osmifinále - 1. zápasy
21.02.2006 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

BAYERN MNICHOV - AC MILÁN 1:1 (1:0)

Souboj velkoklubů svedl na sebe los osmifinále. Domácí museli kvůli zranění postrádat svoji největší oporu, brankáře Kahna, kterého nahradil mladý brankář Rensing. Hosté také nenastoupili kompletní, chyběl zraněný kapitán Maldini a taky Brazilec Cafú, i přesto se do základní sestavy nedostal český obránce Marek Jankulovski.

Domácí začali zápas převahou, v 8. minutě Sagnol zahrával volný přímý kop, který však směřoval doprostřed brány, kde byl připravený brankář Dida. O chvilku později domácí předvedli rychlou akci, na jejím konci se předvedl pohotovou hlavičkou kapitán Ballack, bohužel pro domácí směřovala nad bránu. Ve 23. minutě se už domácí dostali do vedení, nikým neatakovaný Ballack nádhernou střelou z 25 metrů k levé tyči nedal Didovi žádnou šanci.

Bayern měl, co se týká střel na bránu, převahu, ve 25. minutě nevyužil dobrou příležitost ke skórování Makaay, o pět minut později vyzkoušel Didovu pozornost střelou po zemi Pizarro. Ve 38. minutě obléhaní pokutového území Milánu ukončil nebezpečnou střelou protipohybu brankáře Didy opět Makaay, naštěstí pro hosty šla těsně vedle.

Do konce prvního poločasu se už nic zajímavého neudálo, domácí byli s výsledkem spokojeni. Dařilo se jim uhlídat tvůrce hry hostů Kaka, který měl svého strážce v podobě Demichelise.

Po změně stran se prvních deset minut hrálo opatrně, hosté se snažili hrát aktivněji. Pak přišlo vyrovnání z přísně nařízené penalty. Centr z levé strany zastavil obránce Ismael v pádu rukou, kterou měl u těla, rozhodčí však byl nekompromisní. K míči se postavil Ševčenko a poslal jej na druhou stranu, než kam šel Rensing - 1:1.

Hosté byli při chuti a v 60. minutě zahodil velkou příležitost Gilardino, po rychlé kombinaci přestřelil Rensingovu bránu. V 66. minutě se nepříjemně zranil brankář Dida. Po výskoku na balón si po dopadu vyvrtnul kotník a místo něho musel nastoupit náhradní brankář Kalač.

Milán byl i nadále nebezpečnější, Seedorf vyslal za obranu hostí Ševčenka, ten však neměl dostatek sil k překonání vyběhnuvšího brankáře Rensingera. Domácím se stav pochopitelně nelíbil, ale do konce zápasu se jim už nepodařilo vytvořit si gólovou šanci. Na závěr utkání se na hřiště dostal i Marek Jankulovski, aby vyztužil obranu hostí, kteří naopak s remízou byli spokojeni.

Autor: Radek Skokan

Komentáře (28)

Přidat komentář
HOST*Andy

No tady se skoro nedá tipovat , ale zkusím to

3:1 a 1:3 a penalty 3-4

Reagovat
Messiáš

Hmm , tak tady není o čem mluvit.AC vyhraje 2x 2:0.

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN! 2:2 a odvetu vyhrajeme 2:0!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

1:2

Reagovat
HOST*

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To bude pánové velice těžky, hlavně pro AC, protože si myslim, že Bayern je přece jenmo většim favoritem, mám z toho strach.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*

no Ac ma dost zranenich hraacov tak verim bavorom ze doma zviitazia 1:0

Reagovat
sansiro

Za normálních okolností by to bylo 2x 1:0 pro AC Jelikož Milán není v optimální formě a Bayern je letos mimořádně silný, bude to asi hodně vyrovnané a zajímavé. Přesto tipuju postup ACM FORZA MAGICO MILAN!

Reagovat
HOST*Forza Magico Milan

NO myslim si, že je Ac Milan dobrý tým, ale pořád to ještě na Bayern nestačí. Tipuju 2:0 pro Bayern doma a 2:1 pro Bayern venku.

Reagovat
HOST*elo

dnes bayer nevyhra, maju kapitana zraneneho.des 0:1

Reagovat
Shevchenko

AC má mnohem kvalitnější team

Reagovat
HOST*

BAYERN1-OAC MILAN

Reagovat
HOST*

1:1 FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!! AC nepustilo Bayern absolutne k nicemu!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

no tak to zas ne

Reagovat
Shevchenko

Fuh! Super! První poločas katastrofa, ve druhém jsme byli o málo lepší. Penalta přísná ale ruka tam byla. Odveta: 3:2!

Reagovat
Jarek252

Máte-li někdo tento zápas na DVD (kvalita M4), prosím kontaktujete mě na Janicek.Jaromir@seznam.cz. Předem děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

eště, že tak, ale vykon nic moc.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
smazaný uživatel

ať žije Sigma Force Bayern

Reagovat
HOST*Andy

No moc vydařený zápas to s jejich strany nebyl, sice byli živější, ale hráli jakoby v křeči, moc se jim nedařilo. Zato AC odehrálo svůj typický zápas... a pomohl jim rozhodčí. Tohle se nemůže pískat. Líbil se mi ten Ali Karimi nebo jak se jmenuje, Seedorf si sním nevěděl rady.

Reagovat
HOST*

Presne tak to se piskat nemelo.Vzdycky kdyz vidim AC tak mam pocit,ze se uplaci i v lize mistru!!!

Reagovat
Shevchenko

ty si kokot

Reagovat
HOST*

Nepamatuji si, kdy byla naposledy odpísknutá pencle ve prospěch ACM

Reagovat
HOST*Martin

Ve finále loňský LM Liverpool kopal penaltu proti AC která absolutně neměla bejt.Naopak AC kopalo penaltu v LM poprve po 3 letech.Tohle penalta bejt nemusela ale klidně se písknout i mohla.Ruka to totiž byla i když nastřelená.Kdyby se to stalo na 2.straně a rozhodčí by nepísknul penaltu tak všichni řvete že to byla jasná pentle.Ale na to už sem si zvyknul.Podívejte se radši na italskou ligu a na jednoznačný připískávání Juventusu.Tam to smrdí úplatkama...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. AC odehrálo svůj typický zápas (na 0:0). Včetně tý penalty...

Reagovat
HOST*

AC letos předvádí hlavně ofenzivní fotbal.Dává hodně golů ale hodně jich taky pouští.Jinak tohle byla v letošní sezoně teprve 3. penalta ve prospěch AC.Bayern hraje typickej německej silovej fotbal a bohužel hlavně v 1.půli se jim povedlo přinutit AC hrát taky tak..

Reagovat
Shevchenko

souhlas

Reagovat
Shevchenko

na 0:0? Na tenhle výsledek jsme tuto sezónu ještě nehráli. A proč by jsme měli hrátz zrovna tam? Dát gol venku je skvělá věc!

Reagovat
HOST*

milan - ja nejlepsi!!! a Seva je - super!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele