základní část, 6. kolo
25.08.2018 19:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

FK Teplice - Slavia Praha 0:3

Slavia dokonale využila zaváhání městského konkurenta Sparty a v Teplicích si jasně dokráčela pro tři body. Severočeský celek na Sešívané vůbec nestačil a nakonec prohrál 0:3. Už v prvním poločase si svěřenci Jindřicha Trpišovského zajistili pohodlný náskok.

Pražané minulý týden vypadli z Ligy mistrů a v lize navíc nestačili na Jablonec. V Teplicích tak měli jasný úkol za každou cenu zvítězit. Sešívaní nakonec předvedli Na Stínadlech perfektní výkon.

Už od úvodního hvizdu měli vše pod svojí kontrolou. Po šesti minutách odmítl vedení hlavičkující Tecl, když netrefil branku a o chvíli později už stejně Slavia vedla. Bořilův centr si našel cestu přesně k Teclovi, jenž zblízka odčinil předchozí nezdar! Slavia se rychlou brankou uklidnila a nadále byla nebezpečnější. Stanislav Tecl po pěkné individuální akci zakončoval z úhlu do prázdné, ale jistému gólu zabránil obránce Jeřábek. Střelu Hušbauera pak vyrazil pozorný Grigar.

Aktivita Slavie byla po zásluze odměněna ve 34. minutě. Roh Hušbauera se snesl na hlavu Ondřeje Kúdely, který nedal Grigarovi žádnou šanci. Slavia chrlila na branku Teplic jednu tutovku za druhou a hodně spalovala, nicméně vzhledem k náskoku si to i mohla dovolit.

Teplice nepředvedly v prvním poločase vůbec nic a tak jejich kouč sáhl o přestávce ke střídání. Na jejich hře se ale nic nezměnilo. Naopak, po hodině hry už vedli sešívaní 3:0. Coufal zpětnou přihrávkou našel Sýkoru a Grigar znovu lovil balón v síti.

Až za tohoto stavu Teplice vyrukovaly s první vážnější šancí, ale Červenku ještě před zakončením zablokoval Ngadeu. Zbytek zápasu už postrádal patřičné tempo a je to logické, Slavia prostě měla nahráno, nikam nespěchala a v poklidu kontrolovala hru. Skláři nedosáhli ani na korekci výsledku a doma prohráli 0:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:3 (Tecl, Hušbauer z penalty, Škoda)

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
boryland

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele