28. kolo
01.04.2006 15:30 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Bayern Mnichov - 1. FC Köln 2:2

Jen blázen nebo zarytý fanda Kolína by vsadil po pohledu na tabulku jiný tip, než vítězství Bayernu. Nakonec byl bavorský velkoklub dost možná šťastný i za bod. Překvapivý výsledek má na triku, kromě aktivní hry hostí, i reprezentační gólman Kahn, který svými nejistými zákroky opět rozvířil debaty o tom, kdo by měl stát mezi tyčemi německého výběru na mistrovství světa.

Alianz arena praskala ve švech, mnozí nestačili ještě ani dosvačit tradiční bílou klobásu, když se hosté dostali do vedení. To Matthias Scherz využil zaváhání brazilského stopera Lucia. A mohlo být ještě hůř, kdyby rozhodčí Jochen Drees viděl "boží" ruku Sagnola, která zabránila míči z Feulnerovy kopačky v cestě do sítě. Je třeba ještě podotknout, že Sagnolově "maradonovské vložce" předcházela Kahnova hrubice číslo jedna. Než se stačila navršit první třicetiminutovka, ukázal Sagnol, že ovládá s bravurou i jiné končetiny, než ruce, za hranicí šestnáctky napřáhl a jeho dělovka znamenala vyrovnání.

Gól Bayern probudil. Jenže ani Ballack z přímého kopu, ani Guerrero neukázali míči tu správnou cestu za záda brankáře Alexandera Badeho. Zahřmělo tedy na druhé straně. Kahn hrubě podcenil Streitovu střelu z 25 metrů a společně s ním se divilo šedesát devět tisíc diváků na stadionu, jak se jen ten míč dostal za jeho záda. O tom, jak je důležité míti svého Makaaye, by mohli v Mnichově psát oslavné básně. Nizozemský kanonýr své umění ukázal třicáté deváté minutě kdy vyrovnal na konečných 2: 2.

Do druhého poločasu už nenastoupil Kahn, který asi hořce litoval, že se ten den vůbec probudil. Jeho náhradník Rensing příliš práce neměl. Už se sice zdálo že se zapotí při úniku Podolskyho, jenže populární "Poldi" ve svém úprku na bránu za sebou zapomněl věc nejdůležitější - míč.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skurvený bayern...člověk ho nemůže dát ani jako tutovku na tiket

Reagovat
HOST*

Tak ty sulinova vodo nesazej!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

jebane pedały

Reagovat
HOST*

jebane pedały

Reagovat
HOST*

jebane pedały

Reagovat
HOST*

jebane pedały

Reagovat
HOST*Anti-Bayern

Kahn je největší mamrd všech mamrdů... Vytřít si s nim prdel... Čůrák jeden.. Takovej trapnej gol by nedostala ani moje babička.. je to čůrák.. Doufám že si rozrazí hlavu o tyč čůrák jeden... A na MS ať dělá 2ku a finále ať dostane 6 golu od našich fotbalistů.. Dement jeden... Zabít, urvat hlavu, zakopat, vykopat nachat do něj, zakopat.. Fašoun jeden německej...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele