UEFA - Liga mistrů 2020/2021

23.02.2021 21:00 CET
osmifinále - 1. zápasy

SS Lazio (ITA)   -   Bayern Mnichov (GER)

1 : 4 (0:3)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.92 - 3.90 - 1.94
Související zápasy
odveta17.03.2021 21:00
Bayern Mnichov - SS Lazio
info

Zapomene Bayern na bundesligové nezdary? V Lize mistrů vyzve v osmifinále Lazio

Ciro Immobile (© AFP)
 
Obhájci prvenství v Lize mistrů se na letošní osmifinále milionářské soutěže nenavnadili asi tím nejideálnějším způsobem. Poslední dva ligové zápasy Bayernu nevyšly vůbec podle vlastních představ a najednou přišel o své dominantní postavení v Bundeslize. I tak přijímá v souboji s Laziem, aktuálně pátým celkem Serie A, roli favorita na postup do čtvrtfinále.

Byť oba celky patří k ostříleným a známým klubům na poli evropských pohárů, paradoxně na sebe ještě nikdy v historii nenarazily. Aktuálně má bavorský gigant vůbec nejlepší statistiky v Lize mistrů ze všech ostatních týmů vůbec, od září roku 2019 posbíral úctyhodných šestnáct vítězství a pouhou jednu remízu. Tu uhrál letos ve skupinové fázi na půdě Atlética Madrid.

Když ho v evropských pohárech porazil někdo naposledy, psal se březen předminulého roku, tehdy venku nestačil na pozdějšího vítěze z Liverpoolu. K harmonické pohodě má nicméně v současné chvíli poměrně daleko. Jeho sebevědomí po výhře na MS klubů totiž určitě mohly značně nalomit nečekané nezdary doma s Bielefeldem a ve Frankfurtu, kde dokonce padl.

Hostující kouč Hans-Dieter Flick je ovšem přesvědčený, že v Lize mistrů jeho družina přepne na obvyklý vysoký rychlostní stupeň. "Moc dobře si uvědomujeme, co se za posledních pár dní stalo," povídal. "My každopádně stále máme velmi dobrou představu o tom, jaký fotbal dlouhodobě prezentovat. A jsem si naprosto jistý, že ho dokážeme uplatnit naplno v úterý."

Špatné výsledky bezpochyby můžou souviset také s ne úplně záviděníhodnou marodkou. Více jak půltucet hráčů nemohl odletět kvůli různým potížím do Říma. Zranění jsou už nějaký ten pátek Tanguy Kouassi i Alexander Nübel, na marodce se nacházejí Douglas Costa, Corentin Tolisso a Serge Gnabry a koronavirus postihl nově Thomase Müllera a Benjamina Pavarda.

Je pak otázkou, jestli se stihne dát do kupy i Niklas Süle, v ideální kondici asi není ani Leon Goretzka, který si nemocí COVID-19 prošel teprve nedávno. "Někteří hráči mají lehké šrámy, jedním z nich je i Süle," přiznal mnichovský stratég. "Vlastně nikdo nemůže být po prodělání karantény hned připravený. Doufám, že Goretzka podá tak dobrý výkon jako ve Frankfurtu."

Lazio v novém roce začalo surfovat na hodně pozitivních vlnách. V jedenácti kláních v řadě, včetně dvou v Italském poháru, prohrálo jen ve dvou případech, osmkrát přitom zvítězilo. A na nynější souboj se slušně naladilo, skolilo doma Sampdorii. "Tenhle duel je pro nás jakýmsi vrcholem a završením společně pětileté práce fantastického kolektivu," mínil Simone Inzaghi.

Pořád ještě relativně mladý trenér se na tuhle bitvu nesmírně těší. "Budeme se chtít bavit, také ovšem chceme předvést dobré představení," burcoval. "Bayern loni triumfoval v Lize mistrů, nedávno opanoval i světový šampionát klubů. Nechci se úplně zaměřit na jeho slabé stránky, soustředím se na svoje mužstvo. Už jsme důležité zápasy hráli, víme, jak k tomuto přistoupit."

Domácím budou jistojistě chybět zdravotně indisponovaní Stefan Radu a Luiz Felipe, není ale vyloučený nástup Thomase Strakoshy, byť chytat by očekávaně měl Pepe Reina. Otazník prý ještě visí nad Andreasem Pereirou. "Pokud chceme soupeře skolit, musíme mít perfektní mač. Samozřejmě nás čeká těžký střet," řekl Ciro Immobile, největší útočná hrozba I Biancocelesti.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Pepe Reina – Patric, Acerbi, Musacchio – Lazzari, Milinkovič-Savič, Lucas Leiva, Luis Alberto, Marušič – Correa, Immobile
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer – Süle, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Marc Roca – Sané, Goretzka, Coman – Lewandowski
Tip EuroFotbal.cz: 10
Autor: Patrik Sandev / uefa.com, whoscored.com, fcbayern.com
Počet zobrazení: 4720
Vzájemné zápasy
nenalezeny žádné zápasy
nenalezeny žádné zápasy
SS Lazio - poslední zápasy
06.01.2021Serie A 16. kolo
SS Lazio - ACF Fiorentina
2:1
10.01.2021Serie A 17. kolo
Parma Calcio - SS Lazio
0:2
15.01.2021Serie A 18. kolo
SS Lazio - AS Řím
3:0
21.01.2021Coppa ItaliaOF
SS Lazio - Parma Calcio
2:1
24.01.2021Serie A 19. kolo
SS Lazio - US Sassuolo
2:1
27.01.2021Coppa ItaliaČF
Atalanta - SS Lazio
3:2
31.01.2021Serie A 20. kolo
Atalanta - SS Lazio
1:3
07.02.2021Serie A 21. kolo
SS Lazio - Cagliari
1:0
14.02.2021Serie A 22. kolo
Inter Milán - SS Lazio
3:1
20.02.2021Serie A 23. kolo
SS Lazio - UC Sampdoria
1:0
28.11.2007Sk C
SS Lazio - Olympiakos Pireus
1:2
11.12.2007Sk C
Real Madrid - SS Lazio
3:1
18.08.20154.př 1.z
SS Lazio - Bayer Leverkusen
1:0
26.08.20154.př 2.z
Bayer Leverkusen - SS Lazio
3:0
20.10.2020Sk F
SS Lazio - Borussia Dortmund
3:1
28.10.2020Sk F
Club Bruggy - SS Lazio
1:1
04.11.2020Sk F
Zenit Petrohrad - SS Lazio
1:1
24.11.2020Sk F
SS Lazio - Zenit Petrohrad
3:1
02.12.2020Sk F
Borussia Dortmund - SS Lazio
1:1
08.12.2020Sk F
SS Lazio - Club Bruggy
2:2
Bayern Mnichov - poslední zápasy
13.01.2021DFB-Pokal2.k
Holstein Kiel - Bayern M.
3:2p
17.01.20211. Bundesliga 16. kolo
Bayern M. - SC Freiburg
2:1
20.01.20211. Bundesliga 17. kolo
FC Augsburg - Bayern M.
0:1
24.01.20211. Bundesliga 18. kolo
Schalke 04 - Bayern M.
0:4
30.01.20211. Bundesliga 19. kolo
Bayern M. - Hoffenheim
4:1
05.02.20211. Bundesliga 20. kolo
Hertha BSC - Bayern M.
0:1
08.02.2021MS klubůSF
Al Ahly - Bayern Mnichov
0:2
11.02.2021MS klubůF
Bayern M. - Tigres UANL
1:0
15.02.20211. Bundesliga 21. kolo
Bayern M. - A. Bielefeld
3:3
20.02.20211. Bundesliga 22. kolo
E. Frankfurt - Bayern M.
2:1
08.08.2020OF 2.z
Bayern Mnichov - Chelsea FC
4:1
14.08.2020ČF
FC Barcelona - Bayern Mnichov
2:8
19.08.2020SF
Olympique Lyon - Bayern Mnichov
0:3
23.08.2020F
Paris Saint-Germain - Bayern Mnichov
0:1
21.10.2020Sk A
Bayern Mnichov - Atlético Madrid
4:0
27.10.2020Sk A
Lokomotiv Moskva - Bayern Mnichov
1:2
03.11.2020Sk A
Red Bull Salzburg - Bayern Mnichov
2:6
25.11.2020Sk A
Bayern Mnichov - Red Bull Salzburg
3:1
01.12.2020Sk A
Atlético Madrid - Bayern Mnichov
1:1
09.12.2020Sk A
Bayern Mnichov - Lokomotiv Moskva
2:0
Komentáře (165 / 0 nových)
Rich
17.02.2021 20:40
#
1-3
FERA2
17.02.2021 20:52
#
Pg Bayern celkem v obou zápasech 7 a více .
FERA2
24.02.2021 06:57
#
To dají.
Pharrell
22.02.2021 08:36
#
2:1
John Obi Mikel
22.02.2021 13:04
#
1:2
Pharrell
22.02.2021 18:05
#
Fakt si myslíte že tohle Bayern vyhraje? Já myslím že ne dle aktuální formy. I když samozřejmě LM & Bundesliga to je něco jasně odlišného. Podle mě zítra FCB nevyhraje ale na celkový postup stále favorituji právě Bavory.
Seydou Doumbia
23.02.2021 06:54
#
Bayern vyhraje i dnes. Bvb i Live na nich byla brutální deka a taky to zvládli. Nemám obavu o Baya.
Pharrell
24.02.2021 17:59
#
Seydou Doumbia
24.02.2021 18:13
#
Snad si nesázel.
vladino10
23.02.2021 16:18
#
Ono to skôr vyzerá, že Bayern na zápasy nastupuje "vyhrá sa to samé", zahrajú mizerný prvý polčas a v druhom zapnú na plné obrátky a dobiehajú. Na LM snáď nebude problém sa namotivovať a ísť naplno od začiatku...
Psy_cho
23.02.2021 22:53
#
S Bielefeldem za stížených podmínek, ještě den blbec, únavou přetížená sestava a soupeři vyšlo naprosto vše. Frankfurt má formu, tam zaspali první poločas, v druhém je pustili do jedné šance, když už hráli na risk, hráli dobře, jen chyběla finální fáze, dostat se do vyložepné šance. Když naposledy prohráli s Gladbachem, tak soupeře snad pasovali na mistra, od té doby Gladbach hraje naprd a nejsou schopni něco hrát. Proti Bayernu hrajou všichni na 1000 procent a pak hrajou zase jako fusky.
Bastaron
22.02.2021 18:11
#
1:4
8lampard8
23.02.2021 22:59
#
manuelo neuero
24.02.2021 00:05
#
Heresy
24.02.2021 04:40
#
FERA2
24.02.2021 06:57
#
.
Elmas
22.02.2021 19:49
#
0:0
Sedu
23.02.2021 00:39
#
1:2
KingMaster13
23.02.2021 03:01
#
1:4
Kocour Klapuška
23.02.2021 22:56
#
Heresy
23.02.2021 22:58
#
8lampard8
23.02.2021 22:59
#
Bastaron
23.02.2021 23:18
#
wtf king to jenom okopíroval ode mě a má víc likes
KingMaster13
23.02.2021 23:39
#
Tak se nediv když fandíš Bayernu Ostatní to brali jako optimistickej tip jen
Stannis Baratheon
24.02.2021 01:25
#
To je tragédie no
eibe
24.02.2021 12:53
#
ok
Pharrell
24.02.2021 00:49
#
Kocour Klapuška
23.02.2021 07:23
#
2:4
kbtk23
23.02.2021 08:43
#
Pepe Reina
kbtk23
23.02.2021 09:54
#
El Bunda :)
23.02.2021 10:54
#
1:1
Bayern +
23.02.2021 11:09
#
Hlavne niekto večer hoďte nesekajúci stream, alebo aspoň stránky, na ktorých pozerávate streamy.
winoladino
23.02.2021 11:31
#
*prosim
Stannis Baratheon
23.02.2021 11:34
#
Bayern +
23.02.2021 11:44
#
samozrejme
Mercury
23.02.2021 14:51
#
vedder
23.02.2021 18:37
#
Wambasen
23.02.2021 20:41
#
REPLIKATOR
23.02.2021 22:02
#
icka
24.02.2021 12:05
#
Müllered
23.02.2021 17:16
#
Bayern +
23.02.2021 18:18
#
Veď ale zadarmo aby to bolo
Pharrell
23.02.2021 18:41
#
vedder
23.02.2021 18:36
#
3:0 Immobile hattrick
W164
23.02.2021 21:45
#
REPLIKATOR
23.02.2021 22:02
#
Beethoven
23.02.2021 18:39
#
0:3 (Lewa 3)
W164
23.02.2021 21:46
#
poločas
Nickname 9
23.02.2021 18:52
#
1:3
ACSeRw!n
23.02.2021 18:53
#
3:2
Pharrell
23.02.2021 19:46
#
Immobile vs. Lewa
W164
23.02.2021 21:46
#
Dacie vs. Ferrari
esmuellert
25.02.2021 20:04
#
vladino10
23.02.2021 19:53
#
Neuer- sule, boa, alaba, davies- kimmich, goretzka- sane, musiala, coman- robo
Müllered
23.02.2021 19:55
#
Musiala konečně

Škoda Lucase, jinak nejlepší sestava v současné situaci.
vladino10
23.02.2021 19:58
#
Müllered
23.02.2021 19:57
#
Hoffmann, Martinez, Choupo-Moting, Sarr, Hernandez, Roca

lavička s pěti hráči do pole, až na Lucase skoro všichni nepoužitelní.

Rich
23.02.2021 19:58
#
Musiala v základu, tak to má být. Sice chybí Thomas, ale i tak jsem radši, že vidím Musialu, než Chupo, protože nic moc poslední zápasy. Škoda, že Hernandez nebude hrát místo Alaby.. Ale i tak bylo by super, tam zvítězit.
Bayern +
23.02.2021 21:52
#
Nickname 9
23.02.2021 21:59
#
Müllered
23.02.2021 19:53
#
https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/48aTL1zoCV0hW4JRNtHhio_w_bw=/0x0:825x508/1920x0/filters:focal(0x0:825x508):format(webp):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22317206/7o79p78xbgi61.png

Presink útočných hráčů daleko nejaktivnější Thomas a třetí Gnabry, oba chybí a podle toho to poslední zápasy vypadá. Dnes budu rád za remízu.
10
23.02.2021 21:11
#
po Bentancurovi minulej víkend už tohle moc vtipný není...hovado
10
23.02.2021 21:12
#
°týden
bayern987
23.02.2021 21:12
#
LEEEEWWAAAAA
Furia Ceca
23.02.2021 21:14
#
Neuplynulo ani 10 minut z prvního dvojzápasu a Lazio je už jednou nohou venku... Odčinit takovou chybu proti současnýmu Bayernu bude kurevsky složitý.
10
23.02.2021 21:28
#
Lazio bylo venku asi tak 3 vteřiny po tom losu, dneska budou rádi, když nedostanou 7...
jack_donaghy
23.02.2021 21:17
#
nemozem si zvyknut, ze vidim Suleho hrat na kraji :D vzdy zabudne, ze nehra stopera a pytam sa sam seba "co tam robi?"
Pipo123
23.02.2021 21:24
#
V Serii A by to bola penalta
Inter Eterno Amore
23.02.2021 21:27
#
10
23.02.2021 21:33
#
ona by to byla penalta i v LM, ale jen určitým týmům...
W164
23.02.2021 21:47
#
v případě AC rovnou 2
bayern987
23.02.2021 21:26
#
MUSIALAAA
Bastaron
23.02.2021 21:27
#
Musiala klenot
Travis jizdnikolo
23.02.2021 21:33
#
Italský týmy by měli mít pomalu zákaz hrát Evropský poháry. Rok, co rok, větší tragédie. A loňský čtvrtfinále Atalanty na tom nic nemění. Pro někoho kdo vyrůstal a fandil zlatý generaci z přelomu milénia, je to šílenej a smutnej pohled.
Shevchenko
23.02.2021 21:39
#
Ono je spíš smutné se vysmívat Itálií, že je až 3. nejlepší liga na světě.
Travis jizdnikolo
23.02.2021 21:47
#
Já se nevysmívám, naopak je mi z toho jako fanouškovi smutno. Itálie už v klubovým fotbale řadu let neurčuje nějaký trend. A co je horší, že se před ní v tomhle ohledu dostávají i další ligy. Kdy naposled měla vítěze LM? Kdy naposled měla 2 týmy v semifinále?
Shevchenko
23.02.2021 21:49
#
Však takhle už to je snad 10 let v kuse, nepřipadá mi, že by se to horšilo. A dneska to fakt není zápas, podle kterého bych něco soudil.
Inter Eterno Amore
23.02.2021 21:50
#
Inter 2010 posledný víťaz
vladino10
23.02.2021 21:59
#
Tak ono to od roku 2013 vyhrávali viac menej len Španieli, čiže týmto by som úplne neargumentoval
murat
23.02.2021 21:44
#
Mikesh
23.02.2021 21:41
#
Tvl Lazio vůbec neví, slabé jak čaj...Čekal jsem jinačí šálek kávy a menší prověrku pro Bayern. Ti budou rádi, když jim dají branku.
10
23.02.2021 21:47
#
takhle s Bayernem budou vypadat úplně všichni až do finále
Bayern +
23.02.2021 21:50
#
Ale to zas nie. Momentálne City by nám trochu inak zatápalo, Inter by tiež robil problémy. Dnešné Lazio je fakt na ručník.
10
23.02.2021 21:52
#
Inter?
Bayern +
23.02.2021 21:56
#
Čo som videl za poslednú dobu, tak asi jo. Vyhrali celkom kľúčové zápasy, moc neinkasujú, stabilná obrana, skvelé duo v útoku... z tých top top tímov okrem nich a City momentálne nikto taký moc neválí
Kixi Syhimour
23.02.2021 21:56
#
Trochu ti vypadla ta podstatná část
Bayern +
23.02.2021 22:00
#
Ja hovorím o momentálnej forme, nie o tom či je Inter v CHL alebo nie je. Proste po City je to pre Bayern papierovo druhý najnebezpečnejší súper pokiaľ berieme do úvahy aktuálnu formu.
Kixi Syhimour
23.02.2021 22:01
#
Ach tak, se City a Bayernem souhlasím, ale teda i kdyby Inter stále byl v LM, tak bych se příkláněl k 10
10
23.02.2021 21:59
#
vždyť v rozhodujícím zápase nedokázali porazit ani Shakhtar doma, jejich fotbal je v LM naprosto nekompatibilní, stejně jako to jejich "skvelé duo v útoku"
10
23.02.2021 22:01
#
jinak před týdnem hrál Inter s tímhle Laziem, tak si to můžeš pro kontext pustit
Bayern +
23.02.2021 22:05
#
Tak ani my sme posledné dva ligové zápasy nevyhrali a to sme hrali proti Bielefeldu!
Bayern +
23.02.2021 22:02
#
Ešte raz, hovorím o aktuálnej forme. Jasné, že Inter nebudem spomínať ako možného súpera v CHL, keď ju nehrá.
10
23.02.2021 22:06
#
to jsou nesmyslný argumenty ale, Lazio má v lize stejnou formu jako Inter a podívej se na to
Bayern +
23.02.2021 22:15
#
Lazio ale za posledný mesiac aj pár dni neporazilo dvoch priamych konkurentov o titul a to ešte zrovna práve s tým Interom prehralo.
misinho7
23.02.2021 21:53
#
Inter co nepostupil ani zo skupiny
Travis jizdnikolo
23.02.2021 21:51
#
Slabá obhajoba. Letos mají pro finále rozhodně menší předpoklady, než třeba loni.
10
23.02.2021 21:53
#
to není obhajoba, to je realita...a není to o dvou polovlastních gólech
Kixi Syhimour
23.02.2021 21:56
#
Mikesh
23.02.2021 21:43
#
Kincl
23.02.2021 21:43
#
Dejte jim bůra
10
23.02.2021 21:45
#
bůra by podle mě Lazio i docela bralo spíš se bojí, aby nedopadli jak jejich bratranci...
Pipo123
23.02.2021 21:45
#
To je obrana, dva darované góly pre Bayern, bez Ramosa a Raduho je to totálne provinčná obrana ktorú drží len Acerbi
bayern987
23.02.2021 21:45
#
SANNEEEEE
Bayern +
23.02.2021 21:49
#
Dobré je to zatiaľ, veľmi dobré

Snáď to v druhom polčase nevypustíme, Lazio je na facku, treba dnes spraviť poriadny náskok a radšej oddýchnuť v odvete.
Kocour Klapuška
23.02.2021 21:50
#
Sane parádní!!!
Pipo123
23.02.2021 21:51
#
Bayern vo všetko lepší, to sa dalo čakať, na lopte hrajú výborne, ale čo ma sere je naša obrana, Patric a Mussachio školácke chyby. Aspoň si hráči "vychutnajú" aké to je hrať proti TOP kvalite, takéhoto súpera v Serii A nikdy nestretnú
Shevchenko
23.02.2021 21:51
#
Lazio hraje docela fajn, ale strašně naivně A ty chyby v obraně
Pipo123
23.02.2021 21:55
#
Tá obrana je zlá, Patric môže hrať proti Dorii a spol, to isté Hoedt. Taký Mussachio je fajn zástup za Ramosa. Bez Raduho a Ramosa je to zlé, viď zápas proti Interu.
10
23.02.2021 22:05
#
njn, začít "vlastňákem" v 7 minutě, pak neodpískaná celkem jasná penalta, další polovlastňák...řekl bych tradiční výkon italského týmu se vším všudy
Pipo123
23.02.2021 22:10
#
Asi nikto nečakal nejaký zázrak, ale tie chyby sú školácke, penalta jasná, ale rozhodca si bol istý
10
23.02.2021 22:13
#
Bayern je jinde, ale ta klasická italská štědrost a neponechání nic náhodě tím, že soupeři daruješ zadarmo 3 góly, to je prostě na palici...je to pořád dokola, mě už to přijde jako nějaká kletba
Pipo123
23.02.2021 22:19
#
Já som čakal že proti Bayernu budeme hrať beton jak sviňa, dosť naivne sme k tomu zápasu pristúpili, som zvedavý na leto, Tare túto obranu nemôže viac obhajovať
Heresy
23.02.2021 21:52
#
Sule je toci jak sane
Psy_cho
23.02.2021 23:05
#
Nerozumím, Sané nebo sáně, kruci v češtině je diakritika důležitá a velká písmena též.
Heresy
23.02.2021 23:09
#
Jsi psycho tak Sané
Psy_cho
23.02.2021 23:18
#
Je zima, tak jsem myslel, že myslíš roztočené sáně.
vladino10
23.02.2021 21:56
#
Sledovať suleho na lopte..to je pre mňa najväčší zážitok z tohto zápasu zatiaľ tak neohrabane a drevene vyzera všetko čo robí, napriek tomu mu to všetko vychádza
Psy_cho
23.02.2021 23:01
#
Ač se to nezdá, patří k velmi rychlým fotbalistům, jen je občas trošku neohrabaný, jak se rozběhne, máš problém.
Shevchenko
23.02.2021 22:05
#
Jak si ho dali? Neviděl jsem.
Bayern +
23.02.2021 22:07
#
Musacchio chcel dať Reinovi malú domov, ale dal slabú, Lewa to vystihol, zasekol si Reinu a zasunul do prázdnej. Druhý bol pekná akcia a tretí Coman vypichol na polke ihriska tiež dosť letargickú rozohrávku Lazia, vo vápne vykrútil stopéra, zakončil, Reina vyrazil a Sané do poloprázdnej doklepol.
10
23.02.2021 22:08
#
Bayern +
23.02.2021 22:10
#
Jaj, som nemal obnovené
Shevchenko
23.02.2021 22:11
#
Dík za snahu
10
23.02.2021 22:09
#
centr Saneho před bránu, Acerbi bezpečně uklízel z metru do prázdný
Shevchenko
23.02.2021 22:11
#
Kincl
23.02.2021 22:05
#
Už vidím jak v kabině trenér Lazia jim dává rady a burcuje je a pak takový začátek
10
23.02.2021 22:08
#
a už to otáčí
Nickname 9
23.02.2021 22:12
#
Nickname 9
23.02.2021 22:17
#
Immobile zatím tragický, vážně dal minulý rok 36 gólů?
Travis jizdnikolo
23.02.2021 22:27
#
Dal, on nehrál 36 zápasu proti Bayernu. Jak zvládá velké zápasy bude muset ukázat až na ME. Až bude hrát s Itálií o titul.
Pipo123
23.02.2021 22:30
#
Hrozné nasadenie, žiadny pressing, tá absencia fans tam chýba, takto len čakáme na záver zápasu, mohli by aspoň napádať a skúsiť dať ešte gól, je docela jedno či prehráme 1:4 alebo viac
Psy_cho
23.02.2021 23:06
#
Prostě na to nemají kvalitu. I Bayern s menší formou je nad jejich síly.
Bayern +
24.02.2021 06:08
#
Ale ten Lazzari je dobrý. Rýchlostne zatápať Daviesovi, to nedokáže hocikto.
Kocour Klapuška
23.02.2021 23:11
#
Hezky tip eurofotbalu
Beethoven
23.02.2021 23:57
#
No meli tip 10, nakonec dostalo Lazio jenom 4
manuelo neuero
24.02.2021 00:06
#
rozirozi3
24.02.2021 00:36
#
Prý nás Lazio mělo rozsekat jsem četl před zápasem.
Mno, tak těsně vedle
Mönchengladbach
24.02.2021 07:49
#
Zajímala by mě konfrontace Bayern - Juventus, snad už v příštím kole.
Nickname 9
24.02.2021 08:00
#
To si můžeš pustit zápas Slavia Praha - Slavia Karlovy Vary a vyjde to na stejno
FERA2
25.02.2021 08:19
#
Pg Bayern- Juventus ve 2 zápasech 7a více.
Zizou
24.02.2021 09:36
#
Ten Bayern je fakt mašina. A hodně mě teda překvapil Sule, vypadá, že do toho ani neumí kopnout, ale vodil si je tam jak školáky. Lazio první poločas nevědělo co se to děje ani, i když zase kdyby sudí foukl tu jasnou pentli za stavu 0:1, tak by se možná více uvolnili. Takhle to byl totálně jednostraný zápas a Bayern je opět hlavním adeptem na vítězství LM. Konkurovat mu mohou dle mého jen City a možná PSG.
Rich
24.02.2021 10:15
#
Bayern včera slušně na ně nastoupil... A hned je tlačil od samého začátku... Lazio vůbec nevědělo kudy a jak na Bayern. Obrovské chyby, co předvádělo Lazio obě poloviny, tak mohou být rádi, že doma prohráli o tři góly...

Nutno vyzdvihnout Musialu, budu parafrázovat, ale to je prostě klenot, je radost ho sledovat a rozhodně v nepřítomnosti Mullera si zaslouží hrát spíše než Chupo. Coman opět dopředu fámózní, doufám, že vedení mu dá pořádnou smlouvu, aby zůstal... Sané to samé... Hodně překvapující Sule, ten na pravé straně dnes působil hodně přesvědčivě, dokonce bych řekl, že lepší než Pavard. A v neposlední řadě Boateng předvedl solidní výkoN.
stas87
24.02.2021 11:00
#
Musiala sa rozhodol pre Nationalmanschaft. Dal prednost Nemecku pred Anglickom,
Nickname 9
24.02.2021 11:16
#
Správné rozhodnutí, v Anglii by měl extrémně těžké hrát přes Grealishe, Maddisona, Mounta, atd.
Müllered
24.02.2021 13:32
#
Musiala má mnohem větší potenciál než tihle.
Nickname 9
24.02.2021 13:39
#
To ano, ale oni už jsou hotoví hráči, chvíli by trvalo než by se dostal na jejich úroveň.
fenixLFC
24.02.2021 15:10
#
Müllered
24.02.2021 16:04
#
Kde byly tyhle hovna v 17 letech?
murat
24.02.2021 21:59
#
Psy_cho
24.02.2021 20:54
#
Stejně nikdy nic nevyhrají. Jako vždy.
Heresy
24.02.2021 12:30
#
Pekne
Müllered
24.02.2021 13:33
#
Za pár let to budou s Wirtzem mašiny, vzal bych je už na EURO, stejně je většina útočných hráčů Německa z formy.
Nickname 9
24.02.2021 12:32
#
Prý se zajímáme o Pulišice jako možnou náhradu za Comana, který chce odejít do Premier League. No nevím... Coman je aktuálně naše nejlepší křídlo a Pulišic je dost skleněný, každopádně by to bylo zajímavé...
Kolarik12
24.02.2021 13:21
#
Nemyslím si, že Coman odejde...
Nickname 9
24.02.2021 13:39
#
Sám říkal, že si chce zahrát PL
Kolarik12
24.02.2021 14:21
#
Podle posledního rozhovoru, co jsem s ním četl, tak říkal, že se v Bayernu cítí dobře a že si vždycky připadal jako důležitá součást týmu, takže pevně doufám, že prodlouží.

Jako byly okamžiky, kdy promarodil 3/4 sezony a já si říkal, jestli má smysl tam takovýho hráče držet, ale momentálně je to nejlepší křídlo Bayernu a i zdravotně se překvapivě drží. Takže by mu vedení mělo předložit novou smlouvu...
Müllered
24.02.2021 13:37
#
S jeho chatrnou konstrukcí je to ideální liga pro něj. Ani nevidím tým, který by mu mohl sedět herně víc než Bayern.
Bayern +
24.02.2021 13:38
#
Podľa mňa je to blbosť, ten nepôjde nikam.
Nickname 9
24.02.2021 13:41
#
Každopádně bych se pokusil s ním prodloužit ať nedopadne jako Alaba.
Heresy
24.02.2021 14:00
#
Bayern mu chce dat smlouvu + kimmichovi a leonovi
murat
24.02.2021 21:58
#
Pulisic za Comana? To hádam nie
RadekVonCZE
25.02.2021 08:24
#
To snad ne
Rich
03.03.2021 15:25
#
Žádný stres, Coman do PL nepůjde. Zajímá se hlavně o něj MU a to je naprosto průrměrný tým, který ani nehraje Ligu mistrů... U nás mi přijde, že Coman je pro Flicka číslo 1 na křídlo a i tak prostě krok zpátky to je, s Bayernem může toho vyhrát hodně a může se stát legendou.
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto zápasu, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.
03.03. Dybala se přiblížil k návratu
Juventusu by se měl v dohledném čase vrátit do sestavy Paulo Dybala. Argentinský reprezentant již dva měsíce laboruje se zraněným kolenem, podle videa na sociální síti, kde zveřejnil trénink, se však jeho návrat do sestavy "Staré dámy" přiblížil. (football-italia.net)
03.03. Man City proti Gladbachu na Etihad Stadium
Odveta osmifinále Ligy mistrů mezi Manchesterem City a Borussií Mönchengladbach se odehraje na Etihad Stadium. Navzdory cestovním omezením mezi Německem a Anglií, které však nadále pokračuje, se úvodní duel, jenž Citizens vyhráli 2:0, hrál na neutrální půdě v Budapešti. (abola.pt)
27.02. Barcelona přišla o Araúja a Pedriho
Ronald Araújo a Pedri vinou zdravotních problémů nedohráli dnešní zápas Barcelony na půdě Sevilly (2:0). Prvně jmenovaný si obnovil zranění kotníku, zatímco ještě předtím odešel ze hřiště jeho spoluhráč s pochroumaným lýtkem. (lequipe.fr)
26.02. Henderson se podrobil operaci
Jordan Henderson měl problémy s tříslem a ty vyřešil operací. Záložníka a kapitána Liverpoolu nyní čeká delší pauza, mimo hru nakonec může být až dva měsíce. (dailymail.co.uk)
25.02. Real Madrid možná bude bojovat za Casemira
Real Madrid zvažuje odvolání proti žluté kartě, kterou ve včerejším zápase s Atalantou dostal Casemiro. Pro brazilského záložníka má napomenutí následky, nemůže kvůli němu totiž nastoupit k odvetě osmifinále Ligy mistrů. (football-italia.net)
25.02. Müller se vyléčil z koronaviru
Bayernu Mnichov by se mohl brzy vrátit do sestavy Thomas Müller. Dlouholetá opora úřadujícího německého mistra vyléčila koronavirus a již má za sebou individuální trénink. (kicker.de)
25.02. Bayernu se vrátil do tréninku Gnabry
Serge Gnabry se přiblížil k návratu do sestavy Bayernu Mnichov. Německý reprezentant se po svalovém zranění vrátil do tréninku. (kicker.de)
25.02. Real přepisoval vlastní rekord
Real Madrid vyhrál šestý zápas na italské půdě za sebou. Vítězství ve včerejším osmifinále Ligy mistrů proti Atalantě Bergamo 1:0 posunulo hranici klubového rekordu. Před současnou sérií přitom Real vyhrál v Itálii pouze čtyřikrát z předchozích 30 pokusů! (marca.com)
24.02. Liga mistrů - výsledky
Výsledky dnešních prvních zápasů osmifinále Ligy mistrů: Atalanta - Real Madrid 0:1 (86. Mendy), Mönchengladbach - Manchester City 0:2 (29. Silva, 65. Gabriel Jesus).
24.02. Atalanta dohrává bez zraněného Zapaty
Duván Zapata nedohrál první poločas dnešního zápasu s Realem Madrid, útočník Atalanty si přivodil svalové zranění a musel střídat. (mundodeportivo.com)
Další expres zprávy
Poslední zápasy
23.02.
Atlético Madrid - Chelsea FC
0:1
23.02.
SS Lazio - Bayern Mnichov
1:4
24.02.
Atalanta Bergamo - Real Madrid
0:1
24.02.
Mönchengladbach - Manchester City
0:2
Všechny zápasy
Následující zápasy
09.03.21:00
Juventus FC - FC Porto
info
09.03.21:00
Borussia Dortmund - Sevilla FC
info
10.03.21:00
Paris SG - FC Barcelona
info
10.03.21:00
Liverpool FC - RB Lipsko
info
Všechny zápasy
Anketa
Postoupí Juventus přes FC Porto?
Hlasovat