čtvrtfinále - odvety
06.04.2010 20:45 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

Drama se nekonalo, Arsenal odstřelil fenomenální Messi

Zhruba prvních dvacet minut živil Arsenal naději na postup, která se před utkáním zdála býti skoro až nicotná. Senzačně vedl 1:0 a vypadal, že je na koni, v psychické výhodě. Jenže pak se ukázalo, že tvrzení, že zápas jeden fotbalista nedělá, nemusí být až tak pravdivé. Tím spíš, když tím hráčem může být Lionel Messi. Ten se dnes obsadil do role hvězdy utkání a ojedinělým čtyřgólovým přídělem poslal Arsenal domů s ostudou.

Barcelona svého hosta přivítala svou klasickou hrou, už od počátku se snažila držet míč co možná nejdéle u svých kopaček. Poté, co dvakrát nadějně pálil aktivní Messi, se to však zle vymstilo Gabimu Militovi. Tomu na půlící čáře ukradl míč Diaby, aby pak ideální kolmicí odstartoval Walcottův brejk, na jehož konci stál neodbytný a skórující Bendtner. Jenže když už Barceloně všechno skřípe, na jedno se spolehnout rozhodně může. Tím jedním myslím spolehlivý faktor Messi. Ten totiž prakticky sám ještě do přestávky vzdorujícího protivníka kompletně umlčel.

Nejprve si vzal slovo ve 21. minutě, kdy neomaleně využil Silvestreho kamarádského "přiťuknutí" a zpoza šestnáctky brilantně vymetl levou šibenici Almuniovy branky. Podruhé pro změnu úřadovala Argentincova pravačka, když mu během zmatku ve vápně přikopl balon Pedro a on ho pak zblízka jen lehce poslal do sítě. A do třetice zase barcelonský král tři minuty před koncem první půle - přihnal se k míči, který hladce proplul za obranu Arsenalu, a přítomné diváky nadchnul geniálním obloučkem přes zoufalého Almuniu. Během pouhých dvaceti minut tak završil hattrick a de facto tak rozhodl celý dvojzápas.

Druhé dějství totiž příliš vzruchu nepřinesla. Z Arsenalu strach stále nešel, dokonce Kanonýři dlouho nemohli nabýt ani kýžené optické převahy. Té se jim dostalo až s defenzivním střídáním Tourého za Bojana, kdy Barca jakoby přestala hrát a začala protihráčům nabízet alespoň nějaký prostor pro kombinaci. Nicméně Arsenal takové šance ne a ne využít. Mohlo se to povést Bendtnerovi či Rosickému, ale prvně jmenovaný se ve vápně otáčel až příliš pomalu a jeho kolega pro změnu v dobré pozici pálil ze záklonu nad branku. Katalánci tedy mohli trestat, když před sebou Pedro po rychlé rozehrávce Messiho neměl už nikoho jiného než Almuniu. Toho se snažil po vzoru svého spoluhráče lobovat, ale na rozdíl od něj minul. Trestuhodně - a trest opravdu mohl přijít hned vzápětí. Clichyho delikátní centr ale Bendtner odhlavičkoval jen do tyče. Vzápětí se ovšem dozvěděl, že stál v ofsajdu, takže klení nebylo třeba.

Bohužel pro něj, a je to hodně špatná vizitka, byla toto také poslední šance Arsenalu na znovuvzkříšení. Definitivní vale pak Arsenalu nedal nikdo jiný než Lionel Messi. Ten sám vtrhnul do šestnáctky soupeře, posadil na zadek Vermaelena a pak už měl proti sobě pouze soupeřova golmana. Na poprvé ještě Almuniu sice neprostřelil, ale když se mu dostalo druhé takové příležitosti, uštědřil mu symbolické jesle. Jesle, pro brankáře i hráče v poli největší představitelná potupa, toť přiléhavá tečka za touto one-man show jednoho malého velkého muže.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (1276)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Pipo123

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

že vraj kanonieri mne sa videlo, že dnes hrali lukostrelci. môžu tam súperiť na svojom ostrove s Robinom Údom. Barca nemá konkurenciu, nie len čo sa týka výsledkov. To čo hrajú to je umelecké dielo.

Reagovat
Devil

2:0 Bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

I když Barceloně stačí vlastně i remíza (0:0,1:1),tak si stejně myslím,že domaci vyhrají.Tip tedy 1.Ostatně stejného názoru jsou i bookmakeři.Kurz 1,40 vlastně nepotřebuje žádnou komentář.Na prohru špičkového týmu PL až směšné.A pro takový tým jakým Arsenal určitě je až nedůstojné.Bez ohledu na to jak to nakonec dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, kdo vsechno byl na zapas nominovany a kdo vsechno je zraneny, si myslim, ze kurz je na miste.. a na nejakou dustojnost se u bookmakeru fakt nehraje.. :))

Reagovat
vanGomm

Tak takový tým jako Arsenal musí a určitě má šírší a hlavně kvalitní kádr.Na jeho prohru kurz 1,30!? To je pomalu jako kdyby tam přijel Xerez.Tady se však hraje o semifinále LM a přijel Arsenal.Samozřejmě,že to může skončit 4-5:0 to by tomu kurzu tak odpovídalo,ale vzhledem k důležitosti a kvalitě soupeřů je to nesouměrné.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovyhle nesmyslny kurzy sou ale naprosto bezny.... sazkovky vedi, ze je spousta tupejch "sazkaru" co sazi podle nizkejch kurzu. Kdyz pak vidi jmeno jako Barcelona a kurz treba 1,3 (na kterej by normalni clovek nikdy nevsadil) tak sazej jak divi. Vzhledem k objemu sazek pri pripadnym neuspechu bere sazkovka obrovsky mnozstvi penez. Kdyz zapas vyjde, pri tak nizkym kurzu nijak nevykrvacej.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Sázkovy nemají důvod dělat kurzy podle toho jaká je pravděpodobnost výhry jednotlivých týmů, ale podle toho jak budou sázet lidi. A lidi tady prostě budou sázet na Barcu, tak proč by jim sázkovka vypisovala vysoký kurz, když by to pro ni bylo nevýhodný?

Reagovat
smazaný uživatel

kurzy bookmakeru sou dost casto uplne smesny, to neni zadny meritko

Reagovat
diastan

4 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

presne bejku

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 (82. Messi-21.Bendtner, 44. Nasri)

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
antimadrista

3:0, sme v nejlepší formě za celou sezonu, v sobotu nás kromě toho čeká el clásico, takže hráči budou víc namotivovaný postoupit do semifinále a mít tak lepší psychickou pohodu na real.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k sestavě arsenalu kde bude chybět polovina hráčů základní sestavy tipuju 3-0 ... od arsenalu by bylo neuvěřitelné nedostat gól a ještě k tomu nějaký dát

Reagovat
Mircu5

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
berger321

3:0(messi,xavi,bojan)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle to se hraje pred El Clasicom ? lol :D 2:2 ... predĺženie bude 0:0 a penalty netipujem !

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

rozveď to

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Je to jen vnitřní pocit. Vše v tomto zápase hraje tak moc pro Barcu, že kdy jindy se svět zblázní než dnes večer

Reagovat
smazaný uživatel

ok, taky mám mnohdy takovéhle tušáky (nicméně mě z drtivé většiny nevycházejí )

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Josifek

Uvidíme, jaký na to bude kurz, ale nejspíš zkusím dát výhru Barcelony v handicapu, ten tým prostě má na to, aby doma vyhrál o 2-3 branky nad Arsenalem (barcelonští to konec-konců dost jasně demonstrovali v Londýně). Tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně, jako na první zápas, se hodně těším. Doufám, že Almunia nemůže mít dvakrát za sebou (v LM) životní formu. A vcelku jsem zvědavý, jak si pomalý Campbell poradí s rychlíky Pedrem, Bojanem a Messim. Všichni tři mu jsou schopni upláchnout na pár metrech Naopak nejklíčovější v naší obraně bude souboj Abidala a Thea, ale Ericovi věřím (ač měl v sobotu na své straně jedno ohromné okno).

Můj tip je 4:2. Zkusím to tak i olepit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Ona je sice pravda, že Almunia ze začátku chytal jako Bůh, ale první gol Ibry bych přičet jemu, sice tam byla chyba, že obrana Arsenalu nezachytila Ibry náběh, ale Almunia hloupě vyběhnul, i když Ibrahimovič by nemoh nic dělat, takhle ho přehodil..

Reagovat
smazaný uživatel

a co z toho plyne? Almunia zachránil 4 čisté góly a pak jednomu trochu pomohl. Pořád ještě to byl od něj fantastický výkon

Reagovat
Bakary3

Já vim, ale tohle mě u golmanů štve, že když zachytaj, srazej to pak nějakou blbou chybou. Ale jo, celkově zachytal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ona to zase taková chyba nebyla. Prostě dobrý náběh, dobrá přihrávka a jestli by byl Almunia na lajně, nebo ne, to už hrálo jen menší roli. Ibra by ho dost možná propálil, jako ve druhém (úplně stejném) případě

Reagovat
Bakary3

Ty dvě situace jsem si hodně prohlížel, nechci zpochybňovat, co píšeš, ty situace byly podobný, ale určitě ne stejný. Kdyby zůstal v prvnim případě na lajně, z 99% by to podle mě gol nebyl, ten úhel a docela i vzdálenost nebyli ideální. Druhá příležitost byla mnohem lepší, ale i když bych to Almuniovi nevyčítal, řek bych, že si tam taky neved dobře- úplně hloupě si kleknul a odkryl mu celou branku. Když to zlehčim, tak kdybych byl golman a chtěl bych dostat gol, udělám něco podobnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci ti vztupovat do svědomí, ale zdá se mi, že kdyby podobné zákroky udělá Čech, Saar, Buffon ..., tak se to nepitvá, ale když to udělá Almunia, tak se na tom budou stále hledat mouchy, co kde kdy se mělo a nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u Čecha bych řekl, že se to bude propírat snad ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

no, zrovna Čech je u nás taková kontroverzní osoba - jedni ho glorifikují (čeští novináři), někteří ho zhazují ...

TO byl blbý příklad.

Ale jinak jsi pochopil, jak jsem to myšlel, ne?

Reagovat
alcantara

valdes, to by bol podobny rozpitvavany pripad

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jen tak rýpu

Reagovat
Bakary3

To nevim, jestli by se to pitvalo, nebo ne, navíc mě nikdo z těch zmíněnejch, až na Čecha, nezajímá. Já jen reagoval na to, co jsi psal, ani jindy jsem tohle nevytahoval, teda ještě v jednom článku, ale taky to bylo v reakci na někoho. Neni to ani tak, že bych Almuniu nějak nesnášel nebo tak, prostě si jenom myslim, že tyhle dvě situace šlo vyřešit o něco líp.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když si vezmeš videozáznam a pitváš ho, tak uvidíš u většiny hráčů i gólmanů chyby - pohyb navíc, klička navíc, dotek navíc ... A já právě narážím na to, že nebýt to Almunia, tak se zrovna tohle neřeší a videozáznam se nepitvá

Jen malý příklad ze soboty - hráč Bilbaa stojí na vápně s balonem na noze a střílí - Valdés udělá úkrok doleva a hráč mu to dává doprava - Valdés balon hodně těsně nohou vytěsňuje nad bránu a je z toho parádní zákrok. Ale jak malý kousek stačil na to, aby z toho byla hrozná chyba - stačilo, aby hráč Bilbaa vypálil o půlmetr víc doprava nebo nahoru ...

Stejné by to bylo, kdyby Ibra netrefil kasu (a že to byla hodně těžká pozice), tak by se říkalo, jak ho Almunia svým pohybem rozhodil ...

Reagovat
Bakary3

Já nevim, jak to mam říct.. I kdyby chytal Fabianski nebo kdokoliv, Vela, to je fuk , tak bych prostě napsal, co jsem napsal. Z toho, co píšeš, mam pocit, že ty máš pocit, že jsem proti Almuniovi zaujatej- "Kdyby to nebyl Almunia, tak se to nepitvá". Nejsem, ale mam prostě pocit, že ty dvě situace nezvlád a měl jsem ho i na první pohled, ale to už je jedno, i kdybych to viděl až ze záznamu, nic to nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný golman ti nevyřeší všechny situace perfektně, Almunia měl hromadu zákroků a jeden dobře nevyhodnotil, nevyčítal bych mu to.

Reagovat
Bakary3

Jo a jinak z toho Campbella mam taky hrůzu, radši bych tam snad viděl Silvestra.. A nebo, jestli by snad měl sedět Rosa, tak ať ho šoupne na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

taky mám vsazeno 4:2

Reagovat
Mr.Jindros

Arsenal nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

teda, Jindroši, ten ti to nandal ...

Reagovat
risk je zisk

Srdečně mi je jedno kdo postoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je ako jedno z mala muzstiev ktore maju na to postupit cez Barcu

Reagovat
Carrick

Právě, že jedno z těch, které jsou úplně bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si uplne bez sance ze ti niekedy narastie vtak a kazdy na sancu

Reagovat
SunFells

Ač to říkám nerad, Carrick má víceméně pravdu ...úplně bez šance nejsou, ale z anglických top týmů ji mají nejmenší, protože praktikují otevřenou hru, ve které Barcelona dominuje. Proti betonářům to má Barca těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Barcelona je silná proti Bčkovým týmům ve španělské lize a i v LM je stále spousta týmů, které tam nemají co dělat a pak útok Barcelony řádí. Ale jak Barcelona narazí na nějaký solidnější tým, který umí útočit ale zároveň i bránit, potom průměrní útočníci a slabá záloha Barcelony nestíhá. A pokud nepomůže rozhodčí nebo MU zrovna nehraje na 50% jako v minulé sezóně LM, potom se Barcelona proti lepším týmům hlavně z Anglie jen těžko prosazuje. A je to škoda, protože sledovat LM, kde jsou v semifinále vždy 2-3 týmy z Anglie a podobně, to bude za chvíli už nuda.

Reagovat
alcantara

cele zle

Reagovat
Kily

neřeš ho, on tady podobné příspěvky slintá pořád. Když se mu pak podaří zasvinit tím skoro celou diskuzi a dostane ban, tak se jde vyplakat, aby mu ho někdo zrušil...

Reagovat
Josifek

¨potom průměrní útočníci a slabá záloha Barcelony nestíhá....

Ty jsi normální zakomplexovaný magor, běž se léčit

Reagovat
smazaný uživatel

Slaba zaloha Barcelony? Tak toto som este nepocul ani od fanusika Realu...

Reagovat
pavel.fotbal

Já taky nechápu jak může axiss napsat takobou blbost! Asi fotbalu vůbec nerozumí.

Reagovat
pavel.fotbal

Ty ale fotbalu vůbec, ale vůbec nerozumíš...

Reagovat
smazaný uživatel

doktori co na to hovoria ?? ... diagnoza : demencia 3. stuopna ? .... ak mas pisat taketo ani neviem ako to dostohjne nazvat (ale asi pejcoviny) tak si radsej polam prsty trapko madridsky

Reagovat
smazaný uživatel

"Rosicky rated as 50:50 for Barcelona tie"

Akoby toho uz nebolo aj tak dost :/

Reagovat
Messiáš

Bojan s Messim dneska rozhodnou

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

ej bludy pisete, 4:0 pre barcicku, radsej sa pokojne usadte a pozrite si tento napinavy krvacik pod reziserskou taktovkou xaviho...otvorene ustocka zarucene...aj wenger ich bude mat otvorene...

Reagovat
Amos

5:1 ... Gallas,RvP,Cesc,Arshavin,Song,Ramsey,RvP a možná Rosa , nemáme šanci

Reagovat
SunFells

Poslouchej a nebude chybět ještě RvP?..

Reagovat
Amos

je tam RvP , jako máme zraněnejch víc, ale tyhla by s velkou pravděpodobností hráli základ teda až na Aarona , ale kdo ví..

Reagovat
SunFells

...no právě, zmínil jsi ho 2x tak jsem si lehce rýpnul ....a s Rosou nic není pokud vím, ikdyž on je schopný zranit se i po cestě na stadion

Reagovat
SunFells

Tak jo, beru zpět ..právě jsem to četl

Reagovat
Amos

Rosa ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

5:1 ... Gallas,RvP,Cesc,Arshavin,Song,Ramsey,RvP a možná Rosa , nemáme šanci

Reagovat
Bakary3

Nebreč už..

Reagovat
Amos

smutnější je , že mám důvod

Reagovat
Josifek

Rozsáhlá marodka se s Arsenalem táhne už delší dobu, takže se mi zdá nad slunce jasnější, že to není dílo náhody či smůly. Zkrátka když máš tým hrající ligu, v níž se tradičně praktikuje oproti ligám na kontinentu dost tvrdá hra, je nesmysl mít v něm řadu hráčů z ciziny, kteří jsou navíc náchylnější na zranění než drtivá "domorodých" fotbalistů, jenž v tomto prostředí odmala výrůstali a jsou jím do jisté míry zocelení...za tohle si může Wenger jen a jen sám a proto v tomle směru Arsenal ani trochu nelituji a těm jeho věčným nářkům na rozsáhlou marodku se již jen směji.

Reagovat
Josifek

*drtivá většina

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia- Traore, Eastmond, Silvestre, Ebue- Denilson, Diaby, F. Merida- Vela, Benthner, Sunu

a setrit sili na SPURS !! :D

Reagovat
SunFells

Bude 9-ti denní pauza ...A Sunu je na hostování, povolán bude Benik Afobe

Reagovat
smazaný uživatel

To hej

Reagovat
smazaný uživatel

zabils

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Bohuzial...

Reagovat
smazaný uživatel

2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 3:1

Přání: 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

hlava: 4:1, srdce: 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

sakra sakra - Iniesta v pořádku.

v tom případě opravuju tip hlavy: 6:1

Reagovat
salami

dneska čekám velkou golovou přestřelku, chtělo by to ale první gol ze strany Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si byl blízko

Reagovat
Arbiter

tak sice bych raději viděl rusko-italský souboj, nezbude mi však nic jiného, než se dívat na dva ne moc oblíbené kluby. Doufám, že mě to nezklame

Reagovat
SunFells

čím to, že nezbude?

Reagovat
Arbiter

Nova Sport nemám...

Reagovat
SunFells

Taky přichází v úvahu internetové spojení ....http://tn.nova.cz/sport/championsleague/zpravodajstvi/zive-prenosy.html bude asi to nejvhodnější

Reagovat
Arbiter

v tu dobu budu internetově indisponován myslím v dobu přenosu, což je od půl sedmé...

Reagovat
SunFells

Mno já stejně myslím, ža to byla jen taková výhovorka ..na Barca - Arsenal se prostě nejde nedívat!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se dat jen divat dokavad to nebude 2:0 pak uz bude rozhodnuto takze hadam po 20.minute prepinam na INTER

Reagovat
afc

Inter hra o 18.30 takze pekne budes fandit Wengerovi a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ja vul zapomnel Si pis ze nebudu pro me neexistuje v Evrope tak nesympaticky klub jako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Barcelony je v troskách... Walcott a spol. udělají z torza barcelonské obrany hadrové panáky... Barcelona 1:3 Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že sem z iděsu dorazila ta nejchytřejší elita. Konec

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady delas ???Demence dorazila uz sem,,,dal bych ti BAN magore uz jen ze jsem pises,,,PANEBOZE

Reagovat
Lahvac-CZ

Tipy jako 0:1 nebo 1:2 atd. jsou naprosto nereálné. Arsenal i tak byl doma hodně rád za remízu, takže jeho výhra je velmi nepravděpodobná. Barcelona bohužel vyhraje 2:0.

Reagovat
Arbiter

nereálné to je ve chvíli, až rozhodčí pískne konec utkání, popř pár sekund před odpískáním...Do té doby je vše reálné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Po polčase bude vymaľované.

Reagovat
Petrinho17

4-1 G: Messi2,Pedro,Xavi(Bojan)-Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal překvapí celou evropu kromě mě a po výsledku 3:3 postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

4:0

Reagovat
Ligter

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
Liquid

Rosický a Sagna dostanou injekce, nastoupí a v průběhu se opět zraní... uvidíme, nedivil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal lets goooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

zase ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava04 nezná [reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

drř hubu cukroušku

Reagovat
smazaný uživatel

Nene...dneska na zázraky nevěřim.......

......

......

.......

.......

.......

Nevěřim, že by Barcelona postoupila přes Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

bi-tka!!!! bi-tka!!!!!! bi-tka!!!!!!!potece kreeeeeeeeeeeeeeev

Reagovat
Bakary3

OT: Tady je dneska debilů jako nikdy..

Reagovat
smazaný uživatel

te je hrůza no

Reagovat
smazaný uživatel

ze jo bakary nemachruj

Reagovat
smazaný uživatel

taky si řikám :D

Reagovat
fantomas

1:2. Klíčové budou souboje Theo vs. Abidal a kdokoliv vs. Campbell.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

jako ze se budou mlatit?

Reagovat
fantomas

Na to vem jed.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač fanoušek Chelsea, dneska nemůžu jinak než "Visca el Barca"!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bakary3

Tak tomuhle se řiká paradox, neuvěřitelný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Jak to brát, ironicky, nebo vážně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš prostě pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

paradox?

Reagovat
fantomas

Jako fanoušek Chelsea si hraješ na velkýho španěláka nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych si nepomyslel, že jim někdy vůbec budu přát něco pozitivního, ale.. byl jsem dotlačen okolnostmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakými okolnostmi?

Reagovat
smazaný uživatel

vsazený tiket...

Reagovat
fantomas

Pochybuju, že by mu těch osmnáct v sázkovce sežrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Kámoš už mě lehce irituje svými komentáři o dokonalosti Arsenalu, tak jsem s ním v záchvatu gamblerství vsadil o basu piv.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mne ses preletavy fanousek a fandis tam kde zorvna vitr fouka to hlubin

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Ako fanúšik Chelsea nemôžem inak ako dnes fandiť Arsenalu !

Reagovat
Bakary3

No já bych na vašem místě nefandil asi nikomu, pokud teda fandíš anglickýmu fotbalku celkově, pak se to trochu dá pochopit, jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Moment, Arsenal hraje anglický fotbal? Tím netvrdím, že Chelsea ano

Reagovat
SunFells

Klasický anglický fotbal ne, ale ten se celkově přívalem cizinců z Premier League vytrácí ....Ale jde o prestiž anglického fotbalu

Reagovat
SunFells

*do ..ne z

Reagovat
smazaný uživatel

I to "z" by tam šlo nechat

Reagovat
SunFells

A bylo by to asi vhodnější, jak tak koukám, jsem z toho vedra popletený

Reagovat
Deywid

Ja ti vysvetlím prečo fandím Arsenalu: Arsenal vyradí Barcu, Inter vyradí CSKA, a v semifinále Inter vyradí Arsenal....zajtra Bayern vyradí Manchester, Lyon vyradí Bordeaux, a v semifinále Lyon vyradí Bayern......vo finále Lyon porazí Inter a ja, Francúzi a čiastočne Fantomas budeme šťastní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Proč jen čiastočne? Já sem taky Francouz. A porážku Interu si po tom vyřazení budu přát dvojnásob. A to ho už teď nesnášim.

Reagovat
smazaný uživatel

Čože, však si nevedel rozdiel medzi Sakom a Sakhom

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by se zajímal o hráče Saint Éttiene...

Reagovat
blaugrana

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hraje Sakho, no.. Ale hádej, na koho jsem narážel já.

Reagovat
smazaný uživatel

Frantík?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jeste jste zapomeli na bitku Guardiola a Pat Rice :D

Reagovat
smazaný uživatel

dnes vyhraje barcelona ale arsenal taky mozna vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze to bude hodne tezky ale arsenal vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme arsenaaaaaaaaaal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odborník koukám

Reagovat
smazaný uživatel

nesnasim preletavi fanousky kteri jednou fandi chelsea a jednou barce proste tam kam zrovna vane vitr do hlubin

Reagovat
smazaný uživatel

to je faakt paradox!

Reagovat
smazaný uživatel

A muzes mi rici co je na tom divneho kdyz fanda Chelsea nefandi Arsenalu v poharech ??Ja taky nefandim Slavii v poharech a pripada mi to uplne bezne uz vidim jak fandove Arsenalu preji v Evrope kohoutum no to bych chtel videt

Reagovat
smazaný uživatel

no tak proc pises ze fandis chelsea kdyz fandis arsenalu v poharech to je fak divni.to je fakt paradox

Reagovat
smazaný uživatel

Ja a fanda Chelsea No dobre hul to dal

Reagovat
smazaný uživatel

ty si protirecis to je fakt paradox....ty fandis kde zrovna vane vitr do hlubin

Reagovat
smazaný uživatel

Dement

Reagovat
SunFells

To je tím nickem, ve stalingradu taky akorát betonovali ..navíc ten východní vliv u Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

navíc ve Stalingradu fouká vítr do hlubin

Reagovat
smazaný uživatel

dobres mu to dal rusakovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Já mu nic nedával ..a ty by ses měl věnovat spíše studiím gramatiky než spamování na fóru jen takový nápad

Reagovat
SunFells

Já třeba ano ...Ale chápu, proč někteří konkurentům nepřejí

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fandím od roku 1998, kdy mě jako malýho caparta strejda vzal na nějakej F.A. Cup či co to bylo. A jelikož měli modré dresy ( ) jako můj milovaný Slovánek, tak jsem jim začal fandit. Čas plynul, zadlužování Chelsea rostlo a rostlo, až nás "vysvobodil" na určitou chvíli (já však doufám, že to nebylo jen oddálení) jistý pan Roman. Od té doby jsem nazývám vším možným i nemožným, všichni hned vědí, kdy jsem jim začal fandit a kdy přestal, ale já jim nikdy fandit nepřestal! Je to těžká doba, když veškerý lidi v Česku a na Slovensku, kteří fandí Chelsea, jsou ještě škol(k)ou povinní a většinou by nejradši každé kolo měnili manažera. No, nechal jsem se trochu unést, Chelsea vypadla, tudíž mám zákaz koukat na Ligu Mistrů a nikomu to nepřát?

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandis tam kde fouka vitr do hlubin

Reagovat
smazaný uživatel

podme chlapi z barcelony!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
_Blind_

Doufam ze Barca do zapasu vletne tak jako na Arsenalu a rozhodne jiz v prvnim polocase . A taktez si myslim ze tak jako na Arsenalu nebude mit obrana v prvnim polocase moc prace . Tip 3:1 ... Visca el Barca !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kdo fandi arsenalu at rekne GRG!!!!

Reagovat
miky10

ty si moc

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to je počteníčko. Nejsou nějaké skvrny na Slunci?

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

Dneska mi bude stačit, když kucí s kanónem na triku zabojujou a Barcelonu doma alespoň trochu pozlobí. A v létě na by to chtělo přáteláček a oba týmy v plné síle

Reagovat
smazaný uživatel

dávám za myšlenku s potrápením

dávám za myšlenku dvou přípravných zápasů v létě v plné síle

Reagovat
herbage

Jirko, co před zápasem trošku rozhicovat atmosféru a dát menší sázku? Třeba na přesný výsledek a ten kdo by prohál by musel jeden den oslovovat toho druhého velký vezíre?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem pro každou kravinu.

Můj tip už tu dnes padnul: 4:2

Reagovat
herbage

2:1

Reagovat
fantomas

1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo z nás bude blíž, tak tomu druhému bude říkat "prašivá lama"

Reagovat
fantomas

Už sme tři ale...prostě kdo bude nejblíž ty ostatní může oslovovat "prašivá lama" a oni jemu naopak budou říkat "ó, velký vezíre".

Reagovat
herbage

Ok, to by šlo

Reagovat
herbage

Ale ať to nehraje půl EF. Getza bych ještě vzal, protože toho rád počastuji prašivou lamou, ale Conutera ne. Ten fandí yidos a ke všemu mívá štěstí. A dva tipy nejsou platné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlas :-D

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 se Solem a 6:0 se Silvestrem

Reagovat
terry

Já dávám 2:2, klidně mimo soutěž, jestli mě tu nechcete.

Reagovat
herbage

To uvidíme po zápase, jestli tě budem taky počítat

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

No ty to vyloženě kazíš. Takhle když bude remíza, tak já budu velký vezír, fantomas malý vezír a jirka s getzem prašivé lamy, kdežto když tě budem počítat, tek budeš velký vezír jen ty a my všichni budem prašivé lamy

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Proč ty velký a já malý???????????

Reagovat
herbage

Velký Vezír může být jen jeden Tak buď můžeš být malý Vezír, prašivá lama nebo třeba král bramborových lidí, mně je to fuk

Reagovat
fantomas

Ale proč ty seš automaticky ten velkéééhehééj?

Reagovat
herbage

Protože jsem to celé vymslel

Reagovat
fantomas

Pche.

Reagovat
smazaný uživatel

nele, velkohubá prašivá lamo, nebuď si tak jistej vítězstvím

Reagovat
herbage

Ještě není po zápase, prašivý kojote

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že dneska multinicky jen frčí. Otázka za 10 milionů - kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Hudynho

Reagovat
smazaný uživatel

žeby sa vrátil legendárny Hudynho???

Reagovat
herbage

Ty to snad víš? Tak potom tedy tipuji ListerRD5692

Reagovat
smazaný uživatel

Máš mně na lopatě...

Reagovat
smazaný uživatel

koho máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

co to sakra je ten vitr ze fouka do hlubin on je dement nebo idiot nebo ja nevim......

Reagovat
barcelona17

tip na vysledek 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ted sem se podival na sestavu arsenalu a poradne sem si z toho usral protoze to je fakt na nic!

Reagovat
Didier Drogba

podme Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

"Vítr fouká do hlubin"...? Co to jako má být???

Tolik asi můj komentář k tomuto preview.

Reagovat
smazaný uživatel

A nevite kdo to bude komentovat na čt4? Doufam že Míííra

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Mercury

beztak zas tragicky Čapoun, on Barcu miluje mam pocit, protoze komentuje 90% jejich utkani v CHL

Reagovat
smazaný uživatel

jenom to ne....minule docela perlil....Jáááárda Bosák

Reagovat
miky10

Reagovat
Mercury

Bojan da gol 2,5

Messi da gol 1,7

Henry neda 1,5

verim vsem trem tipum a v celkovou vyhru Barcelony 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pěkné kurzy.. v Chanci je na Messiho 1,5 a na Bojana 1,9

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre prekvapko

Reagovat
blaugrana

Nj, Manchester ho bude potrebovať.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 pre Far$u.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Mordoru a použije tenhle symbol $ no to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poser sa sám

Reagovat
smazaný uživatel

GUNNERS!!!! sice to nevypadá moc dobře, ale přesto věřim v postup

Reagovat
alcantara

Valdés; Alves, Milito, Márquez, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi y Pedro.

rafa, predved sa...

Reagovat
smazaný uživatel

šmarjá pano, proč Maxwell?

Reagovat
alcantara

tipujem to na obavu pepa , ze by abidal nezvladol fyzicky 2 zapasy behom takej kratkej doby po zraneni...

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal

Reagovat
alcantara

tak na fcbarcelona.cz je abidal a zo sportu mam maxwella

Reagovat
smazaný uživatel

goal.com má tiež Abidala

Reagovat
Lorcan

podle "mých" zdrojů je tam Abidal

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek chce tomuhle mači dál špetku zvláštní porce nervů, jinak to nevidím. Abidal sedí ... To prostě vůbec nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Maxwell v základe?

Reagovat
smazaný uživatel

héééééééééééééééééééj, alcantaro, neser. Abidal hraje. Na ofikuje v sestavě

Ještě tak jednou budu věřit nějakýmu plácalovi (neber to osobně) na fóru.

Reagovat
fantomas

Ono už je docela jedno, kdo z těch dvou bude mít z Thea vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Theo asi dokáže přesprintovat každého, ale s Abidalem to nebude mít tak lehké, je mnohem rychlejší než Maxwell.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec bych neřekl, e je Maxwell pomalý, ale byl prostě unavený. Dole to rozepisuju víc

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme. Jak už jsem psal - jeho převaha byla způsobena i tím, že byl čerstvý na unaveného Maxwella a ještě byl Theo podporován relativně čerstvým Ebouem. A zadalší měl Maxwellovi vypomáhat Henry, jenže ten na ten mač celkově hodil bobek, takže v tom byl Maxwell vykoupanej non plus ultra

Reagovat
alcantara

prepac, kopiroval som to zo sportu a pred par minutkami tam bo naozajl este maxwell, ale uz je abidal, je to OK

Reagovat
smazaný uživatel

v poho. Já jsem byl jen překvapený a skoro až šokovaný. Abidal je můj oblíbenec

Reagovat
alcantara

uvidime, ci abidal vydrzi cely zapas po zraneni, nakoniec mozno dojde aj na maxwella

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude mít výhodu na své straně - bude čerstvý na unaveného. Bude to obráceně

Reagovat
alcantara

Reagovat
Lorcan

Almunia

Sagna – Silvestre – Vermaelen – Clichy

Diaby – Nasri – Denilson

Walcott – Bendtner – Rosický

Reagovat
Lorcan

Střídačka: Fabianski, Campbell, Merida, Eboue, Eduardo, Traore, Eastmond.

Reagovat
alcantara

campbell do zakladu

Reagovat
fantomas

Očekávaný, až na toho Silvestreho teda. Ale pohyblivější než Campbell asi je, i když to je pořád jak z deště pod okap.

Reagovat
smazaný uživatel

ako často hráva Silvestre?

Reagovat
fantomas

Nehrává. Teď sice hrál proti Wolves, ale to po měsíci.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Wenger mě dneska četl a toho Campbella tam nedal. Škoda.

Nicméně je to zase oslabení v hlavičkových soubojích, kde jsem se ho zase hodně bál. Nám chybí Ibra, který je v obranných standartkách velmi platný

Reagovat
Side

Na lavicce neni nikdo az na Eboueho kdo by hru pripadne ozivil, o tragickym Eduardovi nemuze byt ani rec, nerozehranej Merida ten kdyby nastoupil tak spacha podle me vic skody nez uzitku. Treba budu prekvapenej, ale moc sanci tomu nedavam.

Hlavne at to neni trapas

Reagovat
Lorcan

nevíte někdo co je s Velou? isi je zraněnej nebo na to nemá?

Reagovat
fantomas

Zraněnej pokud vim neni, v nominaci taky nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vela je v anglii na odstřel...ze začátku sezóny zraněnej, ale při tom zranění hrozně přibral. Nevím jak je na tom teď, ale nezlobil bych se, kdyby pelášil pryč

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Arsenal!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Lyon!

Reagovat
homeles8

Chelsea do toho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tu vidim, tak dnes se asi vzdam sveho souhrnu

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou radost, jakou mi dnes udělali Vítky, už jsem dlouho neměl, takže doufám, že to gunners ještě vylepšiou to by bylo nádherny úterý

Reagovat
fantomas

Spíš Furch, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo dominik to pokazil ale pro mně je to jedině dobře fandím vítkám

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka toho bez kvalitního brankáře moc nevyhraje, už to, že se dostali do semifinale je pro mě velký překvapení

Reagovat
fantomas

Jo no, dyt i druholigový Ústí má o parník lepší nejen jedničku, ale i dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako snažil se, rozhodně předvádí lepší výkony než Slipčenko, ale bohužel, kvalitou na to pořád nemá a to se dnes ukázalo ale je to jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel pro něj samozřejmě

Reagovat
homeles8

já napřed myslel, že ti udělaly radost nějaké holky-Vítězslavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Silvestre v základu → můj druhý tip

Reagovat
smazaný uživatel

silvestre: na to nemá : můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

je tu ještě ten vůl ostrava04?

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Gunners !! prosím, prosím, at to není debakl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdeme na to, kluci. Doufám v dobrej fotbal a kvanta branek

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo taky se du divat hlavně hodně golu

Reagovat
lnterista

FORZA ARSENAL

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Barca !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, proč zase Čapek? to zas budou perličky

Reagovat
fantomas

Panebože, Abou, to bylo na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm...zatím zajímavý metr sudího....

Reagovat
Pipo123

skvelé napadanie Arsenalu

Reagovat
fantomas

Ani ne, spíš tragéd Marquez.

Reagovat
vodka

chápe někdo rozhodčího? zatím se mi zdá že píská prapodivně...

Reagovat
smazaný uživatel

ta Barcelonská stoperská dvojice nevypadá nepřekonatelně, mohlo by to bejt dneska zajímavý

Reagovat
_Blind_

Strilet z kazde lepsi pozice pekne Barca !!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal daleko líp napadá.

Messi zase střelecky aktivní. Obě střely hodně nebezpečné

Reagovat
Amos

Dneska ve slabší sestavě , lépe napadáme .. uvidíme , jak se to vyvine.

Reagovat
fantomas

Co furt omíláš tu slabší sestavu? Dyt je to relativní..

Reagovat
panca

nasri s golovinovou hmmmm

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Obdivuju lidi kteří zvládnou koukat na fotbal a zároveň sem psát komentáře.

Reagovat
Pipo123

Millito

Reagovat
fantomas

Dyt nic neudělal.

Reagovat
Pipo123

nic ?

Reagovat
Pipo123

tak íst do zákroku že zoberiem loptu ale aj nohu hráča

Reagovat
Pipo123

hráči Barci sú panenky a ne chlapi stále padajú

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets dobra pieruetka....odraz sekundu pred kontaktem....

Reagovat
smazaný uživatel

Busquetsův kotoul, tak to bylo ohromně trapné.

Reagovat
DreamTeam

goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool

Reagovat
Boban

Barca

Reagovat
Amos

gooooooooooooooooooool

Reagovat
Pipo123

goooollllll

Reagovat
vodka

kotoul letmo

Reagovat
fantomas

Busquets, vid? Hroznej vtipálek..

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se probudí.

Reagovat
lnterista

yes

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to půjde a ne, že ne !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOOOOOL! BIG DAAAANEEEEEEEEE!

Reagovat
Pinturicchio

A R S E N A L ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz to tak vidim tak doufam ze ta banda uplakanych slecinek (barcelona) dneska skonci

Reagovat
smazaný uživatel

Wooow!! Chlape nagelovaná, dobře!

Reagovat
SunFells

Tak teďto bude nátlaková hra

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Arsenal to ma Barca za ty simulace

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vole silvestre mu to narazi

Reagovat
panca

ty kraaaaaaavo

Reagovat
FuckT

Barcelona slusne simuluje dneska ... no teraz staci Arsenalu remiza 1:1 ;)

Reagovat
_Blind_

ty si asi znalec ze?? nauc se pocitat voe

Reagovat
lnterista

po konecnym vysledku by jim tech 1:1 stacilo

Reagovat
FuckT

myslel som Barcelonu :P

Reagovat
_Blind_

Tak z toho co si napsal vyslo ze arsenalu staci 1:1 k postupu

Reagovat
smazaný uživatel

takže asi tak...

Reagovat
Tsigi

Tohle je prostě génius

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je skvelé, úžasné, parádne, ale genialita je iné Ale neslovičkárme.

Reagovat
Chygro25

Messi je génius, ne že "to bylo geniální", ty slovíčkaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak povedz, čo na tom, že pristavenú loptu medzi stoperov buchol na bránu, ty génius s nickom Rasputina

Reagovat
Chygro25

Nic, ale vždyť Tsigi o něčem takovém vůbec nepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše to ako reakciu ku gólu, nie len tak z brucha, čo ho napadlo, takže nie...

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže len tak, všeobecne, globálne, z brucha a bez popudu...

Reagovat
lnterista

Messi je frajer no

Reagovat
smazaný uživatel

Meeeeeessssssssiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

krásná narážečka silvestreho na messiho

Reagovat
anonym

Měli by to jako gol zapsat mu. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZOOOOOOOOOOOO DEEEE MESSSSSSIIIII !!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Hm..

Reagovat
fantomas

Nevim, o co se Silvestre pokoušel. Tohle má jít pryč, hlava nehlava.

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo to tezky mel to do protipohybu tam se s tim moc delat nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiiii dobra šupa

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to tam nakouřil

Ale jinak Arsenal dobrej pohyb. Bude to hrozně těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Dojdou jim síly.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je šialenec, 5cm priestoru stačí a on to zúžitkuje. Wow

Reagovat
Boban

5cm a drevo v obrane...

Reagovat
fantomas

Svalte na něj i globální oteplování, ty jo..

Reagovat
miky10

Reagovat
DreamTeam

Boze hraci Barci padaji vic nez duchodci v lete

Reagovat
Side

Boze, ten Sylvestre

Reagovat
Pinturicchio

Barcelona fauluje, simuluje atd., někdo udělá to samé a oni se jdou zbláznit. Čím dal větší nesympatie.

Reagovat
FuckT

jj...stale na zemi a placu...kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda mane, to byl centr

Jinak ten gol Arsenalu byl po faulu na Milita.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

To máš pravdu, ale poplačem si až po zápase ne?

Reagovat
lnterista

Reagovat
_Blind_

Taky sem tam vydela faul ale neopakovali (jestli jo tak sem to nevidel) takze sem to nemohl shlednout podruhe . Rozhodci piska docela zajimave neco nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vědělo se, že fanoušci Barcelony budou po zápase brečet. Ale že už po 30 minutách, to čekal asi málokdo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
PJ

Jo, ten rozhodci je nejakej jetej. Napred piskne dve simulace, pak nepiskne faul a je z toho gol. Ted za stazeni Wallcotta mela bejt karta, naopak Denilson ji dostal nevim za co, bral ciste balon...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas se vším. Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Abou Diaby, pro Čapku Abu Dhabi

Reagovat
SunFells

Pro Čapka má Abou i potíž dostat se do sestavy Arsenalu ...ten chlap naprosto neví, co mluví

Reagovat
10

°Čapka

Reagovat
smazaný uživatel

jo no ono se to hraje blbe proti takovym holcickam do ktere kdyz trosku zduchnes uz leti k zemi..

Reagovat
smazaný uživatel

ten sergio je trotl...

Reagovat
Amos

Krasny zapas... Bude to boj a my se nedáme , věřit , věřit , věřit.

Reagovat
DreamTeam

ani za tohle karta trosku trapne

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?? žlutá nic?

Reagovat
DreamTeam

aspon ze pretahli skreta

Reagovat
Josifek

Pěkně si to tam narazil Messi se Silvestrem

Reagovat
Boban

uz jsem si rikal jestli nezapomnel karty v kabine

Reagovat
Pipo123

fans Barci = plač

Reagovat
smazaný uživatel

ee, tohle nebylo na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, zatím sudí nepíská rovinu....

Reagovat
Amos

omfg ! to je dneska simulací :-)) a to nehraje Eboue

Reagovat
Pinturicchio

Komedianti

Reagovat
SunFells

Aha, ono je to teď když Messi spadne, tak se píská pane rozhodčí? Ne když se zahraje první míč?

Reagovat
fantomas

Co to pískáá? Boží Messi se svalí a hned je to faul..

Reagovat
DreamTeam

tak Novy Maradona musi byt nedotknutelny aby mohl "kouzlit" ..nic noveho

Reagovat
smazaný uživatel

pedro dneska porad kazi..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,nemela byt reakce :)

Reagovat
smazaný uživatel

jako at se na mě Leo nezlobí, ale tohle byla simulace...

Reagovat
smazaný uživatel

na jedné straně je skluz s míčem faul na žlutou, na druhé straně čistý zákrok....

Reagovat
SunFells

Messi vs Silvestre, má největší noční můra se naplnila

Reagovat
smazaný uživatel

no jo lionelek hapal a uz se zluti... cistej zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

pry offside

Reagovat
DreamTeam

nj rozhodci jsou dnes uplne na hovno....

Reagovat
lnterista

to asi nebyl no

Reagovat
smazaný uživatel

asi

Reagovat
lnterista

klidek

Reagovat
smazaný uživatel

???? to ani my se v anglické lize tak neválíme jako hráči Barcy dneska.

Reagovat
Pipo123

bože Barca je klub chlapcov, museli ich v škole stále biť ked tak padajú

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rosa je zatím dneska marnej, jakmile se jednou za 10 minut potká z balónem, tak ho ztratí, dneska to zatím není on

Reagovat
smazaný uživatel

jakoby hrali na lede

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

gooool :)

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooo oooooo mesiiiiiiiii

Reagovat
r.mrazik

zatim padaci Barca,tragicky Capek a skvele golovy Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted se dal pisknout offside....achjo

Reagovat
FuckT

najhorsie je to,ze rochodca to piska...a dokonca da zltu kartu za cisty zakrok...keby pocujete anglickeho komentatora ktory komentuje na stanici na ktorej pozeram :D that was absolutely right,there was nothing wrong with this tackle...absolutely clear beautiful tackle :D

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
secho

A nedal mu tu zlutou za nejaky povidani. Me se zdalo, ze zlutou puvodne dat vubec nechtel.

Reagovat
FuckT

jedine kaby pocul hlasy,ktore neexistuju ;)

Reagovat
secho

Tak nevim, ale na zlutou to kazodpadne urcite nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Andrés "zakopl jsem o vlastní tkaničku a chci penaltu" Messi řádí. Vyřazení Barcelony dneska sice nezabrání, ale když mu to takhle bude střílet i v dresu Argentiny, tak jen dobře.

Reagovat
Pipo123

BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

vubec Arsenal, tohle je jinej level..Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi prostě není nejlepší, protože nemá charisma... Já se tomu fakt musím smát..

Reagovat
DreamTeam

vsak se smej

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednou..

Reagovat
smazaný uživatel

To povedal kto?

Reagovat
smazaný uživatel

cha cha :D

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo!!

Reagovat
secho

Ten kluk nema konkurenci

Reagovat
Amos

tak to je moc :-D hattrick , respekt..

Reagovat
r.mrazik

čapek ven !! Messi je skvely,ale jeste chvili čapka a budu ho nesnaset

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou noc.

Reagovat
lnterista

tak snad se Moratti kouka

Reagovat
Tsigi

k Fabregasovi s Gerrardem by se hodil

Reagovat
lnterista

Gerrard nikdy

Reagovat
10

chudáci Interisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, me je pred Clasicem zle

Reagovat
DreamTeam

proc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som dufal ze sa aspon namaka Barca a vycerpa sily, teraz to vyzera ze budu mat cas "setrit" hracov...

Reagovat
DreamTeam

vsak at setri vzdyt my uz na ne davno cekame

Reagovat
fantomas

Komici.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to =) ....zabalit dresy a zpatky do anglie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fakt pešek takový goly no bohužel Rice to ještě vymysli

Reagovat
_Blind_

To co se nam na Arsenalu nedarilo tak Doma to vychazi jedna basen co "sance" to gol !!! MESSI !!!!!!!

Reagovat
PJ

Barcelona by se mela naucit co je to fair-play a dobrovolne poslat Messiho do becka. S mimozemstanem to se jim to hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

ale houbeles... ještě máme druhou půli. ty branky dáme...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby tam mrsknul i toto :D

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal v druhém poločase bez problémů otočí. Barceloně už dochází dech.

Reagovat
_Blind_

Reagovat
FuckT

tak tak ....Arsenal da v 2 polcase na 3:3 a pojde dalej

Reagovat
PJ

Jsi nejak z formy, bejvalo to lepsi

Reagovat
Kily

nebejvalo, právě že dneska je ještě celkem normální v porovnání s tim, jak se mu svinit diskuze dařilo na podzim...

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona rozhodčí čapek

Reagovat
Pipo123

minulý rok Barca postúpila vdaka rozhodcovi dnes znova

Reagovat
smazaný uživatel

??? Messi, voe.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak....barcelonští jsou věčně na zemi a hned je to faul .....fakt z toho rozhodčího je mi na

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co řika ten Čapek???? sleduju to v eng...

Reagovat
Boban

bud rad....

Reagovat
smazaný uživatel

to buď rád, že to máš v eng... kéž bych to taky měl v eng, i čínština by byla lepší než čapek

Reagovat
r.mrazik

tragedie...jak je Barca a Čelzí,tak je tam čapoun a to se neda poslouchat...

Reagovat
smazaný uživatel

blatter je urcite spokojeny....

Reagovat
Pipo123

bože Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost, zacatek vypadal uboze ale dobry

Reagovat
Jajinek

Pokud bude hrát Messi v této formě i za 14 dní...upřímně řečeno přiznávám, že nemáme šanci...Lúcio neLúcio, Samuel neSamuel....

To je neskutečné...sorvnání s jakýmkoli součastným fotbalistou (což říkám jako fanda Il Genia), je pro něj urážkou...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, nemáte šanci.

Reagovat
Jajinek

třeba bude unaven po náročném programu a nesedne mu to...

Reagovat
lnterista

k nemu Muntari a bude polovicni a nebo redka

Reagovat
FuckT

no tak neviem neviem..podla mna je Messi stale rovnaky,ale ide o to s jakym teamom hra...su teamy,ktorych obrancovia mu nebudu nabijat na strelu na hrane 16-ky ....a uz to bolo vidiet aj minuly rok v LM ked sa Messi ledva dostal k lopte

Reagovat
Kokesh

Když Arsenal nedokáže pochopit, že u něj někdo musí pořád být a hrát osobku, tak je to těžký. To je snadný se pak prosadit...proti Chelsea hrál na něj Cole a ani si neprdl.

Reagovat
FuckT

presne tak....a pri Samuelovi a Luciovi Messi bude od lopty skorej jako sa k nej vobec dostane...

Reagovat
Jajinek

těm dvěma tento typ útočníka bohužel vůbec nesedí....

Reagovat
Jajinek

zkuste se naučit číst...já tady celou dobu hovořím o jeho součastné formě...

Reagovat
Kokesh

Reagoval jsem snad na tebe?

Reagovat
Jajinek

v tomhle vlákně řeším Messiho aktuální formu a jeho šance proti Interu...nějaké jeho rok staré souboje s Colem jsou tedy úplně mimo a jako příklad se moc nehodí...

Reagovat
Kokesh

A to je nějaký pravidlo, že v celým vlákně musí být jen to co se odvíjí od prvního příspěvku? Wake up

Reagovat
Jajinek

argumentuješ tím, že Messi se nyní prosadil proto, že Arsenal u něj těsně nestojí....a že když hrál loni proti COleovi, ani si nešktrl...já říkám, že tvůj argument je k smíchu, protože Messiho forma je momentálně někde jinde...

Reagovat
Kokesh

Jeho formu sem nikdy nezpochybnil. Nejdřív čti a pak piš, k smíchu je možná tvoje nesmyslná cesta za to mít vždy pravdu. Adios

Reagovat
Jajinek

z tvého příspěvku plyne to, že důvod, proč se Messi neprosadil proti Chelsea je to, že na něj hrál Cole a byl u něj tesněji, než hráči Arsenalu dnes, je to jistým faktorem, já jen říkám, že daleko větším faktorem bylo to, že Messiho forma tehdy a nyní se nedá srovnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Je úžasné, s jakou nadřazeností hraje, to nemá v sobě žádný jiný hráč na světě.

Reagovat
lnterista

1. zapas se hraje kde?

Reagovat
Jajinek

Meazza....tam bude cesta...musíme uhrát 1:0..!!!....ještě nevím jak, ale pak by to bylo hratelné...

Reagovat
10

šance vidím tak 20:80% a Inter se za to ani nemusí stydět...Barcelona je prostě jinde a nechytaj se ani pro mě lepší týmy, než Inter

Reagovat
Jajinek

kromě Barci jsou v Evropě papírově zatím jen dva lepší týmy než je Inter že...

Reagovat
lnterista

Reagovat
_Blind_

"tak to je posledni co sme vydeli ze hry na NO CAMPU " voe čapku zatahni to

Reagovat
Pipo123

hráči Barci sú panenky padajú a padajú bud boli šikanovaní v škole alebo chodili na hodiny baletu

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého pavilonu tě poslali?

Reagovat
Pipo123

a neni to pravda ? bože ved po každom kontakte sú na zemi

Reagovat
fantomas

Mě už tohle snad ani nemuže vytočit...

Reagovat
Pipo123

ale já s toho nemôžem Messi padne a faul ani nebol, kričí jak keby pri nom granát vybuchol potom stane a usmieva sa ide hrať

Reagovat
fantomas

Je to moula no...ale co se dá dělat. Rozhodči stejně zápas dělá jen z hodně malý části.

Reagovat
vodka

toto nemlže popřít nikdo soudný...

Reagovat
smazaný uživatel

Až to ten kašpar napíše kultivovaným stylem a nebude si psát nějaké zcestné kecy o šikanování a podobně, tak neřeknu ani ň. Tak tichučko.

Reagovat
Pipo123

tak sorry, bolo to v afekte a mal som nervy na tých hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som sa teda zase raz zahral na hovorcu Dúfam, že kultivovaným spôsobom to Pipov komentár vykompenzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si interpretovať - hráči Barcelony (s výnimkou evidentných tvrdých kontaktov - Diaby, Rosický) padajú už skôr, aby neschytali zranenie. Niekto to volá vyhýbanie sa tvrdej hre, niekto simulácia... Vôbec by to nevadilo, ak by po niketorých kontaktoch nevyzerali ako lazari. Pekne to predviedol Eto`o proti CSKA dnes, obranca ho dlhočizným skĺzom škrtol o kopačku, vzhľadom na to ako do toho išiel to bol jasný faul, Samuel sa hodil, ale prakticky okamžite vstal. Tam ale ku kontaktu došlo. Xavi, keď bol "faulovaný" Nasrim, už vopred, keď bolo jasné, že Nasri vystrčil nohu do jeho pohybu a ak v ňom bude pokračovať, nastane stret, si už pred kontaktom povyskočil. pri tom kontakt by to zaručene nebol nijak tvrdý.

Mne sa to taktiež nepáči, neschvaľujem to, ale preto nebudem. Videl som aj horšie veci, omnoho.

Reagovat
Pipo123

já viem, bola to reakcia tesne po odpískaní polčasu a mal som nervy na to strašne prajem Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli mozgom, až potom praj komu chceš...

Reagovat
herbage

Při tom faulu Nasriho na Xaviho jsem si říkla v duchu přesně to samí Si zkrátka chránil nohy. Ale zrovna Busquets to hodně přehnal a z opakovačky to bylo nádherně vidět, jak si do té nohy nebahěl a šel do kotoulu předem. Stejně tak to třeba dělává Iniesta. Proto občas řikám, že se zavedlo nové pravidlo: Barcelona ztratí míč=faul.

Btw. Zatím jsi velký Vezír

Reagovat
smazaný uživatel

Budem malý, som s tým zmierený

Reagovat
vodka

zoufalé, Messi neuvěřitelný, ale ty simulace jsou na blití, podobně jako "výkon" rozhodčího...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo s nickem "Pipo" bude mluvit o padání, to je gól!

Reagovat
Pipo123

kurna Pipo neni Nick podla Filipa a Inzaghiho ani nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, pak ti ostatní...

Reagovat
DreamTeam

rozhodci pak Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, ten "Messi" nebo jak se jmenuje je skoro tak dobrej jako já

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco tu niektori odpisujete Inter to,že má Barca vacsiu sancu postupiť,to nespochybnujem...ale zas netreba povysovať až tak enormne kvality Messiho,i ked je to najlepsi hrac na svete,ale treba si uvedomiť dolezitý fakt,že obrana Interu je niekde uplne inde ako obrana Arsenalu

Reagovat
anonym

To doufám. A přitom je to tak jednoduché. Hrát po většinu zápasu jako prvních 15ct minut a není co řešit.

Reagovat
Jajinek

pokud by se Messi v dnešní formě řítil na obranu Interu, je možné že dopadneme stejně, i když ta obrana bezesporu kvalitnější je...

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze ty zapasy budou neco jineho...Inter ma defensivu o mnoho propracovanejsi,navic je tam taktik Mourinho...Messi je skvely,ale zas tak lehke to mit nebudou

Reagovat
M11

neskutecny Messi

Reagovat
smazaný uživatel

s tou prohrou jsem byl smířenej už před začátkem, ale ten šašek Čapek mě tak s*re!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Komická obrana, nechytající se útok...s tim dneska nemužem uspět. A to se to rozjíždělo tak nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Za svůj život jsem viděl jen dva fotbalisty, kteří by byli ve své době až o tolik lepší než ostatní.. Messi a Ronaldo. Messi, jestli se nezraní, tak bude mít kariéru ještě lepší než Ronaldo, to už je teď jasné..

Už teď je to legenda světového fotbalu.. a zdá se, že jestli se nezraní, tak bude ta úplně největší a nezpochybnitelná jednička historie.

Reagovat
fantomas

Amen!

Reagovat
DreamTeam

nevim nevim..to by musel vyhrat i mistrovstvi sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Na legendu musí mať už toho poriadne čo odkopané. Na trofeje už takmer je. Ak sa nezraní, bude

Reagovat
vodka

Tak Ronaldo je třeba už teď legenda MU, a to tam hrál krátce...

Reagovat
r.mrazik

legenda MU ? to snad ne...

Reagovat
vodka

nám se to tak zatím nejspíš nejeví, ale za 10 let se tak o něm mluvit bude... Cantona u nás hrál taky jenom 5 let a nikdo o něm nepochybuje... Navíc Ronaldo byl ústřední postavou týmu který vyhrál 3 tituly, takže bych se vsadil, že se tak o něm do budoucna mluvit bude...

Reagovat
r.mrazik

tak jasan,mluvit se o nem bude,jenze legenda to nikdy nebude...srovnani s cantonou souhlasim tak leda v poctu let,jinak Eric u nas skoncil,nikam neutekl,prestup si nevydupal a MU stale "miluje"...Ronaldo bude proste jen velice kvalitni hrac,co u nas jeden cas hraval...ale rozhodne ne legenda,k tem pocitam osobne jine hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Zároveň doplním tzv. "memorable player" a "record breaker" ale legenda...Dobre, povedzme, že menšia áno, ak počítame cca 20 hráčov.

Reagovat
r.mrazik

hm,proste to byla takova namezna sila...legenda jako Best,Charlton,jako bude Ryan a podobne...takovy on nikdy nebude,i kdyz byl skvely a goly daval take dost...ale jak rikam,kvalitni namezna sila,ktera jen splnila to,za to dostaval zaplaceno...legenda klubu ale rozhodne ne

Reagovat
DreamTeam

legendu bych upravil na historicky rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Na klubové úrovni dosáhl všeho co mohl.. Za Argentinu vyhrál olympiádu a MS ho teď čeká. upozorňuji, že nemusí vyhrát MS hned.. Má teprve 22 let.

Reagovat
smazaný uživatel

1x, až dosiahne GB 2x, pridá ešte titul v LM a v lige bude pokračovať, tak jase, ale chce to časovú genézu. Ak odíde skoro ako Van Basten, nikdy sa až takou legendou nestane. Ale každému je jasné, že toto je lepší hráč než bol Diego, aj tí čo videli oboch to potvrdzujú.

A k tej charizme, neodpustím si, ale to, čomu sa smeješ hore nik nepovedal

Reagovat
fantomas

Taky sem se nevšiml. Jen sou mu vyčítány pády a ubrečenost, proti čemuž soudnej člověk nemůže říct ani popel.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Messi toho hodně ustojí, tenhle profil mi sedí na Cristiana Ronalda.

Reagovat
fantomas

Právěže v kontrastu s touhle schopností pak ty odpíchnutý ritbergery působěj ještě směšněji..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsi, že z něj nikdy nemůže být legenda, protože nemá charisma..

Reagovat
smazaný uživatel

To si zase pobavil s tou krátkou pamäťou.

Hovoril som, že ja a ľudia zmýšľajúci rovnako ako ja, ho ako žiadnu veľkú legendu brať nebudú, lebo mu ako osobnosti chýba charizma, pričom som konštatoval, že je jasne najlepší a pre masy tou legendou aj bude.

Bacha na jazyk, marty...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsi, že nebude pro tebe legendou.. V tom případě v tvých očích nemůže být legenda Zidane, Pelé apod. Protože ti byli ve své době taky takhle tiší a "necharismatičtí.." pak ovšem vzali míč k noze a legendy se z nich staly.. Stejně tak to je u Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

To si pekne priznal svoju chybu, len čo je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví se doufám o brazilském Ronaldovi....?

Reagovat
Liquid

Silvestre Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický se mi líbí..

Reagovat
fantomas

Tak to pak musí být nějaká degradace...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš? Dost padá, ale třeba Bendtnerovi to poslal parádně.. Škoda, že rozhodčí pískal ofsajd.. Nemusel.

Reagovat
fantomas

On toho dneska nemusel, ale to je jinačí kapitola. A jinak vymyslel možná leda tu přihrávku Bendtnerovi. Hrozně kazí..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že ho nikdo nechápe. Mně se fakt celkem líbí, chce do toh zmatku vnést trochu kreativity.. bohužel nikdo další tam takový není. Nasri je strašnej.

Reagovat
fantomas

Nasri se nevyspal dobře, Rosický jakbysmet...tak to prostě je. Taky můžu říct, že si Nasri s nikym nerozumí a neni to pravda.

Reagovat
DreamTeam

to je sice pekne ale kdyz jeho kreativitu jak ty rikas nikdo nechape tak nema smysl ji provozovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak .. Rosicky

Reagovat
smazaný uživatel

jde s timto vubec neco delat?postup by byla nehorazna haluz.....a rosa je uplne marny do hry se nedostava skoro vubec a kdyz uz tak ztrati balon

Reagovat
DreamTeam

zkusil bych rosu na stred a Nasriho na kraj...Rosa ja tam marny a Nasri skoro nema mic

Reagovat
Shevchenko

No ty krávo.

Reagovat
smazaný uživatel

odráželo se to k němu pěkne no ale hraje neskutečně je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je z jiny planety, ten Léo

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly za polčas .... je on normalny ???

Reagovat
Liquid

Messi školí školku ale abych furt nerejpal, Arsenal dnes v 1.půli lepší než doma proti Barce v 1.půli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yes

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Silvestreho, tak se Barceloně směju a směju Pedro s Bojanem úplně mimo, všechno zachraňuje (FCHL captain) skvělý Messi, který využije každé chyby nesehrané obrany...

Nasri Cesca nenahrazuje ani z 1/10, Walcott invisible, snad Barcu prožene v druhé půli.

A pro uplakánky - Diaby před prvním gólem AFC čistě zasáhl míč, rozhodčí aspoň tuhle situaci posoudil správně.

Reagovat
fantomas

Nasri je dneska holt nesvůj. Nevyšly mu tři první kontakty s balonem a pak se už těžko nachází...ale každopádně neni o nic horší než Cesc z prvního zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato teď se bavím dobře já. Příště navlečte kužely do dresů Arsenalu, alespoň Messiho nebudou mrzačit.

Reagovat
smazaný uživatel

vzbud se.

Reagovat
smazaný uživatel

Denilsonovi dobře tekly nervy, likvidační zákrok. Radši bych Messiho stáhl, postupem času budou hráči Arsenalu ještě nervóznější a to by před El Clásicem nemuselo dopadnout dobře.

Reagovat
FuckT

ty mas asi nejake problemy zo zdravim...a hlavne ti chyba jedna vlastnost...byt objektivny ...

Reagovat
smazaný uživatel

likvidační zákrok si teda představuju hoooooodně jinak

Reagovat
Lovec

Likvidační zákrok? Vy Culés jste asi fakt magoři ne? Messi tam byl pozdě, o tom žádná. Mohl si za to úplně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi magor. Sám si zato může Denilson, žlutou kartu dostal naprosto poprávu.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážne s tým likvidačným zákrokom? Veď budeš na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš se všude vtírat. Pro tvůj klid, ano myslím to vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nerobím. V takom prípade si nemyslím, že dobre robíš, teda, že si dobre myslíš.

Reagovat
DreamTeam

myslis ten cisty zakrok nebo to jak se dozadoval pisknuti faulu pote co na nej Clichy nasadil kozi dech

Reagovat
fantomas

Jak toho vašeho pánaboha mrzačej, prosboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Denilsona naprosto zbytečná kosa, zrovna u něj to nechápu, celou kariéru se soustředí na chytání vzduchu a teď takhle vybouchne...

Reagovat
vitasrp

Vždyť to ani neměl být faul, tyvole..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to přeju ale o mrzačení Messiho nemůže být řeč, každý skluz proti zatím neomylně trefil míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to, jak mu cvakl kotník? Je sice pěkné, že trefil míč, ale pravidla jsou tady jednoznačné.

Reagovat
FuckT

pravidla su jednoznacne...a neboli porusene ...cisty zakrok ...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli mi po čistém skluzu zůstane mezi nohama noha protihráče a já nohy nechám u sebe, nejedná se o likvidační zákrok, to vážně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Málem mu otočil kotník.

Reagovat
Lovec

Messi tam byl pozdě, tady vůbec není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu jim pomohl ten gol po faulu na Milita, ale to jim stačit nebude.

Valdés - ten zákrok byl skvělý, škoda že to tam nakonec spadlo.

Messi co k němu dodat ? On je prostě jinde než ostatní hráči...fotbalový bůh!

Reagovat
r.mrazik

zadny faul nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním zápase hrála Barc a o hodně líp, Arsenal o hodně hůř, ale ty branky holt padly až dneska.

Jinak souhlas, že sudí je komik. Fouká jak co a jak kdy a většinou na hovno. Diaby měl dostat kartu a nedostal, Denilson ji zase dostal za nic. Plno faulů, nefaulů dlužno říct, že většinou pro nás. No, radši se na něj vy-eru a jdu ke hře.

Z Arsenalu zatím úžasný Diaby. Hraje parádně. Odebírá dost balonů, hodně zmenšuje Xavimu prostor a na hře je to vidět. Sekunduje mu Nasri, který dost zlobí. Co mě hodně překvapuje, je absence Alvése vepředu. Přičítám to dobré hře Clichyho. Vcelku tomu napovídá i nulový Pedro, který hraje taky na Clichyho.

Z naší strany samozřejmě Messi. Nikdo jinej pozitivněji nevyčvnívá, tak bych ho musel vypíchnout. Naopak mě stále vác děsí Rafa. Ne, že by byl vzadu tak tragický, ale ta jeho rozehrávka, kdy se dostává pod tlak a pak to stojí za govno ... No, hnus.

Do druhé půle bych to asi nechal. Uvidíme, s čím přijde Arsenal, ale nečekám velkou změnu. Když se budou pokoušet o tlak, tak jim Messi zase uteče ...

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil kdyby Leo dal dneska Arsenalu bůra

Reagovat
herbage

Ještě bych z vaší strany vyzdvihnul Xaviho, bez něj byste měli o dost horší držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s rafou, ale gabi ten mi tam smrdi mnohem vic a na gole ma taky vinu, ikdyz si mozna hraci mysleli, ze Staark bude piskat......rozhodne hori nejvic

Reagovat
Mr.Jindros

No s Interem to bude legrace, jsem zvědavý s čím José přijde, protože favorit toho dvojzápasu je zcela jasný. Těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose urcite s necim prijde, navic prece jen s nima uz hrali letos, takze se pouci a Barcelonu Inter vyradi

Reagovat
smazaný uživatel

Leo smekám kloubouček My tě nemít tak jsme poloviční to je bez debat! Ted to hlavně nepodcenit a jdem na Inter

Reagovat
herbage

Messi už ani nemusíš dělat složitá sóla, on má prostě čuch na góly a vždy je na správném místě. Obrana Arsenalu tragická a ten Silvestreho míč přímo na nohu před prvním gólu, to snad není možný. Jinak při gólu Niklase jsem jásal jako naposledy u gólu Sionka proti Realu Madrid a myslel jsem, že Arsenal přidá ještě druhý. Jenže pak přišlo selhání celé obrany, pak písknutí hraniční situace, která by asi zápas rozhodla. Teď už to bude velmi těžké, ale velká škoda, protože Barcelona je dnes rozhodně k poražení a zas tak dobrý výkon nepodává. Jinak Busquets je trapák

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

je hrozny,jak se na ty zemi vali sem tam...herec...

Reagovat
panca

nepodava nijak oslnivej vykon ale vedou nad arsenalem 3:1

Reagovat
herbage

Tomu se řiká postupová matematika a Arsenal už musel hru roztahnout a vzadu to otevřít. S těma absencema ještě dobrý výsledek

Reagovat
panca

v prvnim zapase dostavali jeste vetsi sodu a to byli doma

Reagovat
herbage

Když půlka hráčů hrála pod práškama, dva odpadli před koncem první půle a další na konci zápasu

Reagovat
panca

vzdycky se najde duvod proc je ten druhej lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak to písknutí ofsajdu, který pravděpodobně nebyl anuluje faul na Milita ..Při pohleda na Silvestreho proti Messimu už mi asi 4x málem selhalo srdce, ale ta narážku mu nemůžeš tolik vyčítat.

Reagovat
herbage

Jasný, byla to smůla, ale být na jeho místě Thomas, tak to napálí na tribunu nebo někam mimo, ne takhle trapně před sebe

Reagovat
fantomas

Můžu, s timhle se nemá párat, už vůbec to zpracovávat a rovnou to z první napálit klidně na tribunu, pryč prostě. Školácká chyba.

Reagovat
Amos

amen

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je komplexnější hráč než Messi.

Reagovat
SunFells

flejmaři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

A hlavně skromnější.

Reagovat
cubinho

Má více komplexů...

Reagovat
smazaný uživatel

ten arsenal je nulovej to by to aj stym portem bylo vyrovnanejsi

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas.....sergia busquetese nesnáším ....ten jeho výraz na tváři....to je prostě hrůza...namyšlenej je......a je to děsnej simulant....ten jeho přemet neměl chybu...měl by jít dělat třeba gymnastiku nebo hrát divadlo.....tam by byl taky hodně platnej..

Reagovat
FuckT

jj aj ja som sa kosil na tom skoro salte :D a kontakt uplne minimalny :D

Reagovat
smazaný uživatel

jo sice ronaldo je taky simulant, ale rozhodně nikdy neudělal takovej přemet nebo se netvářil jako kdyby měl každou chvíli umřít

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo je namysleny gay ale fotbal umi

Reagovat
DreamTeam

Messi neni ani ten gay

Reagovat
_Blind_

Ten rozhodci je šašek !!!!! ale neni jediny v evrope se rozhodci stavaji nocni murou !!!

Reagovat
smazaný uživatel

kezbdy rozhodci piskal rovinu a bendthner jel sam na branu....tohle proste nasere....jedete na barcelonu s malou sanci na postup a rozhodci vam z male sance udela nulovou sanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene tam asi brzo půjde místo Mikaela.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm...to by bylo možná aji lepší protože mikael je vážně tragickej...ale jinak parádní asistence na gól Messiho

Reagovat
_Blind_

Alves uz me s tyma neprestnostma štve

Reagovat
DreamTeam

co jste si koupili to mate

Reagovat
Swarley

3. gól, jako Karel Poborský!!!

tak to jsem fakt myslel, že mě odvezou...

Reagovat
herbage

Čapek mi pije krev už dlouho, ale u tohodle jsem se zasmál

Reagovat
Swarley

jako ten gól byl famózní a zvedl mě ze židle, ale Čapkova chvilka mě posadila s totálním úsměvem zpátky do židle...

Reagovat
Shevchenko

A ještě jak nikdy nepřizná chybu: "Gól Poborského v semifinále... lépe řečeno ve čtvrtfinále MS Evropy".

Reagovat
Shevchenko

ME samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Abidal se zranil. To snad né ....

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj...snad to nic nebude :(

Reagovat
smazaný uživatel

hezky sehrane

Reagovat
smazaný uživatel

dobry,pep mysli na obranu...

Reagovat
herbage

Barca střídá, že by průběh jako na Emirates?

Reagovat
smazaný uživatel

Keita na křídle, nebo 4-4-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, Ramose na Busquetse. At pozna, za to co predvadi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
_Blind_

Hmm co Pepek zamysli ??

Reagovat
fantomas

A Barca se zatahuje..to bude ještě legrace..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to bude nuda.

Reagovat
DreamTeam

prirozeny respekt z nahradniku v dresu Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

V souvislosti s čím máš nick "DreamTeam"?

Reagovat
DreamTeam

v souvislosti s mojim DreamTeamem v pro evo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě poser na holý záda

Reagovat
DreamTeam

ehhh ne diky

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. na to se nedá koukat. Nemyslím teď fotbal, ale výkon rozhodčího a simulace. Škoda toho prvního gólu Barcy - Messi s trochou štěstí = gól, další a další... nezastavitlený. Jdu radši pracovat. Už se zas těšim na přístí sezonu, tyhle vyřazovací fáze ze mě dělaj emoční trosku

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem si toho nevšimnul, ale Almunia má hodně dobrou kopací techniku. je to náhoda nebo pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

náhoda nebo pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Když je v klidu tak ji má dobrou, a to oběma nohama. Problém je, že když je pod tlakem kope jako dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

zde ct4 sport online, kvalita zadna slava ale aspon je to cesky

http://www.atdhe.net/16842/watch-fc-barcelona-vs-arsenal

Reagovat
kubys

Proč to udělat lehce, když to jde složitě.

Reagovat
10

asi tak...

Reagovat
kubys
Reagovat
smazaný uživatel

ty voe ....ten bendtner je jak zpomalenej film

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Wenger začínal svoji trenérskou kariéru v Cannes

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jsme zase přestali hrát. Doprdele

Reagovat
fantomas

Tak tohle měl bejt gól, Nicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita hraje od kdy??

Reagovat
lnterista

od 4? Kecal bych

Reagovat
DreamTeam

odjakziva ho to k fotbalu tahlo

Reagovat
herbage

Prej Silvestr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prej takovej dlouhej sprint a rychlej....a čapek: to je silvestre já jsem se málem pos*al smíchy

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya nastoupí na plochu a udělá dvě tragické ztráty ...

Reagovat
Amos

Clichy po Messim jednoznačně nejlepší.

Reagovat
r.mrazik

frantici maj dobrou nahradu za Evru

Reagovat
Amos

Frantíci mají celkově hromadu skvělejch LB

Reagovat
r.mrazik

pravda,ale tihle dva jsou nej...

Reagovat
SunFells

Clichy chce na MS

Reagovat
_Blind_

Omg zase sme prestali hrat at to zas nedopadne spatne este jeden jim tam šupnete a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenkami na El Clásicu?

Reagovat
lnterista

Capku komentuj zapas a EF az po zapase

Reagovat
r.mrazik

pravda,ale tihle dva jsou nej...

Reagovat
_Blind_

Jak dostaneme gol tak je to zle ptz arsenal bude opet drtit nase rady a obavam se ze kdyz dostane jeden tak ten druhy gol taky nebude daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya dolů a honem. Tohle je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

no kónečně Wenger udělal rozumnou věc

Reagovat
smazaný uživatel

Klid pánové, nebojte sa mikuláša v létě, ty goly ještě do brány Barcy spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Sagna na stoperovi? zajímavej tah

Reagovat
kubys

Kolikrát Walcott dneska spadnul?

Reagovat
fantomas

A kolikrát se dneska i navzdory pádu udržel na balonu?

Reagovat
kubys

Ale on vždycky spadne tak komicky i bez balonu, já to nemyslím nijak špatně...

Reagovat
DreamTeam

boze doufam ze Busquetsovi nekdo poradne nalozi v Madridu..toto neni mozne

Reagovat
herbage

Busquets mně dneska vážně sere

Reagovat
smazaný uživatel

jsem se byl vymočit....co ten zmetek zas udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio

Reagovat
fantomas

Busquets je fakt hráč k poblití.

Reagovat
tomasinho

A prý je lepší a lidštější než Mascherano.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

O tom se mě snažil skoro půl hodiny přesvědčit Jakub19

Reagovat
smazaný uživatel

desetiminutovka, co se nemusela hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle rozhodčí už si asi do konce sezóny nezapíská :-) Barcelona musela mít z Arsenalu velký strach, když si ten zápas i takhle pojistila.

Reagovat
herbage

Roso kurva, vždyť máš místo

Reagovat
smazaný uživatel

Roosaaaaaaaaaaa

Reagovat
DreamTeam

ten Rosa to je dnes vazne hruza

Reagovat
Amos

Rosický to si deláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

typicka ceska strela

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický se dostal ke střele, to mi ho vyndej.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych dal i já svým šulínem ....kua

Reagovat
fantomas

Další gólovka neproměněna. S timhle můžem na náký drama hnedka zapomenout.

Reagovat
Amos

Rosa dolu , Traore na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa máš čas...a ten Busquets je debilek, takova simulace

Reagovat
DreamTeam

Proc se Wallcott nevysunul primo na hrot...

Reagovat
smazaný uživatel

151:1 kurs na výhru Arsenalu, teď přišla ta pravá chvíle si vsadit. Tutovka.

Reagovat
fantomas

Reagovat
_Blind_

Rosa nam to pekne zjednodusuje

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá Messiho myšlenka. Pedro to podělal

Reagovat
smazaný uživatel

to je drama

Reagovat
Amos

Ty krááááávo ... Clichy , ty jsi prostě dneska boží .......

Reagovat
herbage

Hujíííííííííííííííííííí

Reagovat
_Blind_

Messi to o5 udelal mazacky

Reagovat
fantomas

Messi ukázal charakter docela.

Reagovat
tomasinho

My chceme Titiho !

Reagovat
tomasinho

Neměla být reakce

Reagovat
10

pískal ofsajd, ne? při šanci Bendtnera...

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
tomasinho

pískal

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Čapoun si toho nevšimnul

Reagovat
10

hlavně, že je přímo na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

O to to má těžší ne? My slyšíme každej hvizd díky ruchovejm mikrofonům, mu to narušují fanoušci.

Reagovat
fantomas

A praporek taky nevidí kvuli divákum?

Reagovat
Kily

jestli si všichni stoupli a smáli se Bendtnerovi, tak bych tomu i věřil

Reagovat
10

u lajny stojí takovej pán, v ruce má praporek a ten při ofsajdu zvedá...je celkem jednoduchý se na něj podívat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba nebyl v jeho zorným úhlu a spoléhal se na to, že uslyší hvizd, co já vím. Tohle se stát může.

Reagovat
fantomas

Mí angláni to hlásili hnedka...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

čemu konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale do Juventusu

Reagovat
10

mluví se o tom asi rok a půl...co konkrétně je na tom tak vtipnýho? že je to nereálný? nerozumím...

Reagovat
fantomas

Já myslel, že to bylo ACM..

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to narazil až teď, přijde mi docela směšné, že by šel do polorozpadlého klubu z ligy, která dávno ztratila svůj lesk, když teď konečně našel svou druhou šanci. Není nic lehkého prosadit se přes BAE, který hrál na přelomu roku neuvěřitelně.

Reagovat
10

to první souvětí nebudu komentovat...mě osobně se Bale vždycky líbil, ale ty zranění

Reagovat
herbage

Messi si může rozehrát kdy chce, ale Clichy ne, to je k smíchu

Reagovat
fantomas

Nehledě na to, že charakter Messi rozehrával zrovna v době, kdy se Denilson sportovně skláněl nad tim ležícim barceloňákem.

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se ještě jednou - Messimu míč stál. Clichymu ne.

Reagovat
10

jo, Messimu stál, Clichymu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

No tak, Gaele

Reagovat
Amos

Gaeli , to už bylo moc

Reagovat
DreamTeam

Ted to Clichy zadrbal...ale libilo se mi ze konecne nechal hru po te traparne ze strany Alvese

Reagovat
tomasinho

Ale né, Clichy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto pokusy Arsenalu su fakt len vykriky do tmy..

Reagovat
SunFells

Gael je výborný, hraje naprosto bez respektu a je to znát i na výkonu, ostatní jsou hrozně zakřiknutí

Reagovat
DreamTeam

Hm Arsenal nic moc... ve druhe puli..cekal jsem neco vic nez tycku z offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slyšeli jste? Messi ho má pod kontrolou :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral z neho baterky...

Reagovat
smazaný uživatel

kurva.. messsssi

Reagovat
herbage

Další tyč - z ofsidu

Reagovat
fantomas

A Messi chtěl zase faul...jaj.

Reagovat
10

"Arsenal si dokázal, že umí Barcelonu vyšachovat..", když Barcelona s přehledem zahrála ofsajd systém s 5ti hráčema Gunners...Čapku, Čapku...

Reagovat
fantomas

Koukám, že ten neřekne větu, aniž by to byla perla. Už by to měl fakt zabalit, starej pán.

Reagovat
smazaný uživatel

to řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby teď ten simulant Messi upadnul, tak by se určitě pískala pencle.. Fakt je to simulant až to bolí..

Reagovat
fantomas

Jo, a to rozhození rukama si neviděl? Teď pro změnu ne simulant, ale ubrečenec. Jeho dvě nejhorší a dost možná jediný špatný vlastnosti no. Ale stejně mě tim hrozně sere, a to ani nemusí hrát proti Arsenalu. Na hřišti na mě působí jako rozmazlenej fracek, kterej si myslí, že mu všichni pudou na ruku..

Reagovat
_Blind_

Simulant ?? tak v top pripade ty si hodne nemocny na hlavu !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně dneska mnohem lepší výkon než doma... ostudu jsme rozhodně neudělali... Messi je holt Messi.

Reagovat
DreamTeam

Clichy dnes nejlepsi na hristi.famozni vykon

Reagovat
_Blind_

To je umeni davat tyčky z ofsaidu za dva zapasy uz třetí

Reagovat
Amos

sice prohrajem, ale i tak jsem na nás děsně hrdý , ARSENAL Jinak Clichy ted přesprintoval Alvese

Reagovat
vodka

Téda, Busquets se úspěšně tlačí na 1. místo mých nejnesympatičtějších hráčů ve fotbale hned vedle Iniesty a Ronalda... Xaviho s Drogbou na sdílené čtvrté příčce s přehledem přeskočil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

C.Ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiana

Reagovat
vodka

of course...

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta a proc paneboze?

Reagovat
vodka

iniesta je simulant až to bolí... To s Xavim sem asi přehnal, ale na něm mě to simulování taky strašně sere, zvlášť když vidím co jsou schopni ustát, ale jakmile se jim to kdykoliv hodí tak sebou plácnou...

Reagovat
Kokesh

Alves by to vyhrál s přehledem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Alves = hypernesymp

Reagovat
smazaný uživatel

mě připomíná jednoho borca z filmu Asterix a Obelix: Mise Kleopatra

Reagovat
r.mrazik

chapu...mne se v Barcelone taky moc libilo,ale to,co predvadi ten komentator...to bych se opakoval,ale to je TRAPNOST !!!

Reagovat
fantomas

Proč tam nedá Titiho?

Reagovat
smazaný uživatel

se mu prej mstí... podle Marcy se Titi před týdnem radoval z Cescovy branky

Reagovat
smazaný uživatel

aby to zase odflákl jako na Emirátech? Nakakat

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za ten poslední byl zasloužil deset na holou, že to nenahrál Tourému nebo kdo to tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooool Meeeessiiiiii

Reagovat
10

pánové...to je síla...

Reagovat
smazaný uživatel

tak takto trapnu obranu Arsenlau som uz dlho nevidel..

Reagovat
_Blind_

MESSIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Side

Ja chci taky Messiho do Arsenalu

Reagovat
SunFells

Já ne. Je to bezpochyby nejlepší fotbalista na světě, ale mě ten jeho styl prostě nudí ...mám ho jako člověka rád, Ronaldo je mi značně nesympatický, ale u něj se bavím

Reagovat
Pipo123

jj súhlas Ronaldo a Ronaldinho bavili ludí ale Messi ma tiež docela nudí one si hodí loptu do strany a zrýchli a je hotovo...

Reagovat
SunFells

Tak hraje efektivně, stejně tak Arshavin ...já se jim snažil přijít na chuť, nezadařilo se.

Reagovat
fantomas

Tak to mě Messi teda baví daleko víc než Ronaldo.

Reagovat
Amos

To je hovado ten Messi sice simuloval , ale tohle je z jiné planety , dneska Messi 4:1 Arsenal..

Reagovat
DreamTeam

z jine planety az kdyz tohle bude predvadet na reprezentacni urovni

Reagovat
panca

ze si vzdycky vymysli nejakej trouba stupidni duvod proc ho setrit

Reagovat
DreamTeam

tak on se stira sam tim co hral za Argentinu

Reagovat
panca

a proto ze hraje argentina kulovy tak on je k nicemu?!

Reagovat
DreamTeam

moment Maradona by dokazal delat zapasy sam ikdyz hraje Argentina kulovy

Reagovat
panca

tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

leoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fantomas

OOOOOOOMMMMMMMMGGGGG!

Reagovat
smazaný uživatel

svět kulatého nesmyslu

Reagovat
_Blind_

Kozenky moje :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Až jsem se z toho udělal

Reagovat
herbage

Eboué pěkný ofside systém

Reagovat
r.mrazik

Messi x Arsenal....4:1...je to borec,to se musi nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy na po zapasovy komentar Wengera..

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický hral, akoby mu tesne pred zápasom volal Šrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Argentina

Reagovat
M11

neskutecne.. smekam Pane fotbalisto

Reagovat
Kokesh

One Man Show

Reagovat
smazaný uživatel

není ten Messi převlečenej Chuck Norris??? Protože tohle není fakt možný

Reagovat
smazaný uživatel

To by tam vystrielal všetkých, nielen Almuniu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak postavu na to ma

Reagovat
herbage

3 minuty nastavení = 3 góly. A jedem

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je nejlepsi hrac vsech dob. V dnesnim fotbale predvadet takove vykony...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi hrac vsech dob

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně k tomu má nakročeno.

Reagovat
cubinho

Reagovat
lnterista

Gratulace Barce...hlavne teda Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona jde za obhajobou.

Reagovat
smazaný uživatel

no a je to...barca obhaji LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stokies na ně, ti by jim ukázali, jak se rhaje fotbal

Reagovat
Boban

v prvni pulce jsem o tom taky premyslel... to by byla "skola"

Reagovat
smazaný uživatel

Proste neuveritelne co ten Leo predvadi jsem rad ze se potvrzuji me slova ze jen on dokaze ze soucasneho sveta nahradit krale Ronalda,,bravo LEO

Reagovat
smazaný uživatel

Náročný trénink před El Clásicem úspěšně za námi. Nebyl to stoprocentní výkon, ale myslím, že hráči jsou myšlenkami na Santiago Bernabeu. Tam musíme podat mnohem lepší a soustředěnější hru.

Messi. Očividně se veze s týmem. Dneska opět bralo dech, jak si na hřišti dělal co chtěl.

Reagovat
Boban

spis tym se veze s nim, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sešlo se tu pár expertů, co tohle tvrdili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

boze... kdo vymysli zpusob jak vypnout v televizi komentatora a nechat jen pozadi vydela balik...

Reagovat
miky10

smížit zvuk na minimum....pozadí ti určitě zůstane, o to se neboj

Reagovat
lnterista

Po hodech je sracka tak snad je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás ještě něco zbylo

Reagovat
lnterista

nestras

Reagovat
smazaný uživatel

Už se moc teším na semifinále a na Joseho co na nas vymyslí. Jinak gratulace k postupu

Reagovat
DreamTeam

zajici se pocitaji az po honu

Reagovat
fantomas

No myslim, že Messimu do tý doby zase pořádně vyhládne..

Reagovat
Pipo123

Stark za prví polčas

Reagovat
smazaný uživatel

hm, proti Interu by se nám dost možná ta naše hluchá půlminutovka nemusela vyplatit. S tím by se mohlo něco udělat.

Ale jo, vcelku ten dvojzápas splnil, co jsem od něj čekal. Hlavně si to užít

Reagovat
smazaný uživatel

to nemala byt polhodinka?

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas bol vcelku vyrovnany.. a keby Arsenal nebol tak tragicky v zakonceni tak sa este vrati do zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, co to píšu? Místo půlminutovka dvacetiminutovka

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodla podivná první půle....

Reagovat
SunFells

Já se jen divím, že ten křivák Perez ještě nenabídl nějakému řezníkovi ze španělského ligy tučnou částku za zničení Messiho, protože to je opravdu rozdíloví hráč a o víkendu je v obraně dobře prožene

Reagovat
DreamTeam

nevim no..na Nou campu hral proti Realu tuzku jak prase:) ono je taky treba ho hlidat a ne ho nechat behat po hristi..ale to samozrejme plati o kazdem "rozdilovem" hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal sa porazil hlavne sam.. tragicka obrana vlastne darovala 3 goly Messimu, aj ked hral vyborne.. a potom vpredu ta efektivita Bendtnera.. sice dal gol horko tazko ale potom uz len kazil.. no nic, som zvedavy na ten Inter.. to uz bude o niecom inom

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nám určitě nebude tolik vyhovovat, ale v základní skupině to teda o něčem jiném moc nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa vobec neda porovnavat.. odvtedy to je uplne iny Inter, ktory na SB prehraval Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jiný Inter. Tak to bych se hádal. Ale určitě se zvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sebereflexe ti nechybí. Teda doufám, že se směješ té blbosti, co jsi vyplodil.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, pockajme si na semifinale a potom si povieme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidiet ,ze Arsenal na top tymy straca celkom slusne....Myslim,ze tuto sezony vsetky podobne prehral.. A dalsia sezona bez trofeje viac menej..

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Arsenal uz dost dlhu dobu nepatri do spicky

Reagovat
smazaný uživatel

istotne..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je Buh

Reagovat
fantomas

Gratulace Barceloně. Z čistě fotbalového hlediska byla lepší, vyspělejší. K ostatnímu bych pár výhrad asi měl, ale to je zbytečný rozpitvávat. Každej sme viděl, co sme viděl, tak ať si každej udělá svůj obrázek. Já vim, že muj Arsenal zahrál pod svoje možnosti, za což může hned několik faktorů. Ale to samý lze říct asi i o Barceloně.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď mi nikdo netvrďte, že Leo Messi neni fotbalovej bůh!! Protože tenhle kluk prostě nemá konkurenci!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at se da do poradku Zlatan, protoze jinak ten aspon odebira cast balonu Messimu

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a abych nezapoměl, tak se dneska narodil jeden Velký Vezír a dvě (tři? čtyři?) Prašivé lamy. Takže jakže jsme se to domluvili, kluci, na rok?

Reagovat
herbage

Ó, Velký Vezíre, klaníme se ti, ale pouze na den. Já a fantomas, známí spíše jako prašivé lamy, jsme plně k tvým službám, stejně jako malému Vezírovi jménem Getzo. Grrr, doufám, že už to nebudu muset nikdy znova říct

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu tě trápit a odpustím ti i ten den.

To samé fantomasovi.

Jste fandové a je jasné, že nebudete tipovat proti svýmu týmu

Reagovat
fantomas

Pro mě to byl tuplovaný debakl, ó Velký Vezíre. Prahnu po propadnutí se do země a ještě níže..

Reagovat
herbage

Já ale tipoval 2:1

Reagovat
fantomas

Lamo.

Reagovat
herbage

Prašivče

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že místo těch 4 "důležitých" hráčů co za Barcu nemohli hrát, se nevykartoval Messi... To by Arsenal mohl postoupit

Reagovat
10

Interu bych doporučil oprášit Herrerovo Catenaccio

Reagovat
Jajinek

ještě že už tak 5 let hrajem děsně ofensivně...

Reagovat
10

do Catenaccia to má pořád daleko...i když proti Barce ve skupině...

Reagovat
Lovec

Nejlepší hráč na hřišti (v bílém) - Clichy. Výsledek se dal čekat, ono s půlkou týmu na marodce se dá hrát na Barce těžko. Nicklas dostál svému přízvisku "kopyto", ty jeho kličky byly opravdu směšné - s jeho propercema se snažit rozkývat Alvése nebo Xaviho , aspoň byla sranda.

Pro Barcelonské baletky

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Nicklase máš pravdu Love...

Reagovat
Lovec

Zitra radši ani nepůjdu na trénink, ty narážky bych asi nevydržel . Postup jste si ale zaloužili, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dojdi...

Reagovat
Lovec

Jinak bych rád dodal, že AFC doplatilo na to že přijelo hrát na Camp Nou fotbal, ne jako naši kolegové z jižního Londýna (i když účel je holt účel). Jako trapas bych tento výsledek tudíž nenazýval ... spíše ... zadostiučinění Arsénově přesvědčení, že se bez útočníka hrát dá. Se vší úctou k Nicklasovi, on tím rozdílovým hráčem nikdy nebude.

Reagovat
herbage

Hm. Gratulace Barceloně, zcela zasloižený postup. Budu jí přát i v dalších kolech, byť dnes mně pár jejích hráčů vyloženě cuchalo nervy(že Busquetsi), ale nic přes co by se nedalo přejít. Barcelona hrála když musela a Arsenal se chytal jen tehdy, když mu to dovolila. Škoda, že největším soupeřem Arsenalu byl sám Arsenal. Těší mě, že se Arsenal snažil hrát fotbal, i když bylo vidět, že v tomhle složení na ni nemá. Snad někdy příště, protože oba týmy chtějí hrát fotbal a bavit lidi. To se dnes povedlo hlavně Messimu, který je prostě král fotbalu a co předvádí je neskutečný. Dnes proti polorozpadlé obraně Arsenalu to měl celkem lehké, ale i tak. Jsem rád, že Arsenal dohrál dnešní zápas se ctí a vyzdvihnout musím hlavně dvě jména: Gael Clichy a Abou Diaby, dnes hráli velmi dobře a bojovali jako lvi, jen tak dál. Naopak Rosa celkem zklamání a tou zahozenou gólovkou to jen korunoval. To bych čekal od 20-letého Vely, ne od borce kterému táhne letos na 30. Jinak nikdo vyloženě nezklamal a i kdžy Silvestremu to dnes moc nešlo, tak se alespoň snažil. Dalšé sezónu ho ale v týmu vidět rozhodně nechci. Takže gratulace Barceloně, hodně štěstí proti Interu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby bojoval, ale kvalita bola len na strane Gaela Diaby často fauloval a kazil prihrávky.

Reagovat
herbage

Tj, ale ve srovnání s prvním zápase nebe a dudy. Jeho výkonu jsme se upřímně před zápasem velmi bál, ale příjemně překvapil. A hodně toho odběhal

Reagovat
smazaný uživatel

moc pělně sepsáno. Dokonce jsme se shodli i na dvou vašich hráčích, co nejvíc vzdorovali - Clichy a Diaby. Oba parádní. Jen doufám, že ty tlaky z Mordoru na jeho přestup, byly liché a vy si ho necháte. Je to hráč s charakterem, co umí šlapat, ikdyž ostatní stojí

Reagovat
fantomas

Ó Velký Vezíre, před sezonou by to má lamerská maličkost striktně odmítala, ale dnes si i Clichyho setrvání přeje. Smí-li..

Reagovat
smazaný uživatel

vážně to vypadá, že konečně chytl druhý dech. Taky už se mi myšlenka na jeho prodej začíná příčit...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

smí-li? Musí. O něj přijít tvá maličkost nesmí.

Reagovat
fantomas

To rovněž Wengerova maličkost, chtělo by se říci. Jen škoda brzdění talentu Gibbsova..

Reagovat
smazaný uživatel

prašivá lamo, věř hrdinému, sečtělému Velkému Vezírovi - Gibbs počká a může se učit od velkého hrdiného Gaela novým kouskům. Prodáš-li ho, prohloupíš (a rozzlobíš Velkého Vezíra )

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se soustředit na ty težší zápasy v lize...

Visca el Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude nějaký tým chtít vyhrát LM, tak by měli angažovat Kováče...to je specialista na zprasení hráčů soupeře, pokud by se to povedlo do páté minuty tak ještě existuje teoretická šance na postup přes Barcelonu..

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Jajinek

Gratulace Barce

Tak a teď jsem zvědavej, co na něj José vymyslí, takhle lehko snad kůži nedáme.

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jose vie jako na to.. tam nemam obavy ze ci zvoli najlepsiu taktiku.. bude to hlavne na hracoch a momentalnej forme

Reagovat
Jajinek

tak José je schopný zápas úplně dosrat, stejně tak jako ho vyhrát....sám jsem zvědavej....

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie...to ti sľubujem

Reagovat
Jajinek

a z jakého titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Když byl Mourinho v Chelsea, tak na něj nevymyslel vůbec nic. Snad v tom bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

.. o com to tocis ?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že na Messiho Mourinho nikdy nedokázal nic vymyslet a většinou byl pánem na hřišti. Není ti něco jasné?

Reagovat
smazaný uživatel

v kolkych zapasoch bol panom na ihrisku?.. mozno vonku na SB ked to ale pekne okorenil simulovanim

Reagovat
smazaný uživatel

Simulováním , po netu létala docela dlouhou dobu fotka s otiskem od kolíků Del Horna. Jediný, kdo tehdy simuloval byl Del Horno, který se tam válel mnohem déle než Messi. Naštěstí mu to sudí nesežral.

Jen na SB? Tak ty máš panáčku velmi krátkou paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi osviez pamet.. ja si iny zapas nepametam ze by ziaril.. 2004-05 ?.. alebo 06/07 ked vonku prehrali a doma remiza?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba doma 2:2 si z Colea dělal, co chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

to by som si musel pozriet z toho zostrihy alebo neco.. ale nepametam ze by tam nejako ziaril

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ma s Barcou bilanciu 2 vyhry, 2 remizy a 2 prehry.. s tym ze ho Barca nikdy neporazila 11 na 11

Reagovat
indy

Barca-Inter 2:0, aj tam mal Inter vyluceneho?

Reagovat
Tsigi

Těším se na semifinále. Interu dávám velmi nízké šance, ale v základní skupině taky jeden zápas ubránili- Třeba se jim to povede dvakrát

btw. Obdivuju Maxwella, že se byl schopný adaptovat tak rychle na herní styl Barcelony.

Reagovat
panca

nebo se spis nedokazal adaptovat stylu interu

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, z které planety jsi přiletěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo jiří, pekne dostali, prašivé lamy...

K zápasu len stručne: Messi 3x Busquets 3x Za Arsenal by som vyzdvihol, že snaha pressovať tam konečne bola, aj tak to však bolo prd platné. Pochválil by som Clichyho, ktorý fakt naberá druhý dych v posledných zápasoch. Zo strany Barcy snáď vyzdvihnúť iba Messiho. Nie preto, že by ostatní nehrali, ale preto, že cez jeho žiarivý obraz na nich vidno proste bolo len minimálne a štandard, ktorý si odviedli proste tak neohúril.

P.S.: Z Bendtnera mi bude asi do smrti do smiechu, nepomôžem si

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
fantomas

Ale kušuj už..

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že tě to teďko strašně dráždí, protože se cítíš ukřivděně.. Ale já jsem z jeho výkonu absolutně nadšený.. Takhle nehrajou jen tak nějací hráči.. Takhle hrajou hráči, kteří se musejí nazývat legendy.

Reagovat
fantomas

Ukřivděně? Třeba report ti přijde ukřivděný? Tam ho div neoslavuju...

Tak hned neprskej. Jde mi o to, že to tu cpeš snad pod každý příspěvek, sám si takle asi tři vlákna už rozjel. Prostě zbytečnost. Všichni sme to slyšeli, pár z nás se s tim ztotožňuje, pár ne, naše názory znáš, tak proč znova? Piš si to do Wordu, pokud musíš..

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, že ukřivděně.. Napíšu, že Messi ustál zákrok ve vápně a nespadnul, protože chtěl situaci dohrát i když byl evidentně faulovanej a ty ho stejně zkritizuješ za to, že roztáhnul ruce.. Legenda to je a basta. Nevím proč by nebyl, nechápu to a proto mně zajímají vaše názory.. Kdybych to psal do wordu, myslíš, že bych z toho pak vyprovokoval tolik reakcí?

Reagovat
fantomas

Jo, tak tobě jde o provokace. Tak to se poroučím. Řeknu jen toto - ustál, protože padat neměl pořádně proč. A stejně se faulu dožadoval. Takže simulace/brečení, v mých očích to vyjde nastejno. Smůla. Ukřivděnost?

"Drama se nekonalo, Arsenal odstřelil fenomenální Messi"

"Jenže pak se ukázalo, že tvrzení, že zápas jeden fotbalista nedělá, nemusí být až tak pravdivé. Tím spíš, když tím hráčem může být Lionel Messi. Ten se dnes obsadil do role hvězdy utkání a ojedinělým čtyřgólovým přídělem poslal Arsenal domů s ostudou."

"...přihnal se k míči, který hladce proplul za obranu Arsenalu, a přítomné diváky nadchnul geniálním obloučkem přes zoufalého Almuniu."

"Jesle, pro brankáře i hráče v poli největší představitelná potupa, toť přiléhavá tečka za touto one-man show jednoho malého velkého muže."

...

Spíš podobný ódy na Messiho jako ty tvoje. Jen v jediném příspěvku a ne v deseti stejných. Co se legendy týče, ne, za tu ho ještě ve 22 letech opravdu nepovažuju. Nák nevidim proč. Ale rozhodně nepopírám, že ji jednou bude, ba dokonce o tom ani nepochybuju.

Reagovat
Pipo123

Legenda ešte neni, možno ho Perez zláka do Realu a bude nenávidená minulosť

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.. O legendách se vyprávějí příběhy mezi generacemi. Proto to nemůže být taková legenda jako třeba Pelé, nebo Ronaldo.. Ale pokud skončí s fotbalem i teď, tak se vsadím, že za 15 let se o něm stejně bude mezi generacemi vyprávět

Neprovokuji, účelem komentářů by měla být zdravá diskuze. nechápu co by jsi na tom chtěl měnit.. V téhle diskuzi je všechno hodně zmatené, takže se některé příspěvky na které jsem reagoval hodně ztrácí.. Proto chci třeba s getzem vyprovokovat vlákno tady, aby to bylo čitelnější..

Já vím, že jsi psal review.. Je to moc hezky napsaný a je dobře, že si se oprostil od toho, co tu píšeš v komentářích. Že roztahoval ruce po evidentním faulu nevidím jako ubrečenost. V to vidím třeba "komplexnějšího" C. Ronalda, který padá 3 metry před obráncem a pak sprchuje rozhodčího div, že ho ještě neučesá.. A bezpochyby bude C. Ronaldo legenda též.

Reagovat
fantomas

Budoucnost.

Ok.

Evidentní faul to nebyl.

Přídavek: Na tobě tady mi teď vadí jediný - že s tim spamuješ napříč celou diskuzí. K tomu už sem se vyjádřil. Od ničeho se ale jinak oprosťovat nepotřebuju. Nemám problém napsat, že to je GÉNIUS, že dneska nás porazil prakticky SÁM, a že prostě podal výkon na 11 hvězd z deseti možných. Ale mám problém tu podobné ódy číst od jednoho a toho samého uživatele co dvacet minut. Promiň, asi je to jen moje osobní záležitost, ale stejně sem tě s ní prostě musel zatížit.

Reagovat
Pipo123

jj podobný typ ako Marek Ujlaky aj on bol u nás v Trnave legenda a to mal 26 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Ujlaky je cigáň...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja som nadšený, ale mám asi narozdiel od teba chladnú hlavu, ak ty nad tým až príliš onanuješ a ešte fantomasovi trepeš niečo o...čom? Aha, ukrivdenosti...

Reagovat
herbage

No, Malý Vezíre, z Bendtnera jsem taky šedivěl, ale on tak hrjae vždycky. Ale ten první gól byl lahůdkový

Reagovat
fantomas

Lahůdkový, můj lamerský kolego? Poctivě vypracovaný, řekl bych spíše.

Reagovat
herbage

No lahůdkový, spíš typicky Bendtnerovský, viz góly proti Portu(1.) a Hullu(vítězný). Ale padá mu to tam a to je hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Malý? On netrafil góly AFC, ja gól Barcy, "differential" máme rovnaký, tak ticho, prašivá lama

Reagovat
herbage

Velký Vezír může být jen jeden, zjisti si o tom něco A Jirka je určitě větší Vezír než ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veľký ***** jeden veľký vezír. Ale ako sa zdá, medzi prašivou a prašivejšou lamou rozdiel je

Reagovat
smazaný uživatel

nech prašivé lamky být. Budeme velkorysí a odpustíme jim, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, kolega

Reagovat
herbage

Prašivá lamka1 o váš soucit nestojí a příští sázku vám natrhne prdel Co takhle hned zítra při zápase MU - Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevďačná lama toto...

Reagovat
fantomas

Prašivá lamka no. 2 takisto..

Reagovat
herbage

Alespoň že neprotestuješ proti označení "číslo 2". To malý Vezír by už prskal

Reagovat
fantomas

Vystačim si s "mládí vpřed"...tobě tu úlohu starého kmeta rodu lamerského klidně přenechám.

Reagovat
herbage

Ty bys na víc než "dvojku" stejně nikdy neměl

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Ok, máš prabdu. O Slávii se to taky říkalo a hle dneska

Reagovat
smazaný uživatel

nevděčná lamo, nos si tedy tvé opovržlivé označení dál. Má trpělivost má své meze a tvé prašivé momentální odmítnutí nás, Velkého Vezíra, tuze moc urazilo.

Reagovat
herbage

A co mi uděláš, Velký Vezíre? Já se narodil jako lama, žiji jako lama, jím jako lama, spím jako lama a zemřu jako lama, ale jsem na to hrdý, což ty, Velký Vezír, nikdy nepochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

závidím Ti, hrdinná prašivá lamo, Tvůj přístup k životu. Bereš všechny rány, co Ti osud nachystá a bereš to z humorem a grácií. Jsi, hrdiná prašivá lamo, hodna obdivu prostého lidu možná víc, než já, Velký Vezír ...

Reagovat
herbage

Ó, Velký Vezíre, jak jsi moudrý. Jak se ke mně, prosté prašivé lamě, chováš s úctou a láskou jako k sobě rovnému. Zapomeňme všechny sváry minulé a radujme se společně...

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi to začína pripomínať nejakú hybridnú verziu 1001 nights so skrotenou horou, tak to radšej aspoň pre dnešok nechajte

Reagovat
smazaný uživatel

no, pravdou je, že jsme se nechali dost unést našimi rolemi a herbage mi říká něco o tom, že mi snad spadlo mýdlo, či co ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vivat přátelství a mír mezi národy, rasami i společenskými vrstvami, hrdinná prašivá lamo

Reagovat
smazaný uživatel

A čo pohlavie a náboženstvo, Šiva na teba zošle kliatbu, brat môj, kajať sa i ty musíš, inak v nemilosti odvrhnutý lamerskou kastou budeš...

Reagovat
smazaný uživatel

to už je na mě moc vysoká matematika tohle

Reagovat
herbage

Ticho, věřící pse. Naší revoluci nebude nikdo stát v cestě, ani ty, ani Šiva

Reagovat
smazaný uživatel

Čo Šava, ani ten?

Reagovat
herbage

To jsem chtěl ještě před půl hodinou vyzvat všechny prašivé lamy k povstání proti krutovládě Velkého Vezíra a jeho tajemného poradce malého Vezíra. Aby oba dva byli svrženi a popraveni za úsvitu a byla dosazene velká lama prašivého původu, která by vedla světovou revoluci za osvobození všech lam z okovů nesvobody a despocie. Tvůj jemnocit a tvá moudrost mně ale dojaly a minimálně do zítra si to celé promyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Už dnes je zítra, ty lamo jedna prašivá

Reagovat
herbage

Sám jsi si vynesl nad sebou ortel, malý Vezíre. Jako posluhovač Velkého Vezíra budeš souzen pro vlastizradu, hanobení rasy a národa hrdých lam a kontrarevolucionářství

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý return ...

Reagovat
smazaný uživatel

nic, lamo, když to trochu přeženu, tak za chvíli vztávám, tak se jdu trochu prospat. Dnes se mi bude určitě zdát o hrdinném Velkém Vezírovi v barvách blaugrana, jak sází lamám z Londýna (bez urážky) jednu branku za druhou ...

Reagovat
herbage

Dobrou Velký Vezíre

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barceloně, zasloužila si to.

Ale my jsme ostudu rozhodně neudělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se velice těším na Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 4 - 1 KinderMafia

Reagovat
smazaný uživatel

nech toho.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ok,sry...ale boli z nich dnes len štatisti

Reagovat
supervizor

Věřil jsem... Messi mě ale probral ze snu...

Jinak se mi ale zvedal kufr z těch simulantů kolem něho hlavně Sergio a Pedro

Rosa dneska špatný, Bendtner tradiční dřevo..

Reagovat
hefy

Ten prcek dal 4 goly? Tak to potom palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Génius

Reagovat
Pipo123

ach jaj škoda že Arsenal nemá niekoho ako bol Roy Keane to by tie baletky zistili čo je to bolesť a rozdiel medzi simuláciou

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, komu čest, tomu čest... ale herci jsou to taky výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec spokojenost. Nejvíc mi (kromě Messiho) učaroval Clichy - opět skvělý, snad mu to vydrží. Barcelona každopádně ukázala, že je k poražení, snad se v příštím případě sejdou klíčoví hráči na hřišti, a ne na marodce.

A Busquets ať se usmaží v pekle

Reagovat
Kokesh

Opět skvělý? Tuto sezónu se na něj spíš nadávalo, než chválilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře zahrál už v prvním zápase s Barcou, proto opět.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné 4-5 zápasov výborný, chytil sa, kiež by mu to vydržalo, kľudne aj na MS táto forma je, ale bude to mať ťažké.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Abidal dneska zase vážněji zranil, Clichyho nominace není zas tak utopická.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominácia nie, navyše, Patrice nám trošku odchádza Ale Tremoulinas i Mathiéu hrajú dobre, Evra je stálica, Domenech je dement, nemusí to byť také ružové. Ak si však tento trend udrží, fandím mu.

Reagovat
SunFells

Gael si to dobře načasoval, poslední zápasy vážně předvádí skvělé výkony. Poslední dobou mě hodně těší i Sagna, v defenzívě byl vždy perfektní, ale teď má i odvahu přejít 1 na 1 která mu předtím docela scházela ...Centry obou byly celou sezónu strašně utrápené, teď už začínají nacházet cíl.

Reagovat
panca

tak zitra uz jen man utd a bude klid

Reagovat
lnterista

nemci jsou vetsi zlo

Reagovat
panca

to jo ale ja kvuli mistnim fanousku

Reagovat
lnterista

v semi Barcu a ve finale Menjut

Reagovat
smazaný uživatel

Anglieee v krizi jeee .

Reagovat
smazaný uživatel

nice joke

Reagovat
smazaný uživatel

ešte takto vypáliť Mordor a budem spokojný

Reagovat
lnterista

se skretem jo?

Reagovat
smazaný uživatel

s kým?

Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak napred vtipnej a pak to sam nejsi schopnej unest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

s frodo pytlikem

Reagovat
lnterista

no snad uz ma ten pytlik prazdnej

Reagovat
smazaný uživatel

Mordor ? myslis El Clasico alebo v semi Inter ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mordor = Santiago Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

moc vam to nepreju, aby byla taky nejaka zmena zase, ale neni se ceho bat,

soucasnej real na soucasnou barku nema

Reagovat
DreamTeam

na to jsi prisel jak

Reagovat
smazaný uživatel

koukanim na ne o vikendu,

budu jen rad, jestli se pletu.

Reagovat
DreamTeam

jako na koho ?? Real hral o vikendu asi 20minut.... pak uz bylo evidentni ze si veri ze i vyhra 1:0 jim vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

na oba, u realu se mi to jevil trochu jinej pribeh, ale kazdej zapas je jinej, kazdej souper je jinej

vsadim 2, prat budu realu

Reagovat
DreamTeam

Podle me mame sance dost velke.... jedine co me desi je obrana..pac tam to Pelle posledni dva mesice ma co zapas to jine slozeni....ale vim ze dopredu budem hodne nebezpecni

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete doma, budu drzet palce

Reagovat
Didier Drogba

zítra snad postoupí Bayern,páč jinak by zas zbytek LM byl jen s hov*nařskejma týmama

Reagovat
Didier Drogba

sakra ta hvězdička měla nahradit jedno pismeno

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak... ale celkem realný

Reagovat
supervizor

na druhou stranu by to měla ale Barca téměř zadara

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz prichádza Mourinhov čas.. už sa teším akú taktiku vymyslí na suverénnu Barcelonu. Finále - Inter Milan - FC Bayern Munchen

Reagovat
smazaný uživatel

Finale mojich snov :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme v něj

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

ehm... co dodat...k****

Reagovat
smazaný uživatel

It's a fuckin disgrace! Fuckin disgrace! viď...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kdo to je ten host ve studiu?

Reagovat
Dubov

Skvělý Messiho koncert ale Barca by bez něj byla poloviční...

Reagovat
smazaný uživatel

takisto ako je ManU bez Wayna ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi skvělej, i když herec, Xavi taky, dál už jen samý herci v čele s Busquetsem ... výbornej Clichy, až na ty střely a perfektní Diaby ...

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Tak teď mi nezbývá nic jiného, než přát Barceloně a francouzům, pravděpodobně Lyonu

Reagovat
Kokesh

Jinak takový klid a přehled v zakončení mají jen opravdu ti nejlepší hráči světa. To se nedá naučit... Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by mal nafotit nejake akty, naburat nejake ferrari, vyspat sa s nejakou modelkou a bude hned sympatickejsi. Taky CRonaldo to je charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvedavy na El Classico kdo bude branit Messiho - je to stesti mit nejlepsiho hrace v tymu ... Arsenal byl jeste horsi nez Stuttgart opravdu ostuda - hral jen kdyz Barca chtela aby hral ... opravdu pastva pro oci ten 1. polocas ... doufam ze z toho bude nakonec finale v Madridu ... Inter je k porazeni o tom zadna ale urcite nebude tak marny jak Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nebyl to takový zápas jako minulý týden, ačkoliv drama po Bendtnerově golu sliboval více než velké. Bohužel Arsenal v tomhle není Chelsea, která by si to aspon do konce poločasu pohlídala, první gol padá na vrub nečekaně hrajícího Silvestra a pak už se to vezlo, do poločasu další 2 kusy a nebylo co řešit, druhý poločas se dohrával víceméně z povinnosti (škoda té Bendtnerovy hlavy či Rosovy šance ke konci ). Jinak ze strany Arsenalu pochvalu zaslouží především Gael, takhle dobře, důrazně a obětavě jsem ho dlouho hrát neviděl, snad se to zase stane obvyklým jevem, pak ještě Diaby, kterému se dařilo eliminovat Xaviho s Keitou, a Bendtnera, který ačkoliv svou technikou působil jako oko na pěst, dokázal být nebezpečný i proti přesile...dál se mi docela líbil v prvním poločase Walcott a Nasri, který občas dokázal míč dobře podržet a hrál určitě líp než Rosa, který evidentně nebyl v pohodě...Na straně Barcy Messi (netřeba komentovat), a pak snad jen Milito, ketrý až na chybu před prvním golem hrál výborně pozičně....Naopak mě neskutečně sral Busquets svým simulováním a celkovým projevem, aspon že Barca objevila nového Mottu (to bude teda semifinále ). Jiank rozhodčí Merk tradičně slabota, karty dával když neměl a nedával když měl Barca v součtu obou zápasů jednoznačně zasloužený postup, a když se člověk podívá na ostatní čtvrtfinalisty, pokud se nic nepředpokládaného nestane, měla by v květnu jako první klub v historii podruhé za sebou získat ušatý pohár. Semifinále fotbalová krása vs. fotbalový hnus má jednoznačného favorita, i když José zdá se má formu + výhodu předchozí vzájemné konfrontace, která může hrát do karet Interu. Každopádně šance vidím 60:40 pro blaugranas. Btw. Čapek je fakt neskutečně šílený, příště vypínám zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Merk, Stark...ja ti neviem, ale namiesto zaujatosti by som to nazval triezvosťou, mňa preavidelne serú viac než je zdravé

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner byl při té hlavičce v offsidu, Nasri i Walcott nebyli dobří ani v jednom poločase, rozhodčí dnešního zápasu se jmenuje Stark. Jinak souhlas :)

Reagovat
smazaný uživatel

Merk už vlastně ani nepíská To býval taky umělec

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně, čekal jsem červené karty před zápasem, Stark se ale překonal:-)

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste bych dodal, na dnesni den bude Wayne Rooney vzpominat jako na den, kdy prisel o ZK...

Reagovat
smazaný uživatel

do ZK se snad goly z LM nepočítají, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že se nepočítají. Rooneymu mohl maximálně o docela velký kus utéct Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodovat bude stejně MS

Reagovat
smazaný uživatel

fail.

Reagovat
smazaný uživatel

ostudu si Arsenal určitě neudělal, Stuttgart byl ještě o třídu níž , pokud jsi to viděl... nechci to na nic svádět Messi klasa, ale ti herci

Reagovat
smazaný uživatel

comment to peterK

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zase tolik simulaci tam nebylo ... ono LM neni Anglie to proste musite brat tak jak to je ... Arsenal nestihal v nicem a urcite nebyl o nic lepsi nez ten Stuttgart ...Messiho proste neubranis tak to je - diky bohu

Reagovat
smazaný uživatel

za dnesni predstaveni u me jako fanouska Arsenalu by mel jedine sympatie, kdyby chlastal jako Vizek a jemu podobny ze stare gardy. Takhle je to jenom ufon, co nepatri do soucasneho fotbalu, kdo ma k.rva proti tomu hrat?

Reagovat
DreamTeam

kterykoliv reprezentacni vyber

Reagovat
smazaný uživatel

No diga fútbol, diga Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Marty, teš sa, tvoj idol je znova otcom...A už neser

Btw. Filozofická otázka: Kde by bola dnes Barca bez Messiho?

Reagovat
herbage

V tom, jak tě označil trefně Pahylus

Reagovat
fantomas

Taky ty takle na vezíra jooo?

Reagovat
herbage

Nemá dávat filosofické otázky. Navíc, co by prašivá lamka z života měla, kdyby si nemohla utahovat z vezíra?

Reagovat
fantomas

To jo, jsme jak ti středověcí šašci.

Reagovat
herbage

Jenže ti si nesměli tropit legraci moc nahlas nebo jim Velký Vezír nechal setnout hlavu

Reagovat
Kokesh

O Fenômeno

Reagovat
smazaný uživatel

A kde by byl Messi bez Barcelony?

Reagovat
fantomas

Taky ne uplně marná otázka. Ale hráč jeho kalibru by se asi uchytil všude..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to nemyslel. Jisteze by se uchytil vsude. Ale miril jsem na svarb, ve kterem byl v mladi a Barcelona mu pomohla se z nej dostat. Takhle jsem to myslel.

Reagovat
fantomas

Aha, to víš, já moc jeho životopis nastudovanej nemám. Ale je fakt, že o tomhle už sem něco slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi měl růstovou poruchu, Barca mu už někdy ve 12 nabídla zaplacení léčby výměnou za to, že se přestěhuje s rodinou do Španělska a bude hrát za mládežnické týmy...Talent už od mládí

Reagovat
fantomas

Jojo. Už se mi to vybavuje celý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta Barcelona asi nebude tak špatný klub...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak by byl fotbal nudny kdyby Messi nebyl? tohle sou otazky k nicemu - ten hrac je a hraje jak umi a ptat se co kdyby nebyl je zbytecne Barca ma to stesti a ma Messiho a Messi ma to stesti a ma Barcu - tomu se rika symbioza

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja to nemyslím, keby neexistoval, len keby dnes do zápasu nezasiahol/nemool zasiahnuť. Veď ten zápas prakticky sám vyhral. Nič vážnejšie si Barca okrem jeho šancí nevypracovala aj tie si vytvoril prakticky sám...

Reagovat
DreamTeam

s vydatnym prispenim obrany Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Arsenalu mu prispela v podobe Silvestreho a druhého gólu, pri zvyšku sa mohla pokojne usadiť na gauč. Tam by som extra chybu nehľadal.

Reagovat
DreamTeam

ja ti nevim ale i ten treti gol to bylo proste nepochopitelne ho takhle nechat tri metry pred sebou..a ctvrty to uz beru ze byli unaveni a uz tam byli jen jako na porazku

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí, jak kdykoliv Messi takhle někoho sestřelí, tak je to svedeno na trapnou obranu. Jednou je to průchodná obrana v Primeře, jednou je to chatrná obrana Stuttgartu a teď zase Arsenalu. Chtěl bych vědět, kdo má v Evropě teda má už tu obranu, kterou bude muset Messi zdolat, aby se jeho výkon nesnižoval

Reagovat
smazaný uživatel

Prešov

Reagovat
smazaný uživatel

Tatran? ( )

Reagovat
DreamTeam

no tak proc nedal gol treba Realu...?? jedna sance za zapas a neustale se vztekani ze je na nej nekdo nalepeny

Reagovat
herbage

Proti Realu se trefuje celkem často Minule na SB dva góly + asistence

Reagovat
DreamTeam

bavim se o letosku...ale tak klidne se muzeme podivat na vetsinu reprezentacnich zapasu a _??? no radeji se na ne nedivejme proste Messi ma to stesti ze hraje tam kde hraje a nemel by nikdy odchazet jinam nebo na to zle doplati

Reagovat
smazaný uživatel

takže soudíš hráče podle jednoho zápasu a jeho úspěch v zápasech dalších schazuješ pro nekvalitu soupeřových obran ... Jsi jednoduchý jak LEGO

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou Technik 8+ už tak jednoduché nebolo

Reagovat
DreamTeam

naopak snazim se pochopit proc za reprezentaci mnohdy odehraje zapas bez nejakyho vetsiho nasazeni nebo proc v zapase kde ho nekdo zpracovava se dokaze nechat otravit hrou tohle se mi totiz vzdy libilo jak se vytyka C.Ronaldovi ze pokud ho nekdo okopava a mu se nedari je uplne neviditelny , jenze Messi je to same vykony obou techhle fotbalistu rostou s tim kolik maji v zapase prostoru a jeslti daji branku

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, nesrovnávej Messiho s Krystýnou. PROSÍM

Reagovat
DreamTeam

Mas pravdu :) srovnavat jejich vykony muzem po Sobote

Reagovat
smazaný uživatel

zase budeme srovnávat dle jednoho zápasu? Proboha - píšu ti to už potřetí a naposled - jsi jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

takže obrana Realu je ta klíčová, co zavře hubu pochybovačům? No neblázni.

Mimochodem - obranu Realu pokořil Messi už jednou a neopakovatelně - hned třikrát. Jsem si jist, že to bylo dávno před dobou, co tě začal zajímat fotbal, tak si ten zápas někde najdi. Stojí to za to

Reagovat
DreamTeam

nevim no..Realu fandim 15 let to Messi ani nevedel co to je balon ale ja mluvil o letosnim zapase na Nou campu kde do nej cely zapas rypal bud Xabi, Marcelo ci pote co se snazil druhy polocas hrat vice z leva tak Ramos a evidentne z toho nadseny nebyl...dokazal spalit tu jedinou tutovku co mel.jinak nula

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše. Jsi opravdu jednoduchý.

A že fandíš Realu 15 let? Nevěřím. To by sis musel to Messiho řádění ve vaší obraně pamatovat a tak blbě si nenaskočit ...

Reagovat
DreamTeam

ja si nikde nenaskakoval

Reagovat
smazaný uživatel

no, nechám na zvážení všech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkať, tak to ideme aj do minulosti? V tom prípade my a CFC, pokojne. Si škrtol 3-4x za 4 zápasy a gól z toho bol jediný - Iniestov aj to s dávkou šťastia po Essienovom odkope.

Reagovat
smazaný uživatel

no, statistiku v hlavě nenosím, ale co vím, tak proti vám se trefil ve finále LM. A dokonce hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mám na mysli iné 4 zápasy, nezdá sa ti? To aj ty si si vytrhol hattrick zo sezóny 06/07

Reagovat
smazaný uživatel

vytrhnul? Já se ptal, kterou obranu bude muset Messi prorazit, aby to nebyla ta čajíčková, co mu to bude ulehčovat a on napsal, že obranu Realu. A tu si Messi už jednou parádně dal k snídaní, obědu i večeři ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka, či sa pýtal na súčasnú. V tom prípade (a to ja o ňom nič podobné nehovorím) len tak y prdele tiež poviem Inter i keď si myslím, že obrana CFC v zložení Cole,Terry,Alex,Ivanovič vo forme by mu zatopila snáď ešte viac.

Ja ale nič z toho nespochybňujem, poďme v pokoji. Brú noc a pekný dnešný futbalový večer

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, jak se proti Interu vyspí. Ono nejde být fenomenální večer co večer a Messi už letos těch večerů, kdy rozhodnul všechno sám, měl opravdu dost. Ale třeba sestřelí i je. Já osobně bych to přál Ibrovi, každopádně góly budeme potřebovat. Už při losování základních skupin jsem předpovídal, že Sammy nám minimálně jeden kousek dá, což se nepotvrdilo, ale dost možná se mu to přesunulo až sem. Jeho se fakt bojím. Madridu (jako bývalému klubu) sázel taky góly (a to i v Mallorce. On se umí vybyčovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa vybitchuje, ja budem len rád ak to nebude ako dvojzápas stáť a padať na súboji Mourinhov betón vs. Messi

Mizím.

Reagovat
smazaný uživatel

brou, o něco menší Vezíre

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

byla by v semifinale, jen by museli snazit hrat ostatni hraci

jde nekde najit prehledne absence hracu premier league kvuli zraneni nekolik let nazpet?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to tentokrát nebyl transvestita..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že místo těch 4 "důležitých" hráčů co za Barcu nemohli hrát, se nevykartoval Messi... To by Arsenal mohl postoupit

Reagovat
SunFells

Všichni vyzdvihují v katalánském týmu Messiho a to zcela zaslouženě ...Ale já bych zmínil ještě Xaviho, jeho přehled ..způsob jakým diriguje hru, to je něco úžasného. Jeho srdce patří Barce, ale pokud je nějaká opravdu malá šance neukončit kariéru v Barce, ale chtít si zkusit ještě PL, tak bych byl nadšený. Ale dávám si zbytečné naděje

Reagovat
vladis271

Messi je genialný a stane sa legendou. Ja prepáčte nestane. Máte pravdu, nemá charizmu. Neni taký nádherný ako Krystínka aby sa stal legendou. Nepobil sa v bare ako Gerrard aby sa stal legendou. Netrtká všetko, čo sa pohne ako Terry, aby sa stal legendou.

Chudák chlapec, vážne nato nemá. Ale vidím svetlo na konci tunela. Možno ak by začal šnupat ako Maradona, možno, ale len možno by sa tou legendou stal

Reagovat
SunFells

Mno jo, s takovým netemperamentem to na titulní stránky akčních plátků nikdy nedotáhne ...žabař

Reagovat
smazaný uživatel

No chudák Terry...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil...

Reagovat
madridcan

svetlo na konci tunela moze byt aj bliziaci sa vlak

Reagovat
Shevchenko

Van Basten, Inzaghi, Pršo, van Nistelrooy, Ševčenko, Messi... Zapomněl jsem na někoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nejlepšího.. Ronaldo.

Reagovat
panca

proti komu to dal? to si vubec nepommatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to jsou čtyřgólový snipeři.. No, myslím, že Ronaldo 4 góly v Lm nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, ale na Old Trafford v tom nejlepším zápase historie LM málem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš teď spíš C. Ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, MU vs. Real 4:3 (dva Becksovy goly z přímáku, pašík 3 kusy)

Reagovat
Norman Whiteside

jeden z přímáku. druhej doklepával do prázdný

Reagovat
smazaný uživatel

MU : Real Madrid 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

ojojoj.. no jo.. Zapomněl bych Ronaldo no..

Reagovat
Shevchenko

Určitě?

Reagovat
panca

taky se mi nezda

Reagovat
DreamTeam

Ronaldo

Reagovat
SunFells

Na Miru Slepičku

Reagovat
lnterista

no Messi je prece jen trosku nekde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pršo a Inzaghi jsou v té elitní skupině spíš omylem...

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi omylom? Prečo? Top hráč to pre mňa nikdy nebol, ale útočník je to proste neopakovateľný...

Reagovat
panca

jenze ne pippo ale jeho bracha simone

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle je Simon

Reagovat
r.mrazik

nebyl to ten mladsi za Lazio?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se na to zahledíš pořádně, tak to je soubor 4 gólových střelců v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, my bad

Reagovat
Shevchenko

On to je hlavně Simone, sice jsem ten zápas neviděl (Lazio - ?Marseille? 5:1), ale prý ještě dokázal zahodit penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
r.mrazik

tak to tam hrali tusim jeste Meda,Veron,Nesta

Reagovat
herbage

Zajímavé je, že Simone Inzaghi je stále členem kádru prvního týmu Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Simone tam je jen jako vzpomínka na staré dobré časy...

Reagovat
dadoprso

proč by tam byl Pršo omylem , ten rok měl formu jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Želal som si 5, hoc by som bol len malý Vezír

Reagovat
panca

sice se stydim ale proti komu to dal sheva? si to nejak nedokazu vybavit

Reagovat
lnterista

se nemas vubec za co stydet

Reagovat
smazaný uživatel

Nějací Turci...snad Fenerbahce?

Reagovat
Shevchenko

Fenerbahce, tam mohl dát klidně i 6 gólů.

Reagovat
kubys

Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak super že Barca jde dál .Jinak Messi super výkon. Je opravdu mimořádnej Stejně nezadržitelnej byl svého času Ronaldo. Samozřejmě brazilskej Ronaldo, ne ta nová napodobenina Cristiano, ten je přece jen trochu pozadu No a Messi je teď opravdu nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

cristianko hadra...Messi je druhej největši hráč v současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nejmenší .. a ten první?

Reagovat
smazaný uživatel

hádej

Reagovat
smazaný uživatel

Carragher

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud Stevie nikam neprchne, tak Carru vystřídá na prvnim mistě až Carra skonči...

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona byl ještě menší a byl fotbalově větší než Messi Leo však nemá k tomu feťákovi vůbec daleko. Podle mě je už i lepší. Snad jen v těch přímácích má ještě docela slabinu. Tedy předpokládám, že Dr.Nicholas Rush myslel Diega

Reagovat
smazaný uživatel

kkrrrrrrrrrrrrr, ja sem nemyslel jeho vejšku...ale kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si dělal pérdel

Reagovat
smazaný uživatel

v současnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

Diego co hrál v Bremach

Reagovat
smazaný uživatel

"Messi je druhej největši hráč v současnosti" pochopil sem to tak, že je v současnosti až druhý za někým dalším, tak se příště vyjadřuj srozumitelně Btw. Než ten malý feták je lepší už ted...

Reagovat
smazaný uživatel

pochopils to dobře...v současnosti znamená v současnosti, fetka se tam nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je teda ten první? Fernando? Gerrard?

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše

Reagovat
smazaný uživatel

Diego? Carra? Slabá provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Carra legenda lfc

Reagovat
smazaný uživatel

a v současnosti průměrný obránce

Reagovat
smazaný uživatel

stárne, to každej...Raul je taky legenda realu a v současnosti průměrnej útočnik

Reagovat
smazaný uživatel

Neurážaj Ferreiru, áno?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne Dirk Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo pamatuju si na ty doby kdy by u nějákého takovýhle článku bylo tak max 350 komentů ;) xD

Reagovat
smazaný uživatel

To zřejmě mnoho ze zdejších přispívatelů ještě nebylo ani na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ja si pamatuju doby,kdy net vubec nebyl...to neres

Reagovat
smazaný uživatel

já si pamatuju doby, kdy neměl každej barevnou telku...to byl pak fotbal jedna báseň

Reagovat
smazaný uživatel

když byli Spartani šedý a slávisti šedo bílý to bylo dobrý xD

Reagovat
r.mrazik

to jo,to bylo utrpeni...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

tak nez se nejake akceptovatelne pripojeni taky dostalo na venkov, tak to trvalo......nezije se jenom v praze a okoli

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč, mamka koupí slona

Reagovat
Didier Drogba

slona už mám,ted chci poníka!!! ........

Reagovat
smazaný uživatel

Růžového? S mašličkou?

Reagovat
smazaný uživatel

On má na mysli poníka do salámu!

Reagovat
Mihal

No inter asi bohuzial uz dalej nepojde, barca je ako z inej planety

Reagovat
smazaný uživatel

no José umí utaktizovat i Napoleona Bonaparta

Reagovat
Mihal

no najviac sa bojim ze inte vlozi vsetky sily do dvojzapasu s barcou ktory nakoniec aj tak nezvladne a unikne mu aj serie A a z momentalne uspesnej sezony bude mizeria

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost možné, cos napsal. Já Inter teda nemusím moc, ale po příchodu Josého se to lehce pozitivně změnilo. Su docela zvědavý na ten dvojzápas. Ale pokud bude Ibra k dispozici a vrátí se Puyol, Pique na stopery + Iniesta, tak to Barca patrně zvládne. Hlavně zitra nesmí Sir postoupit, chcu zase vidět jeho naštvaný výraz

Reagovat
Mihal

Inter moc vela ludi nema v oblube, povedal by som ze nikto okrem jeho fanusikov a je to pochopitelne, hra interu totiz moc krasy nepobrala ale o to viac si vazim fanusikov interu, ze pri nom vydrzia aj tak. Inak co sa tyka MU, neznasam Bayen ale zajtra mu budem drzat palce, aj ja si vychutnam pohlad na Sira ako zuje svoju zuvacku so znechutenym vyrazom v tvari

Reagovat
smazaný uživatel

přesně já sem byl tak rád, že ho s Chelsea zařízli, ať taky konečně vidí, jaké to je. Zitra by ho mohli zase zaříznout. Taky Bayern ze srdce nesnáším, je na mojem žebříčku klubů, které nesnáším hned za Spartou, která jasně vévodí, o miliardtinu procenta je Bayern za Manchesterem, společně s Realem, pak už je Inter, protože je tam Mourinho, jinak by byl na stejném místě jako Man UTD

Reagovat
Mihal

No zajtra to bude zaujimave predstavenie na starom traforde, som na to zvedavy, dufam ze si vychutnam pohlad na Sira. Ty vlastne komu fandis?

Reagovat
smazaný uživatel

já Slovácku! No a v zahraničí Lechu Poznaň

Reagovat
Mihal

To je Uherske Hradiste?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Mihal

mam tam blizko v jednej dedinke rodinu, stavil som tam skoro cele detstvo mam to tam rad

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně! tak až sem někdy pojedeš, tak se ozvi valím spat, jedu zitra do školy, odevzdat diplomku, zatim

Reagovat
Mihal

ticho zavidim, ja musim este dopisat svoju bakalarku, inak prajem dobru noc

Reagovat
cubinho

Tak ty mi mluvíš z duše!!! Inter, Bayern, Real, Manchester a Real Já bych k těmto nenáviděným připojil ještě Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je pravda, ty taky moc nemusím, ale nevadí mně až tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zdravím Tě, jacku wille

Reagovat
smazaný uživatel

kuaa! kdo si? to sem teda nečekal, že tu někoho poznám teda já nepoznám ale ty mě asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

to je mazec co? tak já ti napovím, co ve škole?

Reagovat
smazaný uživatel

radku?

Reagovat
kubys

Jinak když už se rozebírají střelci 4 gólů v zápase, tak není od věci připomenout i nejlepšího střelce-golmana v LM a není jím nikdo jiný než Hans-Jörg Butt. V LM celkem tři góly, za tři různé kluby a vždycky sestřelil Juventus...tomu se říká raritka.

Reagovat
Mercury

Messi je magor. To je neskutečné co on předvádí. Momentálně opravdu nemá konkurenci. Technika, vedeni a krytí míče, práce s balonem v obrovské rychlosti a variabilita precizníxh zakončení je neporovnatelná s jakýmkoliv jiným hráčem. Sleduju pravidelně všechny evropské velkokluby a nikdo jiný tolik nevyčnívá nad zbytkem hráčů na hřišti. Klobouček.

Reagovat
Mihal

A nikdy nikto neoceni Xaviho, podla mna minimalne tak dobry ako Messi, podava vyrovnane perfektne vykony pocas celej sezony. Len preto ze ale nedava moc golov si ho nikto nevsimne ale to kvantum prace ktore urobi nikto nevie ocenit

Reagovat
smazaný uživatel

přesně! Xavi je každý zápas vidět, každý zápas rozdá desítky přesných přihrávek, taky ho mám rád. Messi je geniální, ale Xavi taktéž

Reagovat
Mihal

Reagovat
alcantara

xerez mal kompaktnejsiu obranu ako tento klub z kapitalovej bubliny...

Reagovat
smazaný uživatel

39+10

Reagovat
Slejdy

unstoppable

Reagovat
j_mrazik

Snad je Inter vypleská.

Reagovat
Tomanatura

Tak snad se ti bude darit i na MS

Reagovat
Xavi8

Reagovat
cristiano.K.

včera jsem psal komentář k tomu,že by mohl bendtner rozhodnout...napsal jsem gola možná dá,ale v 85 minu za stavu 3:0 pro barcu...sice to bylo naopak,ale měl jsem recht.......messi už dávnol překonal maradonu a včera to jen potvrdil

Reagovat
Tomanatura

V cem? Zatim ani v popularite...

Reagovat
cristiano.K.

tohle se těžko měří a dokazuje.Je to můj názor,že fotbalově ho v 23letech převyšuje

Reagovat
afc

Tak včera sa v plnej nahote ukázali slabiny Arsenalu resp Wengera.Deravá obrana,ktorá keď sa dostane pod nejaký tlak,tak kopí chybu na chybu.A to vlastne až na Silvestreho hrala v kompletnom zložení!Vyhráva ť v 20min a prehrať polčas 3:1,to je tiež umenie.Taká Chelsea či MU by toto len ťažko pustili.Wenger za 14 rokov v LM len v jednej jedinej sezóne dokázal poskladať obranu tak,aby to fungovalo.Aký to paradox,že to bolo s Flaminim či Senderosom a hneď bolo z toho finále.Posledných 5 rokov buduje nový tím a keď vidím,že mužsvo nevie vonku vôbec brániť a o nejakej taktike na zápas či organizácii hry nemôže byť ani reč,tak sa pýtam,kde je chyba?

Reagovat
Swarley

tak dnes se přidám k hromadné onanii fanoušků Barcelony, protože výkon Messiho byl neuvěřitelný....všechny klobouky dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

upravená verze pro Jiřího: k hromadné onanii některých fanoušků Barcelony a i fanoušků jiných klubů...

Reagovat
smazaný uživatel

no né, já jen čučím, že jsi se přidal k nám, "honičům"

Reagovat
Swarley

ale pozor...ne nad hrou Barcelony, ale nad Messim, což už zní trošku úchylně, ale budiž...včera byl famózní

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen včera

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pochopil jsem, neboj. Ale stejně mě to vyvaluje bulvy, no

Reagovat
Swarley

no mě ten jeho včerejší výkon taky vyvalil bulvy...tak možná proto

Reagovat
indy

co to kricali fans Barcy na konci o Mordore?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, ale hrozně mě štve, že nenastoupí Abidal. Nejen, že budeme mít levou lajnu horší dopředu i dozadu, ale hlavně bude chybět jeho vysoká postava při standartkách, který má Mordor:

- dozadu špatný a dalo by se toho využít

- dopředu parádní a tam by se hodil snad ještě víc

Doufáím, že se uzdraví Ibra, jinak nás ve vzduchu uskákají .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Maxvell je do útoku ještě lepší, jinak ks tou defenzivou máš samozřejmě pravdu...No pokud by měl nastoupit Bojan a podat podobný výkon jako včera, tak to vidím jasně pro Real.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, Maxwell je dopředu určitě lepší než dozadu, ale Abidal ho převyšuje ve všem, tedy už i v podpoře útoku. Nežene se tam často, ale i dva tři výpady za poločas stačí - většinou je z toho nebezpečí. Proti Bilbau dvě asistence. Včera jeden centr na Xaviho do dobré pozice a druhý Messiho gól padl taky po jeho aktivitě ze strany ... Jeho největší zbraní je to, co Barca potřebuje - střílené centry ze strany po zemi nebo těsně nad zemí. Když to tam takhle pouští, tak je to paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je trošku sporné..Abidalův ofenzivní styl hry je možná prospěšnější pro hru Barcy, ale rozhodně bych s určitostí neřekl, že je v ofenzivě lepší než Maxvell. Ten klidně sám jde do koncovky (jako včera, kdy po pár minutách se z pozice LB dostal do golovky), třeba i na Arsenalu měl hodně dobré věci a v první půlhodině byl jedním z tahounů barcelonských útoků, jindy suverénní Sagna si s ním moc nevěděl rady...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlas. Přesně jsi popsal, co jsem měl na mysli, ale hodně blbě jsem se vyjádřil. Abidal dělá přesně to, co potřebuje Barca - vysoké centry mají u nás úspěšnost rovnající se skoro nule a on centruje pozemi, tvrdě a přesně. Maxwell je do ofenzivy aktivnější a odvážnější, ale pro naši hru to nemá takový výsledek, jako od Abidala.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, teď koukám do statistik, abych sám sebe přesvědčil, že nekecám pitchoviny:

jméno/zápasy/minuty/góly/asistence

Abidal - 27 - 2095 - 0 - 6

Maxwell - 26 - 1985 - 0 - 3

A jen pro porovnání napíšu ještě:

Alvés - 38 - 3023 - 3 - 11

14 kanadských bodů je na beka parádní

Reagovat
j_mrazik

Pfff... asistence se sbírají skoro zadara. Jenom to posune Messimu, kterej to nikomu nepůjčí a je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Alvés je spíš křídlo Na druhou stranu v obraně dělá docela dost taktických a pozičních chyb, ale to se na něj člověk za to co předvádí vpředu snad ani nemůže zlobit... Každopádně u beka nejsou ani tak rozhodující finální přihrávky, jako spíš rozjetí celé akce, jako třeba včera Abidal před 2. golem Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je nejlepší hráč od dob Maradony. V současnosti je jedním z mála, který pravidelně něco předvádí. Trošku mě zaraží, že Arsenal postoupí tak daleko a nechá ze sebe dělat klauny.

Reagovat
Al Capone

nepřeháněj...

Reagovat
indy

tak Abidal hral sice dobre, ale na nom vcera bolo vidno, ze ten vypadok tam predsa len nejaky ma...neveril si tolko s loptou ako pred zranenim...

no a chybat bude asi len pri braneni (tam citelne), pri utocnych standardkach asi nebude velkou stratou vzhladom na to, ze este za nas za 3 roky gol nedal

ale zas mame Maxwella, ten ma teraz top formu ...viem ze s Abidalom v top forme sa rovnat nemoze, ale svoje si dufam odohra..a co ty vies, mozno tam pojde aj Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Maxwell hraje teď pořád. Trochu se bojím, aby mu taky někde něco neprasklo. Kor s jeho běhavou hrou ...

Reagovat
indy

v takom pripade tam dame toho Puyola

inak ved aj Messi hrava stale, a ten je urcite nachylnejsi na zranenia...a zatial je zdravy...klop klop klop

Reagovat
smazaný uživatel

takovýhle řeči opravdu nemám rád. Zaklepej to ještě alespoň dvakrát ...

Jinak Puyol na beku není špatný, ale je to úbytek kvality jak na beku, tak ve středu obrany. To je takové nouzové řešení na tři věci ...

Reagovat
indy

no myslim ze MIllito s Piquem si tam svoje odohraju aj bez Puyola...len podpora utoku po lavej strane by strasne trpela

ale ked sa nad tym zamyslim, tak predsa tam bude asi ten Maxwell...Pep mu veri viac ako veril minuly rok Sylvinhovi, toho staval fakt len v krajnej nudzi, aj ked Sylvinho si to nezasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas,Gallas,Song,Van Persie,Arshavin....rad by som videl zapas kde by hrali a na druhej strane by chybali, Messi, Xavi,etc.... Barca hra dobre ok beriem, ale ak a dostanu do finale man whos ich daju dole...

Reagovat
GEGE

Doufám,že to Barca dotáhne až do finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr "mocinky lowískuju Messiho" Čapek se opět předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera to jeho stříkání do ponožek bylo aspon oprávněné...

Reagovat
smazaný uživatel

v některých okamžicích to přeháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca - Inter 70-30 na držení míče Ale inter to dáááá.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický, keď mieniš takto hrať, skonči...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si zasloužil postoupit, ale nedá mi to a musim říct že nebýt jeho tak by měl Arsenal šance na postup mnohem větší, Messi

Reagovat
Biozdenda

Barca to uhrála pěkně, ale myslím, že se musí v obraně hódně zlepšit, jinak na Inter stačit nebude. Diego Milito není Bendtner..

Reagovat
SunFells

Není, ale brácha mu domluví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel dostane za ucho a bude ticho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele