základní skupiny - skupina B, 4. kolo
06.11.2007 20:45 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Šok pro Valencii, opět prohrála s Rosenborgem

Valencia utrpěla další ostudnou porážku v této sezoně. Před dvěma týdny podlehla Rosenborgu 0:2, nyní na Mestalle prohrála s norským klubem stejným výsledkem. Netopýři jsou tak překvapivě v tabulce skupiny B na posledním místě, s pouhým třemi body na kontě, naopak klub z Trondheimu je na skvělé druhé pozici, jen o bod za vedoucí Chelsea.

První příležitost měl uzdravený David Villa, jeho střela se však mezi tři tyče nevešla. Na druhé straně měl šanci pozdější hrdina utkání Steffen Iversen, jenž stejně jako Villa nemířil přesně. Domácí byli blízko vedení ve 28. minutě, na Joaquinův roh si naskočil Helguera, výborným zákrokem dokázal zkrotit hlavičku španělského stopera brankář Lars Hirschfeld. Poté pálil těsně vedle Morientes. Když už se zdálo, že tlak Valencie vrcholí, přišel smrtící protiútok Rosenborgu, Skjelbred přihrál Iversenovi, který přesnou střelou z hranice pokutového území nedal Hildebrandovi šanci. V závěru poločasu se skvělou střelou prezentoval Villa, pokus španělského kanonýra vyrazil fantasticky Hirschfeld na roh.

Rosenborg hrál sebevědomě, Valencii nepouštěl do vyložených šancí a spoléhal na rychlé protiútoky. V 58. minutě kopal rohový kop Dorsin, nejvýše v pokutovém území vystoupal Iversen a umístěnou hlavičkou k tyči poslal norský klub už do dvoubrankového vedení. Iversen mohl zkompletovat hattrick v 72. minutě, Hildebrand však skvělým reflexem vyrazil jeho hlavičku přes sebe, dorážející Koné mířil do tyče. V závěru se ještě pokoušel snížit Žigič, ale jeho úsilí bylo marné.

Debut Ronalda Koemana na lavičce Valencie tak skončil katastrofálně, naopak hostující kouč Trond Henriksen může být se svým evropským debutem na trenérském postu nadmíru spokojený.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (21)

Přidat komentář
Hiko

Jedem, kluci. Uděláme ve Valencii bod HEIA RBK

Reagovat
HOST*lenny

pro Valencii moc tezkej zapas...

Reagovat
HOST*bary72

Rosenborg už nezopakuje šokující výsledek, jako na Chelsea. Valencia jasně vyhraje, tip 2:0.

Reagovat
HOST*Devil

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

jednička by to měla být, ale ten trenér Rosenborgu mi dělá starost. Ví že na valencii nemá a tak to vypadá na norobeton

Reagovat
Pharrell

zatim 0:2... to jsou trapaci!!

Reagovat
Hiko

Neskutečný, díky kluci za parádní výkon!!! Roooosenboorg

Reagovat
HOST*bary72

Překvapení ? Totální šok !!!!!! Norům skončila ligová sezóna a tak hráli bez zábran, v pohodě a vyšlo jim to. Valencii si zatím přiřadím k týmům jako AC Milán, kteří dokážou jednou jasně vyhrát a pak katastrofálně propadnout, navíc s outsiderem. Peklo pro sázející a jasná pochybení klubu, ale to je na rozsáhlejší rozbor.

Reagovat
HOST*giO

O sazeni tady prosimte nemluv nebo se pujdu povesit

Reagovat
HOST*

posrali mi tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj, že jsme ve srabu, to už vím nějakou dobu (vlastně dle hry téměř od začátku sezony). Ale takovouhle břečku jsem fakt ani ve snu nečekal... PS: Korme, hoď něco do placu.

Reagovat
HOST*yidCZ

Korm říkal, že už Valencii nefandí

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, že by všechna ta špatná hra okřídlenejch myší nebyla jenom ve Florésovi? Vím, že novej kouč ještě neměl čas s týmem něco udělat, ale přecejenom - prohrát doma s Trondheimem je velkej úlet

Reagovat
HOST*Vincent

začal bych vyhazovem Helguery

Reagovat
-Kopy-

Angula

Reagovat
-Kopy-

taky Canizares a Albelda už na to nemají...

Reagovat
Xavi

Albelda?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Helloween

Nestacim se divit nad radky clanku k tomuto zapasu a nasledne reakce v komentarich. Mluvi se zde, ze Rosenborg hral sebevedome, ze Valencia ostudne prohrala apod. Mel jsem to stesti, shlednout tento zapas, a podle mne, podala Valencia velmi dobry vykon. Jeji hra byla podobna te, jenz se pratikovala za trenera Beniteze. Jedina pravda je ta, ze kdyz Valencia vrcholila svuj tlak, ktery vlastne skoro cely zapas mela, pohrbil jeji nadeji vynikajici strelou Iversen.To byla pro Valencii studena sprcha.Bravurne zachranil Rosenborg brankar. Jedinou chybu Valencie v tomto zapase bych videl v obranne cinnosti. Neni zde vudce, Helguera sebevedomim nehyri.Chybi zde pilir, podobny Ayalovi. Za predvedeny vykon si Valencia zaslouzila vyhrat, jen promenovat sance. Po odchodu Morientese a Joaquina se hra ubirala spise k centrovanym micum. Rosenborg hral velmi dobre brejkove. Valencia musi zapracovat na obrane, a bude to opet tezko porazitelny tym.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde si to pozeral?

Reagovat
HOST*Helloween

na internete - www.myp2p.eu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele