semifinále - odvety
02.05.2007 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

DRUHÝM FINALISTOU LM JE AC MILÁN

AC Milán na San Siru doslova přejel Manchester United, nasázel mu tři branky a zaslouženě si vybojoval postup do finále letošního ročníku Ligy mistrů. O vítězství se v první půli postarali Kaká a Seedorf, třešničku na dort pak přidal v závěru Gilardino.

Sestava Milána byla dopředu známí a trenérem Ancelottim částečně avizovaná. Paola Maldiniho, zraněného z prvního duelu, nahradil ve středu obrany Kacha Kaladze, druhý zraněný Gattuso se stačil dát do pořádku. Jedinou další změnou pak bylo nasazení Filippa Inzaghiho do útoku místo Gilardina.

Mancehster se již dlouho potýká se zraněními obránců, před dnešním utkáním kouči Fergusonovi trn z paty alespoň částečně vytáhl Nemanja Vidič, jenž se zotavil po zlomenině klíční kosti, a také Rio Ferdinand, ten po zranění třísel usedl alespoň na lavičku. Vidič v základu nahradil Evru, jinak Manchester nastoupil ve stejném složení, jako na Old Trafford.

San Siro skrápěl hustý déšť, jenže ani v takto "domácích" podmínkách Manchester nevyvrátil pravidlo, že anglické týmy jsou po výjezdu mimo Ostrovy poloviční. Milán od úvodních minut dominoval, hned v té první utekl Kaká a posílal před branku nebezpečný centr, na který žádný z jeho spoluhráčů nedosáhl. Ve třetí minutě zpoza vápna napřáhl Seedorf a řádně protáhl svého reprezentačního kolegu Van der Sara v brance Manchesteru. Ten si připsal další úspěšný zákrok po střele Kaká.

Kouč hostí Ferguson před utkáním prohlašoval, že je si vědom útočné síly soupeře a že věří, že Milán dá gól. Rossoneri mu dali zapravdu už v jedenácté minutě. Seedorf sklepl centrovaný míč na Kaká a brazilský špílmachr si přesnou střelou z první připsal třetí zásah do sítě Manchesteru - 1:0. Postupové karty v tu chvíli drželi domácí a chtěli své vedení pojistit, ohrozit branku zkoušel zdálky Pirlo, ale mířil nepřesně. Hosté si první ohrožení branky připsali až po dvaceti minutách, Dida však s pokusem Giggse neměl žádné větší problémy.

Přísloví, že jedna vlaštovka jaro nedělá, se potvrdilo do posledního písmene. Jaro v podobě zlepšení hry hostujícího týmu se nekonalo, v tlaku pokračoval Milán a po půlhodině hry vedl zaslouženě o dvě branky. Zadáci United odvrátili centrovaný míč jen za šestnáctku k nohám Seedorfa, ten unikl zákrokům dvou obránců, vypálil a mířil přesně, Van der Sar neměl šanci - 2:0.

Žádná změna nepřišla ani tentokrát. Domácí v pohodě kontrolovali hru a mohli přidat další gól, po přihrávce Odda pálil z voleje mimo Inzaghi. Manchester si za první poločas nevypracoval ani jednu slibnější šanci, nebýt střely Giggse, nemusel Dida v brance snad ani být...

Také ve druhé půli si první příležitost vypracovali domácí, do brejku se dostal Kaká, poradil si s bránícím Vidičem, zakončení mu však zmařil Van der Sar. Hra Manchesteru se sice oproti mizerné první půli zlepšila, Dida však mohl být stále v klidu. V 55. minutě Giggs chytrou uličkou hledal ve vápně Rooneyho, ale toho nenašel a míč doputoval až k nohám brazilského gólmana.

Až v poslední půlhodině Manchester zařadil vyšší rychlostní stupeň a začal domácí obranu více zlobit. Po rychlé akci namazal Rooney Fletcherovi, jenže tomu střela nesedla a zamířila na tribunu, z asi tříminutového obléhání pokutového území Milána pak žádná šance nepřišla. Milán hrozil z brejků, po jednom takovém pálil Kaká a Van der Sar měl štěstí, že jeho tečovaná střela mířila vedle.

Alex Ferguson posílil ofenzívu, poslal na hřiště uzdraveného Sahu, ale nebylo to nic platné. V 78. minutě totiž domácí utekli do rozhozené obrany, Ambrosini vyslal na zteč Alberta Gilardina a ten si sám před Van der Sarem s přehledem poradil - 3:0.

Z hlediska postupové matematiky sice třetí gól v brance hostí nic moc neznamenal, United tak jako tak potřebovali vstřelit dva góly, i tak to ale byl poslední hřebíček do rakve jejich postupových nadějí. Hostům tekly nervy, po zakopnutí míče kvůli ošetření hráče nevrátili míč soupeři a vzplály vášně, na něž doplatil žlutým trestem domácí Gattuso. Ronaldo pak zbytečně ostře zajel do Nesty a inkasoval žlutou kartu, která by jej v případě postupu vyřadila z finále.

Milán už si zasloužený postup do finále bez potíží pohlídal a může už tak spřádat plány na to, jak oplatit Liverpoolu dva roky starou porážku. Manchesteru nezbývá nic jiného, než se co nejrychleji oklepat a soustředit se na boje o domácí trofeje - o ligový titul a o triumf v FA Cupu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (211)

Přidat komentář
HOST*

FORZA MILAN!!!

Reagovat
HOST*

2:1 a postup ACM

Reagovat
HOST*

Výhra AC o gól a postup !!!

Reagovat
HOST*Gazza

Presne tak,mas pravdu 4:3 a postup!

Reagovat
HOST*Gazza

Finale-Liverpool v Manchester

Reagovat
HOST*

co to meleš finále ACM - chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

tak co GAZZA???..ti trošku nevyšel tip..dřeváku

Reagovat
HOST*michal

Kaká je sfoukne jak svíčku....3:1 pro AC...

Reagovat
HOST*Gazza

Pokud nasimuluje penaltu jak proti Bayernu tak bych ti i veril!!

Reagovat
HOST*

a co ten váš simulant Cristiano Ronaldo....

Reagovat
smazaný uživatel

Náš simulant už nesimuluje..!..nezávid nejlepšího hráče světa..

Reagovat
HOST*

ty si vážně hlupák

Reagovat
HOST*Gazza

Poradne se divej na fotbal ty osle! Kdy jsi videl Ronalda v posledni dobe simulovat! V anglii si ho spracovali.Ale vzdy se tady ukaze nejakej hnup kterej toto o Ronaldovi napise!Mohli by jste si uz vymyslet neco jineho,je to uz trapas urazet nejlepsiho hrace soucastnosti! Rika se tomu Zavist!

Reagovat
HOST*

je to stejný jako když vy napíšete že Kaká je simulant...Kaká je v první řadě výbornej fotbalista...v současnosti možná nej

Reagovat
-Pato-

kez by tohle platilo i ted

Reagovat
HOST*

Ak si sa pozorne dival tak ten Vas simulant este stale sem tam simuluje!!!!

A ak mas pocit aj po tomto zapase ze je to najlepsi hracn a svete tak si sa potom zrejme pozeral na iny futbal ako vacsina Momentalne je najlepsim hracom KAKA!!!!

Reagovat
HOST*

nejlepšího hráče světa máme my:Kaká je prostě nejlepší....a simulant simuluje stále...

Reagovat
HOST*oblak

na san siru remíza

Reagovat
Messiáš

Manchester postoupí

Reagovat
Shevchenko

2:1 (Seedorf,Kaká-Rooney)

Reagovat
Pharrell

FORZA MILAN 2:0(2Kaká)

Reagovat
HOST*

AC postoupí

Reagovat
HOST*

postúpi manchester aspoň dúfam po váhre tri dva ako v 99 proti juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HOST*

AC minimalně 3:0 není co řešit jasný postup

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by.

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
HOST*R9

Mohl bys mi natipovat jak dopadne o víkendu Španělská liga?

Reagovat
HOST*R9

Nebo spíš jak dopadne celkově, už nervozitou trpím...

Reagovat
HOST*oblak

skot at postaví solskjaera a je to rozhodnuté. za italy by už neměl hrát maldini i když bude zdravý už na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pojedol vtipnú kašu alebo niečo hošie, keď tu píšes takéto chujoviny?

Reagovat
HOST*oblak

aby ses z té milánské směsi neposral,uvidíme zítra

Reagovat
smazaný uživatel

to uvidíme

Reagovat
-Pato-

to sme videli

Reagovat
HOST*

Finále:AC Milán-Chelsea...

Reagovat
HOST*

vítěz LM jasně ACM ať je to jakýkoli ostrovan

Reagovat
HOST*

Finále jsně Manutd a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim v postup MUFC..vidim to na 2:2 (kaka,seedorf-rooney,scholes)..ACM na mufc nemáá!

Reagovat
HOST*

Finále AC - Liverpool

Reagovat
sansiro

Teď je ten pravý čas zahrát na 1:0! A jestli se KONEČNĚ trefí Gila, bude mu odpuštěno - teď nebo nikdy. MILAN SIAMO NOI

Reagovat
HOST*Gazza

Nulu neudrzite,MUFC da goool!Vzhledem k tomu ze MU nema obranu tak si nemyslim ze budou hrat nejak obranej fotbal! Za tuto sezonu hrali asi jen tri nebo ctyri zapasi kdy nedali ani jednu branku! Doufam ze MU pujde do finale s Liverpoolem!

Reagovat
HOST*

anglani zpátky na ostrov s výpraskem i s tím svým skotem

Reagovat
HOST*Soulik

forza milan

Reagovat
HOST*

vůbec !..MUFC 4EVER

Reagovat
HOST*

Forza Milan,Kaká nejlepší střelec LM!!Nikdo na něj nemá!!2:0

Reagovat
HOST*Enzo

Na San Siru se nevyhrává a anglánům se tu zvlášť nedaří. AC vyhraje o gól a jde do dalšího finále CL. Tentokrát to Liverpoolu oplatí! FORZA ROSSONERI !!!!!! GRANDE MILAN!!!! Dneska budou nejlepší tifosi 12. hráčem!

Reagovat
smazaný uživatel

Na San Sire sa nevyhrava ? Barca

Reagovat
smazaný uživatel

To je jediná chybička krásy.

Reagovat
HOST*

Manchester to vyhraje,, zaslouzi si to,jaky fotbal hraje!!!

Reagovat
HOST*Márty

bude to těžkej zápas,věřim AC ale musí bránit daleko líp než na manchesteru druhej poločas...vepředu určitě nějakej gool padne,AC má nej zálohu na světě..Kaká,Pirlo,Gattuso,Seedorf,Ambrosini sou hodně dobrý....dneska věřim hodně Clarencovi a Kaká...doufám že i Andrea zase zahraje dobře...a Gennaro s massimem to pohlídaj dozadu ..tip 3:1...mohl by skoorovat i Pippo,Gilovi už moc nevěřim..forza AC!!!!!

Reagovat
HOST*Mike

to verim, ze to bude dobry zapas,,, ale ze by Ac melo nejlepsi zalohu v Evrope? Patri sice mezi nejlepsi, ale nejelspi rozhodne neni!!!!

Reagovat
HOST*Márty

je

Reagovat
HOST*Márty

tak sem to skoro dal ...Clarence a Kaká nej na hřišti...a Gila mě přesvědčil konečně že umí ...forza Milan...ted už jen vyhrát finále

Reagovat
HOST*

2-0 pro Milan,a to ještě s cigárem v ruce.

Reagovat
HOST*

4:2 po prodloužení....

Reagovat
smazaný uživatel

ACM - ManU 3:1...minulý týden totiž nebyli Bůh doma a dopustil výhru těch anglánů - to se teď rozhodně nestane, věřte mi - mluvil sem s ním..

Reagovat
HOST*Ave

Ronaldo je teplej kornoutí buzík... Hrát umí no,to jako jo,to samozřejmě nepopřu,že je to nejlepší hráč současnosti bych se hádal no,špičkových hráčů je dost,je jeden z nej hráčů současnosti,takhle bych to napsal...Ale nic to nemění na tom,že celej Manchester Utd. je pro mě banda šašků v čele s tim největšim šášulou,velkym sirem Robinem Hoodem... ...AC Milán vyhraje 2:0 a pak si maličkatej Ronaldík může utřít nos a vrazit dudlíka do tlamy a letět domu... Jo a ještě by bylo dobrý,kdyby to letadlo spadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

no, ty si ťažký inteligent..

Reagovat
Radin

si krypl,jako by si neznal historii jak spadlo letadlo s United

Reagovat
Shevchenko

a naco myslis, ze narazel? jinak je to cip

Reagovat
HOST*Manu

Cip je slabé slovo,asi nám tu někdo štěká po včerejší prohře Chelsea, nic ty jsi utři to hovno co máš na hlavě, teda spíš i v hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

si kokot fakt!..dyt je to jen fotbal..

Reagovat
HOST*inzaghi

postup AC-góly Pippi, Kaká...FORZA AC!!!

Reagovat
HOST*

Minulý týden ty dva góly United haluz jak prase. Teď se to už nestane . FORZA MILAN

Reagovat
HOST*

a ty vase goly zase padly po chybach nasi obrany.coz se dneska nestane

Reagovat
HOST*

výhra ACM 2:0 ( Jankulovski,Kaká )

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*cukříček

manchester vas prevalcuje vy sraci milánský

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší z rady ťažkých inteligentov a futbalových expertov..

Reagovat
HOST*

AC dneska,cože to je Manchester nebo něco takovýho,to je jedno,prostě vyhraje 3-0 minimálně.To je snad jasný ne.AC má nejsnažší možný tým co mohl potkat.Minule jim nechali aspoň jednogolovej náskok aby se cejtili dobře v odvetě.Po dvaceti minutách nebude o co hrát.

Reagovat
HOST*

Si myslis,, zas si nemysli ze AC je vyjimecny klub. Kdyby tam nehral Kaka, tak je uplne v prdeli!!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby, kdyby, kdyby.."kdyby" nemal CR7 životnú formu tak ste v řiti

Reagovat
HOST*julo

ty si iny jebo!!!!

na keby sa nehra vies o tom????

Reagovat
sansiro

Na stopera to vypadá na Kaladzeho. Snad se dobře vyspal, ať to tam pak nehoří...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by tam radšej videl Boneru, ale Kakhaber to zvládne.

Reagovat
HOST*

Vyhra Manutd 2:0,vlastni Jankulovski a Kaka

Reagovat
HOST*Cafu

co furt všichhni vidite na tom vašem manchestru C.Ronaldo je simulat a ne že ne ! rooney vypada jak pepek namořnik pak tam mate toho vašeho japončika ten muže akorat tak chodit chytat ryby jo abych nezapomel na sahu ten umi dobře lest po stromech takže si myslim že acm to má v kapse bez podminečne dnes vyhraje FORZA MILAN!

Reagovat
HOST*

si dobra lama vis co to je vubec fotbal?? asi ne kokote

Reagovat
HOST*

ACM vítěz LM jeto jasný ostrovní burani ho nemůžou ohrozit

Reagovat
HOST*

u nás ste taky vedli a bylo to k hovnu

Reagovat
HOST*

Tak tipujem 5-0 pro manchester, potom mozna povoli na 5-1

Reagovat
HOST*

tezky picus:-D

Reagovat
HOST*

tak..1:0 prozatíím,takže doufam,že da AC jeste minimalne 1 gól a Manchester pujde vite kam...:)) ,fotbal AC se mi libi víc!

Reagovat
HOST*

2:0 :))

Reagovat
HOST*

tak zatim je obraz hry stejnej jako na ostrovech AC je zatim lepčí tak snad se časem taky vzchopíme no ale jak dáte na : tak je to jasný

Reagovat
HOST*

tam má byt 3:0 nevím jak ale vypl se mi numlok

Reagovat
smazaný uživatel

A finále ACM - FCL?Tak na to se koukat rozhodně nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto ta nenúti..

Reagovat
HOST*sterda

Mimo to, že Man Utd neumí bránit, se dneska dost projevuje i rozdíl v tom, jestli tým hraje jednu nebo tři soutěže. ACM už si to pohlídá...

Reagovat
HOST*

to je pravda no,ze je rozdil v tom jestli hraje tym 1 nebo 3 souteze;-)

Reagovat
RMCF

Taky si myslím že už si to pohlídaj, rozhodit už je může snad jedině kdyby přišli o skvělýho Gattusa jako v Anglii, za první půlku podle mě suvereně nejlepší hráč na place... V Manchestru při těch golech chyběl, dokonce vznikly z prostoru kde se běžně pohybuje.

Reagovat
PJ

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
PJ

Dmnc...

Reagovat
Shevchenko

takýýý kokotek!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Dmnc...

Reagovat
Shevchenko

njn, raději pomlč

Reagovat
Shevchenko

MILAN SIAMO NOI! FORZA ROSSONERI !!

Reagovat
smazaný uživatel

...ten Czaplár je čurák, vypínám komentář, on je typickej příklad blba, kterej udělal hovno, ale do všeho kecá.

Ale góly minulé opory a budoucí posily Realu byly fakt hezký, jejich hernímu projevu odpovídající...

Reagovat
HOST*sterda

S tím Csaplárem souhlasím, jenom se divím, že ještě neřve "Forza Rossoneri!", to asi ještě přijde.

Reagovat
HOST*

Sam jsi curak.

Reagovat
Shevchenko

Ale musíme tak hrát i druhý poločas, všichni víme, že druhé poločasy máme horší, tak vás prosím, moc prosím! Nepokazte to !!

Reagovat
HOST*sterda

Jinak zatím AC hodně dobrý výkon, naprosto zasloužené vedení.

Reagovat
HOST*

jsem fanda anglickeho fotbalu..ac milan me nezajima (i kdyz jak se na to koukam docela manchesteru dava pres picu) italsky fotbal je odporny....ale v tomhle pripade se musim prat AC protoze si myslim, ze MANU si tenhle rok titul v anglicke lize nezaslouzi a presto ho bude mit, tak at nemaji i tohle...jasne MANU hraje atraktivni fotbal, ale minimalne za 10 bodu vdeci rozhodcim a za dalsich 10 haluzim.

Mohl bych este dal pokracovat, ale nebudu delat mistnim velmi namyslenym fanouskum manchasteru (Gazza apod.) terc pro jejich v techto chvilich velky smutek

Reagovat
HOST*

pokračuj a skončíme u sparty ne?

Reagovat
Shevchenko

Kaká škóóóda

Reagovat
Shevchenko

No a je to tady, Ronaldo opět simuluje

Reagovat
HOST*

taky nic jiného neumí než simulovat

Reagovat
HOST*

dnes to vidím na 5:0

Reagovat
Shevchenko

GÓÓÓÓÓÓÓL MILÁÁÁÁÁÁÁÁN !!!!

Reagovat
Shevchenko

To je ten Ronaldo? Ten nejlepší hráč světa? FOOORZA KAKÁ

Reagovat
HOST*

jako jestli ste si nevšimli tak dnes se nedaří celýmu manšaftu a ne jenom ronaldovi tak co mrmlete...hrajem dnes piču porazili by nás aj budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

máš něco proti Budějkám

Reagovat
HOST*

dyť kakáč krom gólu nebyl vidět

Reagovat
Shevchenko

PÍČU, Kaká byl celý dvojzápas jasně lepší, a nekecej že ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nebyl vidět ani doma, ani v miláně...Kaká dal za tu dobu tři góly!!!

Reagovat
smazaný uživatel

..a CR7 sa za tú dobu akurát hral na cyklistu..

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju AC k zaslouženýmu postupu.

Sice hodně moc fandím ManU, ale dneska se hráči asi posrali, páč nehrajou vůbec nic .

AC naproti tomu hraje velice slušně a dá se na to i docela dobře koukat + hodně hezký góly. Klobouk dolů.

Ještě dodám, že ve finále budu fandit AC. Nemám je moc rád, ale Reds nemám rád víc

Reagovat
HOST*-Kopy-

ať vyhraje ten lepší

Reagovat
smazaný uživatel

No, dnes to bol taky profesorský výkon, Man U sme k ničomu nepustili, z 5 šancí sme dali 3 góly, čo je docela dobrá efektivita.

CR7 naprosto vygumovaný z povrchu zemského, ani Giggs sa moc neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, tak ManU dost marnej, ale představa, že LM vyhrajou korupčníci v čele s dvěma mafiánama, se mi dost příčí...

Reagovat
smazaný uživatel

A sme tam, kde sme boli...viem, závisť je strašná vec...bolí to ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, kterej rossonero se ozve první, tamty korupčníky stejně neodpářeš, paradoxně kvůli tomu jste možná tam, kde jste...

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpovedal si mi na otátku.

Reagovat
HOST*X

Korupcnici nie su hraci, ktori to vybojovali, to uz by si mohli vsteci uvedomit

Reagovat
Shevchenko

2003-FINÁLE, 2004-ČTVRTFINÁLE, 2005-FINÁLE, 2006-SEMIFINÁLE, 2007-FINÁLE

NICE !!!

Reagovat
HOST*-Kopy-

nj tu ligu mistrů nějak umíte

Reagovat
smazaný uživatel

skoré reflexy..sme NAJ európsky tím v posledných rokov, čo sa týka LM.

Reagovat
HOST*

no jo ale kolkrát ste to vyhráli? ManU je taky pořád tak daleko

Reagovat
HOST*

letos můžeme vyhrát už posedmý....pokud vim tak ManU bylo v semifinále po 5-ti letech...

Reagovat
Shevchenko

Možná budete pochybovat nad mou orientaci, ale já to prostě musím říct! Já to Gattusa tak MILUJU!

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso ku*ví fotbal

Reagovat
Shevchenko

teď mi řekni čím?

Reagovat
smazaný uživatel

svojí hrou, to je snad jasný, ale klid, já ho mám taky rád, hlavně když mi doma nefuní za krkem

Reagovat
smazaný uživatel

svojí hrou kurví fotbal našim súperom, to je nám jasné a sme zato radi.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kurvíš diskusiu takýmito kecami

Reagovat
smazaný uživatel

další bod pro AC, dneska vyhráváte nejen na hřišti

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Rino je fakt borec, Milán vůbec nemusím, ale on a Kaká jsou fakt borci.

Reagovat
Shevchenko

Jo a kde je ten týpek Messiáš, který říkal, že Milán je nejhorší tým v Play-off ??

Reagovat
HOST*-Kopy-

leze kanálama ?

Reagovat
HOST*R9

Messiáš se objeví jen když potřebuje...

Reagovat
PJ

Co k tomu dodat... Teď budu doufat, že vám Liverpool ve finále nakope prdel...

Reagovat
Shevchenko

řekni si to takhle, hráli ste úplný hovno

Reagovat
PJ

Jo, to sme hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

tři hovna, jako my v Manchesteru

Reagovat
PJ

No sice 3:0 a 7:1 je docela rozdíl, ale máš pravdu, srovnat se to dá, co se výkonu týče...

Reagovat
smazaný uživatel

tak musel jsem si rýpnout

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš čo napísať, to najlepšie charakterizuje hru ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester podle odborníků hraje pohledný fotbal, něco na tom pravdy bude....ale...THE WINNER TAKES IT ALL!!!!!! AC MILAN forever...

Reagovat
Mr.Jindros

1. Cronaldo na to zatim prostě nemá. 2. Csaplár by si měl uvědomit, že je v televizi a ne s chalanama v pivnici, hlavně za ten namachrovanej tón by zasloužil profackovat. 3. Gattuso je nejlepší hráč Milána. 4. Ve finále nevim komu fandit, protože nemám rád ani AC ani Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 23. je času dost, neboj, třeba ještě dostaneš rozum a začneš ACM fandit..

Reagovat
HOST*PD

Czaplár totální mimo . nevím kdo ještě může tvrdit takovou blbost, že je Cristiano Ronaldo nejlepší ...možná tak v anglický lize ,ale jak je vidět , to jinde nestačí ....myslím že každý soudný člověk viděl , že Kaká je jednoznačně lepší než Cristiano....ty jeho přešlapovačky,když kolem něho nikdo není jsou k ničemu....

Reagovat
smazaný uživatel

To sú iba trapne freestylové kľučky, na Rina Gattusa to neplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká je zase nejlepší v LM, ale zdaleka ne v Itálii .

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či zďaleka, ale v Serii A určite nie je najlepší.

Reagovat
Shevchenko

Serie A je trápení, teda poslední dobou už ne, nejlepší v Itálií je Totti

Reagovat
smazaný uživatel

tak jest, mezi záložníky není ani v první dvacítce...

http://magiccup.gazzetta.it/statiche/campionato/2007/statistiche/

media_voto_centrocampisti_nomegazz.shtml

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je přesnější:

http://magiccup.gazzetta.it/statiche/campionato/2007/

statistiche/media_voto_centrocampisti_mediavoto.shtml

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, tam vládne Totti, ale jinak klobouk dolů před Kaká v LM! Jak dneska přesprintoval s balonem asi pětkrát obránce Manchesteru, no to je úplný výtlem...

Reagovat
PJ

Jo, a přesně to dělá Ronaldo každýmu na potkání, v rychlosti s míčem na noze nemá konkurenci. Teda když má formu, kterou zřejmě někde zapomněl...

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale včera to prostě dělal pouze Kaká. Ronaldo je dobrej, ale AC ho totálně vymazalo a nebo fakt forma odešla. Těžko říct. Myslim si, že PL bude zase hrát jak kráva už teď o víkendu...

Reagovat
Mr.Jindros

CR je super, ale jak je vidět, tak mu evidentně na hřišti i mimo chybí trocha sebekritiky a často místo toho aby zvolil pouhou pro něj "podřadnou" přihrávku, radši se sám ubije u lajny ... a pokud si na něj někdo dobrý vyšlápne, je mimo a hází ten strašně udivenej co-se-děje-jak-si-to-na-mě-mohl-dovolit pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, je to cyklista

Reagovat
PJ

Přesně tak. Když má svůj den, tak dokáže zesměšnit obránce tam a zpátky. Ale občas to přehání, střílí z nesmyslnejch pozic, dělá ty svoje fintičky když je to úplně k ničemu a taky to kolikrát posere, jen dneska sem to viděl asi třikrát. A to jeho padání - myslim že se poslední dobou trochu "zlepšil", nepadá po každym závanu větru, ale kdyby přestal simulovat úplně, tak by si třeba u rozhodčích vylepšil image a nebyly by často přehlížený fauly na něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu za to, slušný vákon i když Man nám to dneska hodně usnadnil. Liverpool nebude tak hodné, tušim, že to bude hafo těžké zápas, šance 50-50.

Ať žije Sigma Forza Milan

Reagovat
HOST*PD

někdy se ten C.Ronaldo ohání nohama jak Žižka palcátem....ale není to k ničemu...

Reagovat
HOST*inzaghi

P.A.R.Á.D.A. hulit tykev, sme ve finále a tam bude sladká odveta za Istambul...jinak Kaká a Clarence sou bohové, skvělé si spolu na hřišti hrajou, ´Manchester byl totálně mimo a ten teplej buzíček Ch. Ronaldo může jít plakat...libovej večer...FORZA AC!!!

Reagovat
HOST*Marty

AC byl skvělej...jen asi 10 min v 2 poločase to trochu hořelo vzadu...1.SEEDEORF 2.GATTUSO 3.KAKÁ tři nej borci dneska..pochvala pro Gilardina...lets go finale..chci vidět výhru forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*1860

ty jeho keci na konci byly docela pravdivy..

Reagovat
HOST*

sice už nevim co říkal na konci ale rozhodně měl pravdu když mluvil o spartě

Reagovat
exmafie

Tak takhle tragicky nezahrála v Miláně ani Sparta a to už je co říct Jinak AC je dlouhodobě nejlepším klubem v Evropě, ikdyž ve finále jim to opět uteče... Gerrardovci vyhrajou opět na penalty

Reagovat
HOST*ACM

Parda co dodat.

Reagovat
HOST*Nesta

Ancelotti ukázal tomu psovi Fergiemu čo je to taktika. MU mohlo mať aj 10 ronaldov aj tak by nič nedokázali.

Reagovat
smazaný uživatel

díky AC za to, že jim ukazala že fotbal neumí jenom v anglii, díky kaka za to, že ronaldovi ukazal že ma jeste co dohanet, díky Ancelottimu za to, že Fregasonovi zvýšil fregvenci žvýknání z 200 na 300 za minutu... forza juve ! ! !

Reagovat
sansiro

Včera super výkon, taktika všechno. United si ani neškrtli. Ještě že v tak skvělém týmu máme ty "důchodce", jak je někdo nazývá. Na ty anglány to stačí :) Milán jde do dalšího finále! Seedorf paráda! To je hráč. Kaka, Gattuso a všichni supeeeer! Jdem pro sedmou hvězdičku... FORZA MILAN

Reagovat
HOST*

jo a kdo z těch důchodců včera hrál? maldini nebo snad costacurta? a cafú jenom chvilu aby se neřeklo...vy děláte jako kdyby ste byli mistři světa, ne každej zápas se podaří...počkejte za rok teda pokud se nám nerozpadne obrana zase

Reagovat
sansiro

Tam právě žádní důchodci nejsou... Konečně to pochopili... Síla AC je v tom, že drží kádr. Jinak hraje 3. finále za posl. pět let. FORZA MILAN

Reagovat
HOST*ital

Zajímavé,že z toho Vidiče,který tolik chyběl v prvním zápase,Kaká včera udělal trhací kalendář.Obecně platí,že pokud se na anglické obránce hraje po zemi,tak neví,kde jim hlava stojí...

Reagovat
HOST*

tak já mám na mysli konkrétně Ferdinanda a Nevilla to citelnější ztríta než Vidic

Reagovat
Radin

Tak že Ac se zamozřejmě daří v CHL,protože třeba loňskou sezonu ušetřili síly v Italské lize kde to koupili,to se to pak hraje když doma je to zaplacený .Nesnáším ty korupčníky už skoro jak ty dementy z Bayernu.Tak že ve finále a LIVE A LIVE A LIVERPOOL a doufám že fanoušci přijedou do Řecka a předvedou se taky

Reagovat
HOST*michal

ty seš uplně vylízanej...

Reagovat
Radin

vylízané je spíš že AC není v druhé lize

Reagovat
HOST*

To sou kecy.Ty AC asi hodně závidíš co.

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, "kúpili sme všetky zápasy"preto, aby sme túto sezónu šetrili na LM.

Tvoj príspevok hraničí s dementnosťou.A prosím ťa, keď závidíš, aspoň to nedávaj tak najavo.Ďakujem

Reagovat
Radin

v AC je to tak normální furt,tak proč bojovat na hřišti,když jsou peníze v Italské lize

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že si informovaný..ešte niečo vytiahneš zo svojho bohatého repertoára a poučíš nás?

Reagovat
HOST*

španělská liga je uplně stejná....stačí koukat občas na zápasy Realu nebo Barcy...mimochodem Real pěkně zařízli v Santanderu...kdepak Španělsko neni čistý určitě a narozdíl od Itálie tam s tim nic nedělaj..

Reagovat
Radin

a jinak ještě,atmosfera v Miláně byla uplně trapná ,oproti Anfield

Reagovat
HOST*

atmosféra je vám na nic, když jste kopyta...

Reagovat
Radin

že sem si nevšiml a navíc nejsem Live fanoušek:-D

Reagovat
HOST*

včera byla atmosféra výborná a zápas jednoznačnej...

Reagovat
HOST*

noo to veru bol....hahaha kde hralo ac v manu a nemali ani jednoho obrancu zo zakladnej zostavi a este manu vyhrali klobuk dole!!!!!!

Reagovat
HOST*

hm a v Miláně se jim vrátil ten Vidič co jim doma tak chyběl a Kaká si s nim dělal co chtěl...

Reagovat
HOST*

mimochodem Milánu letos chyběli dost často Maldini,Nesta,Cafú,Kaladze,Serginho a bez problemů to zvládli i bez nich...tak se nevymlouvej

Reagovat
HOST*R9

Trapná určitě ne...

Reagovat
HOST*

Super výsledek

Reagovat
HOST*

Prostě se ukázalo že AC je o několik tříd lepší.

Reagovat
HOST*seedorf

jo jo MILAN to je klub panove ukazali jsme tim anglickim zmrdum...a ješte im ukažem...

Reagovat
Pharrell

jj a Kaka jasne ukazal ze je lepsi pohode nez CRonaldo

Reagovat
HOST*MARY

kdyztak po K se pise tvrdy Y.pak si muzes kritizovat koho chces ty zmrde

Reagovat
HOST*

jo a v dalším zápase vykopem další anglický zmrdy zpátky na ostrov minimálně 3 : 0.

Reagovat
HOST*antimadrista

Super. aspoň jedný svinský angláni vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju Manchesteru za vsechny zapasy co odehral v CL a celkove v cele sezone..pripravovaly mi fakt pekny vecery u TV,az na vcerejsek..zivot jde dál..přeju ACM vše good do budoucna a ne zadny padani letadel jak nakej dmnt tady..i přes vyrazeni MUFC z CL jim uplne nejvic fandim!..I LOVE MUFC !!!

Reagovat
HOST*Romi

Tak a teraz uz len jedno vytazstvo AC Milan!FORZA!

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
Radin

http://www.youtube.com/watch?v=LiatUjDlROs&NR=1 Ta poslední situace jak to napere do té branky

Reagovat
Shevchenko

Mě se nejvíc líbilo, jak ten přímý kop kopl do autu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele