonec v takovém rozkladu?

Reagovat
dinss

Jablonec jsme k ničemu nepustili.

Reagovat
Bruny

Takže obojí.

Reagovat
ratusek

Ta Plzeň si jde pro titul

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič

Reagovat
Bruny

Tak to se počet hráčů na obou stranách srovnal, i bez ČK pro vás.

Reagovat
dinss

Hráč do kvality s formou

Reagovat
ratusek

Jindra tím protěžováním určitých hráčů shazuje tu svou jinak geniální práci

Reagovat
dinss

Reagovat
djiros

Tak jsme si zase zapřeháněli s genialitou....

Reagovat
ratusek

na poměry předešlé Slavie a češkého klubu obecně ano. to dokážu uznat, i když Slavii nemám rád

Reagovat
monty25

Já si ho fakt vážím hlavně za působení na Žižkově, ale tohle bude jeho smrt.

Reagovat
dinss

A to mu koupí každýho na koho si ukázal.

Reagovat
djiros

Jestli to není ten problém. Měl přijít stoper do základu a ne hráč z druhé švédské...

Reagovat
John Obi Mikel

Ukazuje poslední dobou špatně.

Reagovat
monty25

A ještě třetího na cestu...

Reagovat
Martin9719

Neříkal jsem to? Vážně si tady jako někdo myslí, že tak zkušený kouč jako Jarošík může zachránit Teplice? Respekt pro Rézu, ale už jen to je čistá zoufalost.

Reagovat
monty25

Tak pořád je tady Karviná, která bude po covidu a navíc s Páníkovým jarem. Pardubicím a Zlínu se taky zrovna nedaří... Uvidíme, ale už by to rozhodně chtělo začít sbírat body.

Reagovat
Martin9719

Já bych se radši soustředil sám na sebe. Kde je vůbec třeba Ščasný? Nemůžete poslat trenéra který sbírá zkušenosti do boje o záchranu, to stejný dělal Petrouš ve Slavii že tam strkal juniory kteří neměli ani minutu a hráče co už něco odkopali nechal na laviččce.

Reagovat
monty25

Nevím, ale Ščasný posledně neodcházel z Teplic úplně v dobrým, i když Heidenreich (kvůli němuž odešel) už tam není. Popravdě ale netuším, jestli chce Ščasný vůbec ještě trénovat.

Reagovat
Martin9719

Pokud ale nenastoupí místo Jarošíka někdo takový tak se můžete s ligou rozloučit.

Reagovat
monty25

Vedení deklarovalo, že chce Jarošíka jako dlouhodobého trenéra i v případě sestupu.

Reagovat
Martin9719

V 6. kole nebo kdy mluvit o případném sestupu je pro klub jako Teplice docela průser, on ten problém je asi velkej i ve vedení.

Reagovat
John Obi Mikel

Od toho vyloučení se na to nedá koukat.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

2x video a jen 4 minuty. Nic moc teda.

Reagovat
djiros

Vždyť se na to nedá dívat...

Reagovat
John Obi Mikel

Nedá, no.

Reagovat
dinss

Šulcík už to potřeboval..

Reagovat
Martin9719

Reagovat
John Obi Mikel

Bod málo. Můžeme si za to sami. Ta obrana je tragická.

Reagovat
monty25

Na Slovácku a proti Plzni se asi body čekat nedaly, ale dneska jsem si i přes dobrou formu Hradce dělal trochu naděje. Bohužel, léčba Jarošíkem zatím nezabírá...

Reagovat
Vinci

Mrdky žiďácký už aby se na vás cinani vysrali a vrátili jste se zpátky do konkursu

Reagovat
Bex5

Cinani se na ne vysrali uz pred nejakou chvili ...

Reagovat
Vinci

Jj určitě myslím že to poznáš, až se vyserou doopravdy

Reagovat
Martin9719

Přesně tohle nám od začátku sezony chybí. Góly Mosquery a Kopice toho důkazem, přímý tah na bránu, zakončení a přesně. Vždycky jsme se to snažili zasekávat a hledat někoho dalšího dnes ne, v první půli akce na jeden dotek, takhle se to hraje.

Reagovat
Salfovic

Pozitivní je, že už se Ole nesměje.

Reagovat
John Obi Mikel

Vedle.

Reagovat
Liquid

on myslel Olayinku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

POJĎME BOLESLAV

Reagovat
ratusek

divím se, že to Vrba moc neprotočil.

Reagovat
John Obi Mikel

Nemá důvod. Protočí to v poháru.

Reagovat
martin1

Reagovat
r.mrazik

nejaky stream na spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Suchý

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku.

Reagovat
John Obi Mikel

Ewerton

Reagovat
John Obi Mikel

Teď dobrá dělovka

Reagovat
dave30

Toho mladého Krejčího tam v poháru dával proč? Aby ho v neděli posadil zase na tribunu? Nebo to v ten čtvrtek uspěchal? To snad ne, to by byl velký amaterismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože bude hrát v týdnu v poháru a chce mu nechat čas na regeneraci.

Reagovat
dave30

Pokud je zdravý, tak by se měl po 3 měsících rozehrát. Pokud není, tak tam nemá příští týden co hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív si nastuduj fyziologii a patofyziologii. Pak se vyjadřuj k téhle problematice.

Reagovat
dave30

Myslím, že v tomto oboru mám opravdu něco nastudováno. Jestliže byl ve čtvrtek schopen odehrát 18 minut, tak mu určitě nemohlo ublížit třeba 30 minut v lize (pro nabytí herní pohody). Pokud ho těch 18 minut zmohlo, tak co tam chce příští týden dělat?

Reagovat
Greny

Neříkal ale on sám v rozhovoru že předchozí návrat uspechal a že chce raději postupovat pomaleji než aby byl případně zase mimo .. navíc Krejčí to má dost založené na fyzické hre

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý, já pracuji jako fyzioterapeut a zkušeností v téhle oblasti i v oblasti profesionálního sportu mám dost. Ta zápasová zátěž, stejně jako tréninková, je potřeba zvyšovat postupně. Obzvlášť právě tu zápasovou, kde máš řadu osobních soubojů, velký změny tempa, neustálý přechody do sprintů atd. Nemůžeš hráče po vážnym svalovym zranění hned zapojovat do všech zápasů, ale musíš nechávat delší více denní pauzu na regeneraci, než ho tam pošleš znovu, jinak si říkáš o recidivu.

Reagovat
dave30

Dobře, to beru. A kolik si myslíš že může odehrát ten příští čtvrtek. Já myslím, že více jak 30 minut by neměl. Co ty?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo, ale myslím že na víc jak poločas ještě ne.

Reagovat
dave30

Reagovat
John Obi Mikel

Šeda je gólman asi s nejhorší rozehrou v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

"Hold my beer" (sborově říká Hruška, Nica, Kolář)

Reagovat
Selänne

Minčev na hrotu je fakt parodie. Ten když dostane balon, tak dvě sekundy přemýšlí co s ním.

Reagovat
ratusek

Matějovský klasika

Reagovat
Liquid

nemít to jméno tak šel ven, tohlec jsou nebezpečný zákroky

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Suchý

Reagovat
Coutinho10

jaktoze to neni gol

Reagovat
John Obi Mikel

Suchoš "ostrostřelec"

Reagovat
ACSeRw!n

Nica

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda dobrá hlavička, Nita dneska chytá životní zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

Bolku to neproměňování šancí trápí celou sezónu.

Reagovat
ratusek

Panák je neskutečnej

Reagovat
Selänne

Poslední zápas za Karvinou odehrál 27.10. 2018. To je úplně šílený, že takhle hraje po dvou a půl letech bez zápasu na téhle úrovni, Kde dneska mohl být...

Reagovat
Greny

Každopádně repre vola

Reagovat
Selänne

Letos snad ještě ne. Musí se na něj fakt pomalu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Panák dneska docela slabej...ale jinak velký talent.

Reagovat
John Obi Mikel

4-4-2

Reagovat
John Obi Mikel

Dočkal červená

Reagovat
ratusek

no ale to měl jít i Matějovský tedy v prvním poločase

Reagovat
ACSeRw!n

sudi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to nebyl Borek, tak si to urcite pousti min jak 18x.

Reagovat
John Obi Mikel

A hned bych mu dal druhou za kecy. Dementovi jednomu.

Reagovat
Coutinho10

lol really ji nedal

Reagovat
diskoschlampe

co je to za píčovinu? zase nekonzistence jak svině... za tohle jsme v Liberci už dostali dvě redky...

Reagovat
Kaspar

Vzdy po Varu nemuze dat zlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem myslel, že to tak je. Ale asi je to spíš jen tak, že žlutá nelze zrušit přes VAR.

Reagovat
Greny

Za toto bych rozhodčího vyhodil do konce podzimu to je jasná rudá sakra

Reagovat
Mirek na tenisu

Můj tip: v pondělí vyjde tisková zpráva komise rozhodčích, kde Příhoda sjede Julínka za chybné posouzení zvlášť hrubého zákroku Dočkala s možností vážného zranění. Evidentně měl vytasit redku hned a pokud to přehlédl, čemuž bych se divil, měl ji udělit po zhlédnutí videa. Ti dva ocasové u VAR to odskáčou taky.

Reagovat
Banikovec7

Proc by to meli odskakat ti u videa, kdyz ho tam kvuli CK zavolali?

Reagovat
Greny

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty kecy bych toho curaka vyhodil. Nez by byl rad kurva...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že po VARU se žlutá nedává, že se může dát prostě jen redka nebo to nechat.

Reagovat
Coutinho10

na redku nemel koule, tak si vymyslel aspon tu zlutou, aby je neoslabil...

Reagovat
ratusek

Matějovský to stejný v prvním poločase taky za žlutou

Reagovat
verv

Reagovat
mario23

Za mě jasná červená. A Dočkal má ještě kecy, tak to nechápu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jasná redka. Dočkal mohl Hlavatému ukončit nebo zkomplikovat nadějně se rozvíjející kariéru. Neúmyslný leč jasný likvidační zákrok. Odpoledne šel Pogba podrážkama po míči a štrejchnul přitom Keitovi holeň. Sudí k videu a redka! Ani se s ním nebavil.

Reagovat
Coutinho10

a ta noha jako vic prohnutejsi fakt bejt nemohla, videl to nekolikrat a stejne ji neda

Reagovat
Mirek na tenisu

to je český zaprděný fotbalový dvoreček.

Reagovat
Coutinho10

j jako jestli za to nedostane od komise poradny trest, tak at Prihoda tahne...

Reagovat
ratusek

Ale trest musí dostat i za Matějovského, tak se mu to sečte

Reagovat
Coutinho10

Matejovsky muze

Reagovat
Banikovec7

Kdyz nic neda a zavolaji ho, ze je to podle nich na cervenou, tak muze dat i zlutou, ale za me je teda tohle jasna cervena…

Reagovat
wwwx

A co tam měl Dočkal dělat? Když jde Matějovský pozdě do souboje, tak je to něco jiného. Ale Bořek je na místě a obránce mu skočí pod nohy a on jen došlápne. To se má jako vypařit? Kdyby do toho šel aspoň s nějakým důrazem, ale tohle je cokoliv, jenom ne surová hra.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
wwwx

Jo, podobně jsem se smál po ruce Ševčíka před penaltou.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Petr325

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

VAR má asistovat rozhodčímu pouze v případech jeho „jasných a zjevných

chyb“ nebo „přehlédnutí závažných situací“ souvisejících

● s dosažením nebo nedosažením branky

● s nařízením nebo nenařízením PK

● s přímým udělením ČK (ne po druhém napomenutí)

● se záměnou identity, když rozhodčí napomíná nebo vylučuje nesprávného

hráče provinivšího se družstva

Hm? Takže lze udělit žlutou kartu po přezkumu u VAR?

Reagovat
Greny

Za mě ano .. pokud si var myslí že je to na redku a rozhodčí usoudí že ne ... Ale možná se pletu teď v PL Chelsea - Norwich volal že je penalta piskl pentlí a dal žlutou

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mně jo. Už se to párkrát použilo. Nejprve pamatuju Ronalda na MS18, poté Frýdka ve finále poháru a teď toto.

Reagovat
Greny

Taký si myslím že jo ale že nemůže zavolat že jde o druhou zlutou

Reagovat
Coutinho10

proc sundava Ewertona ?

Reagovat
fabec1222

Tady zapláče dost lidí, Beroun opět win Všichni overy 3,5+ , oba týmy 2 a více golů...

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav To je smůly

Reagovat
John Obi Mikel

Šeda

Reagovat
Coutinho10

Skalak

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to jsou paliči, já se zblázním

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle kdyby to nedával Skalákovi, ale kdyby do dal doprava, tak je to tutovka.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle byla taky tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Tamto by byla tutovější tutovka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Tvoje bába je tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Ale, jo máš pravdu, bylo by to tutovější, když to tak vidím z opakovaček.

Reagovat
dinss

lol, Boleslav tragická v zakončení

Reagovat
aither

Hložeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek se dočkal

Reagovat
John Obi Mikel

Posraní luckeři

Reagovat
ACSeRw!n

je to taaaaaam zaslouzene

Reagovat
mario23

Reagovat
Neon

Ale jo, zařval jsem si. konečně mu to tam zase padlo.

Reagovat
wwwx

Utrpěli jsme vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se opět ukázalo, že "Nedáš - nedáš, nedáš- nedáš, nedáš- nedáš, nedáš- nedáš, nedáš- nedáš, nedáš- nedáš, nedáš- nedáš, nedáš- nedáš, nedáš - dostaneš."

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
monty25

Vyndám Hložka z Fantasy a samozřejmě dá góla. Naopak tam dám Haraslína a Minčeva, co jdou dolů jako první...

Reagovat
martin1

Já dal na poslední chvíli pryč Kopice ...

Reagovat
monty25

Já tam zase od vás chtěl mít Beauguela, jenomže byl moc drahej. Tak jsem tam dal naopak Čvančaru s tím, že i při prohře Jablonce by se třeba mohl trefit...

Reagovat
ratusek

Tak je lupnem my v neděli

Reagovat
monty25

Nebo my ve středu (asi těžko, ale musel jsem to napsat).

Reagovat
ratusek

tak oni dají béčkovou sestavu a vy asi céčkovou, tak nevím

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Mirek na tenisu

Mr.Yoda: ééééééééééééénemám klukům co vytknoutéééééééééééé......jen ty šance, jen ty šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme Evropu a tohle je výsledek. Musíme si to důkladně rozebrat. Hráči si musí říct, jestli to bylo tak, jak má být, nebo nebylo," zhodnotil utkání jablonecký kouč Petr Rada. (ČTK)

To jakože se přizpůsobili evropskému podprůměru, a proto pak vyfasujou bůra? Plukovník pls

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele