27. kolo
03.05.2014 20:15 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

Sparta po porážce na hřišti Teplic odkládá mistrovské oslavy

Na vítěze české nejvyšší fotbalové soutěže si zřejmě budeme muset ještě počkat, letenský celek totiž nezvládl utkání Na Stínadlech, odkud si odvezl porážku 1:3, díky čemuž může druhá Plzeň, která hraje s Jabloncem, alespoň dočasně stáhnout náskok Pražanů na sedm bodů.

Lepší start do utkání si snad ani domácí strana přát nemohla. Po osmi minutách Nivaldo předal odražený míč Litsingimu, jenž si bravurně zpracoval na prsou a poté z první nekompromisně propálil Vaclíka - 1:0! Krátce nato muselo být utkání vinou rasistických pokřiků hostujících fanoušků přerušeno, ale po chvíli (zhruba deset minut) se opět pokračovalo.

Místo vyrovnání pak favorit znovu musel lovit mičudu ze sítě. Postaral se o to Vachoušek, jenž ideálním míčem nastartoval Nivalda, jenž pohotovou ranou ke vzdálenější tyči zvýšil na 2:0. A do třetice se prosadil Jablonský, který využil zmatků ve vápně po rohovém kopu - 3:0! Ještě do přestávky však Lafata vrátil na Hušbauera, jenž zadělal na drama - 3:1. Bývalý hráč ostravského Baníku měl i další velkou šanci, ale Grigar tentokráte své barvy podržel!

Vytrvalý nápor ACS pokračoval i ve druhých čtyřiceti pěti minutách, ovšem domácí si pohodlný náskok vzít nenechali a za výrazného přispění Tomáše Grigara si zapsali důležité vítězství, které Severočechy posouvá před Liberec na průběžnou čtvrtou pozici (bodový rozestup).

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
boryland

1:1..........

Reagovat
Han střelil první

Otevřená i severní minitribunka. Bude to zajímavé. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

minitribunka vetší než hlavní tribuna v boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha Sparta prohrála, čím to je? Že by jim došli peníze na podplacený rozhodčích (asi jo ). A k těm sparťanským fanouškum na stadiónu, to jsou hovada neskutečný (ne u toho jak křičeli Pelta ven, to měli pravdu )

Reagovat
smazaný uživatel

je to vylizanej povl no spis ten tvrdej hlouček na kraji pak dál mezi tepličakama to asi nebyli takovy hrdinove.....

Reagovat
smazaný uživatel

měl bych dotaz.. kdy si myslíte, že se vběhne na trávník na Letný pro titul? teď se o tom dohaduji s kámošem.. příště proti Olomouci nebo se čeká na poslední kolo s Jihlavou? :D

Reagovat
smazaný uživatel

acab

Reagovat
Beči

Doufám že Teplice to čtvrtý "pohárový místo udrží, protože na jejich fotbal je alespoň radost se dívat (taky ne vždy, ale většinou ano) a že ho nepřenechají Liberci s tím jejich nechutným betonováním a odkopáváním ...

Reagovat
Sw!fty

za tyhle fanoušky se stydím

Reagovat
vanGomm

Zajímavost tohoto utkání.100 prohra Sparty v samostatné lize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele