základní skupiny - skupina E
09.12.2009 20:45 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Lyon rozstřílel Debrecín, přesto postupuje z druhého místa

Olympique Lyon doma rozstřílel maďarský Debrecen 4:0, ale ani to na první místo ve skupině nestačilo. Fiorentina totiž vyhrála na Anfiled Road a postupuje z prvního místa. Lyon si brankové situace rozdělili rovnoměrně, v každé půli vstřelil dvě branky.

První šanci měl Debrecen, Czvitkovics z přímého kopu donutil Llorise k dobrému zákroku. Pak už převzal iniciativu Lyon, Govou vstřelil branku, ale ta pro ofsajd neplatila. Lyon šel do vedení ve 25.minutě, Varga chyboval v přihrávce, míče se okamžitě zmocnil Govou, a jeho střelu brankář Debrecenu vyrazil do míst, kde stál Gomis. Někdejší útočník Saint Etienne už neměl problém trefit odkrytou svatyni - 1:0 pro Lyon. Domácí Olympique ještě do poločasu své vedení zdvojnásobil. Pjanič se z velké dálky postavil k přímému kopu, vypálil tvrdou přízemní střelu, a ta zasáhla Michela Bastose, který se vzápětí chopil míče a nekompromisní střelou k tyči překonal maďarského brankáře - 2:0 pro Lyon.

V 59. minutě si strůjci druhé branky vyměnili role, Bastos posílal centr do pokutového území, za obranou hostí se objevil osamocený Miralem Pjanič, a bylo to už 3:0 pro Lyon. Čtvrt hodiny před koncem se před Aly Cissokhem objevila rozestoupená obrana, toho Cissokho využil parádně, postoupil s míče a tvrdě vypálil na přední tyč - 4:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomtaf

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Si blázen ...... 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Langi

tady půjde Lyonu především o čest a konečně o prorazení tyhle černý série...tipuju hodně ofenzivní fotbal, v útoku Lisandro - Gomis a výsledek 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro dá určitě gol,když bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

debrecín dá gól..mám to i na tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

+3,5 g, Olympique si zastřílí, stejně jako v prvním zápase, a hlavně si francouzský mistr potřebuje zvednout sebevědomí!

Reagovat
smazaný uživatel

hm dobrej tip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele