Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna CONMEBOL (Jižní Amerika) - základní část, 15. kolo
06.09.2009 02:30 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

3-3

Reagovat
smazaný uživatel

velice těžký ale tipuju 1x

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládané sestavy:

ARGENTINA: Mariano Andújar - Javier Zanetti, Nicolas Otamendi, Sebastian Dominguez, Gabriel Heinze - Maxi Rodriguez, Javier Mascherano, Juan Sebastián Verón, Jesús Dátolo - Lionel Messi, Carlos Tévez. DT: Diego Maradona.

BRAZÍLIE: Julio César - Maicon, Lúcio, Luisao, André Santos - Elano, Gilberto Silva, Felipe Melo -Kaká - Robinho, Luis Fabiano. DT: Carlos Dunga.

jinak můj tip je tak 3:1 (góly Tévez, Dátolo a Maxi - L. Fabiano)

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Ligter

0:1 Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Právě skončil poločas, Messi pár náznaků, Veróna jsem nepochopil, Diego si ukousal palec. Argentina si zadělala na problém v kvalifikaci. Brazilci nic nehráli, ale byli vysoce efektivní v koncovce - 3 šance = 2 góly. Všichni střelci byli neuvěřitelně volní. Rozhodčí je tragéd. Druhou půli čekám bitku.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půle začala zvýšenou aktivitou domácích, Brazilci se logicky rozhodli hrát na brejky. Když se už se zdálo, že se nedokáží prosadit ujala se nádherná střela Datola, která dala Argentině naději, kterou vzápětí sebral svým druhým gólem Fabiano. Odevzdaní domácí hráči utkání už jen dohráli a zdrcený Diego odešel brečet do útrob stadionu. Utkání rozhodly chyby při bránění standartních situací v 1. půli. Dungova Brazílie nenabízí krásu, ale výsledky rozhodně ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Argentina,už víte kdo je lepší?BRASIL!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele