10. kolo
22.10.2005 15:30 CET
6 : 3
(4:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - 1. FC Köln 6:3

Fanoušci ve Frankfurtu jistě odcházeli v sobotu z tamního stadionu spokojeni. Viděli totiž hned devět branek a především vítězství svého týmu v poměru 6:3. Kanonádu začal již ve druhé minutě Amanatidis, který proměnil v branku nádherný pas Copada - 1:0. Hosté odpověděli již za tři minuty, kdy z práce Grammozise těžil Streit - 1:1. Uplynuly však další tři minuty a dobrou náladu do ochozů vrátil po přihrávce od Amanatidise Rehmer - 2:1. Do konce první půle se pak skóre měnilo ještě dvakrát a k radosti domácích fanoušků to bylo vždy na straně jejich týmu. Nejprve se ve 28. minutě trefil z deseti metrů Cris a gólovou tečku za prvním poločasem udělal v jeho 35. minutě Kohler, jenž ustál souboj s dotírajícím obráncem a počtvrté překonal Wesselse - 4:1. V obou případech se finální přihrávkou blýskl Meier.

Ani po změně stran se brankostroj nezastavil a 50 000 fanoušků vidělo další čtyři branky. V 53. minutě vykřesal naději pro hosty Podolski, když proměnil pokutový kop nařízený za ruku Jonese - 4:2. Kolínskou naději na bodový zisk ale zašlapal v 77. minutě do země Meier. Ten snadno vyhrál souboj s Alpayem a s klidem překonal Wesselse - 5:2. V 89. minutě si pak Meier připsal ještě jednu gólovou asistenci, z níž šestou branku vytěžil střídající Cha. Brankový účet zápasu uzavřel v jeho poslední minutě Alpay, který tak alespoň částečně odčinil svou chybu u pátého inkasovaného gólu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele