základní část, 12. kolo
24.10.2021 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Drama na Letné rozhodl v nastavení Hložek, Boleslav je bez bodu

Vyrovnané utkání na vysoké úrovni bylo k vidění na závěru nedělního programu dvanáctého kola na pražské Letné. Mladá Boleslav se dostala do několika slibných šancí, nakonec ale v nastavení rozhodl o vítězství domácích 1:0 Hložek.

V úvodu se musel činit Nita, jenž skvěle vychytal Hlavatého šanci. Následně dvakrát zahrozili sparťané, nejprve pálil nepřesně Wiesner a poté to patou zkoušel Pešek. Chybu v rozehrávce Středočechů mohl potrestat Haraslín, nicméně nedokázal sklopit mířidla stejně jako vzápětí Hložek.

Na začátku druhé čtvrtiny utkání přišla na každé straně jedna obrovská příležitost. Minčev sice překonal vyběhnutého Šedu, z brankové čáry ale odhlavičkoval míč Suchý. Na opačném konci hřiště vypálil ze střední vzdálenosti Ewerton do břevna. Ještě během prvního poločasu to po Šedově zaváhání zkoušel prudce Pešek, gólman hostí se však skvělým zákrokem vykoupil.

Po návratu ze šaten předvedl další svá kouzla Nita, který po rohovém kopu zastavil hlavičku Škody i následnou Suchého dorážku. O chvíli později likvidoval další Škodův pokus hlavou. Své umění ukázal i Šeda proti Pulkrabově hlavičce, ještě předtím ale Filova teč znovu rozezvučela brankovou konstrukci. Skalákovi od ní později chybělo jen málo.

Jediná trefa utkání přišla nakonec v nastavení. Pulkrabova hlavička se od tyče odrazila k Adamu Hložkovi, pro něhož už skórování nebylo žádným problémem. Sparta tako zvítězila 1:0 a drží nadále druhou příčku, Boleslav klesla na místo deváté.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Filip236

3:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

7:1

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEES

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele