základní část, 4. kolo
10.08.2018 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:1

Slavia je i po čtvrtém kole stoprocentní. V Mladé Boleslavi to neměla vůbec jednoduché a tři body si zajistila díky jediné brance Milana Škody. Útočník pražského celku se prosadil už v prvním poločase a na jeho branku už nikdo neodpověděl ani nenavázal.

Slavia tedy výsledkově navázala na předchozí ligová klání a v lize se drží na čele pelotonu. Naopak Mladá Boleslav má po čtyřech kolech jen tři body a plácá se ve druhé polovině tabulky.

Domácí rozhodně nesehráli špatnou partii, v úvodu zápasu dokonce měli první gólovku, ale Hubínek při vší smůle orazítkoval jen tyč. Na druhé straně se pokusil o akrobatické zakončení Olayinka a mezi neúspěšné střelecké pokusy se zařadil i ten Škodův. Slavia postupně přebírala otěže zápasu, ale z míry jí mohl vyvést Komličenko, který svojí stoprocentní šanci promarnil na výtečném zákroku Koláře. A Slavia trestala. Vzápětí si naskočil na centr Ngadeua Milan Škoda, golman Šeda šel sice z branky, ale zachyboval, balón netrefil a útočník sešívaných hlavou rozhodl.

V tu chvíli ještě nikdo netušil, že půjdě o jedinou branku zápasu. Před koncem poločasu se ještě chytil za hlavu Olayinka, když hlavičkoval mimo, více už se v prvním dějství nestalo.

Také ve druhém poločasu se hrála vyrovnaná partie. Domácí Mladá Boleslav i slávisté měli příležitosti, jenomže vše zhatila blokace nebo nepřesnost. V nadějné pozici hodně přestřelil Přikryl a v nastavení ho v podstatě napodobil Konaté. Fotbalista z Pobřeží slonoviny z vyložené šance minul. Slavia si ve zbytku zápasu vedení pohlídala a v Mladé Boleslavi zvítězila nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
noustres

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Vantruba - Bořil, Frydrych/Pokorný, Ngadeu, Zelený - Souček/Kúdela - Sýkora, Baluta, Hušbauer, Olayinka - Tecl

Koláře, Coufala, Deliho, Stocha šetřit na odvetu, Škodu a Zmrhala podle formy těch co je nahradí

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
John Obi Mikel

0:1 (Olayinka)

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Theft90

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Chaluš

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
burinka

Pravá strana mladoboleslavské defenzivy byla obnažená a vnikal tam Škoda

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli slyšim špatně, ale Miroslav Zelený ani Jaroslav Zmrhal ve Slavii fakt nehrajou

Reagovat
John Obi Mikel

l

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele