12. kolo
26.10.2009 17:30 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Slavia Praha - Sigma Olomouc 1:2

Slavia doma podlehla Olomouci 1:2 a podruhé za sebou tak doma prohrála. Tři body hanákům vystřelil ještě loni druholigový útočník Opavy Pavel Šultes.

Hosté šli do vedení již ve třetí minutě úvodního dějství. Kaščák zleva odcentroval mezi domácí beky, kam si naběhl Hořava a překonal Vaniaka - 0:1. Hořava mohl po chvíli přidat druhý gól hostí, ale jeho střela ze 17 metrů mířila po pěkné akci Šultese s Ordošem mimo. Domácí kontrovali šancí Hlouška, ten však po nahrávce Skácela mířil taktéž mimo tři tyče. Po půlhodině hry přišla další branka. Na 2:0 pro hosty zvyšoval Pavel Šultes. Olomoučtí zahrávali standardku, míč prodloužil na Šultese Ordoš a drobný útočník špičkou kopačky poslal míč za záda Vaniaka. Slavia mohla vzápětí snížit Suchým, jehož hlavička však skončila na břevně. Kontaktní gól přišel až v 34. minutě. Suchý nachystal před prázdnou klec Hlouškovi a tomu již zbývalo jen nastavit nohu - 1:2. Slavii vlila branka novou krev do žil a byla od té chvíle velmi aktivní. V další akci zakončoval Suchý a tentokrát trefil tyč. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2.

Druhá půle začala velkou šancí domácích. Hloušek odcentroval, Naumov zakončoval, ale pouze do Lovásika. V 58. minutě trefili domácí potřetí brankovou konstrukci, ale opět z toho nebyla branka. Aktivní Skácel našel hlavu Hlouška, jeho pokus vytáhl do břevna Lovásik. Po hodině hry viděl červenou kartu olomoucký Kaščák, když fauloval na půlce Grajciara a to hnalo domácí ještě víc dopředu. V další příležitosti střílel nad Naumov. Osm minut před koncem opět rozezvonili domácí olomouckou bránu, tentokráte trefil tyč Skácel. Chvíli na to dobře pálil autor branky Hloušek, ale hosty podržel brankář Lovásik. Dvě minuty před koncem neproměnil tutovou šanci na vyrovnání Vomáčka, když střílel do prázdné brány a trefil na brankové čáře zaskakujícího obránce hanáků. V úplném závěru pak ještě pálil Skácel, ale ani on branku nedal, a tak mistr doma podlehl Olomouci dost smolným způsobem 1:2.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Smradosi z Olomoca se lapli u nas ted to schyta Slavka 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál si už někdy něco??

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vyhravam porad tak jsem se felil o gol nu coz

Reagovat
vanGomm

1

Reagovat
smazaný uživatel

sigma by mohl zazlobit proti silnym souperum se ji dari 1:1

Reagovat
Lahvac-CZ

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

slavka dostane bura a bude vymalovano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Sigma přijede namslaná výhrou 5:0 nad Brnem a vrhne se na nás ofenzivně... A pak by to mohl být pěkný zápas ve stylu 4:2 nebo podobně !

Reagovat
smazaný uživatel

HAHA,To zase byla komedie v Cirkusu Eden.

Děkujeme za zábavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale meli vic stesti jak rozumu ale jinak supr

Reagovat
smazaný uživatel

VECNE DRUHY, VECNE DRUHY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Typek...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos nebudem ani druhý, a Sparta ten titul taky nevyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele