základní skupiny - skupina D
29.09.2010 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Panathinaikos FC - FC Kodaň 0:2

Panathinaikos začal velmi dobře, ale dvěma chybami byl potrestán hostujícími fotbalisty a ti si tak odvážejí z horké řecké půdy hodně důležité tři body.

Hned v první minutě se předvedl Djibril Cisse, když jeho volej ze střední vzdálenosti musel vytahovat Willand. Pro hosty utkání vůbec nezačalo dobře, protože už v desáté minutě hasil únik Leta Claudemir a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu, za což mohl být vděčný, jelikož domácí fotbalista se dostával do skvělé šance.

Další šance měli na kontě opět domácí fotbalisté Panathinaikosu, když se před hostujícího brankáře dostal Ninis, ale nedokázal svým pokusem otevřít skóre. Poté se hra hodně uklidnila, Kodaň věděla, že se nemůže hnát moc dopředu a trpělivě čekala na své šance.

Jedna taková přišla ve 28. minutě. Dame N'Doye dostal skvělý pas za obranu, domácí brankář Tzorvas hodně špatně zareagoval, když vyběhl zbrkle z branky a hostující útočník tak k překvapení všech poslal míč za zády domácího brankáře - 0:1.

Slavit mohli hosté k neuvěření všech už o deset minut později. Z přímého kopu ze střední vzdálenosti propálil vše, co mu stálo v cestě Martin Vingaard a fotbalisté dánského klubu podruhé v zápase slavili. Hráči Panathinaikosu byli tímto průběhem utkání hodně zaskočeni, jelikož byli statisticky jasně lepším mužstvem. Do konce prvního dějství však nebyli schopni najít v sobě sílu, aby se zvedli.

Panathinaikos samozřejmě chtěl ve druhém poločase něco s výsledkem udělat. Jenže v padesáté minutě přišla další komplikace. Za zahrání rukou totiž uviděl červenou kartu domácí kapitán Gilberto Silva a naděje domácích klesly na bod mrazu.

Domácím tak tento moment totálně utnul všechny naděje, fanoušci na jejich výkon pískali, dávali najevo nespokojenost. Hosté z Kodaně navíc moc dobře věděli, co musejí udělat, aby si svůj náskok pohlídali a odvezli domů další cenné body. Tenhle zápas už se pak do posledních minut jen dohrával, když si hosté stále hlídali své vedení.

Autor: Michael Künzel

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprohra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

tip jasna1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
cresposuper

3-2

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
Petrinho17

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

No hoši tady to s tou jedničkou nebude tak lehké 10

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne jasna 1... Kodan se tam upeče

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

výhra panathinaikosu max o 1 gol 1:0 ,,,2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2. Kodaň překvapí (příjemně).

Reagovat
AjaxFans

Nesnáším Řeky

Reagovat
smazaný uživatel

joj ty kokot Česky,ked sme my Řeci mali filozofov...tvoja mama lozila po stromoch a jedla banany

Reagovat
smazaný uživatel

takze kdyz by se objevili tri krasny Rekyne a rekli ze by ti dali, tak bys rek: ne, to nejde, ja vas nesnasim. ja vim, ze bys to urcite udelal

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale komentar,ze by naznak menecennosti nebo nejake frustrace.Nekterym postizenym jedincum by meli odeprit pristup na internet,napr.tobe.Mozna by jsi se mel venovat sve nejoblibenejsi zabave coz bude pravdepodobne pravidelne sledovani pornografie,nez bezduvodne urazet.Jinak si nedokazu vysvetlit tvoji poruchu mozkove cinnosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele