6. kolo
29.08.2007 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Racing Strasbourg 2:0

Les Verts vyhráli svůj druhý zápas v této sezóně. Tentokrát to schytal nováček ze Strasbourgu. Do velkých problému se hosté dostali devět minut před přestávkou, když byli oslabeni o jednoho muže v poli. Guillaume Lacour viděl červenou kartu po tvrdém zákroku v pokutovém území na Moustaphu Salla. Rezultoval z toho samozřejmě také pokutový kop, který proměnil ve svůj první gól v sezóně Brazilec Ilan. Opravdu špatné počasí nedovolilo ani jednomu z týmů předvádět líbivý fotbal. Další pohoroma pro hosty přišla v sedmdesáté minutě. Yacine Abdessadki, záložník Strasbourgu dopravil míč do vlastní sítě. Gólů mohlo Saint Etienne dát o hodně víc, ale proti byl Stéphane Cassard v brance hostů. Po sérii tří vítězných zápasů si tedy Strasbourg tentokrát nepřipsal ani bod, když prohrál v Saint Etienne 2:0.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele