základní skupiny - skupina C
07.12.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Bursaspor - Rangers FC 1:1

Souboj dvou mužstev, kterým už o nic nešlo, skončil remízou 1:1. Domácí Bursa si vybrala nováčkovskou daň až do dna, když i v posledním utkání byla horší, ale nakonec si připsala alespoň jeden bod za remízu 1:1.

Začátek zápasu byl hodně hektický a plný nepřesností na obou stranách. To samozřejmě škodilo tempu celé hry. Do první šance utkání se po čtvrthodince hry dostal Nunez, ale jeho pokus mířil nad hostující branku.

O šest minut později přišla na druhé straně první branka. Rangers se dostali do rychlého brejku, který vyřešili na jedničku. Whittaker utekl po levé straně, naservíroval nízký centr před branku, kde stál připravený Kenny Miller a otevřel skóre - 0:1. Poté přišla opět taková hluchá fáze hry, kdy se oba týmy hodně eliminovaly. Hlavně od domácích se čekalo, že předvedou nějaký tlak, který by vedl k možnému vyrovnání, ale ten se nekonal. Naopak Skoti dobře bránili před pokutovým územím, vyráželi do svých typických brejků, čímž nutili zejména krajní hráče domácích, aby se moc nevytahovali.

Do šaten tak šlo skotské mužstvo s jednobrankovým vedením. Do druhého poločasu poslal domácí kouč dvě nové tváře, když hru Bursy měli oživit Erdogan a Batalla. Obraz hry se však od prvního poločasu příliš neměnil.

Hosté si hlídali svůj jednobrankový náskok a domácí se dopředu dostávali jen velice sporadicky. V 79. minutě se však turečtí fanoušci přeci jen dočkali vyrovnání. Ipek z prakticky stejné pozice jako v první půli Whittaker odcentroval, jeden ze stoperů míč podskočil, ten se dostal k Yildirimovi, který se z malého vápna nemýlil.

Krátce před koncem zápasu mohl zápas na stranu domácích rozhodnout opět Yildirim, který se po krásné akci zjevil před McGregorem, ale skotského reprezentačního brankáře k nespokojenosti domácích fanoušků nepřekonal.

Autor: Michael Künzel

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
Kaká10

0:1 musí mam vsazenno

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, taky

Reagovat
Petrinho17

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

konečne dal Kenny gol aj v LM Rangers dnes musia vyhrat, 800 000 eur pride urcite vhod a na jar by mohli nieco uhrat v EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele