Další články

Felipe Anderson v Laziu nezůstane, nepřestoupí ani do Juventusu. Vrací se do Brazílie

Hráči Lazia Řím po sezoně přijdou o brazilského záložníka Felipe Andersona, který se rozhodl vrátit do rodné Brazílie. Jednatřicetiletý hráč na sociálních sítích s předstihem oznámil, že v Laziu neprodlouží smlouvu a neodejde ani do Juventusu Turín, o čemž spekulovala média. Naopak posílí klub Palmeiras.

Serie A - souhrn 32. kola: Pondělní ztráty Atalanty a Fiorentiny

Atalanta opět zaváhala, tentokrát remizovala 2:2 s Hellasem. Fiorentina v dohrávce pro změnu dělila body s Janovem. Turínské derby skončilo bez branek, Juventus tak na druhý AC Milán, který hrál nerozhodně se Sassuolem, nadále ztrácí šest bodů. Inter v neděli večer pouze remizoval doma s Cagliari, na jeho vedoucí pozici se však nic nezměnilo.

Ndicka byl propuštěn z nemocnice, vyšetření neodhalilo potíže se srdcem

Evan Ndicka byl den po kolapsu na hřišti při zápase italské ligy propuštěn z nemocnice v Udine. Lékaři podle dnešního prohlášení klubu neodhalili při vyšetřeních žádné problémy se srdcem, další kontroly čtyřiadvacetiletého obránce ale ještě čekají. Zatím není jasné, kdy se bude moci vrátit k tréninku.

Ferguson si vážně poranil koleno, přijde o start na mistrovství Evropy

Skotský záložník Lewis Ferguson z Boloni si v sobotním zápase Serie A s Monzou (0:0) přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a přijde o start na mistrovství Evropy. Vedení klubu dnes oznámilo, že čtyřiadvacetiletý fotbalista musí na operaci a mimo hru bude zřejmě až do konce letošního roku.

Livesport Focus: Nejpřekvapivější mistři aneb 5000:1 na Lišky, král Giroud a sprintující Vlci

Německá Bundesliga má po dlouhých 11 letech panování Bayernu Mnichov nové krále. Jsou jimi fotbalisté Bayeru Leverkusen, jimž se přitom na začátku tisíciletí začalo kvůli jejich nemohoucnosti vyhrát jakoukoliv trofej, i když k ní měli blízko, přezdívat Neverkusen.

Jankto nepojede na EURO, upřednostní syna. I kdyby o mě byl zájem, s díky odmítnu, uvedl

Jakub Jankto v rozhovoru pro francouzský deník L'Équipe potvrdil, že se neobjeví na blížícím se Euru. Záložník italského Cagliari se po sezoně chce věnovat věnovat synovi, který přes rok žije s matkou v České republice.

Serie A - preview 32. kola: Dvě pondělní dohrávky

Italská liga si na pondělí nachystala hned dvě dohrávky a v obou se představí pohároví zástupci. Fiorentina se doma střetne s Janovem, Atalanta pro změnu přivítá Hellas Verona.

AS Řím nedohrál utkání s Udine kvůli kolapsu Ndicky. Je v pořádku, vzkazoval klub

Zápas italské ligy mezi Udine a AS Řím byl předčasně ukončen za stavu 1:1 kvůli kolapsu obránce Římanů Evana Ndicky. Reprezentant Pobřeží slonoviny zkolaboval v 70. minutě a jeho spoluhráči okamžitě zavolali klubové lékaře, ke kterým se rychle připojila záchranná služba. Ndicka při opouštění hrací plochy na nosítkách zdvihl palec na znamení, že je v pořádku.

Brankář Juventusu Szczęsny si z turínského derby odnesl zlomený nos

Brankář Juventusu Wojciech Szczęsny je po operaci nosu, který si zlomil v sobotním ligovém derby proti FC Turín. Polský gólman utkání, jež skončilo bezbrankovou remízou, dochytal.

Luis Alberto požádal o odchod z Lazia. Je čas přepustit místo jiným, myslí si

Lazio v pátek večer porazilo Salernitanu (4:1) a jeho fanoušci si po roce a čtvrt opět oživili vzpomínky na to, jaké to je oslavit během jednoho utkání čtyři vstřelené branky, po závěrečném hvizdu jim ale radost pokazil Luis Alberto. 31letý španělský záložník by z klubu rád odešel.

Zlepšil výsledky, zatraktivnil i hru. AS Řím chce pokračovat s De Rossim

Byla to v průběhu této sezóny jedna z nejtřaskavějších zpráv, která proletěla AS Řím, když se v lednu rozloučila s trenérským velikánem Josém Mourinhem. A bylo tehdy asi i překvapivé, že klub povolal na jeho místo nepříliš zkušeného Danieleho De Rossiho, jenž ukončil kariéru teprve v roce 2020. Ale ani ne po třech měsících je prý jasné, že spolupráce bude pokračovat.

Když čeští zástupci oblékali dres Fiorentiny: Kubík, Řepka, Ujfaluši, ale i ztracení talenti

Pouze čtyři čeští hráči v téměř stoleté historii klubu si dokázali vybojovat stálé místo v prvním týmu italské Fiorentiny. Není to mnoho, v kolébce renesance ale zanechali výraznou stopu. Vášniví fanoušci vzpomínají na skvělou levačku Luboše Kubíka, tvrdost Tomáše Řepky i vůdcovské schopnosti Tomáše Ujfalušiho. Nyní si libují při pohledu na střelce klíčových gólů Antonína Baráka. Právě ten se ve čtvrtek pokusí pomoci Viole k postupu do semifinále Evropské konferenční ligy přes Viktorii Plzeň.

Svoje pocity ani nedovedu popsat slovy, řekl po návratu nadšený Abraham

Ozdobou uplynulého kola Serie A bylo římské derby a krásné vzpomínky na něj bude mít Tammy Abraham. Anglický útočník hraje za AS a přispěl k nejtěsnější výhře 1:0, na trávníky se přitom vrátil po dlouhých deseti měsících.

Felipe Anderson vymění Lazio za Juventus, se Starou dámou je domluven

Felipe Anderson se chystá na svůj druhý odchod z římského Lazia. Třicetiletému brazilskému křídelníkovi v hlavním městě dobíhá smlouva a novou nepodepíše, podle posledních zpráv už je domluven na angažmá v Juventusu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele