základní část, 13. kolo
01.12.2021 18:00 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Karviná opět propadla, od Bohemians obdržela tři branky

Ani proti Bohemians se Bohumil Páník jako kouč Karviné nedočkal první ligové výhry. Slezané v dohrávce 13. kola na hřišti "Klokanů" propadli a zpět k polským hranicím se vracejí s tříbrankovým přídělem.

První zákrok utkání si připsal gólman domácích Le Giang. Náhradník obvyklé jedničky Bačkovského v rukavicích snadno ukryl přízemní pokus Qoseho zpoza pokutového území. Na druhé straně padl gól hned z první větší příležitosti. První hlavičku po centru od Hronka ještě brankář MFK Bolek vyrazil, z dorážky už ale Puškáč protlačil míč za brankovou čáru.

Krátce po úvodním zásahu se Pražanům podařilo náskok navýšit. Po dlouhém autovém vhazování se balón odrazil na hranici šestnáctky, odkud po zemi vypálil Köstl. Bolek přes změť těl střelu zřejmě moc neviděl a tak zcela přikován jen pozoroval, jak se síť za jeho zády vlní podruhé v zápase. Na druhé straně vibrovalo pouze břevno, které zblízka napálil útočník Slezanů Durosinmi, který v základní sestavě Karviné debutoval.

Po změně stran si Le Giang zopakoval duel s Qosem, z něhož po ráně ze standardní situace znovu vzešel jako vítěz. Bolek tolik štěstí neměl a necelých deset minut před koncem kapituloval potřetí. Obranu hostů dokonale vykombinovali Ljovin s Chramostou a zakončujícím Necidem, jenž celou akci vyšperkoval kličkou a zakončením do odkryté svatyně.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (6)

Přidat komentář
Alan

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
eL

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Když už vedete tuhle stránku, tak byste se mohli víc zajímat o to, kdo hraje, když tu vypíšete 3 hráče Karviné, kteří nemůžou hrát. (Bartošák, Túlio, Papadopulos).

Reagovat
smazaný uživatel

Oslabená Karviná dnes vyhraje, no tak proč ne. Každá série jednou končí...

0:1

Reagovat
Penner

Ty jsi stejný odborník jako Jolanda nebo Honsová...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele