13. kolo
19.11.2005 15:30 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Eintracht Frankfurt 2:2

Na tento zápas dlouho nezapomene domácí obránce Nikolče Noveski – vstřelil tři branky. Jenže dvě do vlastní sítě.

Pro Noveskiho začátek podle nejkatastrofičtějšího a nejbizardnějšího scénáře. Třetí minuta: roh Frankfurtu netrefuje v souboji ani jeden ze dvojice Preuß, Vasoski, načež se míč odráží od Noveskiho za záda brankáře Wacheho. Šestá minuta: Ochs posílá zprava před bránu prudký centr, Noveski se jej snaží odvrátit, jenže míč tečuje přesně k tyči. Eintracht se tak dostal do vedení velmi kuriózním způsobem, přestože jeho hráči nevystřelili na Wacheho ani jednou, už měli na svém kontě dvě branky. Smrtící se málem stala pro domácí situace z poloviny druhého poločasu. Hosté se dostali do brejku tři na jednoho, Copado však trefil jen brankáře. Příběh Nikolče Noveskiho nabral novou dimenzi v 70. minutě, kdy domácí obránce po rohu hlavičkou snížil. Enormní snaha o vyrovnání zaslouženě nepřišla vniveč. V 90. minutě po Zidanově nahrávce Ruman zajistil Mohuči bod, znamenající malé morální vítězství.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele