33. kolo
18.04.2007 21:00 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

West Ham United - Chelsea FC 1:4

Chelsea zareagovala na 24 hodin staré vítězství Manchesteru United nad Sheffieldem a rozdíl mezi prvními dvěma činí opět pouze tři body. To West Ham má pořádný malér, druhá prohra o tři góly v řadě staví jeho šance na záchranu spíše do oblasti teorie.

"Kladiváři" odehráli dobrý první poločas, v němž svého městského rivala dokonce přestříleli. První šance měla ale Chelsea a domácí mohli děkovat jenom vynikajícímu Greenovi, že v 11. minutě neprohrávali po šancích Kaloua a Drogby. Na druhé straně se vyznamenal rovněž Čech, který si poradil s individuální akcí a zakončení Teveze.

První gólový moment přišel ve 31. minutě. Wright-Phillips tělem oklamal bránící fotbalisty West Hamu a přesnou střelou zajistil svému týmu vedení. To mělo pouze jepičí život. Už o čtyři minuty později si prostor na střelu našel Tevez a po jeho ráně se Čech natahoval marně. Chelseav lize inkasovala poprvé po 13 hodinách a 49 minutách. Gólové hody v Upton Parku pak v 36. minutě ukončil opět Wright-Phillips, jehož přesným centrem vyzval ke skórování Bridge.

O další rychlé vyrovnání se mohl postarat Collins, s jeho hlavičkou po centru Spectora však Čech problémy neměl.

Na začátku druhého poločasu neproměnil velkou šanci Zamora a domácí pykali. V 51. minutě po centru Green po trestném kopu Lamparda sice skvěle zastavil teč Drogby, nedostalo se mu ale pomoci od spoluhráčů a Kalou dotlačil míč do sítě.

Den otevřených dveří v domácí obraně pokračoval a nakonec se dočkal i Drogba. V 57. minutě proti Greenovi ještě neuspěl, za dalších pět minut ale využil velkého zaváhání Neilla a mezi nohama bezmocného Greena dal svou 31. soutěžní branku v letošní sezóně.

Fanoušci v Upton Parku po čtvrté brance začali opouštětsvá místa a ve zbylých minutách o nic podstatného nepřišli. Chelsea si s přehledem pohlídala tříbrankový náskok a nadále je ve hře o třetí titul v řadě.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Gazza

West Ham musi! Aspon plichtu!Chelsea si titul letos nezaslouzi!! Manchester predvadi mnohem hezci a utocnejsi fotbal!

Reagovat
HOST*

podla mna chelsea neprehra,ale vyhrat sa jej nepodari tiez.podla mna to skonci 1:1

Reagovat
Pharrell

neprohra WHU

Reagovat
HOST*

Urco doma vyhraje...

Reagovat
HOST*

Přeji to West Hamu a Chelsea ať si prohraje.

Reagovat
frank

chelsea vam stejne ukaze, vidim to 2:0 pro chelsea, WHU se na nic nezmuzou

Reagovat
HOST*Bridge

Super fotbal v Upton parku! Škoda, že West ham asi spadne, pořád je lepší se dívat na něj, než na ňáký Reading, nebo Wigan!! W.H.U. je tradiční a velmi populární klub a je škoda, že takovýto klub má padáka. No nic zkusíme ještě držet palce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele