základní část, 24. kolo
06.03.2022 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Teplice poprvé na jaře padly. Na Stínadlech nestačily na Slovácko

Bodová šňůra Teplic skončila s prvním březnovým zápasem. "Skláři" v domácím prostředí nestačili na Slovácko jak herně, tak i výsledkově, a zaslouženě odcházeli z trávníku z prázdnou. Moravané si naopak připsali cenný zisk, díky němuž se v tabulce dotáhli na čtvrtý Baník.

První poločas patřil jednoznačně Slovácku, byť o gólu mohl pomýšlet poprvé až ve 25. minutě Havlík, jehož střela ze standardní situace prosvištěla kolem tyče. O deset minut později se v ještě větší příležitosti ocitl Jurečka, který pádil sám na Grigara, avšak gólman Severočechů uchránil svůj celek od pohromy. Hrdinou okamžiku se stal Grigar také těsně před přestávkou, kdy nejprve zneškodnil ránu Reinberka z úhlu, po následném rohovém kopu zase vyrazil hlavičku Cicilii i dorážku Šimka.

Čtyři minuty po změně stran sice na další nebezpečný centr od rohového kopu těsně nedosáhl v dobré příležitosti stojící Reinberk, v 55. minutě už se ale hosté radovali. Na centr Petržely si na zadní tyči naskočil Cicilia, jenž v souboji odstavil Shejbala a hlavičkou pod břevno překonal Grigara. Dvě minuty nato rozvlnil síť také Jurečka, ten nicméně stál v ofsajdu a z branky se nemohl radovat dlouho.

"Skláři" vystrkovali růžky až v závěru. V 76. minutě mohl vyrovnat Kučera, avšak jeho hlavička po rohovém kopu letěla těsně vedle. Nepřesně pálil v nastaveném čase též Sejk, který poslal přímý kop na tribunu a zahodil poslední šanci Teplic na bodový zisk.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (4)

Přidat komentář
kecipep

1:2

Reagovat
Alan

1-1

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
oli9

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele