3. kolo
13.09.2020 19:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Mladá Boleslav nedokázala bodovat ani v Plzni a je poslední

Hodně dlouho živila Mladá Boleslav naději, že z Plzně přiveze první ligové body v této sezóně, nakonec však prohrála 2:1. Domácí dostal do vedení Beauguel, skóre pak srovnal Mašek a o vítězství Plzně rozhodl Hejda.

Viktoriáni mohli poprvé udeřit už v sedmé minutě, to by ale nesměl velkou šanci zazdít Káčer. Ten z pokutového území napálil jen brankáře Mikulce, do brány míč neposlal ani dorážející Čermák. Mladoboleslavský gólman se blýskl i o pár minut později, kdy včasným výběhem zastavil Beaguelův průnik.

Na další pokus francouzského útočníka už ale byl krátký. Jean-David Beauguel po Káčerově centru uspěl v souboji právě s Mikulcem a hlavičkou rozvlnil poprvé v utkání síť. Obrovský šok pro domácí přišel po půlhodině. Po Budínského centru se dostal míč k Dominiku Maškovi, jehož pokus z první slavil úspěch a zapadl přesně k tyči. Domácí se mohli vrátit do vedení ještě před přestávkou. Kopicovu ránu z otočky ale kryl Mikulec.

Tentýž hráč měl na svědomí i první zajímavější střelu druhé půle, tentokráte pro změnu mířil příliš vysoko. Po Kopicově přihrávce pak trefil Beauguel jen boční síť. Mezi tři tyče nedokázal po necelé hodině hry zamířit ani Ba Loua, jehož střele chyběla potřebná výška. A když už se Hejda dostal po rohu k hlavičce na bránu, zneškodnil jeho pokus Mikulec. Stejně výtečně si na druhé straně musel počínat Hruška proti Drchalově obrovské šanci.

Dvacet minut před koncem se Viktoriáni kontroverzním způsobem dostali do vedení. Ba Loua odcentroval do vápna na Lukáše Hejdu, jenž dost možná stál v ofsajdu, nicméně dokázal dopravit míč do sítě. Gól pak posvětil i VAR a Plzeňští se mohli radovat ze znovunabytého vedení.

Zanedlouho mohl srovnat Mašek, z úrovně penaltového puntíku ale zamířil příliš vysoko. Mladá Boleslav je tak jako jediný tým nadále bez bodu a poslední, Plzeň je osmá.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Náprava se vším všudy 4:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2, Škoda se rozjede

Reagovat
FC Parma

1:0 Cermak

Reagovat
ondrasch77

3:1, snad Jožka vydrží ještě týden

Reagovat
boryland

2:0.............Čermas,Hejdič...........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele