předkola - 4. předkolo - nemistrovská část - 1. zápasy
17.08.2010 20:45 CET
3 : 2
(3:1)

Reportáž

BSC Young Boys - Tottenham Hotspur 3:2

Zápas proti nepříliš známému Young Boys Bern se mohl pro Tottenham proměnit v tu nejčernější noční můru. Nakonec ale svěřenci trenéra Redknappa zabojovali a domů si ze Švýcarska vezou hratelný výsledek 2:3.

Londýňané zažili skutečně hrůzostrašný začátek zápasu. Vždyť už po půlhodině prohrávali o tři branky a byli zralí na ručník. Sen o účasti v základní skupině Ligy mistrů tak dostal hodně vážné trhliny.

Bern na nic nečekal a do utkání vstoupil velmi aktivně. I proto se dostal do vedení již po pouhých čtyřech minutách hry. Doubaiho dalekonosný pokus tečoval Jemal, míč se odrazil k Luličovi, který dokázal překonat gólmana Gomese.

Za dalších necelých deset minut přišla pohroma číslo 2. Ve středu hřiště udělal obrovskou chybu stoper Dawson, čímž umožnil postupovat Bienvemu na bránu a kamerunský mladík následně zvýšil na rozdíl dvou branek. To však rozhodně ještě nebyl konec. Ve 28. minutě využil chytrého pasu Costanzy záložník Hochstrasser, jenž míč poslal nechytatelně pod břevno.

Těsně před přestávkou dokázal Tottenham alespoň snížit. Po rohovém kopu se dokázal dostat k hlavičce stoper Bassong a vstřelil první gól hostů.

Po změně stran měl podle plánů přijít drtivý tlak Angličanů, kterým pochopitelně nemohl stav 1:3 do odvety ani v nejmenším vyhovovat. V dobré šanci na snížení se ocitl Roman Pavljučenko, jenže míč poslal těsně nad břevno. Ruský útočník dopadl stejně také v 65. minutě, kdy pálil z větší vzdálenosti.

Jenže nechybělo mnoho a Tottenham mohl dokonce inkasovat počtvrté. Přesnost při zakončení ale chyběla Schneuwlymu a o malou chvíli později i Bienvemu. V 83. Minutě konečně přišel očekávaný gól Spurs. Do černého mířil aktivní Roman Pavljučenko a zařídil tak svému týmu před odvetou nadějnou pozici k postupu. I přesto ale určitě sklidili Young Boys od svých fanoušků řadu pochval.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obe muzstava daji gol

Reagovat
niflheim

Spurs

Reagovat
Lorcan

tuhle příležitost si kohouti nemůžou nechat ujít mezi prsty, o motivaci nebo podcenění nemám strach, tip: 0:2 (Modrič, Defoe)

Reagovat
Legolas John

0:2

Reagovat
Kepy_FCB

support YB ale bohužel zbytečný asi

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
niflheim

YB už vedou 2:0

Reagovat
niflheim

Ty vole 3:0. Co tam Harry dělá?

Reagovat
kubys

Tottenham to otevřel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
niflheim

Bassong

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
niflheim

Prohra jen o gól, dva góly k tomu na hřišti soupeře. Mohlo to být horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Škoda YB. Snad to uválčíte v Londýně

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,3 anglicke,2 nemecke,4 talianske muzstva v LM,to by bola nadhera .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele