30. kolo
01.05.2021 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Boleslav má záchranu téměř v kapse, Slovácku naopak utíká Evropa

Slovácko si sice v týdnu konečně trochu odpočinulo, přesto doma nestačilo na Mladou Boleslav. Moravané tak ztratili body ve čtvrtém z posledních pěti utkání a v závěru sezony si kazí dojem z jinak mimořádně vyvedeného ročníku.

Boleslav naopak po dvou porážkách opět zabrala a hrozbou sestupu už se v podstatě nemusí zabývat. V Uherském Hradišti přitom mohla rychle prohrávat, když brankář Středočechů Šeda v 10. minutě chybně vyběhl proti míči, čehož využil domácí Kliment, který přihrál lUKÁŠI Sadílkovi, ten ale při zakončení do odkryté brány trefil blokujícího obránce soupeře.

Vzápětí na druhé straně vykouzlil Matějovský přesný centr na nabíhajícího Douděru, jehož z úhlu vychytal domácí gólman Bajza, který dostal přednost před obvyklou jedničkou Nemravou. Ve 23. minutě už však Bajza kapituloval. Matějovský tentokrát vyslal kolmici na Drchala, jehož neuhlídal Kadlec, a útočník Boleslavi již dostal balón do sítě.

Domácí po změně stran pochopitelně usilovali alespoň o vyrovnání, jenže do slibných příležitosti se nedostávali. Jedinou výjimku tvořila akce ze 69. minuty, kdy Kadlec nacentroval na střídajícího Ciciliu, který hlavou sklepl merunu pro Klimenta, toho ale při zakončení na hraně pravidel vychýlil Šimek a výsledný pokus proletěl vedle tyče.

V závěru ještě mohl vítězství hostů pojistit Jiří Klíma, jenž pláchl zadákům Slovácka, avšak v závěru akce vystihl jeho kličku Bajza.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (1)

Přidat komentář
kecipep

2:1 musíme. Konečně budeme mít týdenní odpočinek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele