5. kolo
25.09.2005 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - AS Řím 0:0

Jedno z nejpříjemnějších překvapení z loňského ročníku Serie A, Cagliari, se své premiérové výhry v nové sezoně nedočkalo ani na pátý pokus. V prvních dvou šancích utkání se ocitl Nonda, ale ani v jednom případě neměl přesně seřízená mířidla. Domácí nastoupili do zápasu se třemi útočníky a ve 22. minutě to mohlo přinést své ovoce, jenomže Esposito v obrovské příležitosti hlavičkoval nad. Esposito se do ústřední role obsadil i o chvíli později, kdy jeho trestný kop bravurně zneškodnil Curci.

V prvním poločase byl v Cagliari k vidění útočný fotbal a nejinak tomu bylo i po změně stran. Ve 48. minutě mohl poslat hosty do vedení Perotta, ale jeho hlavičku zastavilo břevno. Poté se ke slovu dostal také ostrostřelec Chivu, proti jehož trestnému kopu výtečně zasáhl Carini. Oba celky se snažily strhnout vítězství na svou stranu, na stadionu Sant´ Elia však v neděli odpoledne kralovali oba brankáři. V závěru utkání měl více práce Carini, kterého nebezpečně ostřelovali Totti, Bovo a Nonda. Ani jeden si ale na uruguayského brankáře nepřišel.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele