Další články

Fandí Liverpoolu, zahraje si za Everton. Lindström bude na Ostrovech hostovat z Neapole

Jesper Lindström stráví sezonu 2024/25 na hostování v anglickém Evertonu. Ten o jeho přesunu z italské Neaople informoval na svém webu. Čtyřiadvacetiletý dánský křídelník se ale k celku z Premier League může připojit i na delší dobu, součástí dohody mezi kluby je totiž opce na přestup.

Utahování opasků na Old Trafford, propuštěna má být pětina zaměstnanců

Úřadování nového spolumajitele Manchesteru United sira Jima Ratcliffa je vidět na první pohled. Noví hráči, nové vedení a také pořádný interní audit. I kvůli němu podle britského Telegraphu byly stovky zaměstnanců United informovány o tom, že jim hrozí propuštění.

Lukaku je domluven s Neapolí, ta pracuje na dohodě s Chelsea

Romelu Lukaku se často stěhuje a výjimkou nebude ani letošní léto. Belgický útočník opustí Chelsea a rýsuje se jeho další návrat na Apeninský poloostrov, reálné obrysy dostává přestup do Neapole.

Al-Ittihad představil očekávanou posilu: Diaby přichází z Aston Villy

Moussa Diaby po pouhém roce vyměnil Premier League za Saúdskou Arábii. Pětadvacetiletý křídelník přestoupil z Aston Villy do Al-Ittihadu, který podle nepotvrzených zpráv zaplatí 60 milionů eur. Pařížský rodák v novém působišti uzavřel pětiletou smlouvu.

Guardiola ukončil spekulace. De Bruyne neodchází, uklidnil fanoušky

Kevin De Bruyne začne přípravu na novou sezonu se spoluhráči z Manchesteru City a dres anglického klubu by na sobě měl mít během celé podzimní části ligového ročníku. O belgickém záložníkovi se o víkendu začalo znovu spekulovat v souvislosti se stěhováním do Saúdské Arábie, údajně ho chtěl Al Ittihad.

Chelsea podepsala na šest let s Wileyem, okamžitě si ho zřejmě vypůjčí Štrasburk

Devatenáctiletý americký talent Caleb Wiley se stal na šest let hráčem Chelsea. Londýnský klub získal nadějného obránce z týmu zámořské MLS Atlanty, média odhadují přestupní částku na 11 milionů dolarů. Podle agentury AP absolvuje Wiley, jehož příchod na Ostrovy byl oznámen během pondělí, příští sezonu na hostování ve Štrasburku, který vlastní stejní majitelé jako Chelsea.

Přijdou v Brightonu o letitou oporu? Gross se má chystat na návrat do Německa

V roce 2017 se německý záložník Pascal Gross vydal poprvé mimo svůj domov a zamířil na Ostrovy. Od té doby se stal neodmyslitelnou součástí sestavy Brightonu, za který zapsal ve všech soutěžích 261 zápasů. Po dlouhých sedmi letech by se ale měl konat jeho návrat zpátky do Německa. Aspoň to tak nedávno naznačil Paul Barber, generální ředitel anglického celku.

Marseille opět posilovala v Anglii: Højbjerg dorazil na hostování s opcí z Tottenhamu

Pierre-Emile Højbjerg se po čtyřech letech loučí s Tottenhamem, odkud zamířil na roční hostování do Olympique Marseille. Součástí dohody je povinná opce ve výši 13,5 milionu eur, při započítání bonusů by se mohla celková suma vyšplhat až na 20 milionů eur.

Aston Villa přepisuje historické tabulky: Amadou Onana se stal nejdražším nákupem klubu

Amadou Onana přestoupil z Evertonu do Aston Villy, která podle nepotvrzených zpráv zaplatí 50 milionů liber (takřka 60 milionů eur). Součástí dohody jsou rovněž bonusy a deset procent z případného dalšího prodeje. Dvaadvacetiletý záložník s Villans podepsal smlouvu do roku 2029.

Bylo to něco neuvěřitelného, hodnotil Yoro debut za Manchester United

Leny Yoro ve čtvrtek zkompletoval přestup z Lille do Manchesteru United a už včera nastoupil k prvnímu utkání za anglický klub. 18letý obránce odehrál první poločas přátelského souboje s Rangers a přispěl k výhře 2:0.

Calafiori se chystá do Anglie, přestup obránce dojednává Arsenal

Arsenal na letošním trhu zatím mlčí a získal jen jednu posilu, k Davidu Rayovi by ale měla přibýt druhá nová akvizice. V hledáčku Kanonýrů je Riccardo Calafiori a podle posledních zpráv je na spadnutí dohoda o přestupu italského obránce z Boloni.

O Preciada je zájem v Anglii, s nabídkou přišel Everton

Úvodní zápas Chance Ligy sledoval ekvádorský bek Angelo Preciado (26) jen v civilu a kdo ví, zda si ještě v barvách českého mistra někdy zahraje. O šikovného obránce, který má za sebou účinkování v reprezentačním dresu na turnaji Copa América, má podle tureckého žurnalisty Safaka Malatyi zájem anglický Everton.

Manchester United vsadil na Yora, nejdražšího osmnáctiletého stopera planety

Manchester United prodal do Marseille křídelníka Masona Greenwooda a o několik desítek minut později představil také jednu posilu, z Lille oficiálně přišel Leny Yoro.

Manchester United se zbavil Greenwooda, ofenzivní fotbalista posílil Marseille

Mason Greenwood za sebou má další stěhování a tentokráte zakotví ve Francii. Křídelník přestoupil z Manchesteru United do Marseille, kde prošel zdravotní prohlídkou a podepsal pětiletý kontrakt.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele